Θα βρέχει ρωσικές πυρηνικές κεφαλές με επικεφαλίδες γραμμένες στα κόκκινα!

Διάφοροι μάντεις έχουν προβλέψει ότι μας περιμένουν έκπλήξεις μετά από την προφανή χαλάρωση του νέου ψυχρού πολέμου μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης. Λόγω της νέας προεδρίας με την εκλογή του Ντόναλντ Τρομπέτα και τάχα «φίλου» του Πούτιν.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα εξασφάλισε λίγο πριν την αναχώρησή του μ’ ένα ψήφισμα στον ΟΗΕ την καταδίκη του Ισραήλ για τα κατεχώμενα εδάφη της Παλαιστίνης και πήρε στα γρήγορα νέα μέτρα με νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Λες και ο ομοφιλόφυλος Ομπάμα έκανε κακό στο Ισραήλ γαυγίζοντας στον αφέντη του;;;

Όμως ο Ομπάμα την Πέμπτη που μας πέρασε δήλωσε μια σειρά κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Όπου προσπαθεί να τιμωρήσει τη Ρωσία για την παρέμβαση της στις αμερικανικές εκλογές!!! Τα μέτρα που παίρνει ο πρόεδρος είναι κυρίως εναντίον των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών που δρούν στην χώρα του. Αυτά λένε γιατί ταιριάζει στην Νεοταξική προπαγάνδα και τα αφεντικά της όλο κάτι θα πρέπει να πουν στο κοπαδι και την φάρμα.

Έτσι οι ΗΠΑ στέλνει 35 Ρώσους πράκτορες οι οποίοι εργάζονται πυρετωδώς στα σπίτια τους. Επίσης παίρνουν μέτρα κατά της FSB και της στρατιωτικής οργάνωσης GRU. Τέσσερις επικεφαλής της GRU και τρεις εταιρείες που παρέχουν «υλική βοήθεια» με τις «δραστηριότητες στον κυβερνοχώρο» της GRU μπήκαν στον κατάλογο των κυρώσεων.

Εκτός αυτών των μέτρων οι Αμερικάνοι κλείνουν δύο ρωσικά κέντρα στις πολιτείες Μέριλαντ και της Νέας Υόρκης «που σύμφωνα με αυτούς χρησιμοποιούνται απο Ρώσους πράκτορες, σύμφωνα με τον Ομπάμα.

Και φυσικά είχαμε και την αντίδραση από τη Μόσχα:


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μόσχα έκανε σαφές ότι οι νέες κυρώσεις δεν θα μείνουν αναπάντητες. Ένας εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε ότι οι κυρώσεις είναι «ένα σημάδι της απρόβλεπτη και επιθετικής» εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και ο Πρόεδρος Πούτιν θα αποφασίσει πώς θα απαντήσει η Ρωσία.

Λίγο αργότερα ακούσαμε την αντίδραση του ρώσου προέδρου Πούτιν:

«Η Ρωσία δεν θα πάρει αντίποινα για την απέλαση των 35 Ρώσων απο τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Πούτιν δήλωσε την Παρασκευή ότι θέλει να δει πώς θα συμπεριφερθεί ο νέος πρόεδρος Τραμπ κατά της Ρωσίας. Ο Πούτιν εκφράζει τη λύπη του για τον σημερινό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα που έκλεισε την προεδρία του με έναν άδικο τρόπο. Περιμενουμε τον Τραμπ και την προεδρία του που ξεκινά στις 20 Ιανουαρίου.»

Η απάντηση της Ρωσίας φαίνεται πολύ εύστοχη αν σκεφτούμε τις δολοφονίες των πρεσβευτών στην Τουρκία και το Ισραήλ, αλλά αυτό όμως δεν σημαίνει ότι λύθηκαν τα προβλήματα μεταξύ της δύσης και Ρωσίας. Το πρόβλημα είναι τεράστιο και θα λυθεί από ότι φαίνεται μόνο με μια πολεμική αντιπαράθεση. Αυτή του Γ’ΠΠ που έχει προγραμματιστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια πριν.

Ο Τράμπ τα έχει βάλει ξαφνικά με την Κίνα, μια χώρα φιλική προς την Ρωσία. Είναι τυχαία η νέα πορεία των ΗΠΑ με την δαιμονοποίηση του χρηματοδότη τους;;; Σε τι αποσκοπεί η επιθετικότητα προς την Κίνα που αν δεν τους δάνειζε φρέσκα δολάρια δεν θα υπήρχε καμία Ενωμένη Αμερική αλλά μια αποτυχημένη ένωση χρεοκοπημένων Πολιτειών της Αμέρικα.

Προφανώς ο Τράμπ φαίνεται να θέλει να βάλει ένα τέλος στην συνεχιζόμενη δαιμονοποίηση της Ρωσίας και για αυτό στρέφεται εναντίον της Κίνας και κάνει την Ρωσία να πιστέψει ότι λύθηκαν με την Προεδρία του όλες οι διαφορές τους!!! Φυσικά αυτό είναι παράλογο. Οι διαφορές με την Ρωσία είναι πάρα πολλές στην σημερινή γεωστρατηγική και αυτοί που βρίσκονται πίσω από τον Τράμπ και τους υπόλοιπους προέδρους-οι χαζάροι τραπεζίτες- πάντα ήθελαν να καταστρέψουν την Ρωσία και να βάλουν στο χέρι την Ασία και όλο το εμπόριο στον πλανήτη.

Ποιος ο λόγος; Ο λόγος είναι απλός, οι χαζάροι τραπεζίτες συμπεριφέρονται σαν κυρίαρχοι και σημερινοί ιδιοκτήτες του πλανήτη. Δεν έχουν κανένα σκοπό να σταματήσουν την ψυχοπαθητική πολιτική τους με την υποδούλωση όλων των οικονομιών σε αυτούς και τα παιδιά τους. Η πυρηνική αναμέτρηση των υπερδυνάμεων μπαίνει σε μια νέα φάση του ΓΠΠ και θα την δούμε μέσα σε 2-3 το πολύ χρόνια.

Η φετινή χρονιά θα είναι όπως πάντα γεμάτη δυτικές συκοφαντίες και μια γερή προθέρμανση πριν τον Μεγάλο Πόλεμο. Η Ρώσοι δεν θα περιμένουν να τους βομβαρδίσουν πρώτοι για αυτό θα αρχίσει να βρέχει ρωσικές πυρηνικές κεφαλές με επικεφαλίδες γραμμένες στα κόκκινα!

ΚΟΡΑΞ

Loading...

11 thoughts on “Θα βρέχει ρωσικές πυρηνικές κεφαλές με επικεφαλίδες γραμμένες στα κόκκινα!

 1. Ανώνυμος says:

  2-3 χρόνια; Θα αντέξει η Τουρκία 2-3 χρόνια; Θα αντέξει ο εξισλαμισμός και η τρομοκρατία στην Ευρώπη 2-3 χρόνια; Θα αντέξουν οι ευρωπαϊκές τράπεζες 2-3 χρόνια; Θα αντέξει το ευρώ 2-3 χρόνια; Θα αντέξει ο ευρωπαϊκός , και όχι μόνο , Νότος τη γερμανική ηγεμονία 2-3 χρόνια; Θα αντέξει η Ιαπωνία τον πόλεμο από την Κίνα 2-3 χρόνια; Θα αντέξει το μέτωπο της Ουκρανίας 2-3 χρόνια χωρίς περαιτέρω επιδείνωση; Θα αντέξει η Ρωσία την προπαρασκευή πόλεμου από το ΝΑΤΟ με τη συνεχή μεταφορά στρατευμάτων στα σύνορα της για 2-3 χρόνια; Θα αντέξει η συνθήκη του Μοντρέ για 2-3 χρόνια; Θα αντέξει η ελληνική οικονομία , ο αδύναμος κρίκος της ευρωζώνης, για 2-3 χρόνια; Για πάρτο αλλιώς φίλε Κόραξ…. Εγώ σου λέω ότι καλοκαίρι 2017 μέχρι καλοκαίρι 2018 θα έχει ξεκινήσει το χάος…. ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ ……

  • Ανώνυμος says:

   ΠΑΡΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΑΓΑΠΗΤΕ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ : Θα αντέξει η Τουρκία 2-3 χρόνια; Θα αντέξουν οι ευρωπαϊκές τράπεζες 2-3 χρόνια; Θα αντέξει το ευρώ 2-3 χρόνια; Θα αντέξει ο ευρωπαϊκός, και όχι μόνο , Νότος τη γερμανική ηγεμονία 2-3 χρόνια; Θα αντέξει το μέτωπο της Ουκρανίας 2-3 χρόνια χωρίς περαιτέρω επιδείνωση; Θα αντέξει η ελληνική οικονομία , ο αδύναμος κρίκος της ευρωζώνης, για 2-3 χρόνια; Εγώ σου λέω ότι μπορει και ΠΡΙΝ το καλοκαίρι 2017, δηλαδη Φλεβαρη – Μαρτη 2017, οταν θα ειναι «ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΠΑΝΑΚΙΑ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ έχει ξεκινήσει το χάος… ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ την δολοφονια Ερτογαν απο τους κεμαλικους, και μεσα σε ενα μηνα ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ, ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (μαλλον διοτι οι τουρκοι θα ξερουνε 3 μερες νωριτερα αυτο το… μυστικο) !!! ΕΠΙΣΗΣ ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ «κραυγη πολεμου ερχεται απο την Βουλγαρια», και με διαφορα ωραων/ημερων να πεση η «ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΠΕΡΣΙΑ»… ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΕΛΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, (ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 4-5 ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΛΗ) ΟΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΩΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΡΑ, ΝΑΤΗΝΕ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ «ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ», ΑΡΑ, Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΜΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝ-Β, ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ (ΑΚΟΜΑ) ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ 120 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…. Τα λεω καλα ???

 2. Ανώνυμος says:

  ΚΟΡΑΞ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΔΕΣ ΑΠΟ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΕΝΟΣ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΙΟΝ ΥΠΟΤΕΙΘΕΜΕΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΘΑΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΑΣΠΡΙΣΩ

 3. Ανώνυμος says:

  ρε Αμερικλανακια, το τερματισατε ρε ! Τα λενε παραεξω τετοια πραγματα ? ακου εκει, «η Ρωσία παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές!!!» το χασατε τελειως ρε, ρε εχετε κρατος ή μπουρδελο ???

 4. Ανώνυμος says:

  οχι στην Ελλαδα, ομως. Καποιος ειπε οτι η Ρωσια θα ριξει 8 πυραυλους στην Ευρωπη, και ο πρωτος θα πεση στο Βατικανο στη Ρωμη, και οι υπολοιποι 3 σε Λονδινο, Παρισι, Μοναχο… Για καταστροφη ειδικα Γαλλιας, Γερμανιας και Ιταλιας, εχει μιλησει και αλλος Γεροντας… Δεν θυμαμαι τα λινκ…. Ο Γερων Ιωσηφ Βατοπεδινος ειπε οτι τα Σκανδιναυικα εθνη θα καταστραφουν, θα καουν απο τους Ρωσσους… Καλη Μετανοια σε ολους μας. Και ας κανουμε τις καβατζες μας σε αλατι, διοτι το ραδιενεργο «fallout» θα πεσει παντου… Το αλατι ΔΕΝ εχει ημερομηνια ληξης, οπως μερικοι ηλιθιοι γραφουνε στις σακουλες, ενα σακκι αλατι και τα επομενα 100 χρονια, αλατι θα παραμεινει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *