Βάστα ΕΛΛΑΣ το 2017:ξύπνα και δες που θα πας

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

« το προφητευόμενον φυγείν αδύνατον»

Οι παγκόσμιες κοινότητες των Ελληνορθοδόξων θα πρωταγωνιστήσουν στην πνευματική ανακαίνιση της καθημαγμένης ανθρωπότητας σε μοναδικές εν ΧΡΙΣΤΩ αποστολές δικαιώνοντας τον Ευαγγελικό ΛΟΓΟ. Αυτό είναι το Πνευματικό ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ που θα είναι η εξέλιξη των πραγμάτων μετά το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ της ΠΟΛΗΣ.

Θα αλλάξουν χαρακτήρες και θα αποκαλυφτούν πράγματα και θάματα. Τώρα όμως πρέπει να βιώσουμε γεγονότα παράξενα.

« εκεί που θα λέτε Ειρήνη, εκεί θα έρθει πόλεμος ξαφνικά» ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο Αγιορείτης.

Άλλη ειρήνη θέλουν να επιβάλλουν οι παίκτες της γης και άλλη ΕΙΡΗΝΗ έχουν επιλέξει οι « δυνάμεις» του ΟΥΡΑΝΟΥ.

Ειρήνη στη Συρία;

Μήπως έχει άδικο ο Άγιος τώρα που ο πρόεδρος Πούτιν εργάζεται για την ειρήνη στην χειμαζόμενη Συρία μαζί με τον ψυχοπαθολογικά ασταθή Σουλτάνο Έρντογάν και το Ιράν με απώτερο σκοπό να «ταπώσουν» το Κουρδικό;

Οι λόγοι, οι αγωγοί, το οικονομικό κέρδος και η εσαεί καταδυνάστευση ενός λαού.

«Mια μεγάλη γεωπολιτική ανατροπή βρίσκεται στο τελικό στάδιο στην συριακή σύγκρουση αφού φαίνεται πως οι τρεις άμεσα εμπλεκόμενες δυνάμεις της Ρωσίας, της Τουρκίας και του Ιράν «πετούν έξω» εκείνη των ΗΠΑ και αποφασίζουν μόνες τους την ουσιαστική δημιουργία ενός νέου συριακού κράτους με ζώνες επιρροής.

Οι ζώνες επιρροής θα είναι άτυπες αλλά πραγματικές ώστε η Τουρκία να λάβει αυτό που ζητάει και είναι η μη δημιουργία ενός κουρδικού μορφώματος στην Β.Συρία που θα αποτελούσε πρόπλασμα για την δημιουργία ενός μεγάλου «Κουρδιστάν». του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 29/12/2016 pronews.gr/portal Μπορούν οι ανθρώπινοι ηγέτες να υπερβούν την προφητεία ή δουλεύουν για αυτήν σύμφωνα με το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ; «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια.

Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.

Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας…

Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί.

Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός…

Όλες οι χώρες έχουν τα προβλήματα τους, αλλά δεν υπάρχει για μας πρόβλημα. Ελπίδα στον Θεό και πίστη, είχε πει» Αποσπάσματα από το βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών. Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος 1, Σελ: 297.

Είναι δυνατόν αυτή η ειρήνη made Πούτιν –Ερντογάν που έχει μέσα της τον «υιό της ταραχής» βλ. σουλτάνο, να φέρει απτά αποτελέσματα ή θα έχει παγκόσμιες εξελίξεις που επηρεάζουν και την γεωπολιτική αστάθεια της Ελλάδος;

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Τουρκία διεξάγει νέο πόλεμο ανεξαρτησίας κινδυνεύουμε με εθνικό ακρωτηριασμό» Σε ομιλία του επ ευκαιρίας του νέου έτους 31/12/2016pronews.gr/portal

Ήδη οι ΗΠΑ με την Ρωσία ανταλλάσουν διπλωμάτες και κυρώσεις ανεβάζοντας τους συγκρουσιακούς τόνους σε όλο τον πλανήτη με το πρόσχημα της εμπλοκής της δεύτερης στις πρόσφατες εκλογές της πρώτης.

Και στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι ο απερχόμενος Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα κάνει δηλώσεις επί του θέματος σαν να έχει εκλεγεί πρόσφατα. «Αυτές οι ενέργειες δεν θα αποτελέσουν το σύνολο της αντίδρασής μας στις επιθετικές ενέργειες της Ρωσίας. Θα συνεχίζουμε να κάνουμε διάφορες ενέργειες σε χρόνο και τόπο της επιλογής μας, ορισμένες από τις οποίες δεν θα δημοσιοποιηθούν», συμπλήρωσε ο Ομπάμα. NewsIt.gr onalert.gr 29.12.2016 | 22:

Όσες καλές προθέσεις να έχει ο νέος πρόεδρος Τραμπ για να τα βρει με τους Ρώσους υφίσταται ένα πλανητικό παρασκήνιο που μας οδηγεί με το έτσι θέλω σε παγκόσμια σύγκρουση.

Ο Trump επαινεί τον Πούτιν εν μέσω σειράς κυρώσεων http://www.bbc.com/news 30 Δεκεμβρίου 2016

Οι επόμενες 20 ημέρες μπορεί να είναι συγκλονιστικές για όλο τον κόσμο μέχρι να αναλάβει , αν αναλάβει τα καθήκοντα του ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί από την επικαιρότητα.

«ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ…»

Έχουμε κάθε λόγο να ευχόμαστε να πετύχει αυτή η ειρήνη στην Συρία. Αν όμως τορπιλισθεί εκ των έσω στα παρασκήνια, τότε ποιος κρατάει τον σουλτάνο «να επισκεφτεί για κρουαζιέρα» τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ; ΚΑΙ πριν αλέκτωρ λαλήσει: Συγκρούσεις ξεκίνησαν στην Συρία πάλι… Syria conflict: Clashes reported despite truce http://www.bbc.com/ 30 Δεκεμβρίου 2016

«Σύμφωνα με τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, μέσα στο χρονικό διάστημα των δυο τελευταίων εβδομάδων έχουν γίνει τρεις μεγάλες αποστολές οπλικών συστημάτων και πολεμοφοδίων από τους Αμερικανούς στους Κούρδους του PYD/YPG, που θεωρούνται σαν τρομοκράτες από την Τουρκία, εξοργίζοντας την Άγκυρα και πυροδοτώντας νέα ένταση στις σχέσεις της με τις ΗΠΑ Ο Hüseyin Müftüoğlu, κατήγγειλε ότι οι ΗΠΑ προμηθεύουν τους Κούρδους με αντιαεροπορικούς πυραύλους Stinger, που στο παρελθόν έχουν στοιχήσει την τουρκική πλευρά με πολλές απώλειες και θύματα.» 30 Δεκεμβρίου 2016 nikosxeiladakis.gr

Σε αυτήν την περίπτωση αποτυχίας της ειρηνευτικής διαδικασίας στην Συρία κάποιοι θα είναι υπεύθυνοι αν πειραχτεί ακόμα και ένας θάμνος αιγαιοπελαγίτικης βραχονησίδας από χέρια αγαρηνών τούρκων λόγω της ανεξήγητης ανεκτικότητας των απέναντι στον Ερντογάν.

Οι πιθανότητες όμως να αποτύχει αυτή η αμφιλεγόμενη ειρήνη είναι συντριπτικές και τότε πολύ σύντομα ανοίγει το Κεφάλαιο της Ελλάδος στο Αρχιπέλαγος του Αιγαίου μαζί με το άνοιγμα της κάνουλας του μεταναστευτικού.

Και η γυμνή από την μνημονιακή λαίλαπα ΕΛΛΑΣ θα βρεθεί ανάμεσα στις μυλόπετρες των τοκογλύφων και των τούρκων , λες και ένα σκοτεινό σχέδιο που προαποφασίστηκε πριν χρόνια πρέπει να πραγματοποιηθεί και για επίλογο να γράφει « το τέλος της Ορθόδοξης Ελλάδος στην Παγκόσμια Ιστορία»

Είναι γνωστό όμως ότι ο κατ εξοχήν ανθρωποκτόνος άρχοντας του σκότους κτυπήθηκε θανάσιμα την ώρα του ΣΤΑΥΡΙΚΟΥ τετέλεσται.

Επειδή σε αυτό το μικρό αλλά ευλογημένο αλωνάκι ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ και ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ του ΘΕΟΥ κάνει κουμάντο στα δρώμενα του, έστω και αν δεν ηδυνάμεθα σήμερα να το αντιληφθούμε .

Ο ΤΙΜΙΟΣ και ΖΩΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΚΥΡΙΟΥ μας με σημαιοφόρο πάλι την Θεοφόρο Παρακαταθήκη που έχουμε ως Έθνος από τον ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ θα ανατρέψει τους καταχθόνιους σχεδιασμούς όχι στην μάχη της Μουλβίας γέφυρας αλλά στις μάχες που θα διαδραματίζονται από την Μαύρη Θάλασσα, τα Στενά , την Μεσόγειο και την Συρία δίχως εμείς να συμμετέχουμε στα γεωστρατηγικά δρώμενα, μόνο θα παρακολουθούμε τους άπληστους εγωιστές ισχυρούς να βγάζουν τα μάτια τους. «το ΠΡΟΦΗΤΕΥΌΜΕΝΟΝ φυγείν αδύνατον» Βάστα ΕΛΛΑΣ το 2017:ξύπνα και δες που θες να πας.

Αυτό που ζούμε ήδη προτυπώθηκε με λόγο θαυμαστό για να μην έχουμε καμία δικαιολογία ότι δεν φρόντισε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να μας ειδοποιήσει με τους Ανθρώπους ΤΟΥ.

«Ό Καλός Θεός όλα θα τα οικονομήσει με τον καλύ¬τερο τρόπο, αλλά χρειάζεται πολλή υπομονή και προ¬σοχή, γιατί πολλές φορές, με το να βιάζονται οι άνθρω¬ποι να ξεμπλέξουν τα κουβάρια, τα μπλέκουν περισσό¬τερο. Ό Θεός με υπομονή τα ξεμπλέκει. Δεν θα πάει πολύ αυτή ή κατάσταση. Θα πάρει σκούπα ό Θεός! Κατά το 1830, επειδή υπήρχε στο Άγιον Όρος πολύς τουρκικός στρατός, για ένα διάστημα δεν είχε μείνει στην Μονή Ιβή¬ρων κανένας μοναχός. Είχαν φύγει οι Πατέρες, άλλοι με τα άγια Λείψανα, άλλοι για να βοηθήσουν στην Επανά¬σταση. Ερχόταν στο μοναστήρι μόνον ένας μοναχός από μακριά πού άναβε τα κανδήλια και σκούπιζε. Μέσα και έξω από το μοναστήρι ήταν τουρκικός στρατός, και αυτός ό καημένος σκούπιζε και έλεγε: «Παναγία μου, τι θα γίνει μ’ αυτήν την κατάσταση;».

Μία φορά πού προσευχόταν με πόνο στην Παναγία, βλέπει να τον πλησιάζει μία γυ¬ναίκα – ήταν ή Παναγία – πού έλαμπε και το πρόσωπο της ακτινοβολούσε.

Τού παίρνει την σκούπα από το χέρι και τού λέει: «Εσύ δεν ξέρεις να σκουπίζεις καλά· εγώ θα σκουπίσω». Και άρχισε να σκουπίζει. Υστέρα εξαφανί¬σθηκε μέσα στο Ιερό.

Σε τρεις μέρες έφυγαν όλοι οι Τούρκοι! Τους έδιωξε ή Παναγία.

Ό Θεός άτι δεν είναι σωστό θα το πετάξει πέρα, όπως το μάτι πετάει το σκουπιδάκι. Δουλεύει ό διάβολος, άλλα δουλεύει και ό Θεός και αξιοποιεί το κακό, ώστε να πρό¬κυψη από αυτό καλό. Σπάζουν λ.χ. τα πλακάκια και ό Θεός τα παίρνει και φτιάχνει ωραίο μωσαϊκό.

Γι’ αυτό μή στενοχωρήσθε καθόλου, διότι πάνω από όλα και από όλους είναι ό Θεός, πού κυβερνά τα πάντα και θα καθίσει τον καθέναν στο σκαμνί, για να απολογηθεί για το τι έπραξε, οπότε και θα τον ανταμείψει ανάλογα. Θα αμει¬φθούν αυτοί πού θα βοηθήσουν μία κατάσταση και θα τιμωρηθεί αυτός πού κάνει το κακό. Τελικά ό Θεός θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους, αλλά ό καθένας μας θα δώσει λόγο για το τι έκανε σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια με την προσευχή, με την καλωσύνη.

Σήμερα προσπαθούν να γκρεμίσουν την πίστη, γι’ αυτό αφαιρούν σιγά-σιγά από καμιά πέτρα, για να σωριασθεί το οικοδόμημα της πίστεως.

Όλοι όμως ευθυνό¬μαστε για το γκρέμισμα αυτό· όχι μόνον αυτοί πού αφαι¬ρούν τις πέτρες και το γκρεμίζουν, άλλα και όσοι βλέ¬πουμε να γκρεμίζεται και δεν προσπαθούμε να το υπο-στυλώσουμε.

Οποίος σπρώχνει στο κακό τον άλλον θα δώσει λόγο στον Θεό γι’ αυτό. Και ό διπλανός όμως θα δώσει λόγο, γιατί έβλεπε εκείνον να κάνη κακό στον συ¬νάνθρωπο του και δεν αντιδρούσε. Ό κόσμος εύκολα πιστεύει έναν άνθρωπο πού έχει τον τρόπο να πείθει. – Ό λαός, Γέροντα, είναι σαν θηρίο. – Εγώ από τα θηρία δεν έχω παράπονο. Βλέπεις, τα ζώα δεν μπορούν να κάνουν μεγάλο κακό, γιατί δεν έχουν μυα¬λό, ενώ ό άνθρωπος πού φεύγει μακριά από τον Θεό γί¬νεται χειρότερος από το μεγαλύτερο θηρίο! Κάνει μεγά¬λο κακό. Το δυνατό ξίδι γίνεται από το χαλασμένο κρα¬σί. Τα άλλα Τα τεχνητά ξίδια δεν είναι τόσο δυνατά…

Πιο φοβερό είναι, όταν ό διάβολος συμμαχήσει με έναν άνθρω¬πο διεστραμμένο· τότε κάνει διπλό κακό στους άλλους, όπως ό σαρκικός λογισμός, όταν συμμαχήσει με την σάρ¬κα, τότε κάνει μεγαλύτερο κακό στην σάρκα. Για να συνεργασθεί ό διάβολος με έναν τέτοιο άνθρωπο, πρέπει αυτός να είναι υπολογίσιμος, να έχει κακή προαίρεση, κακία. Στην συνέχεια, Θεός φυλάξοι, αυτοί θα φέρουν δυ¬σκολίες, θα στριμώξουν ανθρώπους, μοναστήρια. Ή Εκκλησία, ό Μοναχισμός, θα τους κάνη κακό, γιατί θα τους εμπόδιση στα σχέδια τους. Μόνον πνευματικά μπο¬ρεί να αντιμετωπισθεί ή σημερινή κατάσταση, όχι κοσμι¬κά. Θα σηκωθεί ακόμη λίγη φουρτούνα, θα πετάξει έξω κονσερβοκούτια, σκουπίδια, όλα Τα άχρηστα, και μετά θα ξεκαθαρίσουν Τα πράγματα. Σ’ αυτήν την κατάσταση θα δείτε, άλλοι θα έχουν καθαρό μισθό και άλλοι θα ξο¬φλούν χρέη. Θα γίνουν έτσι Τα πράγματα, πού δεν θα στε¬νοχωριέται κανείς για την ταλαιπωρία πού θα περνάνε – δεν θα λέει φυσικά «δόξα σοι ό Θεός».

Πόσο ό Θεός μας αγαπά! Αυτά πού γίνονται σήμε¬ρα και αυτά πού σκέφτονται να κάνουν, αν γίνονταν πριν από είκοσι χρόνια πού είχε περισσότερη πνευμα¬τική άγνοια ό κόσμος, θα ήταν πολύ δύσκολα. Τώρα ξέ¬ρει ό κόσμος· ή Εκκλησία δυνάμωσε. Ό Θεός αγαπάει τον άνθρωπο, το πλάσμα Του, και θα φροντίσει γι’ αυτά πού τού χρειάζονται, φθάνει ό άνθρωπος να πιστεύει και να τηρεί τις εντολές Του.» Πηγή: Γέροντος Παισίου Αγιορείτου – Λόγοι Β΄- Πνευματική Αφύπνιση

Βάστα ΕΛΛΑΣ το 2017:ξύπνα και δες που θα πας - Εικόνα1

Ας ικετεύσουμε τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ το 2017 να είναι έστω και με όλες τις δυσάρεστες και ευχάριστες εκπλήξεις του μια ευλογημένη χρονιά που θα πραγματώσει το ΘΕΛΗΜΑ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ στο Έθνος μας.

Με πίστη και ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

hellasforce.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

15 thoughts on “Βάστα ΕΛΛΑΣ το 2017:ξύπνα και δες που θα πας

 1. Ανώνυμος says:

  Βάσταξε Άι το 10,11,12,13,15,15,16,17 ως ποτέ κύριε Βαρδάκα ;;; έχω μείνει ήδη με το σοβρακο , εεε θα το πάρουν και αυτό , και μετά τη;;;

  • Ανώνυμος says:

   Χεστηκαμε για τα σωβρακα. Η ψυχή και η πατρίδα μας ενδιαφέρει. Αυτά να μη πάρουν. Αυτά να προσεχες από την αρχή και δεν θα είχαν πάρει τίποτα. Ο καθένας όμως κοιταγε μόνο τα δικά του σωβρακα γι’αυτό τα πήραν από όλους. Τα παραπάνω είναι για όλους όχι μόνο για σένα. Και φυσικά ισχύουν και για μένα.

   • Ανώνυμος says:

    Πρωσεξε και πολύ μάλιστα , δεν πήρα ποτέ δάνειο στην ζωή μου, αλλά εδώ και 4 χρόνια άνεργος εγώ και η συζιγος μου πως τα βγάζουμε πέρα ;;;; με την σύνταξη του πατέρα μου 900€ ζούμε εγώ η γυναίκα μου 2 παιδιά και 2 οι γονείς μου , 6 άτομα με 879€ ακριβώς

 2. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Αμήν. Ο Θεός να μας προστατεύει και θα μας προστατεύει. Μπορεί πράγματι να υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις μέχρι τις 20-1-2017 που θα ορκιστεί ο Ομπάμα, ακόμη και πραξικόπημα στη Τουρκία, θα δούμε. όλα είναι πολύ ρευστά, θα δούμε. Αλλά ει ο Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών

 3. Νικητας says:

  H ΑΛΗΘΕΙΑ παντα ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ !!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ‘ΚΟΛΛΗΣΕΙ’.., ΑΥΤΗ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ.., ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ‘ΜΗ ΑΛΗΘΙΝΑ’!!!! Και το αρθρο σας κ. Βαρδακα, ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..,αυτην που θα προσπαθησουν να βρωμισουν οι διατεταγμενοι,(‘η οι αμυαλοι θυματα) της Ν.Τ.Π. !!!! Και ΝΑΙ..,κανεις δεν θα μπορει να πει οτι: δεν ηξερα…δεν γνωριζα…δεν..μπλαμπλα!!! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ , ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΡΤΕΡΟΤΗΤΑ,για να αντιμετωπιστει το ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΚΑΚΟ που ερχεται, και ..εχουμε αρχισει να ζουμε τα ‘πρωτοβροχια’ του!! ΜΟΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ…τα υπολοιπα ειναι φουμαρα..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΧΤΥΑ ΑΠΑΤΗΣ ,ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ που προσπαθει να μας αρπαξει την ψυχη!!! ο νοων νοειτω !!!!!! ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ λοιπον ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ !!! Ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

 4. Ανώνυμος says:

  ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΛΑΖΑΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΘΕΟΚΛΗΤΟ ΔΙΟΝΥΣΙΑΤΗ ΄΄ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΕΣ ΕΝΟΡΑΣΕΙΣ΄΄ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΛΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ…ΜΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΟΛΟΙ, ΩΩΩΩ ΝΑΙ…ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…
  ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ , ΒΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΄΄ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΠΟΙΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ΄΄…ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ, ΟΙ ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΜΜΟΡΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΘΩΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ…ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ…ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΨΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑΦΙ..
  ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΟΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ, ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ
  ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΝ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΛΗΘΙΝΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΙΣΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑ

   • Ανώνυμος says:

    Επιστρεφω τον χαρακτηρισμο καθως δεν μπορεις να κατανοησεις πως αυτο που ειπα απευθυνεται σε συγκεκριμενα ατομα που οποτε διαβαζουν αρθρα του Βαρδακα βγαζουν σπυρια γιατι εχουν αλλεργια σε οτι εχει σχεση με πατριδα και θρησκεια. Εσυ ομως εσπευσες ως κλασσικος βλαξ να σχολιασεις κατι που δεν μπορεσες να καταλαβεις. Τυπικη συμπεριφορα νεοελληνα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *