Ο αστεροειδής «δυνητικά επικίνδυνος» θα κάνει το πλησιέστερο πέρασμα του από τη Γη- σε πάνω από 40 χρόνια- στις 16 Δεκεμβρίου, επιβεβαιώνει η NASA.

Ο αστεροειδής «δυνητικά επικίνδυνος» θα κάνει το πλησιέστερο πέρασμα του από τη Γη- σε πάνω από 40 χρόνια- στις 16 Δεκεμβρίου, επιβεβαιώνει η NASA.

Η NASA επιβεβαίωσε ότι ένας τεράστιος αστεροειδής θα περάσει κοντά από τη Γη στις 16 Δεκεμβρίου.

Ο αστεροειδής, που ονομάζεται 3200 Phaethon, μετράει τρία μίλια (πέντε χιλιόμετρα) σε διάμετρο και χαρακτηρίζεται σαν «δυνητικά επικίνδυνος».

Κατά τη διάρκεια του περάσματος, ο αστεροειδής εκτιμάται ότι θα είναι περίπου 6,4 εκατομμύρια μίλια μακριά από τον πλανήτη μας – περίπου 27 φορές την απόσταση μεταξύ της Γης και της σελήνης.

Θα είναι το πλησιέστερο πέρασμα του αστεροειδή στην Γη από τις 16 Δεκεμβρίου 1974, όταν ήταν περίπου 5 εκατομμύρια μίλια μακριά.Gemoderm

Ξεχάστε τις αιμορροΐδες για πάντα!

Το σπρέι Gemoderm βοηθά να απαλλαχθεί κανείς από αιμορροΐδες και ραγάδες του πρωκτού. Χρησιμοποιείται για εξωτερικές και εσωτερικές αιμορροΐδες, την θρόμβωση και τη φλεγμονή, φαγούρα και έκζεμα πρωκτού, κατά αιμορροΐδες μετά τον τοκετό. Σπρέι έχει αντισηπτική, αντι, τοπική αναισθητική, αιμοστατική και στυπτική δράση, προωθεί την απορρόφηση των αιμορροΐδων και την αποκατάσταση του ορθού, θεραπεύει γρήγορα τις ραγάδες του πρωκτού και εξαλείφει την αιμορραγία.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


dailymail.co.uk
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ DAILY MAIL : Corfiatiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *