22:21 - 11/10/2017

Ποταμός στην Γκανα μετατράπηκε σε “αίμα”…

Σύμφωνα με εικονογραφικές και τηλεοπτικές αποδείξεις, ένα ποταμι στην περιοχή Koforidua της Γκάνας που ονομάζεται ΑΤΑΚΠΑΑΜΕ πλησίον της Βασιλικης Σχολής έχει μετατραπεί σε “αιμα”.

Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι το νερό ήταν καθαρό μέχρι τις 5 το πρωί οταν ξεφνικα μυστηριωδώς εγινε “κόκκινο”, και δεν υπάρχει εργοστάσιο γύρω απο το ποταμι!!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. 8
    3
    Τι αίμα και μπούρδες, οι Γκανέζοι βάφουνε παράνομα δέρματα κόκκινα στις πηγές του ποταμού …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί