11:07 - 28/12/2015

ΟιΤούρκοι από τον Οκτώβριο χωρίς βίζα στις Σένγκεν

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

τουρκος

ΟιΤούρκοι από τον Οκτώβριο χωρίς βίζα στις Σένγκεν

Οι Τούρκοι θα ταξιδεύουν ελεύθερα χωρίς βίζα στην ΕΕ. Αυτό ανακοίνωσε ο τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Volkan Bozkir ! Η Τουρκία σε λίγο καιρό θα ανήκει στην ΕΕ…
Επειδή αυτή η είδηση έχει ανακοινωθεί σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να είναι αλήθεια. Και από κάποιες άλλες πηγές κατά τις συνομιλίες της Μέρκελ με την Τουρκία ήδη είχε γίνει γνωστό ότι είχαν μιλήσει για την Σένγκεν.

Επομένως φίλοι μου αναγνώστες οι Τούρκοι θα ταξιδεύουν ελεύθερα μέσα στην χώρα μας χωρίς βίζα σαν να βρίσκονται στην Τουρκία. Καταλαβαίνετε ότι οι συμφωνίες που αφορούν την εθνική κυριαρχία μας δεν συζητούνται με τους Έλληνες πολίτες αλλά καθορίζονται από την ναζιστική ΕΕ που έχει τελείως διαφορετικά συμφέροντα απο τα δικά μας.

Εκτός από τα ταξίδια τους χωρίς βίζα, η Τουρκία θα μας γεμίζει με Ασιάτες όλων των λογιών… Ευρώπη θέλατε; Πάρτε τους Ασιάτες μες τις γειτονιές σας….

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Βίζα για κόκκινη μηλιά θέλουν και όχι για Ευρώπη…

  2. Τον Οκτώβριο??? Καλά κρασιά. Μη φάνε, έχουμε γλάρο.

  3. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*