Γυναίκα εχασε το χέρι της σε ατύχημα με το πλυντηρίο, κατηγορεί τον ιδιοκτητη ότι προσπαθουσε να σωσει το πλυντηριο!

Μια ουκρανη γυναίκα που έχασε το χέρι της σε ένα ατύχημα με πλυντηρίο ρούχων σε ένα πολωνικό καταστημα πλυντήριων καταγγελει οτι ο διευθυντής του πλυντηριου προσαπθησε περισσότερο για την αποφυγή βλάβης στον εξοπλισμό του παρα να σωσει την υπαλλήλου του και ετσι όταν οι ιατροί έφτασαν δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα αλλο παρα να τον κόψουν για να την ελευθερωσουν.

Η Alyona Romanenko από την πόλη Lutsk στη δυτική Ουκρανία έπεσε θύμα της δυσλειτουργίας ενος πλυντηριου ενώ εργαζόταν στο Lubon της Πολωνίας. Το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο, εμφανίστηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα μετά την ανακοινωσσ της συγκλονιστικής εμπειρίας από τη Ρομανένκο σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ο σύζυγός της στο YouTube. Το θεμα της ιστορίας της δημοσιεύθηκε αρχικά από τα νέα του Volyn24.

Η γυναίκα δήλωσε ότι ήρθε στην Πολωνία για να εργαστεί, λέει ότι η μηχανή που εγινε το ατυχημα παθαινε συχνα βλαβες. Είπε επίσης ότι δεν είχε λάβει καμία επαγγελματική κατάρτιση όταν άρχισε να εργάζεται εκεί. Η μόνη σύσταση που της δόθηκε ήταν να βγάλει τους κόμπους και τα φύλλα από το μηχάνημα και να τα ξεκολλήσει – συμβουλές, λέει, που της κόστισαν ένα χέρι.

Την ημέρα του περιστατικού, παρατήρησε έναν κόμπο μεσα στον μηχανισμο και έσκυψε για να τον λύσει. Ωστόσο, λόγω σφάλματος, το χέρι της αναρροφήθηκε στο τύμπανο του πλυντηρίου. «Φώναξα πολύ δυνατά”, δήλωσε ο Ρομανένκο, θυμουμενη την τρομερή της εμπειρία.

Οι γιατροί έφθασαν σε 10-15 λεπτά και της εδωσαν αναισθητικά, αλλά ο έντονος πόνος απλά δεν περνουσε. «Ο πόνος ήταν απλά τρομερός”, λέει ο Romanenko. Εκείνη την στιγμη συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει μέρος του χεριού της στο τύμπανο, αλλά δεν ήταν ακόμα σε θέση να το τραβήξει από το μηχάνημα.

Ωστόσο, όταν οι ιατροί και οι διασώστες ήταν έτοιμοι να κόψουν το μηχάνημα για να απελευθερώσουν τη γυναίκα, διαμαρτυρήθηκε ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου – προφανώς επειδή δεν ήθελε να βλάψει το πλυντήριο. Η Αλυόνα δήλωσε ότι έπρεπε να περιμένει σχεδόν μια ώρα για τους εργαζόμενους να ανοίξουν τη μηχανή και να αφαιρέσουν τον σοβαρά κατεστραμμένο βραχίονά της.

Οι ιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν το χέρι της γυναίκας και έπρεπε να ακρωτηριασούν στον αγκώνα. Η Αλυόνα λέει ότι δεν έχει λάβει αποζημίωση από το πλυντήριο. «Είπαν ότι θα βοηθήσουν, αλλά αυτά ήταν απλά λόγια”, ισχυρίστηκε η Ουκρανιδα, η οποία από τότε έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις. Η διοίκηση έστειλε ακόμη και αρκετούς μάρτυρες, ισχυρίστηκε.

Η Πολωνία, ο πλησιέστερος ευρωπαίος γείτονας της Ουκρανίας, είναι ο προορισμός πολλών Ουκρανών που πλήττονται από την ανεργια και ετσι φθαννουν εκει σε αναζήτηση εργασίας. Μέχρι σήμερα, δύο εκατομμύρια Ουκρανοί εργάζονται στην Πολωνία, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Reuters. Νωρίτερα τον Ιανουάριο, ο υπουργός Εξωτερικών Παύλο Κλίμκιν ανέφερε ότι οι Ουκρανοί που εργάζονται στην Πολωνία σώζουν την πολωνική οικονομία.

Απαλλαγείτε από τα ραγίσματα και την τερηδόνα στα δόντια σε 27 ημέρες χωρίς να επισκεφτείτε οδοντίατρο


Denta Seal

Θρέψη των δοντιών σας σε μικροεπίπεδο

Αποκαθιστά τις ανωμαλίες και γεμίζει τα μικρο-ραγίσματα στην επιφάνεια του σμάλτου

Αφαιρεί αποτελεσματικά την οδοντική πλάκα και αποτρέπει τη δημιουργία της τερηδόνας

Επαναφέρει τη φυσική λευκή, λεία και γυαλιστερή όψη των δοντιώνΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑOne thought on “Γυναίκα εχασε το χέρι της σε ατύχημα με το πλυντηρίο, κατηγορεί τον ιδιοκτητη ότι προσπαθουσε να σωσει το πλυντηριο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *