Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

01:12 - 26/10/2017

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η Γενετική Παρέμβαση μπορεί να είναι «Χειρότερη από μία πυρηνική βόμβα»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Από τις 14 έως τις 22 Οκτωβρίου του 2017 πραγματοποιήθηκε στην πόλη Σότσι της Ρωσίας το 19ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών. Πρόκειται για μια διεθνή εκδήλωση που διοργανώνεται από το 1947 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικών Νεολαιών – μια αναγνωρισμένη διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών – από κοινού με τη Διεθνή Ένωση Φοιτητών.

Το φετινό φεστιβάλ είχε ως σύνθημα: «”Για την ειρήνη, την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη, αγωνιζόμαστε ενάντια στον ιμπεριαλισμό. Εκτιμώντας το παρελθόν μας, χτίζουμε το μέλλον!”»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, απευθυνόμενος σε συμμετέχοντες του φεστιβάλ, προειδοποίησε για τις σοβαρές συνέπειες  του Τρανσουμανισμού.

«Ο άνθρωπος είναι πλέον ικανός να παρέμβει στον γενετικό κώδικα που δημιούργησε η φύση, ή – όπως το θέτουν οι θρησκευόμενοι άνθρωποι,  ο Θεός.

«Ποιες είναι οι πιθανές συνέπειες μίας τέτοιας παρέμβασης;

«Κάποιος μπορεί να φανταστεί ότι οι άνθρωποι θα ήταν ικανοί να δημιουργήσουν ανθρώπινα όντα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ένα άτομο που θα μπορούσε να είναι ένας ευφυής μαθηματικός, ένας λαμπρός μουσικός αλλά και ένας στρατιώτης – ένα ανθρώπινο ον  ικανό να πολεμήσει  χωρίς συμπόνια, χωρίς ενοχές ή  ακόμα και πόνο.

«Βλέπετε, η ανθρωπότητα μπορεί να εισέλθει – και πιθανότατα θα εισέλθει στο εγγύς μέλλον, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο ανάπτυξης και ύπαρξης,  μία περίοδο που απαιτεί μεγάλη υπευθυνότητα.

«Αυτό που μόλις περιέγραψα, μπορεί να είναι χειρότερο από μια πυρηνική βόμβα.

«Κάθε φορά που πράττουμε κάτι, οτιδήποτε και αν είναι αυτό, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα δεοντολογικά και ηθικά θεμέλια που βρίσκονται πίσω από τις πράξεις μας.

Για τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με filarianna1
«Η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία και αυτό γιατί η φαντασία είναι αναγκασμένη να λαμβάνει υπόψη της τις πιθανότητες. Η αλήθεια όχι.» Tο έκφρασε ο Μπάιρον, μα εγώ προτιμώ τον Μαρκ Τουαίην και το ταξίδι του στον κόσμο.

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. Η Καλλιτέχνης που πειραματίστηκε για να αναδείξει «την κοινωνική και ιδεολογική οργάνωση του θηλυκού σώματος και του θηλασμού». Θήλασε σκύλο και γονιμοποίησε το ωάριο της με κύτταρο σκύλου και της έδωσαν βραβείο χαρακτηρίζοντας το εγχείρημα «Πραγματικό Υβριδικό έργο τέχνης με βαθύ βιοπολιτικό μήνυμα»!! Πήξαμε στις βαφτισμένες ως «καλλιτεχνικές εκφράσεις» … και ότι αυτές προωθούν τελευταία….

 1. ΗΛΙΑΚΗΣ 10/26/2017 @ 7:50 ΠΜ

  1]4 Τα λεγόμενα του Β. Πούτιν για την Γενετική Παρέμβαση επαυξάνονται σε «τρισχειρότερα» από πυρηνική βόμβα. Οι γνώσεις της επιστημονικής λογικής επεξεργασίας είναι δέσμιες στις διαστάσεις χρόνου, χώρου, μάζας και άλλες που μπορούν να παρομοιαστούν με «ρέοντα ποταμό» και τον Σίσυφο που προχωρά προς την σε διαρκή απομάκρυνση πηγή του ποταμού, που παρά την προσέγγιση ποτέ δεν αγγίζει. Η γενετική παρέμβαση έχει γίνει και στο μυθολογικό παρελθόν.

  • ΗΛΙΑΚΗΣ 10/26/2017 @ 7:51 ΠΜ

   2]4 Ο Τυφώνας και η Έχιδνα παιδιά του Ταρτάρου «γέννησαν» εκτός άλλων τεράτων το φοβερό τέρας Χίμαιρα, τρικέφαλο τέρας αίγας, λέοντα και δράκοντα με σώμα αίγας και ουρά όφεως που εξέπνεε πυρ που μάλιστα τεκνοποίησε τον Όρθρο και την Σφίγγα. Ο Θεός Δημιουργός πρώτης Δημιουργίας κτισμάτων Αθάνατων «Αιθέριων» Προσώπων (Αγγέλων) ευσπλαχνίσθηκε όσα από αυτά με την ελεύθερη βούλησή τους και επικεφαλής τον πρώτο την τάξη Εωσφόρο, απομακρύνθηκαν της Θέας Του για να γίνουν θεοί (θέωση).

  • ΗΛΙΑΚΗΣ 10/26/2017 @ 7:51 ΠΜ

   3]4 Έτσι ο Δημιουργός Θεός παραχώρησε Δεύτερη Ευκαιρία για «επαναφορά» των απομακρυσμένων με την ελεύθερη Βούλησή τους. Η Δεύτερη Δημιουργία μας αποκαλύφθηκε από τους Σουμέριους (που αργότερα υιοθετήθηκε στην Γένεση –Βίβλο) ως κοσμική χρονική υλική Δημιουργία των θεών που αναφέρεται στην Ελληνική Μυθολογία (Ησίοδος). Τα Πρόσωπα των Ανθρώπων θεωρούνται εξελικτικά υλικά «παραπροϊόντα» με πνεύμα «πηγής» Θεού.

  • ΗΛΙΑΚΗΣ 10/26/2017 @ 7:52 ΠΜ

   4]4 Αποκαλύφθηκε από τον Εύσπλαχνο Θεό Δημιουργό η σωτηρία των Προσώπων Ανθρώπων (γεννημένων και μη) από τον υλικό κόσμο «δοκιμασίας και θανάτου» σε αθάνατα Πρόσωπα για να κατοικίσουν σε ήδη δημιουργημένο Νέο Κόσμο (Εδέμ) και με προοπτική με την ελεύθερη βούλησή τους να αποκτήσουν εισιτήριο (αγάπη προς τον πλησίον) για να επιλεγούν να γίνουν θεοί (θέωση).

   • Ωραίοι οι συλλογισμοί σου ΗΛΙΑΚΗ. Δυστυχώς μυαλό δε βάζουμε. …Και όσο προσπαθούμε, τόσο θα χαλνούμε, θα μπλέκουμε τα πράγματα, ώς να βρεθούμε στην άκρα σύγχυσι… Η Επέμβασις των Θεών Κωνσταντίνος Π. Καβάφης
    .kavafis.gr/poems/content.asp?id=242&cat=

    • ΗΛΙΑΚΗΣ 10/26/2017 @ 3:30 ΜΜ

     FILARIANNA δεν είμαι άξιος για δικούς μου συλλογισμούς. Μεταφέρω, το ανθρωπίνως δυνατόν, Θεού επιτρέποντος, όσα μου έχουν ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ από μεταφορά στόμα σε στόμα από προγόνους μου … χωρίς να βάζω την λογική και με τη ελεύθερη βούληση επιλέγω τα της «καρδιάς» ζητώντας το έλεος του Χριστού που πρότεινε για την σωτηρία μας! «εἴ τις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθείτω μοι». [κατά Ματθαίον ΙΣΤ 24].

   • Ηλιακη αυτα που γραφεις μου θυμιζουν αυτα που γραφει η Αγγελικη καλογερα http://antexeistinalitheia.gr/-Αντεχεις την αληθεια

 2. Ίσως να είναι αλήθεια αλλά ίσως όμως η γενετική παρέμβαση οδηγήσει σε πυρηνική καταστροφή “γενικώς αποδεκτή λύσις διά την διόρθωσιν του λάθους”. Άλλη μιά αναγκαιότητα που το μαντρί θα τη ζητήσει….

 3. Νικητας 10/26/2017 @ 3:03 ΜΜ

  θυμαστε τις ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ’ ΤΩΝ ‘ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΩΝ πανεπιστημονων’ , για την ΔΗΘΕΝ ηθικη τους δεσμευση περι επεμβασεως τους στα της γεννετικης; Θυμαστε.., που οι προοδευτικοι ηλιθιοι κατηγορουσαν τους ορθοδοξους (κι οχι μονο) που αντιδρουσαν σε αυτη την ΑΦΥΣΙΚΗ επεμβαση του ανθρωπου στην δημιουργια του Θεου , ονομαζοντας τους ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ; Σημερα ..ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΙΤΙΑ ..ετσι δεν ειναι;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*