Πατριαρχείο Μόσχας:”Θέλουμε μια έντιμη μη πολιτική δίκη” !!

Ανοιχτά πλέον η ρωσική υπερδύναμη παίρνει θέση με κάθε τρόπο και μέσο ενάντια σε αυτό που συμβαίνει στον ηγούμενο Εφραίμ. Μάλιστα στέλνεται και σαφές μήνυμα στην ελληνική δικαιοσύνη για μια έντιμη δίκη χωρίς κανενός είδους διαπλοκή. Μιλώντας στο δορυφορικό δίκτυο “Βέστι” ο διευθυντής της υπηρεσίας Τύπου του Πατριαρχείου Μόσχας πρωθιερέας Βλαντίμιρ Βιγκιλιάνσκι, χαρακτήρισε τον ηγούμενο «μια από τις προσωπικότητες της Ορθοδοξίας στον πλανήτη με το μεγαλύτερο κύρος».

Σημείωσε, ότι ο ηγούμενος αντιμετωπίζεται στη Ρωσία με σεβασμό και τιμή, και ότι η γνώμη αυτή διαμορφώνεται «από όσα οι άνθρωποι βλέπουν με τα μάτια τους -και αυτό αφορά και στην ποιμαντική και ιεραποστολική δραστηριότητά του- και στο πώς διατηρεί το μοναστήρι, ποιοι κανονισμοί υπάρχουν εκεί, τι είδους μοναχοί, πώς διεξάγονται οι λειτουργίες».

Εξέφρασε δε την ελπίδα, ότι το δικαστήριο θα είναι δίκαιο, έντιμο δικαστήριο, ότι εκεί δεν θα υπάρχει πολιτική ή αντιχριστιανική διαπλοκή, αλλά μοναδικός στόχος θα είναι να μάθουμε την αλήθεια».

Σε πολλές ρωσικές ιστοσελίδες με ορθόδοξο εκκλησιαστικό περιεχόμενο και κοινωνικής δικτύωσης έχει ξεκινήσει συγκέντρωση υπογραφών κατά της σύλληψης του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, ενώ συνεχής είναι η ειδησεογραφική κάλυψη από την Ελλάδα για το θέμα με κεντρικά πρακτορεία ειδήσεων και ΜΜΕ της χώρας να αναφέρονται ακόμη και πολλές φορές την ημέρα στην εξέλιξη της υπόθεσης.Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΡΙΑ-Νόβοστι χαρακτήρισε τον ηγούμενο Εφραίμ “επιφανή παράγοντα της ορθόδοξης Εκκλησίας, γνωστό κήρυκα και έναν από τους πρωταγωνιστές της γενικής ανοικοδόμησης του μοναστηριού του τις τελευταίες δύο δεκαετίες”.

Όπως καταλαβαίνουμε η υπόθεση του Βατοπεδίου ήταν θεμελιώδους σημασίας για κάποια αλλότρια εξωθεσμικά κέντρα αφού ουσιαστικά “έριξε” τον πρώην πρωθυπουργό κ.Καραμανλή και ταυτόχρονα χτυπούσε ένα κομμάτι της Εκκλησίας με φιλορωσικό προσανατολισμό.Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Ας σκεφθούμε ποιοι κερδίζουν από την υπόθεση αυτή (και ποιοι κέρδισαν) και θα προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Τμήμα ειδήσεων Defencenet.gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *