Ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση: Φυσικοί αποδεικνύουν ότι όλα συμβαίνουν την ίδια στιγμή

Ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση: Φυσικοί αποδεικνύουν ότι όλα συμβαίνουν την ίδια στιγμή

Δεν υπάρχει παρελθόν και παρόν
Γιατί ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση; Φυσικοί αποδεικνύουν ότι όλα συμβαίνουν την ίδια στιγμή

Μια ομάδα φυσικών καταλήγουν στην θεωρία πως όλα συμβαίνουν «τώρα» και πως ο χρόνος είναι απλώς ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα!

Η έννοια του χρόνου είναι απλώς μια ψευδαίσθηση που αποτελείται από ανθρώπινες αναμνήσεις, ό, τι έχει συμβεί και ό,τι πρόκειται να συμβεί, συμβαίνει αυτή την στιγμή!

Σε αυτή τη θεωρία κατέληξε μια ομάδα φυσικών οι οποίοι στοχεύουν στην επίλυση του μεγαλύτερου μυστηρίου του σύμπαντος.

Οι νόμοι της φυσικής είναι συμμετρικοί, τελικά, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρόνος θα μπορούσε εύκολα να μετακινηθεί σε μια κατεύθυνση προς τα πίσω όπως κάνει προς τα εμπρός, υποστηρίζουν.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πράγματι, ορισμένοι υποστηρικτές της θεωρίας υποστηρίζουν ότι ο χρόνος θα αρχίσει να πηγαίνει προς τα πίσω, όταν το σύμπαν σταματήσει να επεκτείνεται.

Το αίνιγμα όμως γιατί ερμηνεύουμε το χρόνο προς τα εμπρός, έχει δημιουργήσει ερωτήματα στους επιστήμονες, με ορισμένους να λένε πως αυτό συμβαίνει διότι ο χρόνος είναι απλώς ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα!

Οι επιστήμονες, ισχυρίζονται ότι υπάρχει ένα σημείο στο σύμπαν όπου ο χώρος και ο χρόνος συνδέονται. Είναι ο γνωστός χωροχρόνος.

Ο χρόνος είναι μια ανθρώπινη έννοια

Η θεωρία, η οποία υποστηρίζεται από τη θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν, αναφέρει ότι ο χώρος και ο χρόνος είναι μέρος μιας τετραδιάστατης δομής όπου ό,τι έχει συμβεί έχει τη δική του θέση στις συντεταγμένες στον χωροχρόνο. Αυτό θα επιτρέψει τα πάντα να είναι «πραγματικά», με την έννοια ότι το παρελθόν, και ακόμη και το μέλλον, είναι ακόμα εκεί στο χωροχρόνο – κάνοντας τα πάντα εξίσου σημαντικά με το παρόν.

Ο φυσικός Max Tegmark, του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης αναφέρει στο space.com: «Μπορούμε να απεικονίσουμε την πραγματικότητα μας, είτε ως ένα τρισδιάστατο χώρο όπου τα πράγματα συμβαίνουν με την πάροδο του χρόνου, ή ως ένα τετραδιάστατο χώρο όπου δεν συμβαίνει τίποτα, (και αν απεικονίσουμε την πραγματικότητα με το δεύτερο τρόπο τότε το να αλλάξουμε την πραγματικότητα είναι μια ψευδαίσθηση, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που να αλλάζει, όλα είναι ακριβώς εκεί) το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον».

«Έχουμε την ψευδαίσθηση, σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή, ότι το παρελθόν ήδη έχει συμβεί και το μέλλον δεν υπάρχει ακόμη, και ότι τα πράγματα αλλάζουν. Αλλά ό,τι υπάρχει στον εγκέφαλο συμβαίνει τώρα. Ο μόνος λόγος που αισθανόμαστε ότι έχουμε ζήσει κάτι στο παρελθόν είναι επειδή ο εγκέφαλός μας εμπεριέχει τις αναμνήσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά ο φυσικός Max Tegmark.

Ο Julian Barbour, ένας Βρετανός φυσικός ο οποίος έχει γράψει πολλά βιβλία σχετικά με το θέμα του χρόνου, περιγράφει τα πάντα ως μια σειρά από «τώρα».

Παρελθόν, παρόν και μέλλον είναι όλα «τώρα»

Loading...

11 thoughts on “Ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση: Φυσικοί αποδεικνύουν ότι όλα συμβαίνουν την ίδια στιγμή

 1. Dion says:

  Τα πάντα συμβαίνουν στον ορίζοντα των γεγονότων , αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως χρόνο , είναι απλά η προβολή του χρόνο πάνω στο χρονικό πλέγμα , όπου παγιδεύοντας το φωτόνιο μέσα σε αυτό το πλέγμα , μας δημιουργείται η ψευδαίσθηση του χωροχρονικού συνεχές .. Αν υπήρχε τρόπος να βγούμε από αυτή την χωροχρονιική διάσταση και ταξιδεύαμε στην επόμενη διάσταση που μας περιβάλει , τότε θα μπορούσαμε να δούμε και πως ο χρόνος μαζί με τον χώρο , αποτελούν ήδη μια ολότητα .. Μια ολότητα που όμως δεν είναι συμπαγής όπως τα στερεά , αλλά πλάθεται όπως η πλαστελίνη .. Δηλαδή ενώ έχει προκαθορισμένο όγκο , δεν έχει συγκεκριμένο σχήμα . Το σχήμα της χωροχρονικής ολότητας διαμορφώνεται μόνο μέσα στην δική μας διάσταση ..

 2. croif101 says:

  ΩΠΑ!!! ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ!!!
  ΩΣΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΗ Ε?
  ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  • Αναστασία says:

   Αν έχεις την δυνατότητα μπορείς να αναφερθείς στην σκοπιμότητα;με ενδιαφέρει η τοποθέτησή σου από την στιγμή και όχι μόνον ,που έγραψες σε προηγούμενα σχόλια τις λέξεις ΧΡΕΙΣΤΟΣ και ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ.

   • croif101 says:

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑ,Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΟΥΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ,Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ,ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΝΟΥΝ.
    Ο ΝΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ,Ο ΛΟΓΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ,ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ,ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΖΩΟΠΟΙΟΝ ΕΚΤΕΛΕΙ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΖΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ?ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ Η ΥΠΑΡΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ,ΑΠ ΤΟΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΘΕΟΝ ΛΟΓΟΝ.
    ΥΠΑΡΞΗ ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ!!!
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.
    Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ.
    ΟΜΩΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΠΑΤΗΡ,ΥΙΟΣ,ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ.ΠΑΤΗΡ Η ΠΗΓΗ,ΥΙΟΣ ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ,Ο ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ,ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ Ο ΕΚΤΕΛΩΝ ΤΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ,ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΗΓΗ,ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.
    Σ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ,ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ,ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!!
    ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ,ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ!!!
    ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΛΟΙΑ,ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΙΡΟΝ,ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΑΕΝΑΟΝ ΖΩΗΦΟΡΟΝ ΠΥΡ.
    ΕΙΣΑΙ ΠΝΕΥΜΑ,ΑΙΩΝΙΟΝ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΝ.ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΟΣ!!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ,ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΧΟΤΟΝΟΥΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!ΑΠ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΩΗ!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ,ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΝΑΟΝ ΖΩΗΦΟΡΟΝ ΠΥΡ,ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ(ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ).
    ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ,ΔΛΔ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ,ΔΛΔ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΟΛΟΝ.
    ΑΠΛΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Η ΟΥΣΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΔΛΔ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΔΛΔ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ,Ο ΥΙΟΣ ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ,ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ.
    ΧΡΕΙΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΙΗΣΟΥΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!
    ΟΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΣΤΑΛΗ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΝΟΥ!!!
    Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΜΠΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΩΝ.
    ΛΕΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ,ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΑΤΗΡ,ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΥΙΟΣ,ΚΑΙ ΑΝ Ο ΥΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ!!!
    ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΝΑ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ,ΠΑΝΑΓΝΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ,Η ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ,ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΟΥ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΣΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ!!
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ,ΠΛΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΖΩΗΝ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΖΩΟΠΟΙΟΣ!!
    ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ,ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΥ!!!
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΙΡΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ,ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΓΝΩΣΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΡΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟ,ΠΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠ ΤΑ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΦΕΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟΝ,ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΧΕΤΙΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟΝ.
    ΑΠΕΙΡΟΝ ΣΑΝ ΛΕΞΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ.
    ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΒΑΡΑΙΝΕΙ,ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΧΩΡΟΣ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΣΟΥ!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΩΣ!!!ΔΛΔ ΠΑΝΤΟΥ!!!
    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑ,ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΥ!!!
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ,ΔΟΥΛΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!!!
    ΘΑ ΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΜΑΣ,ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ.
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΤΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ,Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ!!!
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ!!!

 3. GRTE says:

  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ….

 4. ΠΟΥ'ΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ; says:

  Υπαρχει,ο,τι ο καθενας (θελει να) πιστευει οτι υπαρχει.
  Τρεχα γυρευε δηλαδη και σιγα μη βγει ακρη.
  Καπως ετσι εχουν τα πραγματα στο τρελλοκομειο “πλανητης Γη”.

 5. croif101 says:

  ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΤΙ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ!!
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ,ΑΦΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ,ΑΦΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
  Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!
  ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
  ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
  ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ.

 6. mnk says:

  Ο χρόνος είναι σαν να διαβάζεις ένα βιβλίο. Το θέμα είναι ποιός είναι αυτός που το γράφει και ποιός είναι αυτός που το διαβάζει… (υπάρχει και το δευτερεύον επιστημονικό ερώτημα περί της φύσεως της πένας, του μελανιού και του χαρτιού, δλδ πως, με τι και που. ψιλά γράμματα…)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *