ΠΩΣ, νόμιμα, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ το ΧΑΡΑΤΣΙ της ΔΕΗ

Η ενσωμάτωση του ειδικού τέλους (χαράτσι) στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, είναι απαράδεκτη, παράνομη και αντισυνταγματική. Γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους, υπάρχει νόμιμος (σύμφωνα με πληροφορίες από δικηγορικούς κύκλους) τρόπος πληρωμής του λογαριασμού χωρίς την καταβολής της έκτακτης εισφοράς και χωρίς, φυσικά, να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Μεταφέρουμε, λοιπόν, αυτόν τον τρόπο με κάθε επιφύλαξη (διότι το «συνταγματικό» και το «αντισυνταγματικό» είναι έννοιες του αέρα για κυβερνήσεις που χρησιμοποιούν το Σύνταγμα κατά πως τους βολεύει).


Αν δεν επιθυμούμε ή δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουμε το επιπλέον χαράτσι μπορούμε οι ίδιοι (ή καλύτερα μέσω δικαστικού επιμελητή) να το επιχειρήσουμε στην ΔΕΗ. Εφόσον η ΔΕΗ απορρίψει την προσπάθειά μας, κάνουμε το ίδιο στο Ταμείο Παρακαταθηκών  και Δανείων (ΤΠΔ) που βρίσκεται στην Αθήνα επί της Ακαδημίας 40 (Τηλ. Κέντρο : 213 2116100 & 210 3694100). Εκεί παρακαταθέτουμε (οι ίδιοι ή καλύτερα μέσω δικαστικού επιμελητή) τα χρήματα που θέλουμε να πληρώσουμε και μόνον (αντίτιμο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, με ή χωρίς τα αντίτιμα για ΕΡΤ και Δημοτικά Τέλη), αφήνοντας απ’ έξω το ειδικό τέλος (χαράτσι). Στην συνέχεια κοινοποιούμε στην ΔΕΗ με τον δικαστικό επιμελητή το γραμμάτιο παρακαταθήκης.Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέχρι εδώ οι ενέργειες αυτές είναι αρκετές. Ωστόσο μπορούμε, επιπλέον, και μέσα σε 44 ημερολογιακές ημέρες από την λήξη του λογαριασμού, αν θέλουμε, (ή καλό θα ήταν, για κάποιους νομικούς, να) προσφύγουμε στο Ειρηνοδικείο και να καταθέσουμε (δε απαιτείται δικηγόρος) αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Μέχρι να βγει η οριστική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, θα μας εκδώσει εντολή η οποία θα απαγορεύει στην ΔΕΗ την διακοπή της ηλεκτροδότησης.


Καθώς ο δικαστικός επιμελητής θα πρέπει να πληρωθεί (οπότε η όλη διαδικασία θα μοιάζει δώρον-άδωρον), μπορούν να μαζευτούν όλοι οι ένοικοι μίας πολυκατοικίας και να μοιραστούν την αμοιβή του δικαστικού επιμελητή ο οποίος θα ενεργήσει εκ μέρους όλων.


Καθώς όλα αυτά μπορεί να ακούγονται ή και να είναι περίπλοκα ή και με πολύ «τρέξιμο» υπάρχει και ο απλούστερος τρόπος: Σε περίπτωση που η ΔΕΗ ή τα ΕΛΤΑ δεν δεχτούν να πληρώσουμε μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στην κατανάλωση ρεύματος, ΕΡΤ και Δημοτικών φόρων, χωρίς το χαράτσι, μπορούμε να πάμε μόνο στο ΤΠΔ ή απλούστερα να πληρώσουμε στα ταμεία ή στα ΑΤΜ συμβεβλημένων τραπεζών (με την προϋπόθεση ότι έχουμε λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα), μέσω του  κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής που υπάρχει σε κάθε λογαριασμό της ΔΕΗ (βλέπε διπλανή εικόνα). Ας αποφύγουμε κάθε άλλο τρόπο πληρωμής (φαρμακεία, προ-πο, super market κλπ) διότι δεν μας κατοχυρώνουν, έστω και ελάχιστα, σε τίποτα.


Σε περίπτωση που έχουμε «πάγια εντολή» την παρακάμπτουμε, διότι εκεί θα αναζητηθεί ολόκληρο το τελικό ποσό και όχι αυτό που θέλουμε τελικά να πληρώσουμε.


ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ:

Εφόσον δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή του ειδικού τέλους (χαράτσι)


Υπάρχει η πιθανότητα να μην μας χορηγηθεί φορολογική ενημερότητα, όταν την χρειαστούμε (για τυχόν αγοραπωλησίες κλπ).


Σε περίπτωση που γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης μπορούμε (εφόσον έχουμε καταβάλει το αντίστοιχο ποσό που αφορά την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος) να ζητήσουμε αποζημίωση από την ΔΕΗ, για παραβίαση της σύμβασης που έχουμε υπογράψει μαζί της, δηλαδή να μας παρέχει ηλεκτρισμό και όχι φόρους, αλλά και για την όποια πιθανή ζημιά ή ηθική βλάβη υποστούμε εξ αιτίας της διακοπής.


Δεν μπορούν να μας σύρουν στα ποινικά δικαστήρια, εφόσον το ποσό της οφειλής δεν ξεπερνά τα 5.000€ (αν δεν μειωθεί κι άλλο).


Σε περίπτωση που, για πολλούς και ποικίλους λόγους, πληρώσουμε ολόκληρο το ποσό, μαζί και το χαράτσι, καλό είναι να προβούμε παράλληλα και σε μια «δήλωση ρητής επιφύλαξης» στην ΔΕΗ με την οποία ζητούμε να μας επιστραφούν τα «επιπλέον» χρήματα εφόσον το χαράτσι κριθεί στο μέλλον αντισυνταγματικό.


Σύμφωνα με το «Δεν Πληρώνω»:
Στην ΔΕΗ δεν κόβουν το ρεύμα αν δεν πληρωθεί ο πρώτος λογαριασμός που θα έχει την πρώτη δόση από το χαράτσι. Αυτό πιθανώς θα γίνει όταν περάσει η προθεσμία του επόμενου ανεξόφλητου λογαριασμού (που θα έχει τη δεύτερη δόση), και αφού στείλουν σχετική ειδοποίηση, δηλαδή Γενάρη 2012.

Ήδη πριν από τα χαράτσια είχαν εκδοθεί εντολές διακοπής για 1.160.000 καταναλωτές της ΔΕΗ, λόγω αδυναμίας πληρωμής, από τις οποίες έχουν εκτελεστεί 254.000.

Μια μαζική αντίσταση στην πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ φέρνει μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση και στην ίδια τη ΔΕΗ, η οποία δεν θα εισπράττει ούτε το αντίτιμο του ρεύματος. Το ρεύμα το κόβουν είτε εργαζόμενοι της ΔΕΗ είτε κυρίως συνεργεία ιδιωτών εργολάβων. Το πρόγραμμα όμως για τις διακοπές το βγάζουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ. Ένα κίνημα που θα είχε σκοπό και την προστασία όσων δεν πληρώνουν θα μπορούσε να παίρνει από ΔΕΗ το πρόγραμμα διακοπών και να «περιμένει» το συνεργείο που θα πήγαινε να κόψει το ρεύμα. Υπάρχει και η περίπτωση του μπλοκαρίσματος από τους υπαλλήλους της ΔΕΗ της διακοπής του ρεύματος.


Ψάξτε το κι άλλο, μην επαφίεστε μόνο σε αυτά που αναρτούμε εμείς ή άλλα blogs. Ρωτήστε κι εσείς. Αν μάθετε κάτι, επιπλέον, χρήσιμο προσθέστε το στα σχόλια.


Σε κάποιους, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ προσφέρει η ΑΝΑΔΡΑΣΗ, σε κάποιους άλλους ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.

Πηγή Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *