23:35 - 11/10/2017

Η σφαγή στο VOLYN το 1943

Η ταινία αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν το Μάρτιο του 1943 και κορυφώθηκε τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Στην ταινία αναπαράγονται ακριβώς τα γεγονότα που συνέβησαν το Μάρτιο του 1943 μέχρι και τον Ιούλιο, όλα είναι πραγματικά γεγονότα, οι δολοφονίες και η βιαιοτητα που επικράτησε από τους οπαδούς του του εθνικιστικού κόμματος των ΠΑΝΤΕΡΑΣ.

Το αποτέλεσμα αυτών των γεγονότων ήταν η πολύ σημαντικές απώλειες μεταξύ του ουκρανικού άμαχου πληθυσμού.

Οι Πολωνοί χαρακτήρισαν τη σφαγή του VOLYN ως γενοκτονία του πολωνικού πληθυσμού.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ! 12 Οκτωβρίου 2017 @ 00:46
  1
  4
  ΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΓΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! ΔΙΟΤΙ Κ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ, Κ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΜΕΙΣΤΕ! ΤΑ ΡΕΠΛΙΚΙΑ, ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ! Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΤΕΣ! ΥΠΟΓΡΑΦΗ: Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ – Κ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ Κ ΕΣΥ Κ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΠΑΝΗΛΗΘΙΑ ΖΩΑ!ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΩΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ…
 2. 1
  0
  Τελικά Ουκρανοί ή Πολωνοί σκοτώθηκαν;
  • 4
   0
   Γνωρίζω ότι ανέκαθεν οι Ουκρανοί ως «Σλαυο-γερμανοί» όπως και οι Κροάτες δωσίλογοι (εναντίον των Ελληνο-σλαύων, δηλαδή των Σέρβων) , ήταν φιλικά προσκείμενοι με τους Γερμανούς …. Με αυτή την γνώση υποθέτω ότι σκοτώθηκαν Πολωνοί….
  • 3
   0
   Για την ακρίβεια σκοτώθηκαν ως Θύματα Πολωνοί που επειδή αντέδρασαν πρέπει παράπλευρα να σκοτώθηκαν και θύτες Ουκρανοί.
  • 3
   0
   Ξεκίνησε με τη σφαγή 100000 Πολωνών απο Ουκρανούς και κατέληξε με σφαγές και βασανισμούς και των 2 λαών κάπου 20000; Ουκρανοί έχασαν την ζωή τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί