Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:38 - 13/02/2012

Σχέδιο για την αποφυγή ενός πραγματικού Αρμαγεδώνα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με τους επιστήμονες μια πυρηνική βόμβα μπορεί να σώσει τη Γη από την πρόσκρουση ενός αστεροειδούς …
… χωρίς να απαιτείται η αποστολή στο διάστημα του Μπρους Γουίλις. !
Mπορεί να φαίνεται σαν σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας αλλά …. πράγματι οι επιστήμονες διερεύνησαν τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να ανατινάξουν έναν αστεροειδή στο διάστημα χρησιμοποιώντας μια πυρηνική βόμβα.

Στην ταινία «Αρμαγεδών», ο Bruce Willis και οι συνεργάτες του χρησιμοποίησαν ένα διαστημικό λεωφορείο, προσγειώθηκαν πάνω στον αστεροειδή και τοποθέτησαν οι ίδιοι την πυρηνική βόμβα σ’ αυτόν.
Σε αντίθεση με την ταινία, η πυρηνική βόμβα θα μπορούσε να σταλεί προς τον επικίνδυνο αστεροειδή με πύραυλο.

Χρησιμοποιώντας έναν από τους ισχυρότερους υπερυπολογιστές του κόσμου στο εργαστήριο του Los Alamos, οι φυσικοί υπολόγισαν την επίδραση μιας πυρηνικής έκρηξης σε έναν διαστημικό βράχο που κατευθύνεται προς τη Γη.
Η NASA και άλλοι διαστημικοί οργανισμοί χαρτογραφούν τους πιο κοντινούς αστεροειδείς. Δεδομένου ότι το αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ενός αστεροειδούς πάνω στη Γη θα ήταν καταστροφικό, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση ενός τέτοιου γεγονότος.
Ο Robert Weaver ερευνητής στο Los Alamos, χρησιμοποιώντας τον Cielo, το νέο υπερυπολογιστή Cray, προσομοίωσε το αποτέλεσμα της πυρηνικής έκρηξης σ’ έναν αστεροειδή.
Η ομάδα του κ. Weaver  πιστεύει ότι αστεροειδείς είναι πραγματικά κροκαλοπαγή πετρώματα τα οποία συγκρατούνται από τη δύναμη της βαρύτητας και ότι μια πυρηνική έκρηξη θα ήταν αρκετή για να τους διαλύσει.
Ο υπολογισμός τους  χρησιμοποιεί ως πρότυπο έναν αστεροειδή σαν τον αστεροειδή Itokawa,  ο οποίος έχει διαστάσεις  500 επί 250 μέτρα και πιστεύεται ότι συνίσταται από γρανιτικά πετρώματα.

 
Με την έκρηξη της βόμβας ενός μεγατόνου στην μια πλευρά της Itokawa, η προσομοίωση δείχνει πως το ωστικό κύμα κινείται διαμέσου του αστεροειδούς και τον διαλύει σε μικρά κομμάτια. Αυτά τα μικρά κομμάτια θα είναι ακίνδυνα εισερχόμενα στην ατμόσφαιρα της Γης.
Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε την προσομοίωση που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε συνέδριο Supercomputing στο Σιάτλ.

ww.dailymail.co.uk

 πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.
Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*