Μελέκ Ταούς: Η Επανάσταση του Παλιμπαιδισμού

melek-taus-angel-Yog-Sothoth

Μελέκ Ταούς: Η Επανάσταση του Παλιμπαιδισμού

Διάβολος και Θεός: Δύο Όψεις του Ιδιου Νομίσματος

Άγγελοι, υπάρξεις ανώτερης τάξης από τους ανθρώπους (Ψαλμ. η’ 5), δημιουργήθηκαν για να απολαμβάνουν τη στενή επικοινωνία με το Θεό. (Αποκ. α’ 1, γ’ 5, ε’ 11). Υπάρξεις μιας ανώτερης δύναμης, και υπάκουοι στον Θεό (Ψαλμ. ργ’ 20), λειτουργούσαν ως δούλοι ή «λειτουργικά πνεύματα». (Εβρ. α’ 14). Αν και γενικώς αόρατοι, κατά διαστήματα παρουσιάσθηκαν σε ανθρώπινο σχήμα. (Γέν. ιη’ ιθ’ Εβρ. ιγ’2). Διαμέσου ενός αυτών των αγγελικών υπάρξεων, η αμαρτία εισχώρησε στο σύμπαν. Τι Θεός είναι ετούτος που χρειάζεται δούλους; Ρητορική η ερώτηση! και Όχι το σύμπαν ο Διάβολος-Θεός-Εωσφόρος δεν το έφτιαξε αταξικό κι ας χτυπιούνται τα κομμούνια. Το άρθρο ανέβηκε 14 Αυγούστου 2012 και κάθε χρονιά με νέες προσθήκες. Στις 14 Αυγούστου 2014 ο πλανήτης μαθαίνει για τους Γεζίντι. Διάβασες ίσως κι εσύ στην εφημερίδα για μια φυλή που ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ !!!!!! τα εντεταλμένα δημοσιογραφάκια, που δεν αναπνέουν αν δεν πάρουν εντολή! Όμως όπως πάντα, λένε μόνο ότι τους επιτρέπουν και ποτέ τα σημαντικά. Για πάμε να δούμε και λίγο «κάτω από το χαλί»

Χρησιμοποιώντας τους βασιλείς της Τύρου και της Βαβυλώνας ως παραβολικές περιγραφές για τον Εωσφόρο, η Βίβλος λέει, Ο «Εωσφόρος, ο υιός της αυγής», «το χερούβ το κεχρισμένον διά να επισκιάζει» διέμενε στην παρουσία του Θεού, (Ησ. ιδ’ 12, Ιεζ. κη’ 14). 1«Συ επεσφράγισας τα πάντα, είσαι πλήρης σοφίας και τέλειος εις κάλλος. Ήσο τέλειος εν ταις οδοίς σου αφ’ης ημέρας εκτίσθης, εωσού ευρέθη αδικία εν σοι.» (Ιεζ. κη’ 12,15) … δηλαδή «πιασ’ τ’ αυγό και κούρευτο»Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η επανάσταση του Εωσφόρου Αυγερινού, εναντίον του Θεού, το τουρλουμπούκι των θρησκειών και οι παλιμπαιδίζοντες επαναστάτες !

Πόσο γέλιο να αντέξει ο άνθρωπος που «θέλει ν’ αγιάσει και τα πλοκάμια του Εωσφόρου δεν τον αφήνουν;»

«Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας» λέει η πάνσοφη ρήση, αλλά απέφυγε να αναφέρει, τα μάτια του παγωνιού, που είναι και πολλά. Βεβαία υπάρχει το «καμαρώνει σαν παγώνι» όταν θέλει να κοροϊδέψει όποιον καμαρώνει άνευ λόγου, ματαιόδοξα, ανόητα, «αυτός ο λαός καμαρώνει σαν παγώνι για τον πολιτισμό του, όταν οι άλλοι λαοί, γελάνε μαζί του, για την κατάντια του» π.χ. Στο σύμπαν της ύλης, της μορφής, όλα εκδηλώνονται σε δίπολα, άσπρο vs μαύρο, κακό vs καλό, ήλιος vs σελήνη, άνδρας vs γυναίκα, αρσενικό vs θηλυκό κλπ, κλπ, έτσι γίνεται και με το θέμα «παγώνι» υπάρχει η μαύρη πλευρά του παγωνιού και η χρυσή πλευρά του, κοντολογίς, «μαύρο παγώνι vs χρυσό παγώνι»

Κάθε δίπολο είναι, όπως «ο Διάβολος με το Θεό» μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Δεν υπάρχει ο Θεός χωρίς τον Διάβολο και δεν μπορεί να υπάρχει ο Διάβολος χωρίς τον Θεό. Όπως δεν μπορεί, αλλά και δεν υπάρχει ο Ήλιος χωρίς την Σελήνη. Πολύ απλά, μέσα στις δημιουργίες της ύλης (και η ψυχή είναι λεπτοφυής ύλη, εκδήλωση του άυλου Πνεύματος, μέσα στην δημιουργία) αυτά τα φαινομενικά διαφορετικά υλικά δημιουργήματα, είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος και δεν υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο, δεν υπάρχει δημιουργία χωρίς δίπολα. Λες να μην το γνωρίζει αυτό ο Δημιουργός των Δημιουργιών; Εδώ το γνωρίζουμε εμείς.

Σκέψου τώρα, τα ανθρώπινα ζώα, που δογματικά (–ισμός) λατρεύουν τον Θεό, δηλ. την Υλη, θεωρώντας πως λατρεύουν, κάτι άυλο; Αμ δε, και οι σκέψεις, λέξεις, συναισθήματα βρίσκονται στον κόσμο της ύλης, αφού βρίσκονται μέσα στον κόσμο της δημιουργίας και μάλιστα στα κατώτερα επίπεδα της ύλης, στα επίπεδα του «κόσμου του εγώ» O κόσμος του ΕΓΩ, είναι αυτό το «τέρας με τα 5000 κεφάλια» Με απλά λόγια οτιδήποτε κι αν λατρεύεις είτε το φως, είτε το σκοτάδι, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο. Ο Ήλιος λάμπει στο Σκοτάδι του Κοσμικού. Σε ένα Κοσμικό Φωτός δεν θα φαινόταν καν και δεν θα υπήρχε Δημιουργία.

Αυτό που θέλω να κάνω κατανοητό –γιατί με διαβάζουν και βλάκες– είναι να μην «καμαρώνεις σαν παγώνι» αν πηγαίνεις στην εκκλησία του Θεού, γιατί και οι πιστοί του Διαβόλου σε εκκλησία πηγαίνουν, δες τις εικόνες πιο κάτω. ΕΣΥ λατρεύεις-προσκυνάς-πιστεύεις-υπακούς-υποτάσσεσαι (διαλέγεις και παίρνεις) στο Θεό σου, με κερί και λιβάνι και οι Εωσφορικοί με κερί και λιβάνι λατρεύουν την δική τους επιλογή, υποταγής-λατρείας. «Επιλογή;» (sic) στην νιοστή!!! Κάθε λατρεία είναι και μια δουλικότητα, υποταγή σε κάτι άλλο, καλό ή κακό δεν έχει σημασία. Κάθε –ισμός και πάγος και κάθε πάγος ισσούται με Θετική Εντροπία, άρα θάνατος, όχι μόνο Υλικός αλλά και Νοητικός, Ψυχικός Πνευματικός. Δεν έχει απολύτως καμία σημασία αν λατρεύεις το φως ή το σκοτάδι, το μαύρο ή το χρυσό όταν και τα δύο βρίσκονται ΜΕΣΑ στις δημιουργίες και το ζητούμενο (αν έχεις μυαλό στο κεφάλι σου και την απαιτούμενη ενέργεια) είναι να φύγεις ΕΞΩ από αυτές.
terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth
Αφού το καλό και το κακό είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, τότε το ίδιο το νόμισμα τι είναι;

Που και σε ΠΟΙΟΝ, ανήκει το δίπολο όταν είναι ένα;

Εφόσον βρίσκεται και αυτό μέσα στην δημιουργία; Τι λατρεύουν οι καλοί και οι κακοί πάνω, πέρα, από το καλό και το κακό; Δηλ. στο σημείο που το δίπολο ενώνεται και γίνεται ένα, τι υπάρχει; Τι λατρεύει ο ανόητος που προσκυνάει εικόνες στην όποια εκκλησία; Του Θεού, του Εωσφόρου, του μαύρου, του χρυσού παγωνιού ή του μπλε με ροζ βούλες κερασφόρου Θεού; Ένα τουρλουμπούκι απύθμενης ηλιθιότητας, είναι στημένο για να παρασύρει τον αδύναμο που ψάχνει-ψάχνεται να βρει τι στο καλό γίνεται εδώ μέσα στο MATRIX, που είναι εγκλωβισμένος. Είναι η έτοιμη ευκολοχώνευτη παγίδα για τον βλάκα αλλά και για τον απλό καλόπιστο αναζητητή κάθε –ισμός και δυστυχώς για σένα, έχει για κάθε γούστο ο μπαξές της δημιουργίας, να λατρέψεις να μισήσεις να προσκυνήσεις, να παραδώσεις την Ενέργεια σου, το ΕΙΝΑΙ σου και να καταλήξεις μετά τον θάνατο σου, μεζεδάκι στο «ράμφος του Αετού».

Διάβασε να μάθεις τι προσκυνάς, σε τι υποτάσσεσαι, ποιοί σου ζητούν την ΕΝΕΡΓΕΙΑ σου. Γιατί χωρίς αυτή την πολύτιμη ΕΝΕΡΓΕΙΑ δεν μπορούν να υπάρξουν ούτε οι καλοί ούτε οι κακοί. Αυτό που χρειάζεται να γνωρίζεις είναι πως έξω από την δημιουργία, του καλού και του κακού, θα μπορέσεις (αν μπορέσεις) να βγεις ΜΟΝΟ όταν αποδεσμευτείς από κάθε –ισμό κάθε χρώματος, υφής, ομορφιάς ή ασχήμιας. Χρειάζεται ΕΝΕΡΓΕΙΑ για να διατηρηθεί αυτή, αλλά και κάθε δημιουργία της ύλης. Αυτή την ΕΝΕΡΓΕΙΑ χρειάζονται και οι καλοί και οι κακοί για να υπάρχουν-επικρατήσουν.

Μην τους την δίνεις. Ούτε στον Εωσφόρο, ούτε στο δίδυμο του αδελφό τον Θεό. Αν θέλεις να πάψεις να βολοδέρνεις μέσα στις δημιουργίες και να γίνεις ένας Σιντάρτα Γκαουτάμα, ένας Τζούλιους Εβολα, ένας Ηράκλειτος, που δεν μπόρεσε κανένας –ισμός να τους παγιδέψει. Φυσικά μπορείς να κάνεις ότι σου κάνει κέφι, αλλά ας γνωρίζεις τουλάχιστον, τι προσκυνάς, σε τι υποτάσσεσαι, σε ποιόν ανήκεις, όταν σκύβεις το κεφάλι κι ανάβεις λιβάνι και κερί στον αι- Νικολάκη, Γρηγοράκη, Παρασκευή, Άρη, Δία, Αυγή με πούλιες ή χωρίς κλπ, λέγοντας «χρόνια πολλά» στον δυστυχή που φέρει το όνομα του.

Μελεκ Ταους: Η Επανάσταση του Παλιμπαιδισμού

Τα μάτια του παγωνιού μπορεί να βλέπουν πολλές όψεις μιας μυθικής μορφοπλασίας, αλλά μια απλή ανάλυση πάνω στο σύμβολο της Θεάς Ήρας και όχι μόνο αυτής, μπορεί να οδηγήσει τον επίδοξο ερευνητή στο σημείο, αντί να τραβάει τα μαλλιά του, να θέλει να τσουρομαδήσει κάθε φτερό του καμαρωτού αυτού αγγέλου. Το παγώνι, πέρα απ την οικογένεια των φασιανιδών και με καταγωγή από τα δάση της Ινδίας, ήταν κάποτε ένας άγγελος γεμάτος περηφάνια. Λατρευόταν σε ναούς και μαντριά για την παντεποπτική του ικανότητα και το ταλέντο να αντανακλά το θεϊκό και ακατάπαυστο πυρ, διασπώντας το σε φασματικές κουτσουλιές ύλης και προστατεύοντας τις εύθραυστες αυτές δημιουργίες του. Δυστυχώς όμως, όλο αυτό, μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα οικογενειακής αντιδικίας.

Ήταν απλά, ο άσωτος, επαναστάτης, γιος και αδελφός, (ο πρώτος απ’ τους επτά) μιας διαγαλαξιακής φαμίλιας τσοπαναρέων, που αρνήθηκε να υποταχτεί στην προσταγή να μοιραστεί την λάμψη του με τα ευτελή ανθρωποειδή ζώα, αλλά εν τέλη ακολούθησε τον μαύρο και άχαρο δρόμο της προστασίας του βασιλείου των γαιοπλασμάτων. Του δόθηκε το όνομα Μελέκ Ταούς, ή Αγγελος Παγώνι, ή Σεϊτάν, ή Εωσφόρος και λατρεύτηκε σε πολλούς μύθους, με πολλές οντολογικές διαμορφώσεις και σε πολλά χρώματα, για να ταιριάξει και με τη νοητική και χρωματική μας γκαρνταρόμπα. Άσπρο, χρυσό, μαύρο και με ιριδίζοντα κέρατα!

Έτσι, επιτέλους, φτερωτός και καμαρωτός, ο παντεπόπτης μπανιστιρτζής έσπευσε να κουμαντάρει τα πήλινα δοχεία που κληρονόμησε απαρχής χρόνου. Κι εκείνα όμως τον λατρέψανε, τοποθετώντας τον συμβολικά στον ουρανό, να ανατέλλει και να δύει ως Αυγερινός και Αποσπερίτης και να σουλατσάρει με ερπετικούς ελιγμούς στις δημιουργίες, χαρούμενος απ’ την οργασμική πανσπερμία της ίδιας του της λάμψης. Μιλάμε δηλαδή για μεγάλη ψωνάρα και με την τάση, ενίοτε, να ξεγελά τους διάφορους πολιτισμούς και να παίρνει την γυναικεία μορφή και υπόσταση μια άλλης αδελφής ψυχής, της Αφροδίτης.

Η εκδήλωση αυτής της κατεργαριάς του, προσδιορίστηκε από το κoπάδι των μελιστάλαχτων κατειλημένων ανθρωπιδών, ως Venus Project και έλαμψε στο στερέωμα ως η νέα εποχή πολεμικών αντεγκλήσεων, παλιμπαιδισμού και αποσάρθρωσης των εγκεφαλικών συνάψεων. Η εποχή που θα μείνει γνωστή στα εκστασιασμένα πλήθη, ως η εποχή της θεϊκής μαστούρας, της επονομαζόμενης και Ιερής Μέθης του Εωσφορικού κελεύσματος και της θυσιαστικής καύσης των κυττάρων μας στην τελετουργική του υψικάμινο!

Για να σοβαρευτούμε (χα χα χα) τώρα και με την προτροπή του ίδιου του ασόβαρου Σκοτεινού Αγγέλου, ίσως θα πρέπει να διεισδύσουμε στα άδυτα της πιο εγγενούς ομάδας απ’ όλα τα αγαπημένα του παιδιά. Της μυστικής αδελφότητας των Γεζίντι -τόσο μυστικής που την γνωρίζουν όλοι- η οποία αποτέλεσε την μαύρη πτέρυγα της λατρείας του Μελέκ Ταούς, του Θεού Παγωνιού. Με προεκτάσεις και συμβολικές που περνάνε από τους προχριστιανικούς Γνωστικούς, την μυθολογία Κθούλου, τον μίστερ Κρόουλυ και την Μονή ΤΑΩ – Νταού Πεντέλης. Ο Νταβέλης (Devilish) δεν ξέρουμε που εμπλέκεται, αλλά σίγουρα έβαλε κι αυτός την ουρά του, υπό το βλέμμα της τσακιρομάτας αρχιέρειας Έλενας Πέτροβνας Μπλαβάτσκυ.

Η μαύρη θρησκεία των Γεζίντι και η εκκλησία τους (δείτε τις φωτογραφίες) τα Στραν και ο Μελέκ Ταούς, για άλλους και Μελκάρτ, Μελχισεδέκ ή Μελικέρτης, ακολούθησε το μυστικό δόγμα της πίστης στον αντίπαλο Θεό και Δημιουργό, τον Σατανά-Σετ, πολύ πριν τον Χριστιανισμό και Ιουδαϊσμό. Λίγα επιτρέπεται να γίνουν γνωστά, για αυτήν την παράξενη λατρεία και αυτό γιατί οι ίδιοι τηρούν σιγή σχετικά με τις παραδόσεις τους, για να τις διατηρήσουν ανόθευτες, αλλά κυρίως λόγω έλλειψης μόρφωσης. Δεν υπάρχουν γραπτά κείμενα, τα απαγορεύει η θρησκεία τους. Τα βιβλία είναι για τους Δαιμόνους, (όχι τους Δαίμονες που προσκυνούν αυτοί, τους άλλους Δαίμονες, των άλλων!) για τους ανθρώπους, σαν ελόγου τους, είναι τα Στραν (μακρόσυρτα λυπητερά τραγούδια-διηγήσεις).

Ο Γεζίντ Φαρφαρ είναι ο θεός καταστροφέας. Ο Σατανάς, ο Διάβολος. Οι μουσουλμάνοι αποστρέφονται τον όρο «Γεζίντ» τον ταυτίζουν με το κακό και αποφεύγουν να τον χρησιμοποιούν. Οι Γεζίντες ζουν σε χώρες μουσουλμάνων. Είναι Κούρδοι του Βορείου Ιράκ. Η γλώσσα τους είναι διάλεκτος της κουρδικής. Ο προπάτοράς τους ήταν ο χαλίφης Γεζίντ που έζησε κοντά στο 800 μ.κ.ε. Η θρησκεία και τα τελετουργικά των Γεζίντ είναι ένα μείγμα μουσουλμανικών και χριστιανικών προτύπων. Τρώνε χοιρινό κρέας, πίνουν κρασί, αποστρέφονται την περιτομή, επισκέπτονται ξυπόλητοι το ναό τους, έχουν ως θρησκευτικό σύμβολο το παγώνι «σεϊτάν-τάο» φορούν λευκά ρούχα, θεωρούν πως στο κατώφλι των ναών βρίσκεται ο διάβολος τον οποίο εξαργυρώνουν με νομίσματα, προσκυνούν το μαύρο φίδι που στολίζει την είσοδο του ναού, πιστεύουν στη μετενσάρκωση, δεν τρώνε μαρούλια, ούτε μπάμιες.

Λατρεύουν τον Διάβολο για τον οποίο πιστεύουν πως ο Θεός τον συγχώρεσε και τον έθεσε επικεφαλής των αγγέλων ως υπεύθυνο για τη γη και όπως βλέπουμε, αυτός τα ‘κάνε μπουρδέλο. Σύμφωνα με την πίστη τους, ο Θεός δημιούργησε επτά αγγέλους. Ο πρώτος από αυτούς ήταν ο Μελέκ Ταούς. Ο Θεός διέταξε τους αγγέλους να του φέρουν σκόνη από την γη, ώστε να δημιουργήσει το σώμα του Αδάμ. Τότε τους είπε να προσκυνήσουν το δημιούργημά του. Όλοι το έκαναν, εκτός από τον επαναστάτη άγγελο, ο οποίος είπε στο Θεό: «Πως μπορώ να υποταχτώ σε ένα άλλο πλάσμα! Είμαι από την λάμψη σου, το φως σου, ενώ ο Αδάμ φτιάχτηκε από χώμα» Τότε ο Θεός τον επαίνεσε, τον έθεσε επικεφαλής όλων των αρχαγγέλων και του ανέθεσε τον γήινο κόσμo και όλοι μας βλέπουμε πόσο καλή δουλειά κάνει !!!

Μέχρι πρόσφατα οι περισσότεροι λάτρεις του Εωσφόρου, αρνήθηκαν να μάθουν γράμματα, θεωρώντας ότι οι παραδόσεις τους μπορούν να μεταδίδονται μόνο με τα τραγούδια, τα έθιμα και τις διηγήσεις τους. Πολλές από τις αλλόδοξες ομάδες που γειτονεύουν με τα χωριά και τις γειτονιές των Γεζίντι λένε πως είναι αιμομίκτες, βίαιοι και κλέφτες.

Λένε επίσης ότι έχουνε ουρά, ότι είναι τελείως απολίτιστοι και ότι δεν είναι καν άνθρωποι. Αν πω πως ξαφνιάζομαι θα είναι ψέματα. Όμως το κυριότερο όλων που τους προσάπτουν, είναι ότι λατρεύουν τον Ιμπλίς ή Σεϊτάν, τον Σατανά. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι Γεζίντι έχουν υποστεί πάμπολλες διώξεις εδώ και 6 αιώνες τουλάχιστον. Είναι επίσης ο λόγος που πολλές φορές αντιμετωπίζονται με καχυποψία και φόβο από το ορθόδοξο Ισλάμ.

Ένας θρύλος αναφέρει ότι αν χαράξεις ένα κύκλο στο έδαφος γύρω από ένα Γεζίντι, αυτός δε θα μπορέσει να βγει ποτέ, παρά μόνο αν σπάσει κάποιος τον κύκλο απ’ έξω. Αυτό έχει σχέση με το σύμβολο του ουροβόρου φιδιού, που καταπίνει την ουρά του σ’ έναν αέναο σαμσαρικό τροχό μετενσαρκώσεων και την αδυναμία κάποιου να αποδράσει. Δεν βοηθάει κι ο Θεός τους και κάθονται εγκλωβισμένοι μέσα σε ένα κύκλο !!!

Αλλά ας σοβαρευτούμε (πόσο να σοβαρευτούμε όταν γράφουμε ηλίθιες γραφικότητες; Ας προσπαθήσομεν) ακόμα περισσότερο, όσο πλησιάζουμε στην πύλη του εσώτερου χάους, με όλες τις φασματικές ιριδίζουσες στρεβλώσεις και τον Πυλωρό να προεκτείνει την σκιά του! Κατά τον Λάβκραφτ η πύλη που ανοίχτηκε για το πέρασμα των μεγάλων παλαιών, νοείται ως μια δύναμη που δεν ανήκει στο δικό μας χώρο, αλλά ενεργεί και διαμορφώνεται από άλλους νόμους.

Οι περιγραφές που δίνει για τον φρουρό της πύλης, τον Γιογκ Σοθόθ (Yog-Sothoth) και την εκδήλωσή του στο δικό μας χωροχρονικό συνεχές δεν είναι σαφείς, αλλά κάνουν νύξη για κάτι πελώριο και αόριστα ερπετοειδές, ένα κράμα χταποδιού, σαρανταποδαρούσας και αράχνης. (Καλά το χταπόδι στην σχάρα με λαδόξυδο, μια χαρά είναι, τα υπόλοιπα όμως;)

Ο Κέννεθ Γκραντ περιγράφει τον Yog-Sothoth σαν μια μάζα από ιριδίζουσες φυσαλίδες ή σφαίρες. Ενώ ή Μπλαβάτσκυ μας δίνει μια εικόνα για τις τελετές των Γεζίντι, κατά τις οποίες λέγεται ότι εμφανίζονταν τεράστιες σφαίρες φωτιάς που παίρνουν την μορφή των πιο αλλόκοτων ζώων. !!! Ο Γιογκ Σοθόθ σχετίζεται έμμεσα με τον θεό των Γεζίντι.

Το όνομά του ίσως να αναλύεται ετυμολογικά σε «Αιώνα του Σετ-Θωθ» ή «Πατέρας Θεός Σετ-Θωθ», του αντίστοιχου αιγυπτιακού Σατανά που αποτέλεσε μια άλλη όψη του φιδιού-παγωνιού. Αλλά και σε άλλες παραλλαγές με την ίδια ρίζα της λέξης Αμαλήκ, ξαναβρίσκουμε τον Μελέκ Ταούς, τον βιβλικό δαίμονα Αντραμμελέχ και τους μυστηριώδεις Αμαληκίτες ή Υξώς.

Αυτοί ήρθανε από τα ανατολικά από την Αραβία και αναγνώρισαν στον αιγυπτιακό θεό Σετ τον δικό τους Σουτέχ ή Μπααλ και εγκαθίδρυσαν έτσι την λατρεία αυτού του Σκοτεινού Θεού, αντί του Φωτεινού του αδελφού, του Όσιρι. Οι Αμαληκίτες και το όνομα Αμαλήκ σχετίζονται με το φίδι της Εδέμ, τον Σαμαήλ, Φαρμάκι του Θεού, έναν από τους επτά αγγέλους που ζευγάρωσαν με τις κόρες των ανθρώπων. «Αλλά τη μορφή τους κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να γνωρίσει, εκτός μονάχα στα χαρακτηριστικά των τέκνων που Εκείνοι γέννησαν στην ανθρωπότητα»

Ο Λάβκραφτ γράφει για τους φοβερούς Υξώς: «Για την λατρεία τους λέγεται ότι το κέντρο βρίσκεται στις απάτητες ερήμους της Αραβίας, όπου η Ιρέμ, η πόλη των Κιόνων, ονειρεύεται κρυμμένη και ανέγγιχτη» και αλλού: «Ίσως ήταν αυτός που ορισμένες μυστικές λατρείες της Γης ανέφεραν ψιθυριστά σαν Yog-Sothoth κι ο οποίος ήταν μια θεότητα κάτω από άλλα ονόματα»

Βλέπουμε λοιπόν ότι ασχέτως με τις διαφορές σε εξωτερικά, τοπικά ή πολιτισμικά, χαρακτηριστικά, ο Γιογκ Σοθόθ ταυτίζεται με τον Μελέκ Ταούς, τον Ουμρ ατ Ταουίλ καθώς και με κάθε άλλη παρεμφερή θεότητα που εμπεριέχει στο χαρακτήρα της το συμβολισμό του Πυλωρού ή του Φρουρού της Πύλης. Έτσι γενικότερα στην ανθρώπινη συνείδηση κάποιοι από τους αρχαίους Δρακοβασιλιάδες ανθρωποποιήθηκαν, ενώ άλλοι, όπως ο Σετ, διατήρησαν σε μεγάλο ποσοστό την αρχαϊκή φιδίσια μορφή. Ειδικά στη περίπτωση της Γνωστικής παράδοσης, πολύ πριν τον Χριστιανισμό, όπου ταυτιζόταν ο Θεός- Δημιουργός αυτού του σύμπαντος, με οποιαδήποτε Ερπετοειδή Θεότητα, ενώ ο αληθινός Θεός γι’ αυτούς, βρισκόταν έξω απ’ τις δημιουργίες.

«Αυτή η λατρεία της Φασματικής Ύαινας επέζησε όταν όλες οι άλλες μορφές του θεού της είχαν πια χαθεί. Ο δρ Τζων Ντη ήταν ο πρώτος που τον κάλεσε από τους χώρους του Ντάαθ κατά τις ιστορικές εποχές και τον ονόμασε Χορονζόν. Ο Άλιστερ Κρόουλυ που ήρθε σε επαφή μαζί του κατά την δική μας εποχή, επίσης τον αποκάλεσε Χορονζόν, ενώ ο Λάβκραφτ τον «έπιασε» διαισθητικά ως μια τερατώδη και άμορφη βλέννα που είναι γνωστή ως Γιογκ-Σοθόθ. Nightside of Eden by Kenneth Grant

«Κι ενώ υπάρχουν εκείνοι» έγραφε ο Τρελός Άραβας, που έχουν αποτολμήσει να επιδιώξουν κάποιες ματιές πέρα από το Πέπλο, και να δεχτούν ΕΚΕΙΝΟΝ ως οδηγό, θα ήταν πιο συνετοί αν είχαν αποφύγει κάθε δοσοληψία μαζί ΤΟΥ. Γιατί είναι γραμμένο στο βιβλίο του Θωθ, πόσο τρομερό είναι το αντίτιμο έστω μίας μοναδικής ματιάς. Ούτε και μπορεί εκείνοι που περνούν να επιστρέψουν ποτέ, γιατί στις απεραντοσύνες πέρα από τον κόσμο μας υπάρχουν μορφές του σκότους που αρπάζουν και κρατούν.

Το Πράγμα που αργοσέρνεται στη νύχτα, το κακό που αψηφά το Πρεσβύτερο Σημείο, το Κοπάδι που φρουρεί τη μυστική πύλη την οποία ο κάθε τάφος είναι γνωστό ότι διαθέτει και που τρέφεται από εκείνα που ξεχύνονται από τους ενοίκους τους, όλες εκείνες οι Μαυρίλες είναι ελάσσονες συγκρινόμενες με ΕΚΕΙΝΟΝ που φρουρεί την Πύλη. Εκείνον, που θα οδηγήσει τον απερίσκεπτο πέρα απ’ όλους τους κόσμους και προς την Άβυσσο των ακατανόμαστων οι οποίοι καταβροχθίζουν τα πάντα. Γιατί, Αυτός είναι ο ΟΥΜΡ ΑΤ ΤΑΟΥΙΛ, ο Υπέρτατα Αρχαίος, τον οποίο ο γραφέας αποδίδει ως Ο ΠΑΡΑΤΑΘΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ» Χ.Φ. Λάβκραφτ. «Πέρα από τις Πύλες του Ασημένιου Κλειδιού»

«Η Σκιά του Κθούλου» ένα βιβλίο, που μπορεί να σου δείξει, τις αρχαίες λατρείες και πως φτάνουν μέχρι σήμερα οι ίδιες ποιότητες δύναμης με διαφορετικά ονόματα του καλού ή του κακού. Το αίνιγμα και η πραγματικότητα πίσω από την περίφημη «Μυθολογία Κθούλου» του Χ.Φ. Λάβκραφτ. Μια ιστορία με απέραντες προεκτάσεις που απλώνονται από την αρχαιότητα έως και σήμερα. Άραγε πόσες άλλες παράξενες ράτσες μπορεί να προηγήθηκαν του ανθρώπου σε τούτο τον πλανήτη; Ναι, μπορεί η Γη να μη μας ανήκε πάντοτε, μπορεί να μην ήταν ανέκαθεν δική μας.

Και ίσως κάποτε να πάψει να είναι ξανά! Σε τούτη την ιστορία υπάρχει και τρόμος: τρόμος αληθινός και ατόφιος, τρόμος που είναι δύσκολο να περιγραφεί. Αλλά υπάρχει και ομορφιά που ίσως είναι ακόμη πιο δύσκολο να περιγραφεί! Ναι, τούτη η ιστορία είναι ένα χαλί όπου μουντά νήματα ατόφιου τρόμου συνυφαίνονται με λαμπερά νήματα ομορφιάς! Άρατε τι από τα δύο είναι πιο σαγηνευτικό και μπορεί τάχα να υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο ή είναι τα δυο τους αναπόσπαστα δεμένα; Μια έρευνα σε μια από τις πλέον σκοτεινές παραδόσεις του κόσμου μας και σε άλλους πέρα από αυτόν.

Πρέπει, είναι απόλυτα απαραίτητο, να γνωρίζεις, τι σου πλασάρουν δόλια, οι λογής λογής βλάκες, που το παίζουν υπέρμαχοι κάποιου -όποιου- μονοπατιού αλήθειας, υποτελείς, του Κρόουλυ, της Μπλαβατσκυ, του Γκουρτζιεφ, του Εωσφόρου, του Αυγερινού και της πούλιας με τις πούλιες και τα φτερά παγωνιού (χρυσού ή μαύρου, αδιάφορο). Όπως επίσης και τα δίδυμα αντίστοιχα τους, Χριστός, Γιεχωβά, θρησκείες, εκκλησίες, κάθε λογής για κάθε γούστο. Μοναδικός σκοπός τους είναι να σε εγκλωβίσουν ΜΕΣΑ στο matrix και να σε παραδώσουν έτοιμη συνείδηση στο ράμφος του Aετού – Δημιουργού – Θεού – Yog Sothoth – Azathoth – Μελέκ Ταούς – Ουμρ ατ Ταουίλ … και πάει λέγοντας, όλα το ίδιο είναι.

Διάβασε, Γνώρισε και Πράξε Αναλόγως!

***
“Όποιος αμφιβάλλει σχετικά με την πίστη των Γιεζίντι δεν έχει παρά να επισκευθεί τα χωριά τους, αν και μερικά τα κατέλαβαν οι ISIS, στο Βόρειο Ιρακ, στα Βόρειο Δυτικά ορεινά της Σουλεϊμανίγια (As Sulaymaniyah). Όποιος θέλει να έχει μια εμπειρία γεμάτη απόλυτο τρόμο και πανικό που θα θυμάται ολόκληρη την ζωή του., δεν έχει παρά να τους επισκευθεί στον τόπο τους.

Όσο ορθές κι αν είναι οι θεωρίες όσο αντικειμενικές κι αν είναι οι επιστημονικές διατριβές κι έρευνες περί του θέματος η έστω και ελάχιστη βίωση στον φυσικό τους χώρο, θα σας αποκαλύψει ένα μεγάλο μέρος της πραγματικότητας τους, το οποίο απέχει έτη φωτός από την όποια αντικειμενική καταγραφή. Η Σουλεϊμανίγια είναι πόλη στο Ιρακινό Κουρδιστάν, πρωτεύουσα του κυβερνείου Σουλεϊμανίγια.

Η πόλη υπολογίζεται ότι έχει 725.000 κατοίκους. Η πόλη βρίσκεται στο βορειοανατολικό Ιράκ και περιβάλλεται από οροσειρές και λόφους και έχει ημι-ερημικό κλίμα.

Η σημερινή πόλη ιδρύθηκε το 1784 από τον Ιμπραήμ Πασά Μπαμπάν, ο οποίος κυβερνούσε την περιοχή του Κουρδιστάν, και την όρισε πρωτεύουσα του οίκου Μπαμπάν. Ο Ιμπραήμ Πασάς έδωσε στη πόλη το όνομα του πατέρα του, Σουλεϊμάν Πασά. Παρέμεινε πρωτεύουσα των Μπαμπάν μέχρι το 1850.

Σήμερα η Σουλεϊμανίγια είναι σημαντικό αγροτικό κέντρο, παράγοντας κυρίως σιτάρι, ενώ διαθέτει μικρά εργόστασια παραγωγής οικοδομικών υλικών, τα οποία τροφοδοτούν την οικοδομική δραστηριότητα στη πόλη. Επίσης έχει αναδειχθεί μετά το 2003 ως τουριστικός προορισμός εγχώριου τουρισμού” @Όμηρος

Σημείωσις: Η ISIS αρχαία πολύ σημαντική θεότητα της Αιγύπτου, έχει σχέση με την Σουμερία και την θεά Semiramis,η Ishtar, είναι επίσης το όνομα της οργανώσεως των τζιχαντιστών που τώρα κυνηγάνε τους Γιεζίντι. Ο δε Χαλίφης (sic) τους είναι πράκτορας της Mossad και εβραϊκής καταγωγής και φίλος του γερουσιαστή McKain! Το όνομα του διαστημικού σταθμού είναι ISS (τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;) Φυσικά υπάρχει και Αμερικανική εταιρεία μισθοφόρων ονόματι ISIS, σύμπτωση βέβαια, χι χι χι !!! Άλλωστε η ISIS είναι η αγαπημένη των Ελευθεροτεκτόνων και των Illuminati. Περαστικά σας!

melek-taus-angel-Yog-Sothoth Πέντε μαστουρωμένοι κάθονταν σε μια αυλή, όταν μπήκε ένας ελέφαντας. Ο πρώτος είχε μαστουρώσει από τον ύπνο και δεν είδε τον ελέφαντα αλλά ονειρεύτηκε πράγματα που δεν είναι πραγματικά για όσους είναι ξύπνιοι. Ο δεύτερος είχε μαστουρώσει από τη νικοτίνη, την καφεϊνη, το DDT, τους υδατάνθρακες, την υπερβολική δόση πρωτεϊνών και τα άλλα χημικά που περιέχονται στη δίαιτα την οποία έχουν επιβάλλει στους μισοξύπνιους οι Ιλλουμινάτοι για να μην ξυπνήσουν εντελώς. «Έι,» είπε, «ένα μεγάλο ζώο που βρωμάει μπήκε στην αυλή μας.»

Ο τρίτος μαστουρωμένος είχε πιει χόρτο και είπε, «όχι, μάγκα, είναι το Παλαιό Κόμμα των Πνευμάτων στην αληθινή φύση του, η Σκοτεινή Νύχτα της Ψυχής» και χαχάνισε σαν χαζός. Ο τέταρτος μαστουρωμένος τρίπαρε με πεγιότ. «Δεν βλέπετε το μυστήριο διότι ο ελέφαντας είναι ένα ποίημα γραμμένο με κιλά αντί για λέξεις» είπε και τα μάτια του χόρεψαν. Ο πέμπτος μαστουρωμένος είχε πάρει LSD και δεν είπε τίποτα. Απλώς προσκύνησε σιωπηλά τον ελέφαντα ως Πατέρα του Βούδα. Τότε μπήκε στην αυλή ο Ιεροφάντης και κάρφωσε ένα καρφί μυστηρίου στην καρδιά τους λέγοντας, «Είστε όλοι ελέφαντες!» Κανείς τους δεν τον κατάλαβε τίποτε, πως θα μπορούσε άλλωστε !!

orryelle-defenestrate-bascule-2

orryelle-defenestrate-bascule-yazidi-melek-taus-l

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-1

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-2

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-3

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-5

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-19

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-23

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-27

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-30

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-38

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-44

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-45

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-46

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-47

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-48

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-49

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-50

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-51

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-52

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-54

terrapapers.com-melek-taus-angel-Yog-Sothoth-55

yazidi

yazidi-irak-Mururan

yazidi-irak-teblet

yazidi-irak-temple

yazidi-men-7

yazidi-menA

terrapapers

26 thoughts on “Μελέκ Ταούς: Η Επανάσταση του Παλιμπαιδισμού

 1. ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ says:

  Ο λατρευόμενος ως θεός των Μωαμεθανών, είναι ο εξαποδίτης.
  Εμείς οι Ορθόδοξοι, το ξέρουμε καλά, πως όλες οι αιρέσεις και οι θρησκείες, είναι του πονηρού, ο οποίος κάνει το παν για ν’ αποσπάσει ψυχές από τον Θεό. Η αλήθεια είναι μόνο η Ορθοδοξία.

  • Ανώνυμος says:

   ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…..ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΛΑΝΗ…

    • Ανώνυμος says:

     ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΕΝΗΘΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΑΝ ΓΕΝΙΩΣΟΥΝ Π.Χ. ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΣ ΑΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ?

     • ΑΝΑΤΟΛΙΟΣ says:

      Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου που είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος.
      Αυτό, όμως δεν με καθησυχάζει, αλλά μου δημιουργεί επιπλέον υποχρεώσεις. Αν μπροστά στον Κριτή οι άλλοι έχουν ελαφρυντικά, διότι δεν διδάχθηκαν την Ορθοδοξία, εγώ δεν θα έχω κανένα! Αντιθέτως, θα είμαι αναπολόγητος, και μπορεί να βρεθώ σε χειρότερη θέση από τους αιρετικούς και τους αλλόθρησκους.
      Ελπίζω και προσεύχομαι: “ελθέτω η Βασιλεία σου, γεννηθήτω το θέλημά σου, ως εν ουρανώ και επί της γής”, για όλον τον κόσμο.

 2. Pagoni says:

  Υπάρχει η Αδελφότητα του Παγωνιού και το εξής επαναστατικο βιβλίο με το όνομα: “Επανάσταση του Αυγερινού”
  Αυτό είναι το blog του συγγραφέα Astrea Taus.
  morningstar-astreas.blogspot.gr/

  Και εδώ το βιβλίο:
  iwrite.gr/bookstore/%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D/

  Είναι η Νέα Βίβλος του Εωσφορισμού, είναι η ώρα της Επαντάστασης του Μέλεκ Τάους (Σατανά)

 3. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Όλα αυτά τα υποστηρίζει η Καμπάλα,, το σατανικό βιβλίο, που ακολουθούν οι Εβραίοι, οι οποίοι έχουν σε πάρα πολλά σημεία εγκαταλείψει την Παλαιά Διαθήκη και πιστεύουν στη Καμπάλα και στο Ταλμούδ, τα οποία ερμηνεύουν μέρα και νύχτα οι Ραβίνοι.

  • Pagoni says:

   Εκτός από τα φτερά του Παγωνιού που φοράει η μία, η άλλη έχει καλυμένο το αριστερο μάτι! Οπότε είναι φανερός ο συμβολισμός του Παντεπόπτη Οφθαλμού!!!

 4. Pagoni says:

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ – ΠΑΤΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ
  Διπλός συμβολισμός. Δείχνει το βίντεο τον Γιώργο να δέχεται πρώτα ένα περιστέρι, τον δίχνει να πέφτει κάτω εξαθλιωμένος… όμως μετά έρχεται ένα Παγώνι στην αγκαλιά του και όλα αλλάζουν προς το καλύτερο!!!! Η αδελφότητα του Παγωνιού είναι παντού:
  https://youtu.be/mtcHC73U5Fw

 5. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΙΩΤΗ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΙΩΝΑ ΜΑΓΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ…ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΟΥ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΥ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.)…Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΜΑΓΓΟΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΟΤΑΓΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ-ΟΥΡΑΝΟΥ…..

 6. mnk says:

  Ο Ίων Μάγγος που έχει γράψει αυτό το κείμενο, όπως κι όλα τα κείμενα στην ιστοσελίδα terrapapers, πιστεύει στον Γνωστικισμό.
  Κατά διαβολική σύμπτωση, ο Γνωστικισμός -με διάφορες μορφές και μουτσούνες- είναι η θρησκεία της ψυχοπαθούς διεθνούς ελίτ.

 7. Περσέας says:

  Whatever.

  Αυτοί που μπλέκουν με αυτά τα θέματα και προσπαθούν να τα λύσουν με το διανοητικό τους σύμμφωνα και με τις αντιλήψεις της επιφάνειας γίνονται τροφή για το σκότος και θα ξυπνήσουν απότομα μέσα στον εφιάλτη τους.

  Ο δαιμονισμένος πανίβλακας Ίων Μαλάκος μου επιτέθηκε στο παρελθόν γιατί του ανέφερα τον Χριστό και γενικά σπέρνει μια δαιμονική αρρώστια άνεφ προηγουμένου η οποια τον καταπίνει και αυτόν και όλους τους ηλίθιους που τον πέρνουν στα σοβαρά. Αυτοί οι ηλίθιοι βρυκόλακες έχουν γίνει ένα με το χάος και έχουν την ψευδαίσθηση ότι εκεί που βρίσκονται υπάρχει κάποιος θεός αλλά και ότι ακόμα τους κυνηγάει καθώς ο Θεός δεν έχει άλλη δουλειά από το να κυνηγάει τους παπαρόβλακες. Αυτοί οι τύποι θα ξυπνήσουν σε κάποια φάση μέσα στις σκιές (Qlippoth) όπου βρίσκονται και θα συνειδητοποιήσουν ότι ήταν απλά ηλίθιοι που σήκωσαν το σκοτεινό εγώ τους ενάντια ακόμα και στην ιδέα της κοσμικής τάξης μέσα στο δαιμονικό παραλήρημα τους

  Άμα μαζευτούν όλοι αυτοί οι μαλακοπίτουρες απο το terrapapers μπορούν όλοι μαζί να κλάσουν τους όρχεις στο σύμπαν όχι φυσικά να τα βάλουν με τους μαύρους μάγους οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση σπάνε πλάκα με την βλακεία τους.

 8. Περσέας says:

  Σε σχέση τώρα με τον Θεό Παγώνι που παρουσιάζεται και ως η υπέρτατη έκφραση της θεότητας τόσο στον Ινδουισμό όσο και στον Βουδισμό:

  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/5d/91/5f/5d915fd48f0ce58adb948a5e45079592.jpg

  http://bhaktivedantacollege.com/wp-content/uploads/2015/08/krishna_peacock.jpg

  Στην πρώτη εικόνα είναι ο Βούδας και στην δεύτερη ο Κρίσνα.

  Εδώ βλέπουμε και τον Μιχαήλ ως τον θεό Παγώνι που σφάζει τον δράκο.
  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/3e/9e/df/3e9edf67925bcadaf26f7270942dbe89.jpg

  Παρατηρήστε επίσης σε Ορθόδοξες εκκλησίες τις αγιογραφίες με τα παγώνια.

  Ψάξτε εδώ:
  https://www.google.com.cy/search?q=orthodox+churches+peacock&biw=1821&bih=889&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIyafw0tD9yAIVSukUCh2eyASB&dpr=0.75

  Ενδιαφέρον επίσης είναι το γεγονός ότι όλοι οι μαύροι όπως για παράδειγμα ο τραγέλαφος αντίθεος “εξυπνάκιας” Ίων Μάγγος συμφωνούν με την Μουσουλμανική θέαση που έχει ταυτίσει τον Θεό Παγώνι με τον Σειτάν όπως άλλωστε και ο αντίθεος Crowley που ξεκίνησε πόλεμο όχι μόνο στους θεούς των ανθρώπων αλλά και στους πνευματικούς διδασκάλους των παραδόσεων που ανέφερα ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ο Ίων Μαγγος που βαδίζει ΑΚΡΙΒΩΣ στα ίδια χνάρια και συνεχίζει να ταίζει το εγώ του με ανοησίες σε θέματα που είναι πέρα απο την αντίληψη του και απλά τον καταπίνει το σκότος επί της ουσίας. Πλάκα έχει που οι μαύροι οι οποίοι έχουν χαθεί μέσα στο σκότος της ματαιδοξίας τους μας λένε και για τους Αδαμίτες και τους Προαδαμίτες εκεί όπου απορρίπτει επί της ουσίας τον δημιουργό του Αδάμ και γενικά η βλακεία των αντίθεων δεν έχει φρένο καθώς όλοι βουλιάζουν μέσα στο σκότος καθώς νομίζουν ότι αρκεί η αποσύνδεση με την έννοια του Θεού και της κοσμικής τάξης για την ουσιαστική ελευθερία της ύπαρξης τους πέρα από την νοητική ελευθερία της επιφάνειας. Αυτό είναι ένα κοινό πιστεύω όλων των μαύρων μάγων ότι δηλαδή δεν υπάρχει τίποτα πάνω από την ατομικότητα τους και ειναι πραγματικά κωμικοτραγική η προσπάθεια τους να ερμηνεύσουν κυριολεκτικά τα αλληγορικά κείμενα και ταυτόχρονα τάχα μου να κάνουν πόλεμο με το σκότος, εκεί όπου επί της ουσίας έχουν γίνει ένα με το σκότος.

 9. Περσέας says:

  Βλέπουμε επίσης τον δηλωμένο μασόνο Pagoni να μας μιλάει για κάποιον φανταστικό Εωσφόρο και για κάποιον φανταστικό Θεό Παγώνι που είναι απλά η αντιστροφή της έννοιας του Θεού επί της ουσίας και όχι μόνο του ευνουχισμένου “θεού” της επφάνειας και που μάλιστα ταυτίζεται με την έννοια του Σατανά που είναι το Εβραικό αντίστοιχο της έννοιας του Απέπ/Τυφώνα.

  Σε γενικές γραμμές αυτά που λέει δεν ειναι λανθασμένα σε ένα επιφανειακό επίπεδο καθώς οι σαθρές δομές της επιφάνειας οδηγούν σε ένα οντολογικό αδιέξοδο και στην αναπόφευκτη ανάγκη της αλχημικής μεταστοιχείωσης και μεταμφόρφωσης.

  Για να καταλάβουμε καλύτερα αυτό το σχήμα θα αναφέρω τα λεγόμενα κάποιων “καταραμένων” όπως για παράδειγμα ο μασόνος 33ου βαθμού Manly Palmer Hall ο οποίος μάλιστα ισχυρίστηκε ότι ήταν σε επικοινωνία με την πνευματική ιεραρχία του πλανήτη και τους Αρχαγγέλους και της Blavatsky.

  “Thus LUCIFER — the spirit of Intellectual Enlightenment and Freedom of Thought — is metaphorically the guiding beacon, which helps man to find his way through the rocks and sandbanks of Life, for Lucifer is the LOGOS in his highest, and the “Adversary” in his lowest aspect — both of which are reflected in our Ego. No Entity, whether angelic or human, can reach the state of Nirvana, or of absolute purity, except through aeons of suffering and the knowledge of EVIL as well as of good, as otherwise the latter remains incomprehensible. – Helena Petrovna Blavatsky”

  In 2 Peter 1:19 “Phosphoros” (like Apollo) is the morning star and light-bearer who rises in the hearts of “orthodox” Christians with the light of intelligence and understanding. This is similar to what Blavatsky says of Lucifer: like 2 Peter 1:19 Blavatsky states that Lucifer is in us: Lucifer, the “Lord of Phosphorus”, is the light of intelligence within. And then in Revelations 22:16 “Jesus” claims to be the “bright morning star” and he claims that he will give the “morning star” to his disciples (Rev. 2:28). In 2 Peter 1:19 the morning star is identified specifically with Phosphoros (Lucifer). Together, 2 Peter 1:19 and Revelation 2:28 confirm that the morning star is Phosphoros or Lucifer. Jesus likewise identifies himself with the “morning star” which 2 Peter calls “Phosphoros” or Lucifer.

  “Certain Rosicrucian scholars have given special appellations to these three phases of the sun: the spiritual sun they called Vulcan; the soular and intellectual sun, Christ and Lucifer respectively; and the material sun, the Jewish Demiurgus Jehovah. Lucifer here represents the intellectual mind without the illumination of the spiritual mind; therefore it is “THE FALSE LIGHT ” The false light is finally overcome and redeemed by the true light of the soul, called the Second Logos or Christ. The secret processes by which the Luciferian intellect is transmuted into the Christly intellect constitute one of the great secrets of alchemy, and are symbolized by the process of transmuting base metals into gold. Manly Palmer Hall”

  O Εωσφόρος λοιπόν που συμβολίζει το διανοητικό φώς χωρίς το πνευματικό φώς της Χριστικής συνείδησης παράγει το ψευδές φώς.

  Το παρακάτω είναι για τον φίλο Pagoni που νομίζει οτι ενεργεί πάνω στην βάση του θελήματος της κοσμικής δύναμης που εκφράζει το υπέρτατο Ων στην Ινδουιστική και την Βουδιστική παράδοση. Οι υπόλοιποι μπορούν απλά να το αγνοήσουν.

  esophoria.org/the-secret-of-lucifer/

 10. filarianna says:

  «ΕΓΩ» (το κατώτερο επίπεδο της ύλης) ο «ΒΛΑΚΑΣ» που σε «ΔΙΑΒΑΖΩ» για να «ΜΑΘΩ» και να «ΠΡΑΞΩ» «ΑΝΑΛΟΓΩΣ» , πρέπει να «ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ» ότι και μόνο που «ΠΙΣΤΕΥΩ» και μόνο που «ΥΠΑΡΧΩ» στον πλανήτη γη…. Αυτόματα καθίσταμαι «ΕΥΤΕΛΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΖΩΟ». Δεν υπάρχει «ΔΙΑΚΡΙΣΗ» αφού το «ΚΑΛΟ» και το «ΚΑΚΟ» είναι η άλλη όψη του «ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ», με το ίδιο το νόμισμα να είναι «ΕΝΑ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ».

  Αφού «ΔΙΑΒΑΣΑ»

  ……..Αμ δε, και οι σκέψεις, λέξεις, συναισθήματα βρίσκονται στον κόσμο της ύλης, αφού βρίσκονται μέσα στον κόσμο της δημιουργίας και μάλιστα στα κατώτερα επίπεδα της ύλης, στα επίπεδα του «κόσμου του εγώ»……..

  «ΕΜΑΘΑ»

  Τις λέξεις «ΣΟΥ», τις σκέψεις «ΣΟΥ» και «ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ» βρίσκονται «ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ»

  Και…. «ΠΡΑΤΤΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ»

  όπου θα «ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ» επαναλαμβάνοντας τις λέξεις «ΣΟΥ»

  «ΠΡΕΠΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΤΙ ΜΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΔΟΛΙΑ, ΟΙ ΛΟΓΗΣ ΛΟΓΗΣ ΒΛΑΚΕΣ».

  • filarianna says:

   Υ/Γ
   Το παραπάνω κείμενο πραγματεύεται καθαρά τον Δυ-ϊσμό (Διφυσ-ισμό) – δογματικά (-ισμός) – όχι ως επεξεργασία, αλλά ως βάση/σταθερά/πεποίθηση, πράγμα οξύμωρο, αν λάβουμε υπόψη τα γραφόμενα.
   Πολώνεται δε, στην αρνητική πλευρά του….. νομίσματος.

 11. Περσέας says:

  Ναί ο Ι.Μ μπλέκει με θέματα αποκρυφισμού και παριστάνει τον ειδήμονα αλλά επί της ουσίας δεν έχει καμία σχέση με το θέμα, καθώς άντε να το δεχθώ ότι μπορεί να υπάρξει Γνωστικός που δεν πιστεύει στον Ιησού και στον Manu-Manvantara-Μεσσία των αιώνων αν και αυτό ακόμα στην δική μου αντίληψη είναι γελοίο, επί της ουσίας δεν μπορεί να υπάρξει γνωστικός που δεν πιστεύει στον Χριστό. Ο Γνωστικισμός είναι μια Χριστοκεντρική κοσμοθέαση. Ακόμα και ο παρανοικός (INSANITY = 666) Crowley πίστευε στον δικό του Χριστό που θα έρθει μέσα από την εφαρμογή της ανωμαλίας του που δημιούργησε και αυτά τα κωμικοτραγικά μιάσματα που βρίσκονται πίσω από το τραγελαφικό έκτρωμα που εμπνέει και την Katy Perry.

  Είναι όμως καλές δούλες της σκιάς του Θεού και της Θεάς δεν μπορείς να πείς.

  Εδώ η κατεστραμμένη Katy Perry παριστάνει την Θεά Ινάννα πάνω στο λιοντάρι:

  https://www.youtube.com/watch?v=ggILqT2B_3g

  Και εδώ η πραγματική Θεά Ινάννα σπάει πλάκα με τους αντίθεους καραγκιόζηδες που ειναι παγιδευμένοι στον καθρέφτη της κοσμικής συνείδησης:

  http://www.esophoria.org/babalon-rides-the-beast/

 12. αννα says:

  Στις παραπανω εικονες δεν υπαρχει το συμβολο της πιστης μου.ΣΤΑΥΡΟΣ.
  Οποτε δεν αξιζει να ασχοληθω!!!!!
  Αλλα και οτι αναφερεται στο παραπανω κειμενο δεν με εκφραζει!!!
  Το μονο που μπορω να κανω ειναι να το δω σαν ενα κειμενο που ειναι για αλλο κοσμο, για αλλους ανθρωπους.
  Οχι για μενα!!!!

 13. ανωνυμος says:

  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ…ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ..

  ΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ…ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΑΥΤΟΥΣ Ο Κ. ΜΑΓΓΟΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΑΔΑΜΙΚΟΥΣ Η΄΄ ΠΡΟ-ΑΔΑΜΙΚΟΥΣ….Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ…

  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΚΑΛΟΣ ΕΙΤΕ ΚΑΚΟΣ…..ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ….

  ΜΑΡΙΛΕΝΑ

 14. Melek Taus says:

  Ότι και να πεί κάποιος για τον Θεό Παγώνι είναι ένα μέρος της αλήθειας.

  Ο Βούδας βρήκε την έξοδο από την Σαμσάρα και έγινε μια προέκταση του θεού Παγώνι.

  Οι συνειδητοποιημένοι βλάκες αντιλαμβάνονται σε κάποιο επίπεδο ότι είναι παγιδευμένοι στην Σαμσάρα και για αυτό κατηγορούν τον Θεό Παγώνι που μέσα απο την υλοποίηση του ως Βούδας σου δείχνει την έξοδο από τον καρμικό τροχό.

  Για αυτό και όλα όσα λέει αυτό το άρθρο σε σχέση με αυτό το θέμα είναι η αλήθεια που εκφράζει τα θλιβερά αυτά ατόμα που εχουν αγκυλωθεί στην επιθυμία του κατώτερου εγώ και έχουν το θράσος να απαιτούν να γίνουν Βούδες στην θέση του Βούδα και θεοί στην θέση των θεών γιατί την είδαν έξυπνοι και παντογνώστες μελετόντας και διαστρεβλώνοντας κείμενα τα οποία έγραψαν άλλοι.

  Ο Θεός Παγώνι για αυτούς είναι ο Σατανάς όπως και για τον Κρόουλι και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί τούτου.

  https://www.youtube.com/watch?v=O7IR4KsebSw

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *