22:06 - 31/12/2016

Ποιος Ν.Τραμπ; H Ρωσία ετοιμάζεται πλέον ξεκάθαρα για παγκόσμιο πόλεμο – Αιφνιδιαστική ανακοίνωση από τον Σ.Σοιγκού (βίντεο)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Toυ Κώστα Κομποθέκρα

Για πρώτη φορά στην ιστορία της νεώτερης Ρωσίας ο ΥΠΑΜ Σ.Σόιγκου δήλωσε ότι πλέον η ρωσική ομοσπονδία καλύπτεται 100% με σύστημα επιτήρησης του εναέριου χώρου ενώ σε μια απόφαση που σοκάρει γιατί σηματοδοτεί πολλά, ανακοίνωσε τον σχηματισμό του νέου τεθωρακισμένου συντάγματος στην περιοχή της Μόσχας που θα αποτελεί το συνεχιστή του ένδοξου από τον Β’ΠΠ σχηματισμού της 1ης Στρατιάς Αρμάτων της Φρουράς (Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος).

Το σύνταγμα έλαβε τη σημαία του και τον τίτλο καθώς και τα νέα άρματα που είναι τα εκσυγχρονισμένα T-72B-3 όπως και μονάδες διαβιβάσεων, αεράμυνας και μηχανικού.

Ως Ανατολικό Μέτωπο του Β” Παγκοσμίου Πολέμου περιγράφεται το σύνολο των πολεμικών γεγονότων που έλαβαν χώρα ανάμεσα στη Σοβιετική Ένωση και τις ευρωπαϊκές δυνάμεις του Άξονα κατά τα έτη 1941 έως 1945, στο πλαίσιο του Β” Παγκοσμίου Πολέμου.

Αποτελεί το σπουδαιότερο πολεμικό γεγονός της σοβιετικής ιστορίας και ένα από τα σπουδαιότερα της παγκόσμιας.

Στη ρωσική ιστοριογραφία αναφέρεται συνήθως ως Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος (ρωσικά: Великая Отечественная война) – ο εν λόγω όρος πρωτοχρησιμοποιήθηκε από την εφημερίδα Πράβντα την επομένη της γερμανικής εισβολής, σε ένα άρθρο που καλούσε τους σοβιετικούς πολίτες να επαναλάβουν το θρίαμβο του Πατριωτικού Πολέμου (η νίκη της Ρωσικής Αυτοκρατορίας επί του Ναπολέοντα).

Θέατρο επιχειρήσεων του Ανατολικού μετώπου ήταν κυρίως τα σοβιετικά και προς το τέλος τα κεντροευρωπαϊκά εδάφη. Το ανθρώπινο κόστος του υπήρξε τεράστιο, αφού το Ανατολικό Μέτωπο ήταν το κύριο θέατρο του πολέμου συνολικά (πάνω από το 70% των πολεμικών εχθροπραξιών του Β΄ Π.Π.).

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον Υπουργό μέσα στο 2017 θα έχουν εγκατασταθεί 3 νέα ραντάρ νέας γενιάς αντιβαλλιστικού ρόλου τύπου «Voronezh» σε Orsk, Barnaul και Yeniseisk ενώ ακόμα 3 ραντάρ του τύπου εκσυγχρονίστηκαν ριζικά στις θέσεις Baranovichi, Murmansk και Pechora.

Έτσι το σύστημα αντιβαλλιστικής προστασίας στην Ρωσία θα είναι πλήρως καλυμμένο και θα ανιχνεύονται στόχοι σε αποστάσεις μέχρι και τα 10.000 χλμ με το ραντάρ διάταξης φάσης σταθερής βάσης με ισχύ εκπομπής στα 0,77Mw στην συχνότητα 150-200Mhz ενώ συνολικά έχουν παραγγελθεί 9 ραντάρ.

Οι αποκαλύψεις περιελάμβαναν και ένα ριζικά ανανεωμένο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου που θα μπορεί να επιχειρεί σε τακτικό-επιχειρησιακό επίπεδο.

Την σχεδίαση έκανε η Instrument-United Corporation (OPK) και θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή το 2017.

Το σύστημα για το οποίο δεν αναφέρθηκε περισσότερα στοιχεία όπως δηλώνουν οι Ρώσοι ,ουσιαστικά θα τυφλώνει κάθε ηλεκτρονική εκπομπή στο πεδίο της μάχης και οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σε κοινές ασκήσεις με τη Λευκορωσία.

Οι Ρωσικές εταιρείες ολοκλήρωσαν και την ανάπτυξη του νέου συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου με το όνομα «Stole» που θα καλύψει τις ανάγκες του ρωσικού στρατού με τη αυτοκινούμενη έκδοση του.

Το σύστημα θα έχει το χαρακτηριστικό να διασυνδέει κάθε σύστημα για καταστολή κάθε εκπομπής είτε ραντάρ είτε επικοινωνιών είτε ελέγχου όπλων και drones.

Τα ρομποτικά συστήματα μάχης Soratnik και Nerehta έλαβαν για πρώτη φορά μέρος σε τακτική άσκηση στο Αλαμπίνο κοντά στη Μόσχα παρουσία του αρχηγού του στρατού, Αντιστράτηγου Ολεγκ Σαλιουκόβ.

Η άσκηση δεν προέβλεπε μόνο την καλή λειτουργία τους αλλά και την βολής των όπλων και διαλειτουργικότητα με τα στρατεύματα και πιο συγκεκριμένα με διμοιρία πεζικού που υποβοηθήθηκε από τα εν λόγω συστήματα.

Οι δηλώσεις μετά από την άσκηση ήταν θετικές ενώ κάποια ερωτηματικά εστάλησαν στα βιομηχανίες για περεταίρω βελτίωση.

Το ερπυστιοφόρο Nerehta παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015 είναι πλήρως τηλεχειριζόμενο και μπορεί να φέρει διάφορα φορτία μάχης ενώ μπορεί να λαμβάνει δεδομένα και από εναέριες πλατφόρμες.

pentapostagma

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. ΡΩΣΟΓΚΑΒΛΟΙ ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ
  ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ

  • Άσχετε, εάν η Ρωσία δεν αντιδρούσε και δεν ετοιμαζόταν για τον επερχόμενο πόλεμο, οι Η.Π.Α. Ισραήλ και λοιπά σιωνιστικά φερέφονα, θα είχαν επιβάλλει την πλήρη υποταγή τηα ανθρωπότητας, στην Παγκόσμια Δικτατορία και το μόνο που θα βλέπαμε σε καθημερινή βάση, θα ήταν μαζικές εκτελέσεις ανθρώπων, που θα αντιδρούσαν στην Νέα Τάξη.

   • Ασχετε η νεα ταξη επιβαλλεται γιατι δεν αντιδρουμε τα προβατα αν και βλεπουμε πως μας πανε για σφαγη. Ολα ειναι θεατρο. Οι κακοι αμερικανοι σκοτωνουν παιδια οι καλοι ρωσσοι σκοτωνουν παιδια… οι ισλαμοφασιστες σκοτωνουν παιδια….οι ευρωπαιοι σκοτωνουν παιδια….οι ελληνες εμμεσα σκοτωνουν παιδια …κι οι βομβες κι η αδιαφορια σκοτωνουν….ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…..ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ…..ΠΙΕΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.

    • ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΣΟΥ. ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΜΠΑΛΑ.
     ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΜΕΣΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ…..ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ. ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ….ΕΝΩ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ…..ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΟΥ “ΣΑΙΝ ΖΕΡΜΑΙΝ”;

    • Κοίτα πρώτα άσχετο γιδι να μελετησεις καλά τα γεωπολιτικα για να καταλάβεις γιατί η Ρωσία θα προστατέψει την Ελλάδα γιατί έτσι την συμφέρει. Αν δεησει ο Θεός και σου δώσει φώτιση να καταλάβεις αυτό τότε κάνε το επόμενο βήμα που είναι η κατανόηση των προφητειών πάντα σε σχέση με τα γεωπολιτικα. Φυσικά μιλάμε για τις πραγματικές προφητειες της ορθοδοξιας και όχι για τις κουταμαρες που γράφει το κάθε μπλοκ ότι ο τάδε καλογερος είπε στις πέντε του μήνα θα μας κόψουν το νερό και ο δεινα γεροντας είπε στις 20 του μήνα ότι θα γίνει χιονοπτωση…. και αν καταφέρεις και τα βάλεις όλα σε τάξη, και αν δεησει ο κύριος και σου χαρίσει κάποιες μέρες εξυπνάδας ,τότε για πρώτη φορά στη ζωή σου θα καταλάβεις πόσο μαλακας πιαστηκες, πόσο μαλακας είσαι, και θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα εξακολουθησεις να είσαι μαλακας! Καλή τύχη…..

     • ελληναράδες υπάνθρωποι, πόσο εύκολα εφευρίσκετε άλλοθι για την άδικη και μίζερη ζωούλα σας.

     • ΣΧΕΤΙΚΈ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΚΙ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ…..ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΑΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ? …. Α ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ……ΕΙΣ’ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕΣ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…ή ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ… ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ….ΑΚΟΜΑ….

 2. Ό,τι κι αν γίνει θα είναι με ευθύνη των κωλο-Αμερικάνων. Αυτά τα καθάρματα εδώ και εκατό χρόνια έχουν ρημάξει όλο τον πλανήτη. Άσχετα το τι άποψη έχει κανείς για την Ρωσία και τον Πούτιν, η αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι πως η Ρωσία είναι αμυνόμενη. Φαντασθείτε όλες οι παγκόσμιες εξελίξεις να ήταν αντίστροφες: 1) την Ρωσία να στήριζε και να χρηματοδοτούσε ένα αντίστοιχο Euromaidan στον Καναδά για να ανατρέψει την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση, 2) φαντασθείτε την Ρωσία να έστηνε στρατιωτικές βάσεις και πυραυλικά συστήματα στην Κούβα, το Μεξικό, την Τζαμάϊκα, το Πουέρτο Ρίκο, την Ισλανδία, την Γροιλανδία, 3) φαντασθείτε την Ρωσία να ενέτασσε όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής σε ένα αντίστοιχο δικό της ΝΑΤΟ, 4) φαντασθείτε την Ρωσία να επέβαλλε κυρώσεις και οικονομικό πόλεμο στις ΗΠΑ, 5) φαντασθείτε την Ρωσία να υποστήριζε ένοπλες οργανώσεις για να ρίξουν όλες τις δυτικόφιλες κυβερνήσεις σε Αφρική, Ασία και Λατινική Αμερική, 6) φαντασθείτε τον ρωσικό πολεμικό στόλο να έκοβε βόλτες έξω από την Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες. Η Ρωσία το πάει ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ συγκριτικά με τις συνεχείς και πολυδιάστατες δυτικές προκλήσεις εις βάρος της. Αν στην Ρωσία κυβερνούσε ένας αντίστοιχος Ομπάμιας ή Τραμπάκουλας ήδη θα βλέπαμε τα γιγάντια μανιτάρια…

  • ετσι ειναι, οι Ρωσοι εχουμε ΜΟΝΟ 2 Βασεις εκτοςμ Ρωσιας, οι Αμερικανοι ποσες εχουνε ? και γιατι ? ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ : “ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ” !!!

  • Εχετε μπλεξει τα γεωπολιτικά με τη σκατόμπαλα.
   Είστε απλά λαΐκια οπαδοί.
   Οι ευθύνες για την παγκόσμια βοθροκατασταση έχουν διαβάθμιση και ανήκουν σε όλους σχεδον τους λαούς.
   Οι καλοί Έλληνες – θύματα είναι μύθος.
   Θύματα θα γίνουμε περιμένοντας το ξανθό γένος να μας σώσει.
   ΖΩΑ

   • Εν πρώτοις ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ. Οι χαρακτηρισμοί σου περιγράφουν μόνο εσένα. Φυσικά και οι ευθύνες για την “παγκόσμια βοθροκατάσταση” δεν αφορούν μόνο έναν γεωπολιτικό παράγοντα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΙΣΟΜΕΡΩΣ: 1) Δεν νομίζω να εννοείς πως για το χάος της Μέσης Ανατολής ευθύνονται στον ίδιο βαθμό η Συρία με τις λατρεμένες σου ΗΠΑ. Οι Σύριοι πολεμάνε μια ΞΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ στήριξε και χρηματοδότησε η Δύση και οι Άραβες πετρελαιάδες εμίρηδες, 2) Δεν νομίζω να εννοείς πως για το χάος στην Ουκρανία ευθύνονται στον ίδιο βαθμό η Δύση με την Ρωσία. Οι λατρεμένες σου ΗΠΑ και ΕΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ στήριξαν ένα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και στην θέση της ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ένα ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ που ΑΜΕΣΩΣ εξαπέλυσε ΔΙΩΓΜΟΥΣ σε όλους τους αντιφρονούντες και στους μη-ουκρανόφωνους πολίτες της χώρας (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΜΑΣ), η Ρωσία απλώς απάντησε με την προσάρτηση της Κριμαίας ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ και την έμμεση στήριξη των αυτονομιστών του Ντονμπάς (ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΡΩΣΟΙ/ΡΩΣΟΦΩΝΟΙ). 3) Δεν νομίζω να εννοείς πως για την ένταση στην Ανατολική Ευρώπη ευθύνονται το ίδιο η Δύση με την Ρωσία. Το λατρεμένο σου ΝΑΤΟ στήνει στρατιωτικές βάσεις ολόγυρα της Ρωσίας, διεξάγει προκλητικά γυμνάσια, υιοθετεί απειλητική ρητορική, οι λατρεμένες σου ΗΠΑ και ΕΕ επιβάλλουν οικονομικές κυρώσεις στην Ρωσία κι εκφοβίζουν τις ευρωπαϊκές χώρες που θέλουν να εμπορικές σχέσεις με την Ρωσία. 4) Δεν νομίζω να εννοείς πως για την παγκόσμια οικονομική κρίση ευθύνονται το ίδιο οι δυτικές καπιταλιστικές μητροπόλεις με τις – λεγόμενες – αναδυόμενες οικονομίες (Ρωσία, Κίνα, Ινδία), με τις χώρες της δυτικής περιφέρειας (Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία κτλ) και τις έτσι κι αλλιώς κατεστραμμένες χώρες του – λεγόμενου – Τρίτου Κόσμου. Η παγκόσμια κρίση ΞΕΚΙΝΗΣΕ από τις λατρεμένες σου ΗΠΑ και τις θηριώδεις τράπεζες τους (Lehmann Brothers, Goldman Sachs κτλ) μετά το σκάσιμο της τεράστιας τεχνητής φούσκας που οι ίδιες δημιούργησαν. Οι λατρεμένοι σου Δυτικοί ελέγχουν το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα, επιβάλλουν τους όρους τους, τις τιμές των τροφίμων και πρώτων υλών και μέσω των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ οίκων αξιολόγησης αποφασίζουν ποια χώρα θα ζήσει και ποια θα πεθάνει (περίπτωση Ελλάδας αν σου λέει κάτι). ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ/ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ. Η ΔΥΣΗ ΠΑΡΑΚΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΕΙΠΕ: “ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ, ΔΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟΝ ΟΥΚ ΑΝ ΕΜΒΑΙΗΣ, ΑΕΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙΝ”. Ποιος είπε πως οι Έλληνες είναι άγιοι ή θύματα; Αλλά σε σύγκριση με τους λατρεμένους Δυτικούς σου που ήταν (και είναι) αποικιοκράτες, δουλέμποροι, σφαγείς εκατομμυρίων ανά την υφήλιο και στυγνοί εκμεταλλευτές όλου του πλανήτη, ε πως να το κάνουμε ο Έλληνας μπροστά τους είναι γατάκι. Τώρα κάτι ασυναρτησίες που έγραψες για ξανθά γένη και ποδόσφαιρα δεν με αφορούν. Πέφτεις στην λούμπα του δικού σου σκεπτικού και νομίζεις πως όλοι λειτουργούν έτσι. Κανένας δεν θα σώσει την Ελλάδα, αν οι ίδιοι οι Έλληνες δεν σώσουμε τους εαυτούς μας…

    • Τζάμπα έγραψες τόσες μαλακίες. Ολοι εχουν, έχουμε πανω κάτω την ιδια ευθύνη βλάκα μου.
     Έτσι πορευτηκε κι η ψωροκώσταινα πολλά χρόνια εις βάρος άλλων λαών
     Τουλάχιστον εμείς δεν είμασταν απροκάλυπτα βίαιοι όπως άλλοι λαοί.
     Τώρα πιαστήκαμε κορόιδα – θύματα των μεγαλύτερων ζωων στη ζούγκλα…..ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ….ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

     • Έχεις μεγάλη πλάκα τελικά. Δυο μικρές παρατηρήσεις: 1) ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ, 2) ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ. Όπως σου έγραψα και πριν: Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ. Δεν ήταν όλοι οι Έλληνες λαμόγια, αεριτζήδες, παράσιτα, κομματόσκυλα, Γραικύλοι κι αμερικανόδουλοι. Σίγουρα πονάει όταν ξυπνάς από το American Dream που φαντασιωνόσουν και βλέπεις πως το σύστημα που θαύμαζες και πίστευες σε πετάει σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Πάντως το ότι ομολογείς και γουστάρεις που είσαι ζώο (γιατί όντως είσαι ζώο) είναι σημάδι προσωπικής προόδου και αυτογνωσίας. ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ που έλεγαν και οι αρχαίοι…

     • Φυσικά και είσαι λαμόγιο
      και κρύβεσαι πίσω απ τους αρχαίους, όπως κάνουν όλοι οι αμόρφωτοι θρασύδειλοι Ελληναράδες.
      Μην τους πιάνεις στο στόμα σου ρε γίδι.
      Δεν εχεις καμία σχέση μ αυτούς.
      Παίρνεις θάρρος επειδή βάζω και τον εαυτό μου μέσα στο κακό που γράφω βρε ζώον?
      Απο σεβασμό σ αυτή τη χώρα και μόνο το κάνω μαλακιασμένο.
      Όλα όσα γράφω σε περιγράφουν ακριβώς και είναι σίγουρο οτι θα περιγράφουν τους απογόνους σου αφου ο τουρκόγυφτος δημιουργεί πάντα, κλώνους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*