Η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι ξεκινάει την χρήση βιομετρικών δεδομένων για τις τραπεζικές συναλλαγές.

Η Κεντρική τράπεζα της Ρωσίας δημιούργησε έναν διαδραστικό χάρτη τραπεζικών καταστημάτων όπου οι πελάτες μπορούν να υποβάλλουν τα βιομετρικά τους στοιχεία δηλαδή την φωτογραφία τους και ανάλυση της ίριδας του ματιού και φωνητικό δείγμα.

Έχοντας δώσει τα βιομετρικά τους στοιχεία ένας πελάτης της τράπεζας θα είναι σε θέση χωρίς να αφήσει τον καναπέ του σπιτιού του να ανοίξει μία κατάθεση ή να ζητήσει κάποιο δάνειο ή ακόμη να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε άλλη τραπεζική υπηρεσία.

Για να το κάνει αυτό θα χρειαστεί μόνο να έχει το Smartphone του και την ανάλογη εφαρμογή. Τράπεζες που είναι εγκεκριμένες για να κάνουν αυτό το έργο είναι λίγες αλλά ο αριθμός τους αυξάνεται και μέχρι το τέλος του έτους η υπηρεσία Θα είναι διαθέσιμη σε 100 ρωσικές πόλεις.

Σιγά-σιγά Όπως πάμε καλά με το ψηφιακό δεν το αποφεύγουμε και το τσιπάκι και εφόσον έχουμε όλες αυτές τις διευκολύνσεις μέσα από το κινητό μας τηλέφωνο το smartphone το laptop γιατί να μην τα ενσωματώσουμε όλα αυτά πάνω στην ταυτότητά μας ή πάνω σε ένα τσιπ που θα το έχουμε στο σώμα μας.

Οι επικυρίαρχοι προσπαθούν με κάθε μέσο να μας σκλαβώσουν και να έχουν τον έλεγχο της ζωής μας, ο Θεός Μας δημιούργησε να έχουμε ελεύθερη βούληση,όποιος έχει μάτια βλέπει οποίος έχει αυτιά ακούει και όποιος έχει μυαλό σκέφτεται Ο ΘΕΟΣ μαζί μας.

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ:ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *