Τα νεκροταφεία γέμισαν στη Λέσβο με άγνωστους

642x999_60685147
Τα νεκροταφεία γέμισαν στη Λέσβο με άγνωστους

Τα νεκρά κουφάρια εμφανίζονται όπως κομμάτια ξύλων που επιπλέουν στη θάλασσα, νεκρά κορμιά ξεβράζονται συνέχεια στην άμμο, τα νεκρά παιδάκια είναι γεμάτα με φύκια. Είναι οι ημέρες του θανάτου για τις ακτές της Λέσβου. Τις τελευταίες ημέρες έχουν πνιγεί τόσοι πολλοί πρόσφυγες που το νεκροταφείο της Μυτιλήνης δεν έχει χώρο να θάψει τους νεκρούς. Σε πολλούς τάφους υπάρχει η επιγραφή: «άγνωστο παιδί».

Τον φετινό Οκτώβριο, 218.394 πρόσφυγες και μετανάστες διέσχισαν τη Μεσόγειο θάλασσα για να φτάσουν στην Ευρώπη, ένα νέο ρεκόρ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Επιτροπή UNHCR των Ηνωμένων Εθνών. Η πλειοψηφία των προσφύγων, έφτασε στην Ελλάδα, στην Λέσβο. Περίπου 3440 πρόσφυγες πνίγηκαν φέτος κατά το πέρασμα τους.

Στην Λέσβο οι ντόπιοι αντικρίζουν τον θάνατο καθημερινά. Μόνο την περασμένη εβδομάδα 100 άτομα πνίγηκαν στις ακτές της Λέσβου. Το νησί δεν είναι πλέον ικανό να θάψει τον μεγάλο αριθμό των νεκρών που ξεβράστηκαν στις ακτές.

300x999_60685134300x999_60685139Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


300x999_60685146

3 thoughts on “Τα νεκροταφεία γέμισαν στη Λέσβο με άγνωστους

 1. Σιμωνίδης says:

  κάθε μέρα μαζί με την κόρη μου ξανα-ανακαλύπτω τον κόσμο από την αρχή.Προχθές η μάνα της της έβαλε την Αμελί και άκουγε το σαουντρακ,και άκουγε σαν μαγεμένο τους ήχους και εγώ μαζί της ξανα αισθανόμουν σαν να ακούω για πρώτη φορά μουσική,σαν να τρώω πρώτη φορά,σαν να βλέπω τα χρώματα της ίριδας για πρώτη φορά…όλα για πρώτη φορά…

  όταν βλέπω αυτά τα παιδία…και θυμάμαι και τις ιστορίες της γιαγιάς μου ,της προσυφυγιάς
  όταν βλέπω στα κλειστά μάτακια και ακίνητα κορμία αυτών των παιδιών τα ανοιχτά μάτια και την ζωντάνια της κόρης μου …απλά θέλω να βγω έξω και να τα κάνω όλα πουτάνα!!!!
  έχω ενοχές εγώ που είμαι καλά…..πολλές ενοχές που η κόρη μου ζει σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο…
  Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και τους έχουμε φερθεί όπως πρέπει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *