Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:49 - 24/01/2023

Η ΦΟΥΛ «εμβολιασμένη» Ιαπωνία γονατίζει από τον Covid: Νέο Ρεκόρ νοσηλειών και θανάτων

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η ΦΟΥΛ «εμβολιασμένη» Ιαπωνία γονατίζει από τον Covid: Νέο Ρεκόρ νοσηλειών και θανάτων

Ενώ η Pfizer έχει «δεσμευτεί» για περαιτέρω έρευνα σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου Covid, η Ιαπωνία, αναμφισβήτητα η πιο πειθαρχημένη χώρα στον κόσμο, αντιμετωπίζει μια δραματική κατάσταση. (ΚΟΡΑΚΑΣ: όσο πιο πειθαρχημένο και προγραμματισμένο νιονιό σου επέβαλαν, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες για καλή κοπριά λαχάνων).
Η πολιτεία σημειώνει ρεκόρ μετά από ρεκόρ νοσηλειών και θανάτων από Covid και κατέχει την πρώτη θέση στον κόσμο σε αριθμό μολύνσεων. Επιπλέον, η Ιαπωνία έκανε την ένεση που ήταν προσαρμοσμένη για την Omicron τον Οκτώβριο του 2022, αναφέρει το Rairfoundation.

Η Ιαπωνία είναι επίσημα η πιο «εμβολιασμένη» χώρα στον κόσμο. Το 83% του πληθυσμού έχει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου κατά του Covid, το 82% δύο δόσεις και το 132% την τρίτη και την τέταρτη δόση, η τελευταία με το εμβόλιο προσαρμοσμένο για την παραλλαγή Omicron (ΚΟΡΑΚΑΣ: δεν θα μείνει Ιαπωνένος για δείγμα, μόνο σε μουσείο βαλσαμωμένους).

Παρά τον μαζικό εμβολιασμό, η χώρα αντιμετωπίζει απίστευτη αύξηση των λοιμώξεων, των νοσηλειών και των θανάτων. Μετά την ολοκλήρωση της εκστρατείας εμβολιασμού το 2021, όταν η κάλυψη έφτασε το 80%, ο αριθμός των κρουσμάτων εκτοξεύτηκε, τουλάχιστον μέχρι τότε. Για παράδειγμα, η Ιαπωνία είχε φτάσει σε περισσότερα από 100.000 κρούσματα ημερησίως μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2022, με κορύφωση τις 255.000 περιπτώσεις τον Αύγουστο.

Μετά τη μείωση κατά το ήμισυ του αριθμού των μολύνσεων τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, από τον Νοέμβριο του 2022, ο αριθμός των κρουσμάτων έχει σταματήσει μέχρι στιγμής σε 200.000 κρούσματα κατά μέσο όρο την ημέρα.

Ακόμη χειρότερα, ο αριθμός των νοσηλειών και των θανάτων από Covid έχει φτάσει σε υψηλό όλων των εποχών. Από τις 4 Ιανουαρίου 2023, έχουν σημειωθεί 44.101 νοσηλείες, ξεπερνώντας το ρεκόρ που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2022, όταν αναφέρθηκαν 38.000 νοσηλείες σε μία μόνο ημέρα.

Όσον αφορά τους θανάτους, αυξήθηκαν ξαφνικά στους 489, όπως αναφέρθηκαν στις 12 Ιανουαρίου 2023. Το γράφημα των θανάτων στην Ιαπωνία δείχνει μια εκθετική αύξηση με τον μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού. Επιπλέον, ένα μοτίβο που παρατηρείται στις επίσημες αναφορές Covid είναι ότι οι πιο εμβολιασμένες χώρες είχαν επίσης τον υψηλότερο αριθμό μολύνσεων Covid. Τα περισσότερα κρούσματα καταγράφηκαν στην Αυστρία, με 644.000 μολύνσεις ανά εκατομμύριο κατοίκους, στη Νότια Κορέα, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, το Ισραήλ και τη Δανία, με περισσότερες από 500.000 μολύνσεις ανά εκατομμύριο κατοίκους ή στην Αυστραλία, την Ολλανδία και τη Σλοβακία, με περισσότερες από 400.000.

Με σχεδόν 250.000 κρούσματα ανά εκατομμύριο και έναν ταχύτατα αυξανόμενο αριθμό μολύνσεων, η Ιαπωνία σύντομα θα ξεπεράσει αυτές τις χώρες.

Συγκριτικά, η Ρουμανία και η Βουλγαρία έχουν χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού και περίπου 170.000 μολύνσεις ανά εκατομμύριο κατοίκους. Η Δανία, με περισσότερες από 500.000 μολύνσεις ανά εκατομμύριο κατοίκους ή η Αυστραλία, η Ολλανδία και η Σλοβακία, με περισσότερες από 400.000.

Με σχεδόν 250.000 κρούσματα ανά εκατομμύριο και έναν ταχύτατα αυξανόμενο αριθμό μολύνσεων, η Ιαπωνία σύντομα θα ξεπεράσει αυτές τις χώρες. Συγκριτικά, η Ρουμανία και η Βουλγαρία έχουν χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού και περίπου 170.000 μολύνσεις ανά εκατομμύριο κατοίκους.

Η Δανία, με περισσότερες από 500.000 μολύνσεις ανά εκατομμύριο κατοίκους ή η Αυστραλία, η Ολλανδία και η Σλοβακία, με περισσότερες από 400.000. Με σχεδόν 250.000 κρούσματα ανά εκατομμύριο και έναν ταχύτατα αυξανόμενο αριθμό μολύνσεων, η Ιαπωνία σύντομα θα ξεπεράσει αυτές τις χώρες.

Η Pfizer ενημέρωσε τις ευρωπαϊκές αρχές ότι θα συνεχίσει τις μελέτες μετά την έγκριση του εμβολίου Covid και θα εφαρμόσει ένα σχέδιο φαρμακοεπαγρύπνησης. Υπό αυτή την έννοια, έχουν δημιουργηθεί υποστηρικτικά συστήματα για την καταγραφή κλινικών δεδομένων σχετικά με τη φύση και τη σοβαρότητα της νόσου Covid-19 σε άτομα που έχουν λάβει το εμβόλιο mRNA του Covid-19, με την προσδοκία ότι αυτό θα παρέχει πληροφορίες για πιθανές περιπτώσεις έλλειψης επίδραση του εμβολίου ή παρενέργειες.

Ταυτόχρονα, θα μελετηθεί το πιθανό πολυσυστημικό φλεγμονώδες σύνδρομο σε παιδιά και ενήλικες που έχουν εμφανιστεί μετά τη χορήγηση του εμβολίου Pfizer-BioNTech Covid-19. Ως πρόσθετες ενέργειες φαρμακοεπαγρύπνησης, ο κατασκευαστής ανακοινώνει τη διεξαγωγή και την παρακολούθηση 20 μελετών ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, συμπεριλαμβανομένων πέντε παγκοσμίως, 5 στην Ευρώπη, 7 στις ΗΠΑ, 2 στις ΗΠΑ και στον Καναδά και από μία στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία.

Επτά από τις ανακοινωθείσες μελέτες θα εξετάσουν τη συχνότητα εμφάνισης μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας για το συνδυασμένο εμβόλιο στο σύνολό του και διαστρωματοποιημένα ανά ηλικιακή ομάδα, φύλο, φυλή/εθνικότητα (εάν είναι δυνατόν), δόση και διάστημα κινδύνου. Επιπλέον, για την αξιολόγηση του μεγέθους του κινδύνου, αυτές οι μελέτες θα περιλαμβάνουν συγκριτικές μεθόδους (αυτοελεγχόμενες αναλύσεις με ξεχωριστή ομάδα σύγκρισης).

Το πείραμα επάνω στους κοιμησμένους συνεχίζεται

Οι παγκόσμιες μελέτες περιλαμβάνουν εκείνες που θα αξιολογήσουν την ασφάλεια, την ανεκτικότητα, την ανοσογονικότητα και την αποτελεσματικότητα του αντι-Covid αγγελιοφόρου εμβολίου RNA σε υγιή άτομα, παιδιά και εφήβους.

Η ημερομηνία λήξης αναμένεται να είναι τα τέλη του 2024. Στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας και στις οικογένειές τους (όλες τις ηλικίες) του στρατιωτικού συστήματος υγείας των ΗΠΑ, οι μελέτες θα επικεντρωθούν στην ενεργό επιτήρηση της ασφάλειας του εμβολίου BioNTech Pfizer -Covid -19, που σχετίζεται ειδικά με μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα, με ολοκλήρωση που αναμένεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

korakas-news.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Τι να εννοει αραγε ο … ποιητης ;

    https://t.me/ShadowofEzra/232

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*