in

Πρέπει να καταλάβετε με ποιους έχουμε να κάνουμε…

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πρέπει να καταλάβετε με ποιος έχουμε να κάνουμε…

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. GEORGE SENIOR BUSH ,THE REPTILIAN ,λενε ,οτι μπηκε σε νοσοκομειο ,μετα τον θανατο της μπαρμπαρα μπους ,θανατο ;΄μπηκε σε νοσοκομειο ;΄μπαρμπαρα μπους ,θυγατερα του αλιστερ κροουλι , ΕΡΠΕΤΑ .Ζουν πολλα χρονια ,εε…λες… και ο δρακουμελ ;΄πως το λενε ,το γιγαντιο παρκο στην Αυστρια ,των ροτσιλντ ,που αφηνουν τα πτωχα ανθρωπινα θυματα ,ελευθερα,και τα κυνηγουν να τα σκοτωσουν ;΄και μετα ;΄μετα ε….,λοιπον ..οσο λιγωτερα λεμε πριν την μαχη ,τοσο καλυτερα …. οσο λιγωτερα λες πριν τον αγωνα ,τοσο καλυτερα.

  2. Πολύ σωστά τα λέει ο Ντέιβιντ Άικ, δεν είναι σαν εμάς, μήπως γιατί δεν είναι άνθρωποι; Μήπως γιατί είναι κάτι άλλο που θρέφεται με την αδρεναλίνη; και η αδρεναλίνη εκρύγνυται από το φόβο των θυμάτων τους που είναι πάρα πολλά… Ας σκεφτούμε λίγο, μήπως βρούμε τη λύση στην άσχημη αυτή εξίσωση…

  3. Οι φασματικές εκπομπές του εγκεφάλου τους είναι ίδιες με αυτές των όφεων και η συμπεριφορά τους είναι ίδια με τη συμπεριφορά της κοινωνίας των εντόμων: Σκέφτονται και κάνουν τις ίδιες κινήσεις ταυτόχρονα όλοι μαζί. (παρατηρείστε τις κοινωνίες των Αγγλοσαξώνων στις ουρές, στα καταστήματα, στη κοινωνική συμπεριφορά)

    – Μην λοιδωρείτε τους Έλληνες λοιπόν που ο καθένας λέει και κάνει του κεφαλιού του. Σημαίνει πως έχουν ελεύθερο γονιδίωμα!

    ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι ξεκινάει την χρήση βιομετρικών δεδομένων για τις τραπεζικές συναλλαγές.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ Ν. ΥΟΡΚΗ, ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΕΙ…