ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ

Σε συνέχεια του άρθρου «ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ», http://katohika.gr/sinomosia/theories-sinomosias/ και διαβάζοντας πολλά σχόλια από άρθρα που έχουν να κάνουν με την αφύπνιση των Ελλήνων από διαφόρους αρθρογράφους, βλέπω ότι δεν χάνουν ευκαιρία οι «λευκοί σκύλοι» ή αλλιώς τα «τσιράκια» της νέας τάξης να σχολιάζουν προσπαθώντας με κάθε τρόπο να μην αφυπνιστεί ο ελληνικός λαός.

Είτε με σπορά αμφιβολιών για τα γραφόμενα των άρθρων, είτε με αποπροσανατολισμό, είτε με απειλές κατά ζωής στο πρόσωπο του συγγραφέα, είτε με όποιον άλλον τρόπο επιδιώκουν με κάθε τρόπο να σωπάσουν οι Έλληνες μια για πάντα· αιώνια να μείνουν στην λήθη. Επειδή σχεδόν όλα τα άρθρα αυτά έχουν να κάνουν με την ανθρωπιά, όταν παρατηρώ τέτοια σχόλια το συμπέρασμα είναι ότι μάλλον οι σχολιαστές αυτοί μισούν την ανθρωπιά!

Ποιοι άλλοι αποδεδειγμένα πια μισούν την ανθρωπιά και γενικώς την ανθρωπότητα; Μα φυσικά οι σιωνιστές. Τα «καλόπαιδα» λοιπόν αυτά, ακολουθώντας πιστά τις επιταγές των αφεντικών τους, συντονισμένοι με τα Πρωτόκολλα της Σιών, δεν χάνουν ευκαιρία επίθεσης· και τι «ανώμαλο» να θεωρούν και τους εαυτούς τους Έλληνες! Αν αυτοί λέγονται Έλληνες, δηλαδή φωτισμένοι νόες, τότε είναι σαφές πια ή ότι οι Έλληνες εκφυλίστηκαν τελείως ή ότι αυτοί είναι βαλτοί από αυτούς που μισούν την αφύπνιση των Ελλήνων και μας θέλουν αιώνιους σκλάβους.

Για όσους πλανήθηκαν και μπήκαν στην μασονία τα γραπτά των illuminati λένε για αυτούς: (Πρωτόκολλο Ενδέκατο), «Οι Χριστιανοί είναι κοπάδι πρόβατα και εμείς είμαστε γι’ αυτούς λύκοι. Και ξέρετε τι συμβαίνει στα πρόβατα όταν οι λύκοι μπουν μέσα στη μάντρα τους. Τούτο χρησίμευσε για βάση στη διοργάνωση από μας του μυστικού μασονισμού που δε γνωρίζει ο κόσμος και τους σκοπούς του οποίου ούτε καν υποπτεύονται οι ηλίθιοι Χριστιανοί, που προσελκύονται από μας στην ορατή στρατιά των στοών, για να παραπλανήσουμε τα βλέμματα των αδελφών τους». Αυτό όμως που δεν σας λένε στις Στοές είναι ότι στο τέλος θα σας «καθαρίσουν», γιατί γνωρίζετε τα σχέδιά τους· για να μείνει μια μικρή ομάδα που δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ.

Για τους υπολοίπους που ΔΕΝ πλανήθηκαν και το κάνουν επί τούτοις, ένα έχω να σας πω: θέλετε δεν θέλετε ανήκετε στο ανθρώπινο είδος και με το να επιτίθεστε στους ανθρώπους ουσιαστικά είναι σαν να καταργείτε τον εαυτό σας. Είστε ήδη στην απώλεια, κάτι φυσικά που δεν το συμμερίζεστε ως πάντυφλοι που είστε. Και δεν σας κρίνω εγώ, τα έργα σας σας κρίνουν για νά ΄μαστε εξηγημένοι. Μισείτε κάθε τι που έχει να κάνει με Ανθρωπιά και Αφύπνιση Ελλήνων, απεχθάνεστε το πρόσωπο της Ανθρωπιάς που είναι η Αγάπη, και τελικά είστε εχθροί του ίδιου σας του εαυτού.

Θα πρότεινα στους αδερφούς όταν βλέπετε τέτοια σχόλια από αυτούς να μην δίνετε συνέχεια, να μην πιάνετε διάλογο με δαύτους· γιατί ούτε πείθονται για όσα λέτε, ούτε και θέλουν να πεισθούν. Γράφουν για να βλέπουν αυτοί που δεν σχολιάζουν και τελικά να μπερδεύεται ο κόσμος· αυτή είναι πάγια τακτική τους. Αγαπητοί συνέλληνες, να γνωρίζετε επίσης ότι οι πιο «σκληροπυρηνικοί» από αυτούς, οι πιο χωμένοι μέσα στην μασονία και στην πλάνη είναι πολύ καλά μελετημένοι στον Χριστιανισμό και στην Ορθοδοξία, για να μπορούν να σας καταβάλλουν πιο εύκολα με τα ψεύδη τους και τις εσκεμμένες διαστρεβλώσεις τους.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

NASAR

Loading...

9 thoughts on “ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ

  • Ανώνυμος says:

   ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΕΣΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΑΣΑΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ» ΤΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

  • Αναρχοσατανιστής γατόφιλος says:

   Να σου πω την αλήθεια, για τους illuminati κάτι έχει πάρει τ’ αυτί μου… Γι’ αυτούς τους «ιλοθμινατι» όμως δεν ξέρω… Για πες να μάθουμε κι εμείς οι αδαείς.

 1. υπερ βωμων και εστιων says:

  ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΗΞΑΝ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ
  Ου καταισχυνω οπλα τα ιερα, ουδ’ εγκαταλειψω τον παραστατην, οτω αν στοιχησω. Αμυνω δε και υπερ ιερων και οσιων, και μονος και μετα πολλων. Την πατριδα δε ουκ ελασσω παραδωσω, πλειω δε και αρειω οσης αν παραδεξωμαι…

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) says:

   Στην αρχαία Αθήνα η διαφορετική θρησκευτική γνώμη τιμωρούταν με θάνατο και οι γυναίκες θεωρούταν πράγματα. Είμαστε απόγονοι εκείνων των Ρωμιών που αρνήθηκαν να προσκυνούν τον Ρωμαίο αυτοκράτορα ως θεό, λόγω ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, και ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ κατά χιλιάδες στις αρένες για να μπορείς εσύ να έχεις «άποψη». Είμαστε απόγονοι εκείνων που έδωσαν δικαιώματα στις γυναίκες και στους δούλους να θεωρούνται άνθρωποι. Απόγονοι των Ρωμιών που απαγόρεψαν τις ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΕΣ. Κατάλαβες; Ο Ελληνισμός έχει συνέχεια.

  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ says:

   ΡΕ ΦΊΛΕ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΑΤΆΚΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΣΧΟΛΕΊΟ ΣΟΥ ΕΛΕΟΣ.ΝΑΙ ΉΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ ΔΡΌΜΟ ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΑΝΎΠΑΡΚΤΩΝ ΘΕΩΝ,ΑΝ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΊΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΊΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΧΆΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ…

 2. υπερ βωμων και εστιων says:

  ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΣΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΡΕΤΟ ΔΡΟΜΟ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  Ου καταισχυνω οπλα τα ιερα, ουδ’ εγκαταλειψω τον παραστατην, οτω αν στοιχησω. Αμυνω δε και υπερ ιερων και οσιων, και μονος και μετα πολλων. Την πατριδα δε ουκ ελασσω παραδωσω, πλειω δε και αρειω οσης αν παραδεξωμαι

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) says:

   Δεν μου λες, τα UFO του Αρτέμη Σώρρα ήρθαν ή ακόμα; Εσένα σε άφησαν πίσω; Βρε συ, αν δεν ήταν ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Νικηταράς θα ήσουν γιουσουφάκι του Πασά, όπως είσαι σήμερα γιουσουφάκι του κάθε μασόνου. Βάζετε στο στόμα σας τα ιερά και τα όσια της πατρίδος χωρίς να έχετε ανοίξει ποτέ βιβλίο. Έχουμε την πιο πλούσια γραμματεία και αναπαράγετε δέκα κείμενα που πλασάρουν οι στοές. Σας τα γράφουν μάλιστα σε πολύ απλά ελληνικά … για τελείως γκαγκά… για να τα καταλαβαίνετε.

 3. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΒΩΜΟΥΣ .
  ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΒΩΜΟΥΣ ΕΝΙΟΤΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
  ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.
  ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΒΩΜΩΝ
  ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ,
  ΑΟΠΛΟΙ ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ ΟΝΕΙΡΙΚΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΜΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *