Μετά τα τανκς ο Πάγκαλος μιλάει και για … νεκρούς !!!

Ο Θ. Πάγκαλος μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του ότι αν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο και γυρίσουμε στη δραχμή θα βγουν τα τανκς στους δρόμους, σήμερα μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής όξυνε κι άλλο τα πνεύματα λέγοντας ότι στην Αργεντινή όταν κηρύχθηκε πτώχευση υπήρξαν 42 νεκροί!!!
Συγκεκριμένα…..

αντί να σιωπήσει από την μεγαλειώδη γκάφα που έκανε με τη συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo στην οποία μίλησε για τα τανκς, την χαρακτήρισε «μεγάλη επιτυχία » και εξήγησε πως παρερμηνεύτηκε διότι ο ίδιος είπε πως «οι τράπεζες κλείνουν και σε μερικές περιπτώσεις όπως στην Αργεντινή χρειάστηκε να παρέμβει η αστυνομία και τα τανκς. Σε 3 ημέρες στο Μπουένος Άιρες υπήρξαν 42 νεκροί σε 3 ημέρες. Αυτή η μοίρα που έχει ζητήσει ελληνικός λαός στην παλαιότερη ιστορία του δεν τον απειλεί. Τώρα αν αυτό απογοητεύσει τους επενδυτές και δεν τους απογοητεύει η κατάλυση νόμου και τάξης καθημερινά στους δρόμους της πρωτεύουσας το αφήνω στην συνείδηση αυτών που με κατηγόρησαν»….


Η συγκεκριμένη αποστροφή προκάλεσε την έντονη αντίδραση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους και του Μίμη Ανδρουλάκη που φώναζε στο εντευκτήριο της Βουλής: «Αν δεν τον διώξει σήμερα, δεν ψηφίζει κανείς!». Kαι λίγο αργότερα μέσα στην αίθουσα της Βουλής: “Kυβέρνηση είναι αυτή; Αι στο…καλό…”


Οι συνάδελφοί του έσκυψαν το κεφάλι…


Είναι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο ΠΑΣΟΚ…

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *