ΟιΤούρκοι από τον Οκτώβριο χωρίς βίζα στις Σένγκεν

τουρκος

ΟιΤούρκοι από τον Οκτώβριο χωρίς βίζα στις Σένγκεν

Οι Τούρκοι θα ταξιδεύουν ελεύθερα χωρίς βίζα στην ΕΕ. Αυτό ανακοίνωσε ο τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Volkan Bozkir ! Η Τουρκία σε λίγο καιρό θα ανήκει στην ΕΕ…
Επειδή αυτή η είδηση έχει ανακοινωθεί σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να είναι αλήθεια. Και από κάποιες άλλες πηγές κατά τις συνομιλίες της Μέρκελ με την Τουρκία ήδη είχε γίνει γνωστό ότι είχαν μιλήσει για την Σένγκεν.

Επομένως φίλοι μου αναγνώστες οι Τούρκοι θα ταξιδεύουν ελεύθερα μέσα στην χώρα μας χωρίς βίζα σαν να βρίσκονται στην Τουρκία. Καταλαβαίνετε ότι οι συμφωνίες που αφορούν την εθνική κυριαρχία μας δεν συζητούνται με τους Έλληνες πολίτες αλλά καθορίζονται από την ναζιστική ΕΕ που έχει τελείως διαφορετικά συμφέροντα απο τα δικά μας.

Εκτός από τα ταξίδια τους χωρίς βίζα, η Τουρκία θα μας γεμίζει με Ασιάτες όλων των λογιών… Ευρώπη θέλατε; Πάρτε τους Ασιάτες μες τις γειτονιές σας….Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


3 thoughts on “ΟιΤούρκοι από τον Οκτώβριο χωρίς βίζα στις Σένγκεν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *