Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
11:40 - 04/09/2013

Γι αυτό δολοφόνησαν τους Γνωστικούς μάντεις

Γι αυτό δολοφόνησαν τους Γνωστικούς μάντεις και μας φόρεσαν τις θρησκείες, τους πολιτικούς, τους -ισμούς το χρήμα σαν μέσο κερδοσκοπίας και τις τράπεζες:

Απόσπασμα γεγονότων που παρατηρήθηκαν από τους Γνωστικούς μάντεις στο σύμπαν:

Ένα πέπλο υπάρχει μεταξύ του επάνω κόσμου (στον πυρήνα του γαλαξία), και στις σφαίρες που βρίσκονται από κάτω (εξωτερικά, στις γαλαξιακές σπείρες), και η σκιά δημιουργήθηκε κάτω από το πέπλο. Μέρος της σκιάς (σκοτεινή ύλη) έγινε (ατομική) ύλη, και προβλήθηκε, εκτός (μερικώς σχηματίστηκε σε στοιχειώδεις πίδακες, η dema). Αυτό το οποίο η Σοφία δημιούργησε (με την πρόσκρουση της) έγινε ένα προϊόν ύλης (το dema), (μια νεογέννητη μορφή) σαν ένα έμβρυο που είχε αποβληθεί. Αφότου (σχηματίσθηκε) πήρε ένα πλαστικό σχήμα μορφοποιημένο από την σκιά κι έγινε ένα αλαζονικό θηρίο που έμοιαζε με λιοντάρι. Ήταν ανδρόγυνο γιατί προέρχεται από (ουδέτερη, ανόργανη) ύλη. (The Hypostasis of the Archons, II, 4, 93:30 ff).

Ένα προσεκτικότερο διάβασμα αποκαλύπτει μια κρίσιμη λεπτομέρεια: μετά τον αρχικό σχηματισμό των εμβρυονικών Αρχοντικών τύπων, μια δεύτερη παραλλαγή «ενός σκιώδους σώματος» ξεπηδά με ιδιαίτερα δικά του χαρακτηριστικά.

Το κείμενο, Η Υπόσταση των Αρχόντων το περιγράφει σαν «ένα αλαζονικό θηρίο που μοιάζει με λιοντάρι,» αλλά αυτό το πλάσμα επίσης περιγράφεται (σε ένα άλλο κοσμολογικό κείμενο, στο Απόκρυφο του Ιωάννη 10:5) σαν «ένα ερπετικό σώμα (δράκων) με πρόσωπο λιονταριού.»

Έτσι υπάρχουν δύο τύποι Αρχόντων: ένας εμβρυονικός τύπος και ένας δρακονιανός ή ερπετικός τύπος.

Στο κείμενο Η Υπόσταση των Αρχόντων (93: 30 – 94:5), ένα ικέτης ρωτά τον μεγάλο άγγελο Eleleth, «Δίδαξε με για τις ιδιότητες των Αρχόντων, πως δημιουργήθηκαν και με πιο είδος γενέσεως, από ποιο υλικό, και ποιος τους δημιούργησε και παρήγαγε την ισχύ τους.» Η διδασκαλία που δόθηκε σε απάντηση σε αυτήν την ερώτηση ήταν ακριβής και λεπτομερής.

Καταδεικνύονται δύο ξεχωριστές παραλλαγές του Αρχοντικού τύπου, και επίσης καθορίζονται οι συμπεριφορές τους. Μια άλλη κοσμολογική πραγματεία η The Tripartite Tractate, δηλώνει ότι «τα δύο τάγματα (των αρχόντων) επιτέθηκαν το ένα στο άλλο, πολεμώντας για τον έλεγχο γιατί αυτή είναι η φύση της υπάρξεώς τους.» (84: 5-15) Λόγω των διαφορετικών σταδίων της δημιουργίας τους, οι Άρχοντες έχουν επενδύσει σε μια επιθετική και διχαστική φύση, πολεμώντας μέσα στις τάξεις τους. Το πρόβλημα έχει διευθετηθεί προσωρινά, πάντως όταν ο ερπετικός τύπος απέκτησε κυριαρχία πάνω στις μαζικές ορδές των νεογνών και όντως σε ολόκληρο το βασίλειο του dema που έχει επηρεαστεί από την βουτιά του Αιώνα Σοφία.

Ανοίγοντας τα μάτια του, αυτός ο (ερπετοειδής Άρχοντας) είδε μια τεράστια ποσότητα ύλης χωρίς όρια (να επεκτείνεται μέσα από τις γαλαξιακές σπείρες) και έγινε αλαζόνας, λέγοντας «Είμαι Εγώ που είμαι ο θεός (η μοναδική θεότητα σε αυτές τις περιοχές), και δεν υπάρχει κανένας άλλος εκτός από εμένα.» (Hyp Arch, 94:20). Το γνωστό «Εγώ Ειμί» για να ξερεις ποιον προσκυνάς στις εκκλησίες, που προσφέρεις την συμφωνία σου και την ψυχή σου!

Κάθισε αναπαυτικά στο κάθισμα σου και κοἰτα προσεκτικά το βίντεο…

Ενώ τα νεογνά «Άρχοντες» είναι αδρανή, οι μορφές τους συνελήφθησαν σε ένα πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης, ο ερπετοειδής αρχηγός όμως είναι επιθετικός, εδαφικός και φορτισμένος με δαιμονικές δυνάμεις. Πάντως σίγουρα είναι εκπληκτικός στο να αλλάζει σχήματα.

O Yaldabaoth έχει μια πλειάδα προσώπων περισσότερο από όλους αυτούς, έτσι μπορούσε να παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο στον καθένα, σύμφωνα με την επιθυμία του …. Μοιράστηκε την φλόγα του με αυτούς και έτσι έγινε ο κύριος τους. Λόγω της ισχύος της δόξας που κατείχε από το φως της μητέρας του, αποκάλεσε τον εαυτό του Θεό. Και δεν υπάκουε στον τόπο από τον οποίο προήλθε. (The Apocryphon of John, 11:35 – 12:10)

Η διακήρυξη του αρχηγού των Αρχόντων ότι είναι ο μοναδικός θεός στον κόσμο, (αυτόν προσκυνάνε … όσοι προσκυνάνε) δεν χρειάζεται να το τονίσουμε ότι είναι μια καθοριστική στιγμή στην Γνωστική Κοσμολογία – εάν όχι στην ανθρώπινη εξέλιξη επίσης. Όλα τα κοσμολογικά κείμενα περιγράφουν αυτό το γεγονός με ελαφρές παραλλαγές. Οι Γνωστικοί επέμεναν στην ταυτοποίηση του Yaldabaoth με τον Yahweh ή τον Jehovah, τον φυλετικό θεό των Εβραίων. Αυτή η θεότητα δεν είναι μόνον τυφλή αλλά ανόητη και παράφρων (Hypostasis of the Archons 89: 24-25).

Αυτή η παραφροσύνη κατά τους Γνωστικούς δεν είναι τόσο ο διαταραγμένος νους, σαν συνέπεια, της αποτυχίας του να διορθώνει τα νοητικά σφάλματα. Η νοοτροπία των Αρχόντων «δεν μπορεί να διορθωθεί,» και αυτό που είναι χειρότερο, «η Αρχοντική φύσις δεν είναι ικανή να αναπτυχθεί.» (Gilhus, The Nature of the Archons, p. 40) Λόγω του τρόπου της παραγωγής τους, οι Άρχοντες δεν έχουν ennoia (είναι μέρος μιας Υπόστασης από τους 30 πρώτους Αιώνες), δεν έχουν έμφυτη πρόθεση. Βρίσκονται σε ένα Εξωγήινο Ονείρεμα, χωριστά από την βιόσφαιρα, το ευφυές πεδίο ζωής της Γαίας.

Διάβασε και το υπόλοιπο και … καλά ξεμπερδέματα!

ΠΗΓΗ

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 12:03 ΜΜ

  αναπαραγετε τις μ… των δωδεκαθειστων;Τι να σας πω!Σας ειχα και για σοβαρους

 2. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 12:25 ΜΜ

  καλα δλδ ο Ιωαννης που τον χαρακτηριζει σαν δρκο με λιονταρι στο αποκρυφο.. και συ μετα λες οτι αυτον προσκυναμε..α ρε τρελλα

 3. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 1:12 ΜΜ

  συγχαρητήρια

 4. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 3:51 ΜΜ

  ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ-ΑΙΣΧΗ. ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ…

  • Δεν κατάλαβες φίλε μού, ο άνθρωπος δεν βρίζει τον ΘΕΟ ( τον Τριαδικό Θεό) καλά εσύ ποιος νομίζει ότι είναι ο δημιουργός αυτού τού κόσμου.

 5. ΑΙΝΕΙΑΣ 09/04/2013 @ 5:08 ΜΜ

  το ΕΝΑ μονο του δεν κανει τιποτα αφου ειναι το ΘΕΙΚΟΝ ΟΛΟΝ
  το ΕΝΑ ευρισκομενο με αλλο ΕΝΑ κανουν το ΔΥΟ
  και απο αυτο το ΔΥΟ θα παραχθει το ΤΡΙΤΟ
  το ΤΡΙΤΟ επειδη ειναι δημιουργημα των ΔΥΟ
  και επειδη υπαρχει η ελευθερη βουληση
  ειναι αγνωστη η κατευθυνση του
  ειτε προς τα ΑΝΩ ειτε προς τα ΚΑΤΩ
  το δημιουργημα των – ισμων προερχεται απο την συνενωση του ΔΥΟ

 6. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 9:41 ΜΜ

  Έχω δει τον ουρανό σκεπασμένο με αυτά τα πλάσματα, μοιάζουν σαν ηλεκτρικά γιατί είναι από ενέργεια, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι τέτοιοι και είναι τα λεγόμενα ανθρώπινα θηρία.

 7. Ανώνυμος 09/04/2013 @ 10:17 ΜΜ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ,ΙΧΘΥΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΞΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΧΟΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΑΦΟΥ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΛΔ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΤΙΡΙΚΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ?Ε ΓΙΑΤΙ???

 8. Ανώνυμος 09/05/2013 @ 8:41 ΠΜ

  Μπορεί κάποιος να μου εξηγησει που τα ξέρουν ολα αυτά; Υποστηρίζουν μια άλλη εκδοχή περί δημιουργίας αυτού του κόσμου που αν δεν εινα αληθεια, τότε οι άνθρωποι αδικούνται. Οι σεναριογράφοι του Hollywood είναι γατάκια μπροστά τους.

 9. Ανώνυμος 09/05/2013 @ 7:59 ΜΜ

  Σεβίλλη Ισπανίας-1987. 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Γνωστικών. (Από συνέντευξη του διδασκάλου Ραβολού): Η διαταγή της Λευκής Αδελφότητας όταν υπάρχει ''μάζεμα'' δαιμόνων για την κόλαση, είναι να γίνονται σεβαστοί οι δαίμονες στους οποίους υπά-ρχει ο σπινθήρας αγάπης, αυτός ο αστραφτερός Μπλε Σπινθήρας. Αυτός που έχει αυτόν τον σπινθήρα,μπορεί να έχει ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑ και τον σέβονται! ( Άρχοντες, Μεγάλοι Παλαιοί,Αρχαίοι,Ερπετοειδής,Δρακονιανοί,Εξωγήινοι,Κρόνιοι,Σαμπαλιστές, όργανα του Σαμαέλ-Σατάν, Ερμαφρόδιτου Μπαφομέτ,θα ''κάμψουν γόνυ'' στον Ιησού Χριστό κατά την Β' Παρουσία Του! Σεις,οι ''Χαϊλάιντερ'' Γνωστικοί,πως θα ξεφύγετε??

 10. Ανώνυμος 09/05/2013 @ 8:36 ΜΜ

  Σεβίλλη-Ισπανία,1987. 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Γνωστικών. Συνέντευξη διδα/λου Ραβολού: ''Η διαταγή της Λευκής Αδελφότητας, όταν υπάρχει μάζεμα δαιμόνων για την κόλαση, είναι να γίνονται σεβαστοί οι Δαίμονες, στους οποίους υπάρχει αυτός ο σπινθήρας αγάπης,ο αστραφτερός μπλε σπινθήρας. Αυτός που έχει αυτόν τον σπιν-θήρα,μπορεί να έχει κέρατα και ουρά και να τον σέβονται'' ! (Σαμαέλια του κερατά)! Κρόνιοι δαίμονες και Λευκή Αδελφότητα πολεμούν τον Ιησού Χριστό και το Φως Του, αλλά κατακαίγονται από αυτό και βρωμούν δυσωδία! Οι Γνωστικοί είναι σατανιστές.-

 11. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 10:02 ΠΜ

  χεστηκαμε αλλαΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*