«Τρύπησε» το γεωτρύπανο στη Κύπρο! Ο ισραηλινός πρέσβης στο ΥΕΘΑ.

«Τρύπησε» το γεωτρύπανο στη Κύπρο! Ο ισραηλινός πρέσβης στο ΥΕΘΑ.

Η Noble Energy ανακοίνωσε επισήμως ότι ξεκίνηαν οι έρευνες στο οικόπεδο 12 της Κύπρου. Ανακοίνωση που προκάλεσε μεγάλη ταραχή στην Άγκυρα.Το γεωτρύπανο έχει φθάσει ήδη σε βάθος 1600 μέτρων . Οι αμερικανοί υποστηρίζουν ότι το κοίτασμα στο οικόπεδο 12 είναι ανάλογο του ισραηλινού «Ταμάρ» ,το οποίο βρίσκεται στην ίδια περιοχή και είναι ένα από τα μεγαλύτερα που εντοπίστηκαν ποτέ.

Γύρω από τη πλατφόρμα,υπάρχουν ανεπτυγμένα πλοία του ισραηλινού ΠΝ ,και ίπτανται uav.


Την ίδια ώρα η Άγκυρα απειλεί για έρευνες στη Κύπρο, για εξόδους κι αλλων ερευνητικών σκαφών μεταξύ Καστελόριζου και Κύπρου,αλλά είναι σαφές ότι έχει χαθεί η ψυχραιμία


Στην Αθήνα παρακολουθούν προσεκτικά τις εξελίξεις και είναι ενδεικτικό του κλίματος ότι ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης συναντήθηκε με τον ισραηλινό πρέσβη στην Αθήνα.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *