ΝΑΖΙ-ΠΥΛΕΣ , ΠΕΙΡΑΜΑ 17, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Συμφωνα με την προφητεια του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει.
Ο Καλλισθένης κάνει λόγο για μια χάλκινη πύλη που διέταξε ο Αλέξανδρος να κατασκευάσουν και να την αλείψουν με Σιακήνθη (ένα υλικό τόσο ανθεκτικό που ούτε ο σίδηρος τον καταστρέφει αλλά ούτε η φωτιά) ώστε να…

κλειστούν για πάντα και οι 17 μιαρές φυλές μέσα στη σπηλιά στην οποία κατέφυγαν για να γλυτώσουν από αυτόν.
Σύμφωνα με ένα θρύλο των Συρίων ο Αλέξανδρος, όπως αφηγείται στη μητέρα του, παρακάλεσε το Θεό να φέρει κοντά τα δύο βουνά, ανάμεσα στα οποία έχτισε ένα τείχος από σίδηρο, ώστε να εμποδίσει τις ορδές των Gog και Magog απ’ το να εισβάλουν στη γη.

ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΥΛΕΣ…ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ….ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ Ναζί είχαν ένα γενικότερο ενδιαφέρον για το χώρο της απόκρυφης γνώσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι έγιναν διαδοχικές απόπειρες κλοπής από μουσείο της Βραζιλίας των κρυστάλλινων κρανίων που βρέθηκαν σε ανασκαφές στην περιοχή των Μάγια του Μεξικού απʼ τον άγγλο αρχαιολόγο Albert Mitchell-Hedges το 1927. Τα κρανία αυτά αποτελούν ακόμα ένα μυστήριο αυτού του πολιτισμού.
Το 1943 μέλη της “Ahnenerbe” προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κλέψουν αυτά τα κρανία. Στις ανακρίσεις δήλωσαν ότι στάλθηκαν ειδικά για να κλέψουν αυτά που αποκαλούσαν «κρυστάλλινα κρανία της Θεάς του Θανάτου» και στα οποία απέδιδαν Ατλάντια καταγωγή.
Το Soldbuch του Χέλμουτ Koch, το βασικό σχήμα στο δεύτερο σετ πειραμάτων (πειράματα 12-17).
[Ιστορικού Αρχείου, Βερολίνο, Γερμανία]

Ένα έγγραφο που αποστέλλεται στο Koch το 1941 πριν από το Πείραμα 1 έγινε, δείχνοντας τη συμμετοχή του, ακόμη και στο στάδιο αυτό.
[ΗΠΑ Records, Freedom of Information Act, DJ αρχείο # 146-7-51-1538]

Helmut Koch και η σύζυγός του, Σοφία, circa 1942. Λίγα είναι αλλιώς γνωστά για την πολιτική ζωή του Koch ή της οικογένειάς του.
[Ιδιωτική συλλογή, Wannsee, Γερμανία]

Koch με τρεις άλλους στρατιώτες, οι οποίοι συμμετείχαν σε πείραμα 17.
[Ιδιωτική συλλογή, Wannsee, Γερμανία]

Λεηλασία της Bibliotheque Nationale από Βέρμαχτ στρατιώτες το 1941. Ο αξιωματικός στο προσκήνιο κρατά το Necronomicon.
[Ιδιωτική συλλογή, Ρέικιαβικ, Ισλανδία]

Βέρμαχτ στρατιώτης κρατώντας το Necronomicon, βρίσκονται στην ηλεκτρονική τοποθεσία δημοπρασιών ePier .

Photo δείχνει Βέρμαχτ αξιωματικός Helmut Koch, κρατώντας το Necronomicon, circa 1943
[Ιδιωτική συλλογή, Wannsee, Γερμανία]

Το πραγματικό δοχείο για το 16 χιλιοστά τροχούς. Η ταινία βρέθηκε σε μια αποθήκη στο Ανατολικό Βερολίνο το 1989, κατά τη διάρκεια έρευνας για την επιβεβαίωση της Στάζι σε εγκλήματα κατά των πολιτικών αντιφρονούντων στην Ανατολική Γερμανία.
[Ιστορικού Αρχείου, Βερολίνο, Γερμανία]


Photostat του εγγράφου που αποδεικνύει το ενδιαφέρον του Χίτλερ στην Necronomicon ένα χρόνο πριν από την κατάκτηση της Γαλλίας.

[Ιστορικού Αρχείου, Πράγα, Τσεχία]

πηγη

ΚΑΙ ΗΝΟΙΞΕ ΤΟ ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ,ΚΑΙ ΑΝΕΒΗ ΚΑΠΝΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ…. ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΕΞΗΛΘΟΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ….Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


ΚΑΙ ΕΡΡΕΘΗ ΑΥΤΑΙΣ ΙΝΑ ΜΗ ΑΔΙΚΗΣΩΣΙ ΤΟΝ ΧΟΡΤΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΥΔΕ ΠΑΝ ΧΛΩΡΟΝ ΟΥΔΕ ΠΑΝ ΔΕΝΔΡΟΝ,ΕΙ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙΤΙΝΕΣ ΟΥΚ ΕΧΟΥΣΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ….
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.
 πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *