ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ! Η στρατιωτική βάση Ράμσταιν χρησιμοποιείται…

Αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό στη Γερμανία προκαλεί  παραδοχή της κυβέρνησης για τη στρατιωτική βάση Ραμστάιν.

Μετά από επανειλημμένες ερωτήσεις από αντιπολιτευόμενο κόμμα της Αριστεράς Die Linke η κυβέρνηση Μέρκελ παραδέχθηκε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις χρησιμοποιούν τη βάση Ραμστάιν για να ελέγξουν αμφιλεγόμενες επιθέσεις με drone τα οποία χρησιμοποιούνται σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις και σε δολοφονίες.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας   στο Sputnik Deutschland ο βουλευτής Αντρέι Χούνκο. «Είναι περίεργο. Ρωτάμε για το ρόλο της βάσης Ραμστάιν εδώ και δύο χρόνια η οποία ήταν γνωστή και στην κοινή γνώμη. Τώρα, μετά από πολλές αρνήσεις υπάρχει η παραδοχή ότι η βάση εκπληρώνει αυτή τη λειτουργία «.  Η εν λόγω βάση βρίσκεται στο κρατίδιο της Ρηνανίας – Παλατινάτου στην νοτιοδυτική Γερμανία.  Εκεί βρίσκεται το αρχηγείο των αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων στην Ευρώπη   και βάση του ΝΑΤΟ. Οι ΗΠΑ είχαν ενημερώσει από τον Αύγουστο τη γερμανική κυβέρνηση η οποία επέλεξε να αποκαλύψει το γεγονός τώρα.

crashonline.gr

Loading...


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

6 thoughts on “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ! Η στρατιωτική βάση Ράμσταιν χρησιμοποιείται…

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

    Η Γερμανία μετά το 1945 παραμένει -σε μεγάλο βαθμό ακόμη- μια ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. Όποιος έχει πάει Γερμανία και έχει γυρίσει την χώρα σίγουρα θα δει Αμερικάνους στρατιώτες. Με το Σχέδιο Μάρσαλ οι Αμερικάνοι κατακτητές στήσαν το ψευδοκράτος της Δυτικής Γερμανίας. Όλο το μεταπολεμικό γερμανικό πολιτικό σκηνικό (στην συντριπτική τους πλειοψηφεία παλιοί Ναζιστές και απόγονοι Ναζιστών) πέρασαν κάστινγκ από τις αμερικάνικες κατοχικές αρχές. Το επονομαζόμενο γερμανικό μεταπολεμικό «θαύμα» της ανοικοδόμησης έγινε χάρις: 1) σε αμερικάνικο χρήμα, 2) στην διαγραφή των γερμανικών χρεών και πολεμικών αποζημιώσεων προς τις συμμαχικές χώρες που επέβαλλαν οι Αγγλοαμερικάνοι το 1953, 3) με το ξαναστήσιμο των παλιών γερμανικών βιομηχανιών (πάλι με αμερικάνικο χρήμα), 4) με τα εργατικά χέρια μεταναστών (Ελλήνων, Ιταλών, Ισπανών, Γιουγκοσλάβων, Τούρκων κτλ). Να μην ξεχνάμε επίσης ότι η Γερμανική Υπηρεσία Πληροφοριών BND (Bundesnachrichtendienst) ιδρύθηκε ως -και παραμένει- παράρτημα της CIA με επικεφαλής τον Reinhard Gehlen, πρώην Ναζί αρχικατάσκοπο της Abwehr. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ: Η σημερινή Γερμανία είναι 100% δημιούργημα και απόλυτα ελεγχόμενη από τους Αγγλοσάξωνες-Σιωνιστές. Το γιατί καμμιά φορά ο Σόϊμπλε «αυθαδιάζει» απέναντι στους υπερατλαντικούς αφέντες του, έχει να κάνει με ευρύτερες δομικές ισορροπίες του Δυτικού καπιταλιστικού συστήματος του οποίου η σημερινή Γερμανία αποτελεί ΘΕΜΕΛΙΑΚΟ ΠΥΛΩΝΑ.

  2. Ανώνυμος says:

    Δηλαδή οι Γερμανοί δεν γνώριζαν μέχρι τώρα ότι είναι αμερικανικό προτεκτορατο, ούτε ότι ξανά φτιάξανε κράτος με αμερικανικά κεφάλαια και πολιτική υποστήριξη. …τις πτωχευσεις που έριξαν σαν χώρα δεν γνωρίζουν με ποιανού τις πλάτες τις έκαναν. … και ούτε ακόμη γνωρίζουν ότι οι Αμερικανοί έχουν πυρινικα στη χώρα στραμμένα προς τη Ρωσία. … Τώρα δηλαδή άρχισαν να καταλάβαινου ότι τέλος πάντων κατάλαβαν . … Μάλιστα! Φαίνεται ότι η υποκρισία δεν έχει πια όρια. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *