Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:51 - 04/09/2013

Η Ρεπούση δεν το “βάζει κάτω”.Τώρα ζήτησε να καταργηθεί το μάθημα των θρησκευτικών

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Τα θρησκευτικά με την έννοια της ορθόδοξης κατήχησης, κατά την γνώμη μας, δεν έχουν θέση στο σύγχρονο Λύκειο»
– Η κα Μαρία Ρεπούση τα είπε όλα αυτά στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής

Η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. που έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο κομμάτων αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας – βλέπε βιβλίο ιστορίας 6ης Δημοτικούς που συνέγραψε η ίδια, απόψεις για Ποντίους κλπ – φαίνεται πως ανοίγει ένα νέο μέτωπο, αυτή τη φορά και με την Εκκλησία, καθώς εμμέσως πλην σαφώς αμφισβητεί την ανάγκη να συνεχίσουν να διδάσκονται τα θρησκευτικά στο Λύκειο.

Μιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το «Ενιαίο Λύκειο» η Μαρία Ρεπούση ήταν κάθετη. «Η έννοια του σύγχρονου Λυκείου δεν συνάδει με την διδασκαλία των θρησκευτικών» δήλωσε.

«Τα θρησκευτικά με την έννοια της ορθόδοξης κατήχησης, κατά την γνώμη μας, δεν έχουν θέση στο σύγχρονο Λύκειο»
Χαρακτηριστικά ανέφερε: “στην Β’ και Γ’ των Επαγγελματικών Λυκείων δεν υπάρχει η ιστορία. Αυτοί θα γίνουν πολίτες του κράτους. Και διδάσκονται ιστορία μόνο στην Α Λυκείου.

Αντίθετα, διδάσκονται τα Θρησκευτικά και αναρωτιέμαι: γιατί ενώ θέλετε να κάνετε ένα νέο σύγχρονο Λύκειο, επιμένετε στην αντίληψή σας για τα Θρησκευτικά που δεν είναι καν θρησκειολογία όπως ήταν σε παλαιότερα σχέδια επί της υπουργίας της Άννας Διαμαντοπούλου;”.

Η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. πρόσθεσε πως πλέον «όλη η σύγχρονη εκπαίδευση δεν πιστεύει στην θρησκευτική κατήχηση, παρά την επαφή των παιδιών με τις θρησκείες μέσα από ένα μάθημα ιστορικό, κοινωνιολογικό, για το ρόλο που έπαιξαν οι θρησκείες στην πορεία της ανθρωπότητας, και δέχομαι ότι έπαιξαν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο». «Τα θρησκευτικά με την έννοια της ορθόδοξης κατήχησης, κατά την γνώμη μας, δεν έχουν θέση στο σύγχρονο Λύκειο» τόνισε με έμφαση

«Εσείς όχι μόνο δεν τα κάνετε προαιρετικά ή δεν τα αλλάζετε, αλλά επιμένετε σε μια κυρίαρχη θέση η οποία αποτυπώνεται και στο πρόγραμμα Σπουδών του Επαγγελματικού Λυκείου, αλλά και στα υποχρεωτικά μαθήματα που δίνουν εξετάσεις τα παιδιά για να πάρουν το απολυτήριό τους. Εξάλλου δεν νομίζω ότι όσο περισσότερη ορθόδοξη κατήχηση κάνουν τα παιδιά στα σχολεία τόσο καλύτεροι χριστιανοί θα γίνουν. Αντίθετα υποβαθμίζονται οι Φυσικές Επιστήμες και η Βιολογία που είναι βασική επιστήμη και δεν ξέρω πως μπορούν σε μια σειρά από ειδικότητες να απουσιάζει η Βιολογία ή να υποβαθμίζονται οι Φυσικές Επιστήμες”.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (33)

  1. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 12:08 ΜΜ

    Στο παρακατω εχετε δωδεκαθειστικες μπουρδες περι μαντεων και τετοια και τωρα αρθρο κατα της Ρεπουση με τα θρησκευτικα;Τελειως ασοβαρο μπλογκ τελικα!

  2. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 12:19 ΜΜ

    Ούτε εμείς μπορούμε να διανοηθούμε κ.Ρεπούση πως σε ένα Ελληνικό κράτος και μέσα στην Ελληνική βουλή , εν έτη 2013 ,υπάρχουν Βουλευτές ανθέλληνες , που απαξιώνουν , υποβιβάζουν , ντροπιάζουν , ξεπουλάνε , σκοτώνουν , υποβαθμίζουν και μπορώ να γράφω μέχρι αύριο … Πατρίδα , Πίστη και Οικογένεια . !!! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 5000 ετών και ειδικά των ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2000 ΕΤΩΝ που στηρίχτηκε και μεγάλωσε με βάση αυτό το τρίπτυχο !!!

  3. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 12:39 ΜΜ

    Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι. Εδω μεγαθηρια (διοκλητιανοι,Αρειος, οθωμανικη αυτοκρατορια κα..) δεν καταφεραν να κατατροπωσουν την εκκλησια του Χριστου, θα το καταφερει το μυγοχεσμα ρε παιδια ? Ελεος. Ενας ζητουλας ειναι η μανταμ κ κοιτα να εξοικονομησει κανα φραγκακι για τα γεραματα πλεον, τηρωντας αυτη τη σταση. Πισω εχει η αχλαδα την ουρα ομως. Θα φαει κ αυτη τα στραπατσα απο τη ζωη και τοτε θα μαθει να ξεχωριζει την ηρα απο το σιταρι κ το αληθινο απο το ψευτικο

  4. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 1:03 ΜΜ

    Η "γυναικαρα " με τα κοκκινα ξαναχτυπα !!! Αποπροσανατολιζει τη μαζα , τραβοντας την προσοχη της απο αλλα θεματα που δεν θελουν να κοιταζει . Διχαζει τον " επιστημονικο " κοσμο , τους εκπαιδευτικους , τους γονεις , τους μαθητες και την κοινη γνωμη , δινει τροφη στα κοματα και τα αποκοματα για προβολη και αντιπαραθεση , στριμωχνει και ριχνει στην αρενα την επισημη εκκλησια , χωριζει τους Ελληνες σε χριστιανους , αθεους , πατρωους κλπ που θα αρχισουν να τρωνε τις σαρκες τους τωρα στα καναλια κλπ και φυσικα σιγα-σιγα και σταθερα , ποτιζει τη νεολαια με το δηλητηριο των αφεντικων της . ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ !!! "ΑΞΙΑ " "ΓΥΝΑΙΚΑ" . ΑΞΙΑ . ΥΓ Εμεις γιατι αραγε δεν εχουμε τετοια "στελεχοι" ; ΧΑ , ΧΑ , ΧΑ .

  5. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 1:05 ΜΜ

    «τα θρησκευτικα δεν εχουν θεση στο…συγχρονο λυκειο»………….κι ΕΣΕΙΣ δεν εχετε θεση στην ΕΛΛΑΔΑ!!!!Θα ρθει η ωρα και για αυτο φυσικα….με τον καλο η τον κακο τροπο. ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

  6. Μήπως να στείλουμε αυτή τη φώκια στην Αλάσκα να τελειώνουμε πια γιατί και την πληρώνουμε και δεν σταματάει με τίποτε η αναίδειά της?

  7. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 2:06 ΜΜ

    με την αφορμη της εικονας του Θ.Κολοκοτρωνη και της φρασης φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους,
    θα ηθελα να αναρτησω τον παρακατω συνδεσμο προς τερψιν…

    http://www.terrapapers.com/?p=3753

  8. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 2:07 ΜΜ

    Αντε μωρη α@#@%&@ που σου φτενε και ολα αι σιχτηρ τουρκολαγνα

  9. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 3:04 ΜΜ

    φωτιές και τσεκούρια στην προσκυνημένη

  10. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 3:10 ΜΜ

    ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΙΣΑΙ.

  11. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 4:19 ΜΜ

    Δεν είμαι και πολύ της θρησκείας αλλά όλοι γνωρίζουμε που το πάει η κυρία και ποιοι είναι από πίσω από όλα αυτά.
    Αρκετή υπομονή έχουμε κάνει με όλα αυτά τα ανθελληνικά σκουπίδια.

  12. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 4:33 ΜΜ

    Ασχημη ρατσα οι εβραιοι!Σαν εξωγηινο τερας ειναι η τυπισσα!Σιγουρα δεν υπαρχουν εξωγηινοι;Μελισσανθη

  13. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 5:39 ΜΜ

    Η ΕΧΙΔΝΑ ΞΑΝΑΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ ΤΗΣ. ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.

  14. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 6:24 ΜΜ

    Οι νεοελληνες τελικα αποδειχθει οτι ειναι επαναστατες του καναπεους.Σκοτωνουν σφαζουν κρεμανε τους ανθελληνες απο τις οθονες του υπολογιστη.Προβατα ειμαστε προς σφαγη μπεεεεεεε

  15. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 6:39 ΜΜ

    Απο την φατσα της και μονο καταλαβαινει κανεις πολλα…οταν θα ψωφολογα τον Θεο την Παναγια και τον Χριστο θα αναζητα για να σωθει.Το εκαναν πολλοι στα τελευταια τους…μονο που υπαρχει μεσα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ αυτο το κτηνος μας ντροπιαζει σαν ΕΘΝΟΣ.Θανατος στους προδοτες και ασεβεις.Θανατος στους ρατσιστες κατα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

  16. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 6:59 ΜΜ

    ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ….ΗΤΑΝ Η ΡΕΠΟΥΣΗ..ΜΑΛΙΣΤΑ….ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕ ΤΗΣ ΠΑΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ..ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ…ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ…

  17. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 7:01 ΜΜ

    Για ρωτηστε την κυρια μηπως να καταργησουμε και το μαθημα του κορανιου??

  18. ΑΙΝΕΙΑΣ 09/04/2013 @ 7:31 ΜΜ

    ηλπιζα οτι δεν ευρισκα ουτε ενα σχολιο

    ωστε με την αδιαφορια μας

    να δειξουμε την ποιοτητα της απαντησης μαε

    ξανα σκεφτειτε το και κατευθυνθειτε σε αλλα κειμενα

    να σχολιασετε και με την μη απαντηση μας στην περι ου ο λογος

    θα παρει το μηνυμα οτι

    ο ΕΛΛΗΝΑΣ και η ΕΛΛΗΝΙΔΑ δεν περνουν στα σοβαρα

    τις αποψεις της

    αλλα ουτε και μας απασχολει η παρουσια της

    σας καλω να μην συνεχισουμε να ασχολουμαστε

    με οποιανδηποτε που ζητα δημοσιοτητα

  19. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 8:29 ΜΜ

    Είναι ανάγκη καθε φορα που αυτη ανοιγει το στομα(;) της να γινεται τοση μεγάλη φασαρια; δεν γινεται να την κλεισουνε σε ενα ψυχιατρειο και να την προσεχουνε εκει οι ανθρωποι; υπάρχουν συγκεκριμένα μέρη για αυτες τις περιπτώσεις. δε χρειαζεται καθε φορα που αεριζεται η κυρία εμεις να την μυριζουμε. Αφου δεν ειναι καλα γιατι ασχολουμαστε ολη την ωρα μαζι της;

  20. ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΓΚΑΛΟΠ

  21. Ανώνυμος 09/05/2013 @ 4:06 ΠΜ

    καλα μιλαμε για πολλες σφαλιαρες η ξ@#%@#ρα

  22. Ανώνυμος 09/05/2013 @ 6:07 ΠΜ

    Sτινδ ημο κρα τια ο καθείς μπορεί να λέει ότι θέλει,εξάλλου με την ρεπούση θα συμφωνήσουν και χιλιάδες άλλοι συμπολίτες,αν τους ρωτήσεις απαντήσεις θα πάρεις πολλές μα μη ξεκάθαρες.Αναλύουμε λοιπόν την λέξη μόνο εφόσον έχουν ξεχαστεί τα αρχι κάπα ρ ά γωγ α της Ελληνικής γλώσσας όπως αυτά χτίστικάν σύμφωνα με την λογική των ήχων της φύσεως συμπερ ιλαμβανομένου φυσικά και του μυστήριου συστήματος των φωνητικών χορδών Λ Υ Ρ Α Γ Ε Λ Ω Σ Α.Ξανά Θ; Ρ; Η; Σ; Κ; Ε; Ι; Α;τα γραμ ματα ειν δυνατόν να γυρίζουν κυκλικά και να αποδώσουν και σχηματικά όλη την έκτα σι των νοημάτωΝ Α Ι Ε Κ Σ Η Ρ Θ Θητα η αρχή ΡΟ το κύμα Ητα ο δέκτης Σ το σημείο Κ η επαφή Ε το ήμιση Ι στά ώτα σου τα λένε; Α η δεύτερη αρχηλαε,αχ ιλεα.Μη λε με οτι μας κα τεβαινει στο σκα τοκε φαλο μας ΙΑ (11).υ πα ρ χουν και μερικες αλλες παραλλαγες αν βεβαια γνωριζεις Ελληνικα χα ρε που ζη

  23. Ανώνυμος 09/05/2013 @ 6:28 ΠΜ

    Κάποτε ενα πρέπει να απαιτήσουν όλοι να σταματήσουν αυτομάτως οι κουραστικές αερολογίες τύπου καπαρηsears δεν ευχαριστούν κανένα πλέον

  24. Ανώνυμος 09/05/2013 @ 7:13 ΠΜ

    Η ματαιότητα ορισμένων ανθρώπων τους οδήγησε να θελήσουν να μπει το ονοματους σε βιβλία η άλλα έντυπα έτσι ώστε να τους θυμούντε ποιοί;Το πάσχισαν με καθε τρόπο και τα κατάφεραν το ίδιο συμβαίνει και σήμερα αρκετοί εκπαιδευτικοί χωνονται με γλυψιμο στα υπουργεία,εχωντας ένα πράμα τσο πισω μέρος του μυαλου τους ναα συντάσουν νεα συγγράμματα τα οποια καθαιρούν τα παλεα όπου ανέδειξαν σοβαρούς επιστήμονες.Το πρωτεύων και κυριώτερο πάθος τους ειναι να περάσουν στην ιστορία της διαπαιδαγωγησης μόνο αφού πριν έχουν κλέψει αποσπάσματα απο παντού με αποτέλεσμα να χαλούν την συνοχη των κειμένων που είχαν λόγω να ειναι έτσι,πχ τον Ομηρο δεν τον έχει καταλάβει κανείς τον χώρισαν σε κατηγορίες και ο καθένας έδωσε τις ερμηνείες του τις οποίες διαβάζουν οι νεώτεροι και βαριουντε διότι δέν τους αγγιζει εσωτερικά ο τρόπος μεταβιβασης που ειναι λανθασμενος.Την ύλη να βγαλει θελει ο καθε δασκαλος οτι και νανε αυτη οτι κι αν του δωσουν τα φιδια απο τις τρυπες.

  25. Ανώνυμος 09/05/2013 @ 8:05 ΠΜ

    ekei poy teleivnei oi politikoi arxizei h urhskia o noon noito

  26. Ανώνυμος 09/05/2013 @ 8:23 ΠΜ

    ο Μίκης Θεοδωράκης εχει πει κατι για το θεμα για δειτε

    Σκληρή κριτική στη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση άσκησε ο Μίκης Θεοδωράκης, στα πλαίσια συνέντευξης γοα τη συμπλήρωση 100 ετών από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κάνει λόγο για εθνομηδενισμό και αναφέρει ότι είναι προνόμιο της κας Ρεπούση που ζει στην Ελλάδα.

    «Αν είχα δύναμη, θα έλεγα στη Ρεπούση, «είναι προσόν που ζεις στην Ελλάδα και είσαι Έλληνας. Αν δεν το καταλαβαίνεις πήγαινε αλλού, πήγαινε να ζήσεις στη Νιγηρία.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Θεοδωράκη:

    http://www.dailymotion.com/video/x10igsv_%CE%BC%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82_news?start=5

  27. Ανώνυμος 09/05/2013 @ 10:06 ΠΜ

    Γραφετε εδω διάφορα….
    Και οι απαντήσεις στο ιδιο μηκος κυματος…
    Εγώ αναρωτιέμαι ποιοι και πόσοι την ψηφισαν για να είναι στη βουλή…
    Το ότι αποδεικνύεται για μιά ακομη φορά ότι αριστεροί, και ορθοδοξία δεν πάνε πακέτο με τίποτα, είναι εμφανές…
    Απο αυτούς που ψηφισαν ΔΗΜΑΡ, βέβαια, πάλι, δεν περιμενω ο κυρ Μπαμπης, και η κυρα Φρόσω να ηθελαν Ρεπουση ε?
    Τροφή για λιγο brainstorming, και εξαγωγή ουσιωδών συμπερασμάτων…

  28. Ανώνυμος 09/05/2013 @ 3:12 ΜΜ

    ΜΡΕ ΝΑΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑς ΝΑ ΤΗ ΣΚΥΛΟΓΑΜΗΣΗ
    ΕΜΠΟΡΙΕ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΜΕ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΣΙ

  29. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 10:48 ΠΜ

    Στο Κατμαντου να παει

  30. Ανώνυμος 09/06/2013 @ 8:12 ΜΜ

    ηρθε ο καιρος πλεον για μαρτυριες οχι μονο στα blog του inerten αλλα και στην ζωη μας πλεον.ας γραφουν οτι θελουν ασ λενε οτι θελουν τωρα εμεις πρεπει να δειξουμε τι ειμαστε χωρις πολλα λογια αλλα με πραψεις και ο θεος θα ειναι μαζι μας

  31. Ανώνυμος 09/07/2013 @ 7:52 ΜΜ

    ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ(ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ),ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ,ΠΑΡΑΕΦΤΥΣΕ ΤΟΝ…ΠΥΛΟ!

  32. ΣΟΦΙΑ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ 09/09/2013 @ 10:05 ΠΜ

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ΕΝΝΟΩ… ΜΕ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ -ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ- ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ- ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΓΑΝΤΩΖΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ. ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΛΟΓΟΥ, ΠΟΤΑΠΟΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ; ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΞΕΠΗΔΗΣΑΝ! ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΤΟΤΕ, ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ… ΞΥΠΝΗΣΤΕ

  33. Ανώνυμος 09/16/2013 @ 4:36 ΜΜ

    Ta moynopana ta petame esis ti kanete?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*