Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:02 - 24/01/2023

Τα 12 πιο θανατηφόρα όπλα όλων των εποχών

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο σύγχρονος πόλεμος σίγουρα έχει εξελιχθεί. Πέρασαν οι μέρες του βρετανικού πεζικού γραμμής, που στεκόταν δίπλα-δίπλα σε μια ευρεία γραμμή πυροβολώντας τα τουφέκια Baker ενός γύρου. Πέρασαν οι μέρες των κανονιών, που χρησιμοποιήθηκαν ως εκτοξευτής εκρηκτικών βλημάτων μίας βολής. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στους αρχαίους Έλληνες, όταν εφευρέθηκε το φλογοβόλο, που πρόβαλλε φωτιά σε ένα μακρύ, ελεγχόμενο ρεύμα. Αυτά αναπτύχθηκαν περαιτέρω και χρησιμοποιήθηκαν στον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο από τους Γερμανούς και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν ακόμη πιο συχνά στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Ορισμένα στρατιωτικά φλογοβόλα σχεδιάστηκαν για να προβάλλουν μια μακρά φλόγα αερίου και ήταν πολύ πιο ασφαλή για να λειτουργήσουν. Και αυτό μας φέρνει στα 12 πιο θανατηφόρα όπλα όλων των εποχών.

#1. RPG – πυραυλοκίνητη χειροβομβίδα

#2. Σβέρερ Γκούσταβ, Γερμανικό σιδηροδρομικό όπλο

#3. Θερμοβαρική βόμβα αεροπορίας της Ρωσίας (αυξημένης ισχύος)

#4. Πυρηνική βόμβα (ουράνιο ή πλουτώνιο)

#5. Tsar Bomba, θερμοπυρηνική εναέρια βόμβα

#6. Αεροπλανοφόρο κλάσης Νίμιτς

#7. Διηπειρωτικός Βαλλιστικός Πύραυλος (ICBM)

#8. Πολλαπλό ανεξάρτητα στοχευόμενο όχημα επανεισόδου (MIRV)

#9. Το .50 cal Τουφέκι Ελεύθερου Σκοπευτή (DSR-50)

#10. Ιός της χίμαιρας

#11. Γεωμηχανική

#12. «εμβολιασμοί» mRNA

Το Panzerfaust της ναζιστικής Γερμανίας ήταν το πρωτότυπο για την αντιαρματική πυραυλική χειροβομβίδα ή «πύραυλο ώμου»

Οποιοσδήποτε στρατιώτης με περιορισμένη εκπαίδευση μπορεί να ανατινάξει ένα άρμα μάχης εκατομμυρίων δολαρίων ή ολόκληρο το σύνταγμα στρατιωτών με μία βολή από τον πύραυλο ώμου του. Αυτό το παρατηρούμε στη Μέση Ανατολή αρκετά συχνά, στους λόφους του Αφγανιστάν ή στις ερήμους του Ιράκ. Οι Βιετκόνγκ τα χρησιμοποίησαν αποτελεσματικά και εναντίον των Αμερικανών, στις ζούγκλες του Βιετνάμ. Αυτό το απλό όπλο εκτόξευσης χειροβομβίδων δημιουργήθηκε για πρώτη φορά από τους Ναζί και ονομάστηκε Panzerfaust.

Ένα άλλο όπλο που εφευρέθηκε για επίθεση σε τεθωρακισμένα οχήματα είναι το τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή DSR-50, το οποίο εκτοξεύει ένα φυσίγγιο BMG διαμετρήματος .50. Διαθέτοντας ένα υδραυλικό σύστημα απόσβεσης ανάκρουσης, αυτό το όπλο μπορεί να τρυπήσει τρύπες σε ορισμένα θωρακισμένα στρατιωτικά οχήματα.

Ενδιαφέρεστε να πυροδοτήσετε βλήματα που μπορούν να ζυγίσουν επτά τόνους και να ταξιδέψουν 30 μίλια; Στη συνέχεια, ελέγξτε το γερμανικό σιδηροδρομικό πυροβόλο 80 εκατοστών, γνωστό ως Schwerer Gustav, που μπορεί να πυροβοληθεί από ένα σιδηροδρομικό βαγόνι. Αυτό χρησιμοποιήθηκε για να καταστρέψει ολόκληρα γαλλικά φρούρια κατά τη διάρκεια πολιορκιών τη δεκαετία του 1930. Οι Γερμανοί κατέληξαν να καταστρέψουν αυτό το όπλο κοντά στο τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, ώστε ο σοβιετικός στρατός να μην μπορεί να το κατασχέσει. Ήταν το μεγαλύτερο όπλο πυροβολικού διαμετρήματος που χρησιμοποιήθηκε ποτέ στη μάχη μέχρι εκείνο το σημείο.

Τα αεροπλανοφόρα κλάσης Nimitz είναι τα μεγαλύτερα πολεμικά πλοία στον κόσμο

Με μήκος πάνω από 1.000 πόδια και κόστος κοντά στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια το καθένα, τα αεροπλανοφόρα κλάσης Nimitz μπορούν να μεταφέρουν σχεδόν 100 αεριωθούμενα και ελικόπτερα οπλισμένα με πυραύλους και αντιαεροπορικά όπλα. Οι ΗΠΑ κατασκεύασαν 10 από αυτά τα πολεμικά θηρία που χρησιμοποιούν δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες για να επιτύχουν ταχύτητες άνω των 30 κόμβων, επιτρέποντάς τους να λειτουργούν για δύο δεκαετίες χωρίς ανεφοδιασμό. Καταπληκτικός.

Ακολουθεί ο ICBM, ή Διηπειρωτικός Βαλλιστικός Πύραυλος, που μπορεί να εκτοξευθεί για να φτάσει οπουδήποτε στον πλανήτη γη και να οδηγηθεί στον στόχο του, μεταφέροντας πυρηνικά όπλα. Τα ICBM μπορούν να εκτοξευθούν από οχήματα, αεροπλάνα, υποβρύχια ή σιλό πυραύλων. Τα ICBM μπορούν να λειτουργήσουν αποτρεπτικά, χωρίς πυρά και είναι ιδανικά για τη διατήρηση της ειρήνης, επειδή εγγυώνται την ικανότητα να «αντεπιτεθούν», εκτοξεύοντας πολλά πυρηνικά όπλα ταυτόχρονα, χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις, γεγονός που μας φέρνει στο MIRV (Multiple Independent Targetable Re-entry Vehicle).

Αυτό το ωφέλιμο φορτίο για βαλλιστικούς πυραύλους, που ονομάζεται MIRV, περιέχει πολλαπλές κεφαλές που μπορούν να χτυπήσουν ξεχωριστούς στόχους, αντί για τις παλιές κεφαλές που μπορούσαν να μεταφέρουν μόνο μία πυρηνική βόμβα σε έναν μόνο πύραυλο με έναν μόνο στόχο χαρτογραφημένο. Σκεφτείτε μια καραμπίνα χίλιες φορές. Το MIRV είναι σίγουρα ένα όπλο μαζικής καταστροφής (WMD).

Τώρα η Tsar Bomba εξακολουθεί να είναι ο πιο εκρηκτικός μηχανισμός που έχει πυροδοτήσει ποτέ η ανθρωπότητα, 100 μεγατόνους, που πηγαίνουν περίπου 40 μίλια στον ουρανό, εξαπολύοντας ένα σύννεφο μανιταριών και τοξική τεράστια βολίδα ορατή από πάνω από 500 μίλια μακριά. Το Tsar Bomba ήταν πρακτικά ακίνητο, όμως, και όποιο πλήρωμα πετούσε μαζί του είχε μισή πιθανότητα να πεθάνει μαζί του. Η βόμβα αργότερα απομακρύνθηκε.

Τα όπλα μαζικής καταστροφής δεν «ανατινάζουν» όλα τα πράγματα, μερικά απλώς εξαφανίζουν εκατομμύρια ανθρώπους σιωπηλά, όπως τα εμβόλια και οι μεταλλαγμένοι ιοί

Μιλώντας για WMD, στη συνέχεια στο μπλοκ κοπής (εργαστηριακός πίνακας) έρχεται ο ιός Chimera, που δημιουργήθηκε όταν οι επιστήμονες συνδυάζουν dna πολλαπλών ιών. Οι Ρώσοι, τη δεκαετία του 1980, έκαναν ένεση γενετικού υλικού από ιούς στην ευλογιά και κατέληξαν να παράγουν Χίμαιρα, γεγονός που επέτρεψε στον πρόσφατα μεταλλαγμένο ιό να αποφύγει γνωστές θεραπείες, καθιστώντας τον πιο θανατηφόρο.

Το 2007 οι Ρώσοι εξαπέλυσαν τον «Πατέρα όλων των Βομβών» (FOAB), γνωστό και ως «αεροπορική θερμοβαρική βόμβα αυξημένης ισχύος». Αυτό το τέρας μιας βόμβας ήταν τέσσερις φορές πιο ισχυρό από τη μεγαλύτερη μη πυρηνική βόμβα των ΗΠΑ, τη «Μητέρα όλων των Βομβών» (MOAB). Αυτού του είδους οι βόμβες εκρήγνυνται στον αέρα, στέλνοντας υπερηχητικά κρουστικά κύματα και ακραίες θερμοκρασίες σε παρατεταμένα κύματα έκρηξης.

Ένα άλλο σιωπηλό αλλά θανατηφόρο WMD ονομάζεται γεωμηχανική (γνωστή και ως περιβαλλοντική τροποποίηση), κάτι που οι υποστηρικτές του ψεύτικου σχεδίου υπερθέρμανσης του πλανήτη Ponzi, που τώρα είναι γνωστό ως «κλιματική αλλαγή» (αφού το άλλο αφήγημα κατέρρευσε) πιστεύουν ότι είναι καλή ιδέα. Θέλουν να χρησιμοποιήσουν χημικές ουσίες για να αλλάξουν τον καιρό ή το φως του ήλιου για να προσπαθήσουν να καταπολεμήσουν φυσικές καταστροφές όπως τυφώνες, ανεμοστρόβιλους, τσουνάμι και υπερβολική θερμότητα από τον ήλιο.

Οι παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι είναι συνήθως δισεκατομμυριούχοι που αναζητούν τον έλεγχο των ανθρώπων και των πράξεών τους, χρησιμοποιούν τώρα τη γεωμηχανική για να προσπαθήσουν να ψύξουν τον πλανήτη γη μπλοκάροντας τις ακτίνες του ήλιου. Αυτό θέτει σε κίνδυνο τις ζωές αμέτρητων ανθρώπων και ΔΕΝ βασίζεται στην επιστήμη, όπως όλοι θα ήθελαν να μας κάνουν να πιστέψουμε.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η κυβέρνησή τους θα χρησιμοποιούσε τους ιούς ως βιολογικό όπλο εναντίον του αμερικανικού λαού – ξυπνήστε

Αν νομίζατε ότι οι πυρηνικές βόμβες ήταν τρομακτικές και μαζικά καταστροφικές, ρίξτε μια εσωτερική ματιά στη χημική βία που διαπράττεται σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώντας θανατηφόρα «εμβόλια» που είναι βιολογικά όπλα WMD οπλισμένα με θανατηφόρες πρωτεΐνες ακίδας. Όχι, δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Οι ενέσεις γονιδιακής μετάλλαξης covid-19 σκοτώνουν αργά την ανθρώπινη φυλή και ακόμη και γιατροί, επιστήμονες, ανοσολόγοι και ιατροδικαστές σφυρίχτρησαν σε όλο τον κόσμο, αυτή τη στιγμή.

Σωστά, χωρίς να εκτοξευθεί ούτε ένας «πυροβολισμός» ή να εκραγεί βόμβα, ολόκληρα τμήματα του πολιτισμού εξαφανίζονται και οι θάνατοι είναι αποφασισμένοι να προκληθούν από οτιδήποτε ΆΛΛΟ εκτός από τα εμβόλια, γιατί αυτό είναι το μυστικό όπλο μαζικής καταστροφής. Όχι, ο Covid δεν προκαλεί καρδιακές προσβολές, κάνουν τα εμβόλια που πυροβολούνται από θρόμβους. Όχι, ο ιός της Γουχάν δεν προκαλεί εγκεφαλικά επεισόδια, τα εμβόλια προκαλούν. Οι υπερβολικοί θάνατοι σε όλο τον κόσμο συμβαίνουν στο “Warp Speed” και όσοι δεν μπορούν να μυρίσουν το “koolaid” είναι καταδικασμένοι να το πιουν.

Μην κάνετε κανένα λάθος και μην έχετε καμία αμφιβολία, το «κέρδος λειτουργίας» για τον Covid-19 σχεδιάστηκε και σχεδιάστηκε για τη δημιουργία ενός «νέου» (νέου) ιού για τη δημιουργία πανδημίας, προκειμένου να συντρίψει την οικονομία, να κλέψει τις αμερικανικές εκλογές και να πάρει τον έλεγχο των ιατρικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των ανθρώπων, όλα αυτά ενώ ερημώνουν τα έθνη σε όλο τον κόσμο. Είναι γενοκτονία από τοξικό τρύπημα.

Προσθέστε σελιδοδείκτη στο Vaccines.news στους αγαπημένους σας ανεξάρτητους ιστότοπους για ενημερώσεις σχετικά με το Ολοκαύτωμα εμβολίων που σαρώνει το έθνος και τον κόσμο καθώς διαβάζετε αυτό.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Πανδημία.ειδήσεις

WarHistoryOnline.com

NaturalNews.com

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΜΥΡΛΗΣΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. αναδελφος 01/24/2023 @ 5:52 ΜΜ

    δεν αναφερατε το ποιο φονικο απο ολα το στυλο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*