Πώς να δημιουργησετε μια κρίση

Είστε δικτάτορας που χρειάζεται δημόσια υποστήριξη για την τελευταία δρακόντεια επιχειρηση σας ; Ή ειστε ένας μεγάλος πολιτικός σχεδιαστής ελπίζοντας να ανατρέψει μια ξένη κυβέρνηση που δεν συμμορφώνεται με κάθε σας επιθυμία; Μηπως ενος χαμηλού επιπέδου Machiavellian schemer που αναζητά το τελευταίο κόλπο για να νικήσει τους εχθρούς τουχωρίς να σηκώσει καν ένα δάχτυλο του ; Στη συνέχεια, μην κοιτάξετε πέρα από αυτό το πρακτικό- οδηγό για το “Πώς να δημιουργησετε μια κρίση.”

Για ελληνικους υποτιτλους πατηστε Υποτιτλους-ρυθμισεις-αυτοματη μεταφραση-Ελληνικα

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Ο παράγοντας ΝΑΙ

«Θέλεις να πάμε σινεμά;» , μια απλή, καθημερινή ερώτηση που εκφράζει μια απλή, καθημερινή επιθυμία. Για να πραγματοποιηθεί όμως θα πρέπει ο συνομιλητής μας να απαντήσει ΝΑΙ. Μια απλή λέξη, που όμως είναι το βασικό κλειδί για να υλοποιηθεί η επιθυμία-ανάγκη μας. Αυτή την απλή λέξη θα την ξαναχρειαστούμε για να προσληφθούμε σε κάποια δουλειά , για να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη μας, που η υλοποίησή της δεν εξαρτάται μόνο από τις δικές μας ενέργειες.

Η Tonya Reiman εξηγεί πώς ακριβώς λειτουργεί η επικοινωνία και ποιες στρατηγικές πρέπει να ακολουθήσουμε για αν εξασφαλίσουμε το ΝΑΙ που μας ενδιαφέρει. Ένας πλήρης οδηγός για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του συνομιλητή, για να μετατρέψουμε τη δική μας ανάγκη σε δική του, για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα μας παρουσιάσει και να οδηγηθούμε στην επίτευξη των στόχων μας.

ΤΙΜΗ 19,00€ + 1.80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *