Ron Paul: «Όταν το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα καταρρευσει … Οι ελίτ … θα υποφέρουν λιγότερο”

Όταν η φούσκα του στεγαστικού εσκασε το 2007, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής επιασε δουλειά για να διογκώσει τη φούσκα εκτυπώνοντας περισσότερα χρήματα – ποσοτική χαλάρωση. Μετα η πολιτική εκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα, καθώς τώρα όλα είναι μια φούσκα, και σύμφωνα με τον Ρον Πωλ, όταν εκραγεί, μόνο η ελίτ θα βγει χωρίς αλλοιώσεις.

Η Federal Reserve δημιούργησε για μια ακόμη φορά μια τεχνητή και μη βιώσιμη οικονομική φούσκα. Ο κεντρικός σχεδιασμός εξακολουθεί να μην λειτουργεί και όσο πιο γρήγορα κινούμαστε στα αχρηματα χρήματα, τόσο καλύτερα. Ο Ρον Πολ συζητά για το μνημειώδες χάος που εφερε η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

“Ορισμένες πολύ σοβαρές συνέπειες αυτής της πολιτικής δημιουργίας πίστωσης άνευ προηγουμένου έθεσαν το έδαφος για μια μεγάλη νομισματική μεταρρύθμιση του συστήματος δολαρίων fiat”, λέει ο Paul σε ειδικό βίντεο έκθεσης. Και το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τωρα οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να αφορά όλους μας. Δεν πρόκειται για ένα δευτερεύον ζήτημα.

“Καθώς το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα ξετυλίγεται, η σοβαρότητα του προβληματος θα καταστεί εμφανής σε όλους, καθώς η ανάγκη να πληρώσουμε για τις υπερβολες μας γίνεται προφανής. Αυτό θα κάνει τη χώρα πολύ φτωχότερη. Αν και η τάξη της ελίτ που διαχειρίζεται τέτοιες υποθέσεις θα υποφέρει πολυ λιγότερο. “-Ron Paul

“Η φούσκα του στεγαστικου είναι πίσω μαζί με τα δάνεια χαμηλού κινδύνου. Υπάρχει μια αυτόνομη φούσκα χρηματοδότησης που ενθαρρύνεται από τα δάνεια χαμηλού κινδύνου για πολλούς πελάτες. Η χρηματιστηριακή αγορά βρίσκεται σε μια φούσκα που περιμένει την πτωση της. Η αγορά ομολόγων βρίσκεται σε τεράστια φούσκα ως αποτέλεσμα χαμηλών ή αρνητικών επιτοκίων. ”Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Η Fed δεν ήταν μόνη στην παρεμβατική νομισματική πολιτική της. Οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο ακολούθησαν την ίδια συνταγή. Συνολικά, οι κεντρικές τράπεζες του κόσμου αύξησαν τους ισολογισμούς τους κατά 8,3 τρισεκατομμύρια δολάρια, με μόνο αύξηση 2,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων για αύξηση του ΑΕΠ. Αυτό θα γίνει εμφανές όταν θα ξεσπασουν όλες αυτές οι φυσαλίδες οικονομιας.

“Αυτό άφησε 6.2 τρισεκατομμύρια δολάρια πλεονασματικής ρευστότητας στο τραπεζικό σύστημα που δεν πήγε εκεί οπου οι οικονομικοί αρμόδιοι είχαν ελπίδες. Οι κεντρικές τράπεζες κατέχουν τώρα 9,7 τρισεκατομμύρια δολάρια αρνητικών επιτοκίων. Το χρηματοπιστωτικό σύστημα έχει αφεθεί σε νια μανία φούσκας, που χρηματοδοτείται από τεχνητές πιστώσεις και μη βιώσιμο χρέος. Το εθνικό χρέος το 2007 ήταν 8,9 τρισεκατομμύρια δολάρια. σήμερα είναι 20,5 τρισεκατομμύρια δολάρια. Θα αυξηθούν τα επιτόκια και θα είναι θανατηφόρα για την οικονομία και τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό. ”

Το μεγαλύτερο επίτευγμα από την έκθεση του Ρον Πωλ, είναι ότι ο κεντρικός σχεδιασμός και η μεγάλη κυβέρνηση δεν δουλεύουν ποτέ ανεξάρτητα από την πρόθεση και πίσω από το συμφερον και σε βάρος της ελευθερίας.

“Ένα πολίτης που δεν κατανοεί τη σημασία της ελευθερίας και αντ ‘αυτού αποδέχεται την εξάρτηση από την κυβέρνηση ως υποκατάστατο της προσωπικης τους αυταρκιας και εξαρτησης εγγυάται ότι η έκρηξη της φούσκας θα δημιουργήσει μια πολύ πιο σοβαρή κρίση από ό, τι χρειάζεται».

..
Είμαι ο stranger γραφω για τα κατοχικά νέα και μπορείς να με βρεις στο Facebook πατωντας τι λεξη link

One thought on “Ron Paul: «Όταν το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα καταρρευσει … Οι ελίτ … θα υποφέρουν λιγότερο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *