09:25 - 30/11/2017

Πώς με την τεχνολογία σήμερα κλέβουν ένα αμάξι μέσα σε ένα λεπτό

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πώς με την τεχνολογία σήμερα κλέβουν ένα αμάξι μέσα σε ένα λεπτό

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Οι πολιτικοί μας στην Ελλάδα τους έχουν ξεπεράσει!!!
  ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
  Δεν χρησιμοποιούν ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΙ!!!!!!!!!
  Και μας κλέβουν συνέχεια και κάθε μέρα!!!

  • εχουν παρει την τεχνογνωσια απο τα αφεντικα τους στο εξωτερικο και σαν καλοι χαμηλοβαθμοι υπαλληλοι προσπαθουν να ξεπερασουν τις προσδοκιες….

 2. Απορία (γιατί είναι σημαντικό). Αυτό το αμάξι είναι με κανονικό κλειδί (που έχει immobilizer) ή αυτά τα καινούρια κλειδιά που είναι σαν τηλεχειριστήρια (τα λεγόμενα keyless entry);

  • Ειδικά αν είναι το keyless, ορίστε κι άλλα μειονεκτήματα που έχουν αυτά όπως θα δείτε λίγο στο βιντεάκι, κι ας τα λέει λίγο γραφικά, τουλάχιστον ξέρει τι λέει:

 3. Νο 1 ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ = ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ!!!
  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΙΣΑΝ ΤΣΕΡΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ 620000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΦΩΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΤΗΡΑ!! ΦΑΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*