Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

13:54 - 27/08/2023

τ. Αντιπρόεδρος Pfizer: η διαλειτουργική ψηφιακή ταυτότητα είναι μέσο απόλυτου κοινωνικού ελέγχου σ’ έναν ”κόσμο εμπιστοσύνης 0”

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη δυστοπικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας αν δεν είχαμε ζήσει τα 3 χρόνια του κόβιντ..

Ο Βρετανός τ. Αντιπρόεδρος της Pfizer Βιοχημικός, Τοξικολόγος Ανοσολόγος προειδοποιεί ότι η διαλειτουργική ψηφιακή ταυτότητα είναι μέσο απόλυτου κοινωνικού ελέγχου σε έναν ”κόσμο εμπιστοσύνης 0” που επιφέρει υπεραστυνόμευση, παρακολούθηση διαρκής επιτήρηση, κοινωνικούς αποκλεισμούς-περιθωριοποίηση, πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, τρόφιμα με δελτίο που επαληθεύονται ηλεκτρονικά και θα σχετιστεί ως και με κλιματική καραντίνα-περιοριστικά μέτρα.*

”αυτοί προετοιμάζουν κάτι καταστροφικό με τη ψηφιακή ταυτότητα…..Υπάρχουν 190 διαφορετικοί τύποι διαβατηρίων. Kάτι διαφορετικό εξυφαίνεται στον ορίζοντα κι αυτό είναι ένας τύπος μοναδικής ψηφιακής ταυτοποίησης. Δεύτερον θα πρόκειται ΄για έναν τύπο αποκαλούμενο” interoperable” διαλειτουργικό καθώς η ταυτότητά σας θα είναι συνδεδεμένη στο σύστημα. Αυτό εδώ δεν θα μπορεί μόνο ν΄αποφασίσει να σας εξουσιοδοτήσει να διασχίσετε μια πόρτα ή να αγοράσετε ένα προϊόν αλλά θα μπορεί ομοίως να μαρκάρει αυτή την ψηφιακή ταυτοποίηση και να την τροποποιήσει. Αυτή τη στιγμή αυτό είναι αδύνατο με οποιαδήποτε μορφή ταυτότητας. Αυτό είναι αυτό που αποκαλείται διαλειτουργικότητα. Είναι ένας παγκόσμιος τύπος και το χειρότερο περιέχει όλες τις πληροφορίες μας (σσ ηλεκτρονικό, ψηφιακό φακέλωμα) τα ιατρικά δεδομένα μας το φάκελο συμπεριφοράς μας που ζούμε τι αγοράσαμε. Πρόκειται για ένα QR code που μας στέλνει σ΄ένα site web που επιγράφεται ”η ζωή του Mike Yeadon”. Oρίστε αυτό που θ΄ακολουθήσει. .. αυτή είναι η τελευταία ελεύθερη απόφαση που θα λάβουν τα ελεύθερα ανθρώπινα πλάσματα και θ΄αρνηθώ ακόμη κι αν αυτό με αποκλείσει π.χ από το τραπεζικό σύστημα. Δεν έχω ανάγκη ούτε εγώ ούτε εσείς από ψηφιακή ταυτοποίηση. Η απόδειξη είναι τα τελευταία 63 χρόνια της ζωής μου. Αυτοί που το έχουν ανάγκη είναι εκείνοι που έκαναν αυτή την πανδημία…”

Μετά αναφέρεται στην σταδιακά η απόσυρση του ρευστού χρήματος τα σούπερ μάρκετ καταργούν τους ταμίες …”

Δεν θα μπορείς να πληρώσεις παρά μόνο με κάρτα ή App αλλά όχι με λεφτά. όλες οι Κεντρικές Τράπεζες παίζουν με αυτό που αποκαλούν ψηφιακό νόμισμα των Κεντρικών Τραπεζών MNBC.H τράπεζά σας θα είναι η Κεντρική Τράπεζα της χώρας σας. Εξηγώ. Πλησιάζεται την είσοδο ενός καταστήματος και σας ζητούν να περάσετε την ψηφιακή σας ταυτότητα γιατί εμείς μπαίνουμε σ΄έναν κόσμο που περιγράφεται ως ένας ”κόσμος εμπιστοσύνης 0” κι αυτό δεν είμαι εγώ που το λέω αλλά τα λόγια τους. Οφείλουμε ανά πάσα στιγμή να δείξουμε ποιοί είμαστε. Δείχνετε την ταυτότητά σας κι αν αυτοί αποφάσισαν ότι είπατε αρνητικά πράγματα στα κοινωνικά δίκτυα αυτοί δεν θα σας δέχονται στα μπακάλικα. Η πόρτα δεν θ΄ανοίγει.

Ας πούμε ότι σας δέχονται να μπείτε στο μαγαζί. Αγοράζεις κρέας και πας στον αυτόματο ταμία να πληρώσεις. Ο υπολογιστής επαληθεύει και λέει ότι φάγατε ήδη μια μπριζόλα 200 γρ επομένως τίποτα για εσάς. (σσ υπεραστυνόμευση, παρακολούθηση διαρκής επιτήρηση, κοινωνικοί αποκλεισμοί, πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, τρόφιμα με δελτίο που επαληθεύονται ηλεκτρονικά ). Καθώς δοκιμάζεται να πληρώσετε το χρήμα δεν λειτουργεί.

Κι υπάρχει και κάτι άλλο που θα σας φοβίσει και στη Μ Βρετανία ήδη έφθασε οι καραντίνες, οι κλιματικές καραντίνες είναι προσανατολισμένες. Είναι τρελό αλλά το κάνουν. Αν σας πουν ότι δεν μπορείτε ν΄ απομακρυνθείτε πάνω από 5 χλμ από την οικία σας και είστε στα 9 χλμ από το σπίτι σας και μπαίνετε σ΄ένα μαγαζί να αγοράσετε ένα μπουκάλι νερό ή ένα σάντουιτς η CBDC και η ψηφιακή σας ταυτότητα θα εμποδίσουν την συναλλαγή . Να τι μας περιμένει.. Αυτοί και όχι εμείς έχουν ανάγκη από την ψηφιακή ταυτότητα γιατί είναι ένας μηχανισμός ελέγχου.

Δεν υπάρχουν παρά 2 στοιχεία σε αυτή: η διαλειτουργική ψηφιακή ταυτοποίηση – ένας μοναδικός τύπος σε παγκόσμια κλίμακα και το CBDC χωρίς ρευστό χρήμα , αυτό είναι όλο. Και τελικά θεωρώ ότι αυτό θα γίνει. Ελπίζω ότι αυτό δεν είναι αυτή η περίπτωση και προσεύχομαι στο Θεό να κάνω λάθος.

Θεωρώ ότι η τρίτη διάσταση όλου αυτού είναι η μείωση πληθυσμού. Γιατί στο διάβα των τελευταίων 3,5 ετών πολλά πράγματα παράχθηκαν που επέφεραν μια μαζική αύξηση του αριθμού ασθενών και νεκρών… δεν είμαι ο μόνος που το λέει. Ως πεπειραμένος φαρμακευτικός ερευνητής ήδη ανέφερα ότι η αντίληψη αυτών των εμβολίων mRNA είναι πολλαπλώς επικίνδυνη. Οι εταιρίες κι οι κυβερνήσεις είναι τόσο ικανοποιημένες από τα αποτελέσματα αυτών των προϊόντων που δομούν εργοστάσια για να παράγουν δις δόσεις σε όλες τις ηπείρους. Νομίζω ότι αυτό που θα γίνει είναι ότι θα έχετε την ψηφιακή ταυτότητα και δεν θα έχετε ρευστό παρά μόνο το ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας. Ο ΠΟΥ θα πει υπάρχει μια πανδημία. Μην ξεχνάτε ότι αυτοί επιχειρούν ν΄ αποκτήσουν αυτή την εξουσία απόφασης αυτή τη στιγμή. Θα πουν υπάρχει μια πανδημία αυτή είναι η δουλειά τους. Τα φαρμακευτικά εργαστήρια θα επινοήσουν το εμβόλιο mRNA αυτός είναι ο ρόλος τους. Έπειτα η κυβέρνηση θα μας πει ότι πρέπει να εμβολιαστούμε ώστε η ψηφιακή μας ταυτότητα να παραμείνει έγκυρη. Θεωρώ ότι η πλειοψηφία των ατόμων θα εμβολιαστεί. Πιστεύω ότι σε μια περίοδο πολλών ετών τ΄άτομα που διευθύνουν αυτό το σχέδιο μπορούν να μειώσουν τον πληθυσμό σε όποιον αριθμό θέλουν με μια εύλογη άρνηση.

Ψηφιακή ταυτότητα και κατάργηση ρευστού χρήματος..αυτά είναι τα 2 πράγματα με τα οποιά επιχειρούν να μας πάρουν τα χρήματα μας είναι μια εγκληματική κυβέρνηση. Σας συμβουλεύω να κάνετε όπως ο Jefferson: έχουμε το δικαίωμα ν΄αλλάξουμε ή να καταργήσουμε μια κυβέρνηση που απαλείφει τους σκοπούς για τους οποίους εγκαταστάθηκε”.

Γάλλος πολιτικός γράφει σήμερα στο twitter «σε 3 έως 5 χρόνια» χάρη στην «ψηφιακή ταυτότητα» θα μπορούμε να περάσουμε στην «ηλεκτρονική ψηφοφορία»! Έγινε πρόσφατο αίτημα από έναν βουλευτή RN γενίκευση της ψηφοφορία από μηχανή! Και εκφράζει τις επιφυλάξεις του ως προς το αδιάβλητο της διαδικασίας.

*δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν αυτή η μορφή ηλεκτρονικής ταυτότητας που προωθείται σε Ελλάδα, Κύπρο είναι αυτής της υφής που περιγράφει ο επιστήμονας δηλ αν είναι διαλειτουργική ψηφιακή ταυτότητα αν ναι σε ποιο βαθμό και ποιες οι δυνατότητες, επιδόσεις της ωστόσο όπως και να έχει είναι ένα ακόμη στάδιο απαραίτητο που οφείλει να διανυθεί για να φτάσουμε εκεί.

dimpenews.com

Σας Ενδιαφερουν:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Μεταβολικό σύνδρομο: Γιατί παίρνουμε βάρος;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Normadex.Το 80% όλων των ασθενειών προκαλούνται από παρασιτικές λοιμώξεις. Πώς να είναι δυνατόν να π...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
100% ΦΥΣΙΚΌΣ ΕΝΙΣΧΥΤΉΣ ΑΝΔΡΙΚΉΣ ΑΠΌΔΟΣΗΣ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
6 γεγονότα σχετικά με τα μαξιλάρια από αφρό μνήμης που θα σας ξετρελάνουν!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να ανακάμψετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Μια γρήγορη μέθοδος από Ινδούς γιόγκι
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΡΟΧΑΛΙΖΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να απαλλαγείτε από κιρσούς: Μια κρέμα για την οποία δεν μιλάνε στην τηλεόραση βοήθησε εμένα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αυτή η επαναστατική εφεύρεση είναι πιθανότατα η πιο αποτελεσματική θερμάστρα που θα δείτε ποτέ.
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΕπιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*