Οι εθνοπροδότες αφανίζουν την Ελληνική γλώσσα στην ξενιτειά

ellinikes- foresies

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων στη Γερμανία (ΟΕΚ) στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όπου συζητείται με την διαδικασία του κατεπείγοντος άρθρο που προβλέπει…

την εξ ολοκλήρου περικοπή ποσού 15 εκατομμυρίων Ευρώ, το οποίο προβλέπεται για την καταβολή επιμισθίου σε αποσπασμένους στο εξωτερικό εκπαιδευτικούς.
Η ΟΕΚ υπενθυμίζει ότι ήδη οι διάφοροι τομείς ενδιαφέροντος των αποδήμων έχουν υποστεί τα τελευταία δύο έτη σημαντικές μειώσεις και καταργήσεις, ενώ επισημαίνει ότι η πλήρης περικοπή του ποσού αυτού που αφορά το ιδιαίτερης εθνικής σημασίας θέμα της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης των Ελληνοπαίδων οδηγεί στην εξάλειψη και του τελευταίου ίχνους ελληνικής παιδείας στο εξωτερικό.

epanastasi-gr

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *