15:19 - 09/09/2017

Σύγκρουση τρένου, φορτηγού στη Σιβηρία…προσέξτε το μοτίβο τρένο-φορτηγό και λεωφορείο-φορτηγό

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Προσέξτε το Μοτίβο τρένο-φορτηγό και λεωφορείο-φορτηγό…

Σύμφωνα με πηγές της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης της Ρωσίας, δέκα άτομα, συμπεριλαμβανομένων τριών παιδιών, τραυματίστηκαν όταν ένα επιβατικό αμαξοστοιχικό συγκρούστηκε με φορτηγό.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, δέκα άτομα, συμπεριλαμβανομένων τριών παιδιών, τραυματίστηκαν όταν ένα επιβατικό αμαξοστοιχικό έπεσε σε φορτηγό στην αυτόνομη περιοχή Khanty-Mansi της Ρωσίας στη δυτική Σιβηρία, σύμφωνα με μια πηγή από τις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, δήλωσε ο Σπούτνικ το Σάββατο.

KORAKS

Σύγκρουση τρένου, φορτηγού στη Σιβηρία…προσέξτε το μοτίβο τρένο-φορτηγό και λεωφορείο-φορτηγό

Loading...
Σχετικά με ΚΟΡΑΞ
Ελλήνας πατέρας, αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...ο πατέρας μου με έμαθε να την λατρεύω... Η μητέρα μου με γέννησε στα αρπαχτά γιατί βιαζόμουν να ενσαρκωθώ, μ' έμαθε να τρώγω αλλά να μην μασάω... Ο ιστορικός κώδικας των προγόνων μου με οδηγει στην πνευματική ελευθερία του λαού μου! Ανθέλληνες δεν θα βρείτε τρύπα να τρυπώσετε! Το χόμπι μου είναι το ξεβράκωμα των συνομωτών εναντίον της χώρας μου και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ἕνας χάρτης-Χρονοδιάγραμμα τέτοιων γεγονότων γιὰ τα τελευταία τρία χρόνια θὰ μας ἔδειχνε πολλά.

  2. Κόραξ τo μοτίβο αυτό είναι σε γενικές γραμμές, συνδυασμοί φορτηγών, τρένων, λεωφορείων εαν γίνεται λόγος για κάποια δημοσιογραφική αξία προβολής. Δεν πρόκειται να συμπεριλάβει τη σύγκρουση διαστημοπλοίου με τάνκερ ή με τρένο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*