17:38 - 09/09/2017

666 ΠΕΡΙ-ΣΤΡΟΦΕΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

666 ΠΕΡΙ-ΦΟΡΕΣ………………………………………………….

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

 1. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 09/09/2017 @ Σεπτέμβριος 9, 2017 6:58 μμ

  Α Θεσ. 4,14 εἰ γὰρ πιστεύομεν ὅτι Ἰησοῦς ἀπέθανε καὶ ἀνέστη, οὕτω καὶ ὁ Θεὸς τοὺς κοιμηθέντας διὰ τοῦ Ἰησοῦ ἄξει σὺν αὐτῷ.
  Α Θεσ. 4,14 Διότι, εάν πραγματικά και αληθινά πιστεύωμεν, ότι ο Ιησούς απέθανε και ανεστήθη, έτσι και πρέπει να πιστεύωμεν, ότι και ο Θεός αυτούς, οι οποίοι απέθαναν με πίστιν στον Ιησούν, θα τους αναστήση και θα τους φέρη μαζή με αυτόν εις την αιωνίαν και μακαρίαν ζωήν. Λουκ. 21,27 καὶ τότε ὄψονται τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου ἐρχόμενον ἐν νεφέλῃ μετὰ δυνάμεως καὶ δόξης πολλῆς.
  Λουκ. 21,27 Και τότε θα ιδούν τον υιόν του ανθρώπου να έρχεται επάνω εις ολόφωτον νεφέλην με δύναμιν και δόξαν πολλήν.
  Λουκ. 21,35 ὡς παγὶς γὰρ ἐπελεύσεται ἐπὶ πάντας τοὺς καθημένους ἐπὶ πρόσωπον πάσης τῆς γῆς.
  Λουκ. 21,35 Διότι πράγματι σαν παγίδα θα έλθη η ημέρα εκείνη και θα συλλάβη απροετοιμάστους όλους αυτούς, οι οποίοι ξένοιαστοι εις την αμαρτωλήν και κοσμικήν ζωήν των κάθονται επάνω εις την γην.
  Λουκ. 21,36 ἀγρυπνεῖτε οὖν ἐν παντὶ καιρῷ δεόμενοι ἵνα καταξιωθῆτε ἐκφυγεῖν πάντα τὰ μέλλοντα γίνεσθαι καὶ σταθῆναι ἔμπροσθεν τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου.
  Λουκ. 21,36 Να είσθε λοιπόν άγρυπνοι και να προσεύχεσθε κάθε ώραν και στιγμήν, να σας δώση ο Θεός χάριν και δύναμιν, δια να αποφύγετε όλα αυτά τα φοβερά, που πρόκειται να γίνουν και να σταθήτε με θάρρος και χαράν εμπρός στον υιόν του ανθρώπου”.

  • Καλες οι Γραφες,αλλα η συνεχη επαναληψη κουραζει.Πες καλυτερα δυο λογια,δυο συμβουλες για κερι και θυμιαμα και φτανει.Καταντα πραγματικα κουραστικο για το ματι και σιγουρα κανεις δεν θα το διαβασει μεχρι τελους.

   • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 09/09/2017 @ Σεπτέμβριος 9, 2017 8:04 μμ

    Ανώνυμος….+++

    Λουκ. 21,36 Να είσθε λοιπόν άγρυπνοι και να προσεύχεσθε κάθε ώραν και στιγμήν, να σας δώση ο Θεός χάριν και δύναμιν, δια να αποφύγετε όλα αυτά τα φοβερά, που πρόκειται να γίνουν και να σταθήτε με θάρρος και χαράν εμπρός στον υιόν του ανθρώπου”.

   • Αν κουραζεσαι …μην τα διαβαζεις ….εμας μας ξεκουραζουν..

    • εσεις να ανταλλαξετε εμειλ,να τα κατεβαζετε απο το ιντερνετ και να τα διαβαζετε ατελειωτα οταν ειστε μονοι σας.Ζηλωτικοι φανατισμοι και στειρα επαναληψη ατερμονων κειμενων,δε διαδιδουν το λογο του Χριτου.Μιληστε πιο απλα,αφηστε τα ανουσια κατεβατα και προπαντων οχι αυτιστικες εμμονες.Μια απλη ιστορια σε λιγες γραμμες του Παισιου η του Πορφυριου εχει μεγαλυτερο οφελος απο ατελειωτα κειμενα.

 2. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 09/09/2017 @ Σεπτέμβριος 9, 2017 6:59 μμ

  Ποια προειδοποίηση έχει δώσει ο Χριστός, ώστε να μην εξαπατηθούμε για το δεύτερο ερχομό Του; Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Τότε, αν κάποιος σας πει: Να, εδώ είναι ο Χριστός ή εδώ μην πιστέψετε. Επειδή θα σηκωθούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα δείξουν μεγάλα σημεία και τέρατα, ώστε να πλανήσουν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς. Να, σας τα προείπα. Αν, λοιπόν, σας πουν: Να, είναι στην έρημο, μην βγείτε. Να, στα εσωτερικά δωμάτια, μην πιστέψετε.» (Ματθαίος 24: 23 – 26)

  Ξέρει κανείς τον ακριβή χρόνο του ερχομού του Χριστού; Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Για την ημέρα εκείνη όμως και την ώρα δεν γνωρίζει κανένας, ούτε οι άγγελοι των ουρανών, παρά ο Πατέρας μου, μόνος.» (Ματθαίος 24: 36)

  Ξέροντας ο Χριστός πώς ο άνθρωπος συνηθίζει να χρονοτριβεί, τι μας λέει να κάνουμε; Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Αγρυπνείτε λοιπόν, επειδή δεν ξέρετε ποια ώρα έρχεται ο Κύριός σας.» (Ματθαίος 24: 42)

  Ποια προειδοποίηση έχει δώσει ο Χριστός, ώστε να μην αιφνιδιαστούμε από αυτό το μεγάλο γεγονός; Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Προσέχετε μάλιστα στον εαυτό σας, μήπως και βαρύνουν οι καρδιές σας μέσα σε κραιπάλη και μεθύσι και βιοτικές μέριμνες και έρθει επάνω σας ξαφνικά εκείνη η ημέρα. Επειδή θα έρθει σαν παγίδα επάνω σε όλους εκείνους που κάθονται επάνω στο πρόσωπο ολόκληρης της γης. Αγρυπνείτε, λοιπόν, δεόμενοι σε κάθε καιρό, για να καταξιωθείτε να ξεφύγετε όλα τούτα που πρόκειται να γίνουν και να σταθείτε μπροστά στον Υιό του ανθρώπου.» (Λουκάς 21: 34 – 36)

  Γιατί αργεί τόσο πολύ ο δεύτερος ερχομός του Ιησού; Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Όμως αυτό το ένα ας μην σας διαφεύγει, αγαπητοί, ότι στον Κύριο μια ημέρα είναι σαν 1000 χρόνια και 1000 χρόνια σαν μια ημέρα. Δεν βραδύνει ο Κύριος την υπόσχεσή του, όπως μερικοί το θεωρούν αυτό βραδύτητα. Αλλά μακροθυμεί σε μας, μη θέλοντας μερικοί να απολεστούν, αλλά να έρθουν όλοι σε μετάνοια.» (Επιστολή Πέτρου Β΄ 3: 8 – 9)

  Ενώ περιμένουμε τον Ιησού, πώς πρέπει να ζήσουμε; Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Επειδή φανερώθηκε η σωτήρια χάρη του Θεού προς όλους τους ανθρώπους, διδάσκοντάς μας να αρνηθούμε την ασέβεια και τις κοσμικές επιθυμίες και να ζήσουμε με σωφροσύνη και με δικαιοσύνη και με ευσέβεια στον παρόντα αιώνα, προσμένοντας την μακάρια ελπίδα και την επιφάνεια της δόξας του μεγάλου Θεού και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού, ο οποίος έδωσε τον εαυτό του για χάρη μας, για να μας λυτρώσει από κάθε ανομία και να μας καθαρίσει για τον εαυτό του λαό εκλεκτό, ζηλωτή καλών έργων.» (Επιστολή προς Τίτο 2: 11 – 14)

  Πως θα είναι ο κόσμος, όταν θα έρθει ο Ιησούς; Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Και καθώς ήσαν οι ημέρες του Νώε, έτσι θα είναι και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου. Επειδή όπως στις ημέρες πριν από τον κατακλυσμό έτρωγαν και έπιναν, νυμφεύονταν και νύμφευαν, ως την ημέρα κατά την οποία ο Νώε μπήκε μέσα στην κιβωτό. Και δεν κατάλαβαν, μέχρις ότου ήρθε ο κατακλυσμός και τους σήκωσε όλους. Έτσι θα είναι και η παρουσία του υιού του ανθρώπου.» (Ματθαίος 24: 37 – 39)

  Ο ερχομός του Χριστού θα είναι ώρα για να λάβουν οι άνθρωποι την ανταμοιβή τους; Η Αγία Γραφή αναφέρει: το χωρίο 16: 27 του Ματθαίου και 22: 12 της Αποκάλυψης αναφέρουν: «Επειδή ο Υιός του ανθρώπου πρόκειται να έρθει μέσα στη δόξα του Πατέρα του μαζί με τους αγγέλους του. και τότε θα αποδώσει στον καθένα σύμφωνα με την πράξη του.» «Και να, έρχομαι γρήγορα. Και ο μισθός μου είναι μαζί μου, για να αποδώσω σε κάθε έναν, όπως θα είναι το έργο του.»

  Γιατί επιστρέφει ο Ιησούς; Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Έτσι και ο Χριστός μια φορά προσφέρθηκε, για να σηκώσει τις αμαρτίες πολλών, θα φανεί για μια δεύτερη φορά χωρίς αμαρτία σε αυτούς που τον προσμένουν για σωτηρία.» (Επιστολή προς Εβραίους 9: 28)

  Στο δεύτερο ερχομό του Ιησού, θα γνωρίσουμε πλήρως την πραγματικότητα της σωτηρίας μας. Η Αγία Γραφή αναφέρει: «…ώστε δεν μένετε πίσω σε κανένα χάρισμα, προσμένοντας την αποκάλυψη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, ο οποίος και θα σας στηρίξει μέχρι τέλους άμεμπτους, κατά την ημέρα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.» (Επιστολή προς Κορινθίους Α΄ 1: 7 – 8)

  • Βρὲ σῦ, ἕν Χριστό ἀδελφέ, τα πολύ ὡραῖα καὶ οὐσιώδη ποὺ μας γράφεις θα ἦταν πιό εὔπεπτα, πιό εὐανάγνωστα ἄν τὰ ἔγραφες με δικά σου λόγια, ὅπως τα ἀντιλαμβάνεσαι. Με λίγα λόγια καὶ κατανοητά… δὲν λέει νὰ ἀνεβάζεις ὁλόκληρα κατεβατά ἀπό τις γραφές. Ἄν θέλουμε νὰ στραβωθοῦμε στὸ διάβασμα θα ἀνοίξουμε τὴ βίβλο.

 3. ΣΤΟΥΣ ΝΟΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

  Στὴν πρώτη Παρουσία, ἔχοντας προετοιμάσει- καλλιεργήσει γόνιμο ἔδαφος στὴν συλλογική συνειδητότητα τῆς κοινῆς συνισταμένης τῆς «Κρίσιμης Μάζας» της ἀνθρωπότητας τῆς Γῆς, ὁ Λαός Διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητας, Ὀ Ἀεί Ἄη Λαός, κατόρθωσε νὰ ἕλξει τὴν ἐνανθρώπηση Τοῦ Θεῖου Λόγου Χριστοῦ. Αὐτὸ ἔλαβε χώρα στὶς ἀρχές τῆς προηγούμενης κοσμικῆς περιόδου-ἐποχῆς, την ἐποχῆ τῶν Ἰχθύων. (…),(…).
  ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Ἐνώπιον Θεοῦ, ἀνθρώπων, διαδικτυακῶν πρακτόρων, τεχνητῆς νοημοσύνης κ.λ. ἐκθέτω, ὄχι τὰ πιστεύω μου, οὔτε πληροφορίες ποῦ ἔλαβα ἀκούγοντας ἤ διαβάζοντας τις πληροφορίες ποῦ ἔλαβε ὁ ὅποιος συγγραφέας ἀλλά χονδρικά κ με πτωχό λεξιλόγιο μέρος τοῦ συνόλου τῶν εἰδήσεων ποῦ βίωσα, δηλ. ὅσα κατεστάθησαν ἐνσυνείδητη ἐπίγνωση με τον συνεχόμενο ἀγῶνα μου νὰ κάνω πράξη τις διδασκαλίες τοῦ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ».

  …Στὸ Μυστικό Δεῖπνο, ὅταν τον ρωτήσανε γιὰ το πότε Ἡ Δευτέρα Παρουσία, τους εἰπέ «…ὑμῖν ἄνθρωπος κεράμιον ὕδατος βαστάζων· ἀκολουθήσατε αὐτῷ. εἰς τὴν οἰκίαν οὗ εἰσπορεύεται». Μιλάει ξεκάθαρα γιὰ την ἐποχῆ του ᾽Ὑδροχόου. Γιὰ τώρα!

  Τους λέει ἐπίσης «Ὅταν ὅμως ἔρθει ‘Eκείνος, το Πνεῦμα της ‘Aλήθειας, θα σας ὁδηγήσει σε ὅλη …». Γνωστά της πᾶσι… Αὐτό ποῦ δέν διδάσκουν ὅμως εἷναι πῶς Η Δ.Π. ἔχει νὰ κάνει με την Θέωση του Ἀνθρώπου. Με τήν παρουσία Τοῦ Λόγου Χριστοῦ μέσα στοὺς νόες, τις καρδιές καὶ τις συνειδήσεις τῶν ἀνθρώπων ἀνεξαρτήτως φυλῆς, θρησκείας,ἐθνικότητας καὶ χρώματος… καὶ με την ἀποκατάσταση της Γυναίκας Ψυχῆς… Πάει μακριά το θέμα, λέω πολλά καὶ δὲν τα λέω καλά, εἷναι κ ἀργά…

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 09/10/2017 @ Σεπτέμβριος 10, 2017 9:03 πμ

   Πώς να αντιδρούμε
   Είναι γνωστό σε όλους πως ασκούν οι οπαδοί της εταιρείας πιεστικό προσηλυτισμό. Χρησιμοποιούν μερικά εδάφια από την Αγία Γραφή, προκειμένου να στηρίξουν τις δοξασίες της εταιρείας και να εντυπωσιάσουν τους αφελείς. Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να παρασυρθεί όποιος δε γνωρίζει καλά την Αγία Γραφή και την ορθόδοξη διδασκαλία. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο σε συνομιλία μαζί τους, δική μας αδυναμία να μεταφραστεί σε αδυναμία της Εκκλησίας μας να δώσει πειστική απάντηση στις κακοδοξίες της οργάνωσης και να σπρώξει βαθύτερα στην πλάνη τους πλανεμένους συνομιλητές του. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο όσοι δεν έχουμε την απαραίτητη κατάρτιση και ενημέρωση για τις κακοδοξίες της να τους δηλώνουμε με ευγένεια ότι δεν επιθυμούμε καμιά συνομιλία μαζί τους και επίσκεψη. Το μόνο που μπορούμε να τους βεβαιώσουμε είναι η πίστη μας και η εμπιστοσύνη μας στην Ορθόδοξη Εκκλησία, η Οποία είναι η μόνη που έχει ιστορική συνέχεια δύο χιλιάδων ετών ως τα σήμερα. Επίσης μπορούμε να τους πούμε ότι εμείς μελετούμε την Αγία Γραφή, της οποίας συγκρότησε τον κανόνα και τη διατήρησε απαραχάρακτη δύο χιλιάδες χρόνια η Εκκλησία. Αυτή την οποία υβρίζουν οι χιλιαστές ως «πόρνη Βαβυλώνα». Μέσα στην Εκκλησία βρήκαν την Αγία Γραφή οι χιλιαστές χίλια εννιακόσια χρόνια μετά για να την κακοποιήσουν, με τις δικές τους κακόβουλες μεταφράσεις και παραποιήσεις! Οποιαδήποτε άσχημη συμπεριφορά από μέρους μας προς τους χιλιαστές και προς όλους τους αιρετικούς, είναι όχι μόνο ανεπίτρεπτη από το ορθόδοξο ήθος μας, αλλά επιτείνει τον φανατισμό των αιρετικών και το ζήλο τους, διότι τους καθιστά «μάρτυρες» της δράσης τους!Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Ορθόδοξη Εκκλησία μας είναι η Μία Εκκλησία που ίδρυσε ο Χριστός. Έχει ιστορία και ζωή 2000 ετών και είναι Εκείνη για την οποία υποσχέθηκε και διαβεβαίωσε ο Κύριος ότι «Πύλαι άδου ου κατισχύσουσιν αυτής» (Ματθ16,18). Δεν σφάλει, διότι το Πανάγιο Πνεύμα που υπάρχει σ’ Αυτή Την οδηγεί» εις πάσαν την αλήθειαν» (Ιωάν,16,13). Δεν κηλιδώνεται από τίποτε και από κανέναν διότι είναι το ίδιο το Σώμα του Χριστού, εφόσον «ὁ Χριστὸςἠγάπησε τὴν ἐκκλησίαν καὶ ἑαυτὸν παρέδωκεν ὑπὲρ αὐτῆς, ἵνα αὐτὴν ἁγιάσῃ καθαρίσας τῷ λουτρῷ τοῦ ὕδατος ἐν ρήματι, ἵνα παραστήσῃαὐτὴν ἑαυτῷ ἔνδοξον τὴν ἐκκλησίαν, μὴ ἔχουσαν σπίλον ἢ ρυτίδα ἤτι τῶν τοιούτων, ἀλλ’ ἵνα ᾖ ἁγία καὶ ἄμωμος» (Εφ.5,25-27). Κατά συνέπεια η προσπάθεια των χιλιαστών μετά από 1900 χρόνια να συκοφαντήσουν την Εκκλησία του Χριστού ως «πόρνη Βαβυλώνα» και να την αντικαταστήσουν με μια την εμπορική εταιρεία, αποτελεί φρικτή ύβρη κατά του Ιδίου του Χριστού, ο Οποίος, κατ’ αυτούς, αθέτησε τους λόγους Του, άφησε την Εκκλησία Του να γίνει «πόρνη» και «βύθισε» τον κόσμο στο σκοτάδι, μέχρι που ο αρχηγός της αίρεσης «έφερε» ξανά το «ζωηρότερο φως», μέσω της επιχείρησής του! Δεν υπάρχει φρικτότερη ύβρη κατά του Χριστού και της Εκκλησίας Του, η αντικατάστασή Της από το διοικητικό συμβούλιο μια εμπορικής εταιρείας!
   Καλούμε τέλος τους αδελφούς μας πλανεμένους – οπαδούς της οργάνωσης να μην αρκούνται στις ψευδόχριστες δοξασίες της και να ψάξουν και αλλού να βρουν την αλήθεια. Να συνειδητοποιήσουν ότι ενδεχομένως οι ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες της οργάνωσης να είναι οι πλάνοι των εσχάτων καιρών «για να πλανήσουν ει δυνατόν και τους εκλεκτούς» (Ματθ.24,24). Η Εκκλησία μας τους περιμένει με αδημονία για να τους βοηθήσει να ξαναβρούν την αληθινή Πίστη, που παρέδωσε ο Κύριος «εφ΄άπαξ» (Ιουδ.3), διότι Μόνη Αυτή είναι ο «στύλος και το εδραίωμα της αληθείας» (Α΄Τιμ.3,15).

 4. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 09/10/2017 @ Σεπτέμβριος 10, 2017 9:07 πμ

  ΠΠ369…+++

  Ἡ παρουσία σας μεγαλύνει τὴν χαρά μας, καὶ ἡ σύναξή μας … εἶναι ἡ πνευματικὴ ἀφύπνιση, ἡ καθοδήγηση κάθε πλανεμένης ψυχῆς. Ὁ προσανατολισμός της στὴν Ἀνατολὴ τοῦ Κόσμου, τὸν Κύριο ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστό. …. Τοῦ λέγω «Ἡ ἀλήθεια εἶναι πικρὴ καὶ θὰ μὲ πάρης πίσου εἰς τὴν ὀργή σου.

  • Θὰ σὲ διαψεύσω καὶ στὰ δύο σκέλη τῆς τελευταίας φράσης σοῦ ἀδελφέ, καθώς μετά το «…ἡ ἀλήθεια εἷναι» πάει μόνο τελεία! Ὅπως ἰσχύει καὶ με τὶς λέξεις Ἀγάπη καὶ Θεός. Καὶ τὰ τρία ΕΙΝΑΙ. Δὲν ὑπάρχουν. Γι αὐτό καὶ δέν ἔχουν τέλος! Ὅποια ἄλλη λέξι βάλουμε θα εἷναι περιορισμός ἄρα ὕβρη. 2ον τούτη ἡ συνομιλία μόνο ὀργή δέν μου προκαλεῖ ἀλλά χαρά. …

 5. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ .... 09/10/2017 @ Σεπτέμβριος 10, 2017 9:52 πμ

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΚΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΥΝΕΙ ΕΙΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟΥς «ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ» (ΚΑΤΑ ΚΑΒΑΦΗ), ΕΙΤΕ ΔΥΝΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ. ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ΣΤΟ «ΕΙΝΑΙ» ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ «ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ», ΝΑ «ΥΨΩΘΕΙ» ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΘΕΛΕΙ ΕΥΘΥΝΗ, ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΣΙΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ! ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣ … ΧΑΘΗΚΑΜΕ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*