Τα ερπετοειδή αγαλματίδια του Ακαμπάρο

1
Σε μια πόλη περίπου 300 χιλιόμετρα από την πόλη του Μεξικό, υπάρχει μια πόλη που ονομάζεται Acámbaro. Εκεί, ένας Γερμανός έμπορος ονόματι Waldemar Julsrudτο το 1945, μετά από έντονες βροχοπτώσεις ανακάλυψε μερικά κομμάτια από αγγεία που είχαν ανασκαφεί….
2
Βρέθηκαν περίπου 32.000 κομμάτια. Ανάμεσά τους υπήρχαν ανθρώπινες φιγούρες και άλλα αντικείμενα.
Όμως το εκπληκτικό είναι ότι πολλές φιγούρες απεικόνιζαν τερατώδη όντα που θυμίζουν δεινόσαυρους. Το δε εκπληκτικότερο όλων, είναι πως ανάμεσά τους υπάρχουν αγαλματίδια με διττή εμφάνιση, μισά άνθρωποι και μισά ερπετά.
3
Το γεγονός ότι βρέθηκαν ανάμεσα σε είδη καθημερινής χρήσης, δίνουν την αίσθηση στους αρχαιολόγους ότι αυτά τα περίεργα όντα αποτελούσαν μέρος της καθημερινότητας των ανθρώπων, ή ακόμα ότι μπορεί να ήταν και ένα είδος κατοικίδιων ή οικόσιτων.
Μία άλλη συλλογή με ανάλογα περίεργα αντικείμενα βρέθηκαν στο Εκουαδόρ και λέγεται ότι προέρχονται από τα σπήλαια Tayos. Αυτά τα τεχνουργήματα είχαν μια εκπληκτική ομοιότητα με αντίστοιχα από τη Μεσοποταμία ή των Σουμερίων.
4

Πώς γίνεται δύο διαφορετικοί και γεωγραφικά απομακρυσμένοι πολιτισμοί, χωρίς καμία υποτίθεται πολιτιστική επαφή, να έχουν φιγούρες σχεδόν πανομοιότυπες; Η απάντηση, ενδεχομένως, θα μπορούσε να ανοίξει ένα τεράστιο κεφάλαιο -ειδικότερα αν το συνδέσουμε την ιστορία των Ανουνάκι, όπως περιγράφεται στις 14 πινακίδες του Ενκι, όπου μέσα από αυτές φαίνεται και η σύνδεση των περιοχών. Οι Ανουνάκι, γενικότερα, θεωρούνται ερπετεοειδή.
5
Πολλοί επιστήμονες αρνήθηκαν ότι τα πήλινα αγαλματάκια είναι γνήσια. Όμως οι πρώτες αναλύσεις που έγιναν με την μέθοδο του άνθρακα 14, σε οργανικά υλικά που περιείχαν όπως φύλλα και ρίζες, έδειξαν ότι χρονολογούνται κάπου πριν το 2500 π.Χ., ενώ άλλες ότι φτάνουν ως και το 3.600 π.Χ.
6
Δεν λείπουν, όμως και εκτιμήσεις που θεωρούν ότι θα μπορούσαν να προέρχονται από Ατλάντιους πρόσφυγες που κατάφεραν να επιζήσουν από την καταστροφή της Ατλαντίδας. Το βασικό ερώτημα, όμως, παραμένει άλυτο:

pronews.gr

Loading...

6 thoughts on “Τα ερπετοειδή αγαλματίδια του Ακαμπάρο

 1. καποιος says:

  ζωάκια της εποχής τους ήταν και οι άνθρωποι εξοικειωμένοι με αυτά
  μη λέμε για ερπετοειδείς και πράσινα άλογα

  • Ανώνυμος says:

   Καλά, πίστευε εσύ ότι σε συνεφέρει κ σου ακούγετε ωραίο… Κ βέβαια δεν σε συμφέρει να το πιστέψεις, επειδή αυτό που σου επέβαλαν να πιστέψεις έχει τόσα κενά, ειδικά σε πράγματα που προϋπήρχαν πριν τα κάθε είδους σχέδια προσανατολισμού από της διάφορες θρησκείες…
   Το τι γίνετε στην πραγματικότητα, πολύ πριν ξεκινήσει να μετράει ο χρόνος, δεν συμφέρει να στο πούνε εκείνοι που εμπιστεύεσαι, επειδή η δουλειά τους είναι να «συμπαραστέκονται» στους πιστούς κ να τους προσανατολίζουν από την πραγματικότητα…
   Αυτά υπάρχουν κ τώρα, εκείνα κρύβονται πίσω απ’ όλα όσα μας έχουν σκλαβώσει, μας μαγεύουν κ μας παγιδεύουν, κ αν έρθει η στιγμή να δεις κανά διαφορετικό μάτι, απέφευγε να το κοιτάς στα μάτια, έχουν την δύναμη να σε ελέγξουν, ακόμα κ να διαγράψουν τα γεγονότα που έχεις βιώσει, κ η μονή περίπτωση για να τα ξαναθυμηθείς είναι η Αφύπνιση, σαν να λύνεις μάγια… Μην αναρωτιέσαι που τα ξέρω, που κ ποτέ έχω δει, αν θέλεις κράτησε τα σαν συμβολή… Τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα μάθανε, αυτό θέλεις η μη χώνεψε το…

 2. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ says:

  ΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ (ΦΙΔΙΑ-ΕΡΠΕΤΑ-ΣΑΥΡΕΣ-ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΟΙ-ΔΡΑΚΟΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ, ΚΑΙ ΣΑΥΡΟΜΑΤΕΣ ΚΙΝΕΖΟΙ) ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΗΛ.ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ 12 ΗΛ.ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ-ΥΠΕΡΙΩΝΑ-ΚΟΚΚΥΓΑ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ (ΒΛ. ΗΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΑΕΘΩΝΑ – ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΝΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΗ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΟΥ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΗΛΙΑΚΟΥ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΥΚΝΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ-ΥΠΕΡΙΩΝΑ-ΚΟΚΚΥΓΑ(ΩΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΤΗΣ “ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ” ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ)
  Η ΠΡΟ-ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ 100.000.000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ. (DRACOREX)
  Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΠΡΙΝ 65.000.000 ΧΡΟΝΙΑ (ΒΛ. ΠΤΩΣΗ “ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ”…ΚΑΙ ΚΑΛΑ…ΔΙΑΒΑΖΕ : ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ) ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ (ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ ΘΗΛΕΑ (ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ) ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΝΊΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΒΩΜΕΝΗ ΓΗΙΝΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ…
  ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ (ΧΕΛΩΝΕΣ, ΦΙΔΙΑ, ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΟΙ, ΚΛΠ)
  Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 20000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ + ΛΙΛΙΘ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 118 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ…ΑΥΤΟΙ ΠΡΟ 13500 ΕΤΩΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΣΤΗ ΓΗ (ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ) ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ “ΣΑΥΡΟΜΑΤΕΣ” ΩΣ ΜΙΓΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΕΡΠΕΤΑ (ΕΡΠΕΤΙΚΟ DNA), ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ ΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΛΕΥΚΗ + ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ (ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ 888)
  Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΣΦΥΧΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΑΤΟΧΗ..
  ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ (ΜΕΣΩ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ Ή ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΩΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ-ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΗΜΙ-ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ (ΣΑΜΑΡΙΤΩΝ)
  ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ/ΚΡΟΝΙΩΝ, ΛΟΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΜΑΣ (ΜΟΛΙΣ 8 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΟΛΟ ΣΕΙΡΙΟ-ΥΠΕΡΙΩΝΑ)
  ΛΑΒΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ, ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΟ ΣΑΣ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MIND CONTROL ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ) ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. / Ο.ΠΛ.Α. ΩΣ ΠΡΟΧΕΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ!!! (ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!)

 3. Blackbird777 says:

  Ολοι στα σχολια δεν ξερετε τι σας γινετε.

  Εχουν βρεθει εκατονταδες οστα δεινοσαυρων με ΜΑΛΑΚΟ ΙΣΤΟ Κ ΑΙΜΑ πανω τους.

  Αυτο αποδεικνυει οτι οι δεινοσαυροι ειναι ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.

  ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΟΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΟΤΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ.

  ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΒΙΒΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 6000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ…..

  ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ 11 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΖΩΔΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ Κ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ… ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο “ΔΡΑΚΟΣ” ΤΕΛΙΚΑ… Ο ΟΡΟΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 1850. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΔΡΑΚΟΥΣ.

  ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΕΙΝΟΣΕΙΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ΣΕ ΠΗΛΙΝΑ , ΤΕΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΛΠ.

  ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΟΜΠΙΑ.

  • Ανώνυμος says:

   ΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΕΛΑΝΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΖΟΜΠΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΒΙΒΛΟ.
   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΣΤΟ ΑΠΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ ΜΕ ΜΑΛΑΚΟ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΠΑΝΩ….ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 65 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
   ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ 6000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ “ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ” ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ…
   ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ…
   ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ – ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

   ΝΕΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ
   ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2015/04/blog-post_2.html
   ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ , ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ , ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ : « ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ » Ή ΑΛΛΙΩΣ « ΑΤΥΠΗ ΛΑΪΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ » , ΚΛΠ …

   Υ.Γ. ΣΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.
   ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ – (ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ) ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ DRACOREX ΠΟΥ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΔΡΑΚΩΝ ΣΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ 888 (ΔΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ SITE)
   ΑΛΛΑ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑΣ) ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΕΡΠΕΤΑ (ΜΕ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ DNA – ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ) KAI OTI ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΠΡΙΝ 11500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ (ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ “ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ” ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ)
   ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ (ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ) ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗΣ ΦΥΛΗΣ… ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ (ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΑΝΑΡΙΧΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ “ΔΗΘΕΝ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΕΝΟΙ”… , ΩΣ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ.. ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΛΕΥΚΗΣ+ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. (ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ 888)
   ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *