Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:01 - 30/06/2011

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ Η … ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι λεπτομέρειες δεν παίζουν ρόλο. Υπάρχουν μόνο μερικά κομβικά σημεία, στα οποία, μέσα στο χαμό, πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους “όσοι μπορούν και βλέπουν”.
Το να λένε τα ελληνικά κανάλια προώθησης της προπαγάνδας και οι πολιτικοί στην Ελλάδα, ότι αν δεν ψηφιστεί δήθεν το μεσοπρόθεσμο μνημόνιο, θα πτωχεύσει η Ελλάς, αλλά και η Ευρώπη, πάει κι έρχεται, θα ήταν κατανοητό, στην προσπάθειά τους να πείσουν τον κόσμο να δεχθεί την απόλυτη οικονομική καταστροφή της χώρας.
Το να λένε όμως, το CNN και το BBC….

και τα άλλα μέσα προώθησης της προπαγάνδας σε παγκόσμιο επίπεδο, ότι άν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο στην ψωροκώσταινα, θα καταρεύσει η…..παγκόσμια οικονομία, πάει πολύ, αλλά και μας βάζει σε σκέψεις.


Γιατί προωθήθηκε παγκόσμια, σε όλους τους λαούς, η άποψη ότι αν πτωχεύσει η Ελλάδα, θα καταστραφεί η παγκόσμια οικονομία;


Μπορεί, όπως σας είχα πεί από τις 10/6/11, να αναβλήθηκε προσωρινά η τεχνητή παγκόσμια οικονομική κατάρευση, αλλά ξεκαθαρίστηκε, ότι εφόσον, την προωθούσαν, θα έλεγαν στον παγκόσμιο πληθυσμό ότι φταίνε οι Έλληνες.


Είναι σαν να λέμε δηλαδή, ότι αν κλείσει το τυροπιτάδικο στη γωνία καταρρέει η οικονομία της χώρας.


Γιατί λοιπόν τα παγκόσμια λαμόγια προωθούν τέτοια δυσφήμηση μιάς χώρας που δεν παράγει τίποτε, όπου οι συνδικαλιστάδες και οι παράλογα υψηλοί φόροι έχουν διώξει κάθε μονάδα παραγωγής και έχουν κλείσει ή έχουν διώξει σχεδόν κάθε υγιή επιχέιρηση; Μια χώρα που είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά στην παγκόσμια οικονομία;


Τι τους έχει πιάσει με την Ελλάδα; Από που και ως που μας ενέπλεξαν με τη μοίρα όλου του πλανήτη; Γιατί πέρασαν στον παγκόσμιο πληθυσμό το ότι η οικονομία και η μοίρα του εξαρτάται δήθεν από την Ελλάδα;


Αυτοί νόμισαν ότι προωθούν το δικό τους σχέδιο. Το σχέδιο δυσφήμισης των Ελλήνων. Το σχέδιο δυσφήμισης του εχθρού τους, όπως μας αποκάλεσε και ο Κίσσινγκερ.


Θέλουν δεν θέλουν όμως προώθησαν το σχέδιο του Θεού και δίδαξαν με την προπαγάνδα τους στους λαούς, ότι η μοίρα τους πράγματι εξαρτάται από τους Έλληνες.


Είδατε χθες χαρές και πανηγύρια όλα τα λαμόγια σε Ευρώπη και Αμερική; Ανέβηκαν όλα τα χρηματιστήρια σε όλο τον πλανήτη. Ανέκαμψε το ευρώ. Παγκόσμια λέει ανακούφηση!!! Άστα να πάνε!!!


Κάνανε λέει οι Έλληνες το καθήκον τους και σώθηκε όλος ο πλανήτης!!!!!!!!!!


Μη λέτε ψέματα ρε φραγκολεβαντίνοι. Οι Έλληνες δεν το κάνανε ακόμη το καθήκον τους.


Αλλά σας διαβεβαιώ ότι θα το κάνουν και ο πλανήτης θα σωθεί.


Μετά τιμής


Λιακόπουλος Δημοσθένης
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*