Η σουηδική κυβέρνηση προειδοποιεί τους πολίτες να προετοιμαστούν για τουλάχιστον μια εβδομάδα χωρίς βοήθεια

Η σουηδική κυβέρνηση προειδοποιεί τους πολίτες της να είναι διατεθειμένοι να επιβιώσουν μόνοι τους για τουλάχιστον μία εβδομάδα, κάτι που είναι ασυνήθιστο σαν συμβουλή απο τον τροπο σκεψης Σουηδίας. Υπάρχει πρόβλημα στον ορίζοντα;

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, η σουηδική κυβέρνηση δημοσίευσε ένα έγγραφο με τίτλο «Ανθεκτικότητα». Αρχικά, η απαίτηση ήταν να προετοιμαστούν οι άνθρωποι για 3 ημέρες χωρίς βοήθεια, αλλά φαίνεται ότι ήταν ένα βήμα πριν τον τελικο στοχο. Η ίδια η κυβέρνηση επιθυμεί να προετοιμαστεί για μια αστική κατάσταση έκτακτης ανάγκης διάρκειας 3 μηνών και παροτρύνει τους πολίτες να αναλάβουν και την ευθύνη.

Σας κάνει πραγματικά να αναρωτιέσται τι ερχεται στο μέλλον, έτσι δεν είναι;

Μια δημοσίευση που ονομάζεται SVT ανέφερε σήμερα:

“Επειδή έχουμε την κατάσταση της πολιτικής ασφάλειας σήμερα, λέμε ότι θα κάνουμε τον προγραμματισμό μας σε κυβερνητικό επίπεδο ωστε η χωρα να μπορει να αντιμετωπίσει μια κρίση ασφάλειας για τρεις μήνες”, λέει η Eva-Lena Fjällström, αναπληρωτής διευθυντής του διοικητικού συμβουλίου της κομητείας Västerbotten.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Προηγουμένως, έχει ειπωθεί ότι οι πολίτες θα πρεπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν μονοι τρεις ημέρες σε περίπτωση κρίσης. Αυτο σημερα έχει παραταθεί σε μία εβδομάδα.

“Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μπορείτε να διαχειριστείτε και να υπερασπισετε τον εαυτό σας. Η κοινωνία έχει αλλάξει και είναι ευάλωτη και πολύπλοκη με πολλές εξαρτήσεις. Μπορεί εύκολα να συμβει μια διαταραχή, οπότε πρέπει να μπορουμε να διαχειριστούμε τους εαυτούς μας », λέει η Eva-Lena Fjällström. (πηγή)

Η ίδια δημοσίευση παρείχε οδηγίες και βίντεο για τη δημιουργία ενός «κουτιού κρίσης».

Η σουηδική κυβέρνηση παροτρύνει επίσης τους νέους να προετοιμαστούν καλύτερα.

Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι, τον Νοέμβριο, δημοσιεύθηκε ένα άρθρο που εισήγαγε την ιδέα της ετοιμότητας και απευθύνθηκε σε άτομα ηλικίας 18 ετών. (Θα πρέπει επίσης να αναρωτηθούμε αν αυτό είναι μια απαλή ώθηση προς ένα πιθανό σχέδιο;) Αναφέρθηκε σε μια μελέτη που έγινε για να μετρήσει τα επίπεδα ετοιμότητας των νέων της χώρας.

“Για να ενισχυθεί η ετοιμότητα της Σουηδίας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, είναι σημαντικό να προετοιμαστουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να αντιμετωπίσουν και να δοκιμασουν τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια μιας κρίσης. Ως εκ τούτου, είναι ευχάριστο το γεγονός ότι σχεδόν εννέα στους δέκα 18χρονους πιστεύουν ότι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για τον εαυτό τους και τους συγγενείς τους σε μια κρίση “, λέει ο Nils Svartz, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της MSB.

Παρ ‘όλα αυτά, η έρευνα δείχνει ότι πολλοί νέοι άνθρωποι δεν είναι προετοιμασμένοι για κρίση. Μόνο ένας στους τρεις έχει νερό για τρεις ημέρες και ακόμη λιγότεροι έχουν προετοιμαστεί καο δεν εχουν τροπο να επικοινωνούν οπως και να λαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες από το ραδιόφωνο εάν χάθει η ηλεκτρική ενέργεια. (πηγή)

Κάποιοι Σουηδοί θα το δουν ως έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Ενα κανάλι YouTube (δειτε εδώ) κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βίντεο που συζήτησε την προειδοποίηση της εθνικής κυβέρνησης στο αν οι Σουηδοί είναι έτοιμοι να χειριστούν τη ζωή τους για τουλάχιστον μια εβδομάδα χωρίς τη βοήθεια της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τον vlogger, αυτό δεν είναι ο κανόνας και η κυβέρνηση είναι “ο μεγάλος αδελφός που χειρίζεται τα πάντα”.

Υπήρχαν αναφορές για «πόλεμο» και «κρίση» αλλά φαίνεται ότι δεν δόθηκαν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την ακριβή φύση της απειλής.

Πολλοί άνθρωποι στη Σουηδία θα ήταν εξαιρετικά ευάλωτοι σε μια κατάσταση κατά την οποία θα αναγκζοντουσαν να είναι ανεξάρτητοι χωρις το συστημα διπλα τους. Επιπλέον, μια εισροή μεταναστών πρέπει να έχει ασκήσει περαιτέρω πίεση στους πόρους. Σχεδόν το 20% του πληθυσμού έχει μεταναστεύσει από άλλη χώρα – 1,7 εκατομμύρια άνθρωποι στη Σουηδία είναι ξένοι σε μια χώρα με πληθυσμό 9,9 εκατομμυρίων.

Η Σουηδία δεν είναι μόνη απροετοιμαστη χωρα ..

Αλλά δεν θα δούμε τους ίδιους τύπους προβλημάτων που περιγράφονται στο βίντεο εδώ στην Ελλαδα η στην Αμερικη; Πόσοι Αμερικανοί θα μπορούσαν να πηγαίνουν για εβδομάδες ή μήνες για τρόφιμα με τα ποδια και ποσοι θα μπορουσαν να παράγουν τρόφιμα ; Πόσοι Ελληνες δουλεύουν για την ΔΕΗ ; Πόσοι Αμερικανοί οι ελληνες έχουν τις ικανότητες να παράγουν πραγματικά φαγητό για τον εαυτό τους και να προμηθευτούν ασφαλές πόσιμο νερό;

Δυστυχώς, όχι πολοι.

Όπως και η Σουηδία, πολλοί Αμερικανοί είναι κλειδωμένοι σε ένα σύστημα όπου εξαρτώνται από τα εισαγόμενα αγαθά, τα δημοτικά ύδατα και ένα αξιόπιστο σύστημα μεταφορών που τους εξυπηρετει σε τακτική βάση.,,Θες να συγκρινουμε το συστημα των αμερικανων η των σουηδων με το ελληνικο συστημα; … Ποσοι απο εσας εισαστε ετοιμοι να ζησετε χωρις ενεργεια η σε κατασταη που ακομα και η αγορα για γαλα θα ειναι μια αναγκαστικη μαχη μεσα στις γειτονιες ;

Παρόλο που ίσως δεν θέλουμε να το σκεφτούμε, η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού μας δεν θα ήταν σε θέση να είναι αυτάρκης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης που θα διαρκουσε περισσότερο από μερικές ημέρες.

Ο κόσμος φαίνεται να γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος κάθε χρόνο, με απειλές πυρηνικής καταστροφής, πετρο-πολέμους, οικονομική κατάρρευση και θρησκευτικές διαφορές. Η δική μας χώρα έχει κατακερματιστεί άκαμπτα σε ένα ορθό εναντίον αριστερών παραδειγμάτων. Ενώ κανένας από εμάς δεν μπορεί να διορθώσει προσωπικά αυτά τα θέματα, μπορούμε τουλαχιστον να είμαστε έτοιμοι να φροντίσουμε τις οικογένειές μας, να προστατέψουμε την ιδιοκτησία μας και να μείνουμε ζωντανοι!!

Είμαι ο stranger γραφω για τα κατοχικά νέα και μπορείς να με βρεις στο Facebook πατωντας τι λεξη link

2 thoughts on “Η σουηδική κυβέρνηση προειδοποιεί τους πολίτες να προετοιμαστούν για τουλάχιστον μια εβδομάδα χωρίς βοήθεια

  1. ΚΥΡΙΑΚΟΣ says:

    Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι Σκανδιναβοί ειμαι προετοιμασμένος ήδη, ειμαι απόγονος των αρχαίων ελληνων οχι των Βίκινγκς

  2. ΚΥΡΙΑΚΟΣ says:

    Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι Σκανδιναβοί ειμαι προετοιμασμένος ήδη, ειμαι απόγονος των αρχαίων ελληνων οχι των Βίκινγκς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *