Γυναίκα εχασε το χέρι της σε ατύχημα με το πλυντηρίο, κατηγορεί τον ιδιοκτητη ότι προσπαθουσε να σωσει το πλυντηριο!

Μια ουκρανη γυναίκα που έχασε το χέρι της σε ένα ατύχημα με πλυντηρίο ρούχων σε ένα πολωνικό καταστημα πλυντήριων καταγγελει οτι ο διευθυντής του πλυντηριου προσαπθησε περισσότερο για την αποφυγή βλάβης στον εξοπλισμό του παρα να σωσει την υπαλλήλου του και ετσι όταν οι ιατροί έφτασαν δεν μπορουσαν να κανουν τιποτα αλλο παρα να τον κόψουν για να την ελευθερωσουν.

Η Alyona Romanenko από την πόλη Lutsk στη δυτική Ουκρανία έπεσε θύμα της δυσλειτουργίας ενος πλυντηριου ενώ εργαζόταν στο Lubon της Πολωνίας. Το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο, εμφανίστηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα μετά την ανακοινωσσ της συγκλονιστικής εμπειρίας από τη Ρομανένκο σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ο σύζυγός της στο YouTube. Το θεμα της ιστορίας της δημοσιεύθηκε αρχικά από τα νέα του Volyn24.

Η γυναίκα δήλωσε ότι ήρθε στην Πολωνία για να εργαστεί, λέει ότι η μηχανή που εγινε το ατυχημα παθαινε συχνα βλαβες. Είπε επίσης ότι δεν είχε λάβει καμία επαγγελματική κατάρτιση όταν άρχισε να εργάζεται εκεί. Η μόνη σύσταση που της δόθηκε ήταν να βγάλει τους κόμπους και τα φύλλα από το μηχάνημα και να τα ξεκολλήσει – συμβουλές, λέει, που της κόστισαν ένα χέρι.

Την ημέρα του περιστατικού, παρατήρησε έναν κόμπο μεσα στον μηχανισμο και έσκυψε για να τον λύσει. Ωστόσο, λόγω σφάλματος, το χέρι της αναρροφήθηκε στο τύμπανο του πλυντηρίου. «Φώναξα πολύ δυνατά», δήλωσε ο Ρομανένκο, θυμουμενη την τρομερή της εμπειρία.

Οι γιατροί έφθασαν σε 10-15 λεπτά και της εδωσαν αναισθητικά, αλλά ο έντονος πόνος απλά δεν περνουσε. «Ο πόνος ήταν απλά τρομερός», λέει ο Romanenko. Εκείνη την στιγμη συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει μέρος του χεριού της στο τύμπανο, αλλά δεν ήταν ακόμα σε θέση να το τραβήξει από το μηχάνημα.

Ωστόσο, όταν οι ιατροί και οι διασώστες ήταν έτοιμοι να κόψουν το μηχάνημα για να απελευθερώσουν τη γυναίκα, διαμαρτυρήθηκε ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου – προφανώς επειδή δεν ήθελε να βλάψει το πλυντήριο. Η Αλυόνα δήλωσε ότι έπρεπε να περιμένει σχεδόν μια ώρα για τους εργαζόμενους να ανοίξουν τη μηχανή και να αφαιρέσουν τον σοβαρά κατεστραμμένο βραχίονά της.

Οι ιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν το χέρι της γυναίκας και έπρεπε να ακρωτηριασούν στον αγκώνα. Η Αλυόνα λέει ότι δεν έχει λάβει αποζημίωση από το πλυντήριο. «Είπαν ότι θα βοηθήσουν, αλλά αυτά ήταν απλά λόγια», ισχυρίστηκε η Ουκρανιδα, η οποία από τότε έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις. Η διοίκηση έστειλε ακόμη και αρκετούς μάρτυρες, ισχυρίστηκε.

Η Πολωνία, ο πλησιέστερος ευρωπαίος γείτονας της Ουκρανίας, είναι ο προορισμός πολλών Ουκρανών που πλήττονται από την ανεργια και ετσι φθαννουν εκει σε αναζήτηση εργασίας. Μέχρι σήμερα, δύο εκατομμύρια Ουκρανοί εργάζονται στην Πολωνία, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Reuters. Νωρίτερα τον Ιανουάριο, ο υπουργός Εξωτερικών Παύλο Κλίμκιν ανέφερε ότι οι Ουκρανοί που εργάζονται στην Πολωνία σώζουν την πολωνική οικονομία.

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Άμεση εκπλήρωση

Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1,80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60€
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

One thought on “Γυναίκα εχασε το χέρι της σε ατύχημα με το πλυντηρίο, κατηγορεί τον ιδιοκτητη ότι προσπαθουσε να σωσει το πλυντηριο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *