Ολοφραφικό Φεγγάρι; Μαλλον πρεπει να δεις και να κρίνεις μονος σου !

Στο βίντεο θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν ηλεκτρονικά κύματα που διαπερνούν το φεγγάρι. Το συγκεκριμένο βίντεο ήταν η αιτία όπου ένα πολύ μεγάλο κανάλι του YouTube λογοκρίθηκε και κατέβηκε!

Δεν έχουμε να κάνουμε με κάτι το οποίο έχει δημιουργηθεί επίτηδες έχουμε να κάνουμε με υψηλής ευκρίνειας καταγραφή του φεγγαριού!

Προσπαθούμε όλοι μαζί να απαντήσουμε τις ερωτήσεις που ανακύπτουν από αυτό το βίντεο!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Loading...

13 thoughts on “Ολοφραφικό Φεγγάρι; Μαλλον πρεπει να δεις και να κρίνεις μονος σου !

 1. ΗΡΩ says:

  αφορμή θυμήθηκα ένα σχόλιο που είχα γράψει και πήγα να το βρω αλλά δεν το βρήκα , και είπα , μάλλον θα είναι σε παλιότερη ημερομηνία , αλλά πατώντας τα παλιότερα άρθρα με πήγε στις 18-11-2017 και στην ώρα 18:18… Περίεργο δεν νομίζετε;δ

  • ΗΡΩ says:

   ισχύει , δεν λειτουργεί τα παλιότερα άρθρα , η επιλογή γίνεται μόνο από τις επόμενες κατηγορίες.
   Μην βιάζετε να βγάλετε συμπεράσματα.

 2. Georgios K says:

  με λίγα λόγια για αυτούς που δεν γνωρίζουν αγγλικά. Ένας τύπος είχε κανάλι με τηλεσκόπια και έκανε υψηλής ευκρίνειας καταγραφή του φεγγαριού αστρονομικού ενδιαφέροντος. Το φεγγάρι μια μέρα παρουσίαζε αυτό το κύμα, κάτι σαν αυτό που κάνουν οι τηλεοράσεις η τα μόνιτορ του υπολογιστή, μια γραμμή σαρώνει το φεγγάρι. Αυτό δεν οφείλετε στον εξοπλισμό, διότι καταγράφτηκε από άλλους 40-50 παρατηρητές ανά τον κόσμο. Και το YouTube διέγραψε το κανάλι του μετά την προβολή αυτού του βίντεο.

 3. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ HAARP-ΟΥΛΑ

 4. Sofoklis says:

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΘΑ ΔΟΜΕ ΕΔΩ. ΟΙ «ΚΥΜΑΤΙΣΜΟΙ’ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΥΚΟΝΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΔΝΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.ΟΥΤΕ ΧΑΑΡΠ ΟΥΤΕ ΜΑΑΡΠ ΟΥΤΕ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕς ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΠΡΤΕΩΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΑΣΤΑ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΤΟΜΣΦΑΙΡΙΚΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ, ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

 5. πρωην μισθοφορος says:

  ΑΧΧ ΠΤΩΧΟΙ ΑΓΛΑΟΙ!!ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΟΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΕΤΑΓΕΣΤΕ Κ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ Κ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ!ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΔΙΑΒΑΣΤΕ!ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ!ΟΕΑ ΡΕ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΥΓ. ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ, ΑΦΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΥ ΟΨΗ..
  ΥΓ2 ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΙΣΩ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΜΗ?? ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΘΥΜΑΣΤΕ?ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΥΜΑΣΤΕ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *