Πρέπει να καταλάβετε με ποιους έχουμε να κάνουμε…

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Πρέπει να καταλάβετε με ποιος έχουμε να κάνουμε…

Loading...

3 thoughts on “Πρέπει να καταλάβετε με ποιους έχουμε να κάνουμε…

 1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  GEORGE SENIOR BUSH ,THE REPTILIAN ,λενε ,οτι μπηκε σε νοσοκομειο ,μετα τον θανατο της μπαρμπαρα μπους ,θανατο ;΄μπηκε σε νοσοκομειο ;΄μπαρμπαρα μπους ,θυγατερα του αλιστερ κροουλι , ΕΡΠΕΤΑ .Ζουν πολλα χρονια ,εε…λες… και ο δρακουμελ ;΄πως το λενε ,το γιγαντιο παρκο στην Αυστρια ,των ροτσιλντ ,που αφηνουν τα πτωχα ανθρωπινα θυματα ,ελευθερα,και τα κυνηγουν να τα σκοτωσουν ;΄και μετα ;΄μετα ε….,λοιπον ..οσο λιγωτερα λεμε πριν την μαχη ,τοσο καλυτερα …. οσο λιγωτερα λες πριν τον αγωνα ,τοσο καλυτερα.

 2. Αργυρώ says:

  Πολύ σωστά τα λέει ο Ντέιβιντ Άικ, δεν είναι σαν εμάς, μήπως γιατί δεν είναι άνθρωποι; Μήπως γιατί είναι κάτι άλλο που θρέφεται με την αδρεναλίνη; και η αδρεναλίνη εκρύγνυται από το φόβο των θυμάτων τους που είναι πάρα πολλά… Ας σκεφτούμε λίγο, μήπως βρούμε τη λύση στην άσχημη αυτή εξίσωση…

 3. ΟΥΡΑΝΙΑ says:

  Οι φασματικές εκπομπές του εγκεφάλου τους είναι ίδιες με αυτές των όφεων και η συμπεριφορά τους είναι ίδια με τη συμπεριφορά της κοινωνίας των εντόμων: Σκέφτονται και κάνουν τις ίδιες κινήσεις ταυτόχρονα όλοι μαζί. (παρατηρείστε τις κοινωνίες των Αγγλοσαξώνων στις ουρές, στα καταστήματα, στη κοινωνική συμπεριφορά)

  – Μην λοιδωρείτε τους Έλληνες λοιπόν που ο καθένας λέει και κάνει του κεφαλιού του. Σημαίνει πως έχουν ελεύθερο γονιδίωμα!

  ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *