Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:37 - 24/08/2011

Η ΥΓΙΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΙΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΘΗΤΗ! Να έχει γερή βάση και αιχμηρή κορυφή, αλλά το κυριότερο ΘΕΜΕΛΙΑ, ώστε η Οικονομία να έχει αντίκρισμα σε πλεόνασμα εγχώριων διατροφικών αγαθών, που εγγυώνται ότι δεν θα υπάρχει φτώχεια και πείνα (σταθερότητα)!
Τα ΘΕΜΕΛΙΑ αποτελούν η Γεωργία, Κτηνοτροφία και Αλιεία, αλλά και το νερό, δηλαδή η παραγ…ωγική επάρκεια της χώρας σε διατροφική δυναμικότητα! Η Ελλλάδα πρέπει να διαμορφωθεί έτσι, ώστε να μπορεί να θρέψει τον πληθυσμό της και να έχει και πλεόνασμα τροφίμων και για αποθήκευση και για εξαγωγή (ανταλλαγή).

Τη ΒΑΣΗ, που στηρίζεται στα Θεμέλια, αποτελεί ο Χρυσός (αποθέματα και ορυχεία), τα διάφορα πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμοι λίθοι, που αποτελούν το κομπόδεμα της χώρας, δυναμώνουν την Εθνική Οικονομία και ανταλλάσσονται πάντα εύκολα με άλλα προϊόντα, όπως Στρατιωτικός, Ενεργειακός, Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός, υψηλή Τεχνολογία κ.α.


Πιο πάνω η ΕΝΕΡΓΕΙΑ, από εγχώρια καύσιμα όπως πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ηλιακή ενέργεια-φωτοβολταϊκά, υδατοπτώσεις, λιγνίτες, ανεμογεννήτριες και γενικά ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που διασφαλίζουν την παραγωγική δυνατότητα και ανάπτυξη!


Παραπάνω, η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ και ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ και γενικά ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ, που παίρνει τον πρωτογενή πλούτο και τον μετατρέπει σε αγαθά για κατανάλωση εσωτερική, αλλά και για εξαγωγές.


Εξαγωγές, παραγωγές, μεταποιήσεις που χρειάζονται ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΝΑΥΤΙΛΙΑ-ΕΜΠΟΡΙΟ, αλλά και η μεγάλη πλουτοπαραγωγική πηγή του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, που οφείλει να συνδιαστεί με τη εγχώρια Βιολογική Παραγωγή Τροφίμων, κάνοντας τον Τουρίστα, καταναλωτή των ελληνικών προϊόντων, ακόμη και όταν γυρίσει στην πατρίδα του (εξαγωγές)!


Όλες αυτές οι δραστηριότητες και η πείρα της οικονομικής πυραμίδας τροφοδοτεί την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΠΑΙΔΕΙΑ, όπως και οι ιστορικές δυναμικές του γένους, η γλώσσα, τα επιτεύγματα των προγόνων, που πάντα γεννούν νέες ιδέες και προσφέρουν εθνική αυτοπεποίθηση, ενώ τροφοδοτούν την πρωτοβουλία και στελεχώνουν και ψυχώνουν την ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ! Την προστατευτική και αποφασιστική ασπίδα της Ελλάδος!


Αιχμή της πυραμίδας βέβαια η ΕΡΕΥΝΑ, που ανοίγει νέους δρόμους και αποφέρει τεχνολογική και εθνική υπεροχή και πρωτοπορία, που μεταφράζονται σε ισχύ και οικονομική δύναμη!


Πάνω και γύρω από όλα φυσικά η ΠΙΣΤΗ στον Τριαδικό Θεό, που δημιούργησε και τα αγαθά και εμάς και την πατρίδα μας έδωσε ελεύθερη και που όλα γίνονται με την Ευλογία Του και την προστασία Του, με τις Πρεσβείες τις Θεοτόκου και πάντων των Αγίων. Αυτό άλλωστε ήταν το μυστικό όλων των βαθύπλουτων Ελλήνων Ευεργετών, που κράτησαν και ανέστησαν την Πατρίδα μέσα από τις φλόγες του ΄21 και παραπέρα! Και η Πίστη συνεπάγεται βέβαια έργα, όπως η φιλανθρωπία και η ελεημοσύνη, διάχυση μέρους του πλούτου από τους πλουσιότερους στους φτωχότερους, έτσι ώστε να υπάρχει ευημερία και αλληλοβοήθεια, μαζί με το σεβασμό και την αγάπη!


Το ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ μας είναι έτσι φτιαγμένο, που ακόμη και εάν γκρεμιστεί η Πυραμίδα της Εθνικής Οικονομίας μας, να μπορεί τάχιστα να ξαναδημιουργηθεί, επειδή θα υπάρχουν τα ΘΕΜΕΛΙΑ (διατροφική επάρκεια+πλεόνασμα) και η κατάλλληλη Εθνική, Θρησκευτική και Επαγγελματική Παιδεία!

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*