Έδωσε εντολή ο «σουλτάνος» Ερντογάν για την δημιουργία προβοκάτσιας στην Δυτική Θράκη; Τι ετοιμάζουν οι «μειονοτικοί» σε συνεργασία με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες;

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και ένα «δακρύβρεχτο» δελτίο τύπου  από τον πρόεδρο του μειονοτικού κόμματος  DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς στην Θράκη , ο οποίος έχει στενότατες σχέσεις με το ΑΚΡ και την Άγκυρα , δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα άγιες ημέρες για την πατρίδα μας.

Οι ίδιες πηγές ονοματίζουν τον εν λόγω «κύριο» ότι προσπαθεί να καλλιεργήσει ένα άκρως  εκρηκτικό κλίμα με  ενδεχόμενη  τουρκική πολιτική επέμβαση , για την άκρως  νομιμότατη δράση της ελληνικής αστυνομίας εντός ελληνικής επικράτειας.

Προφανώς ο εν λόγω «κύριος» θα ήθελε να ρωτάμε την Άγκυρα για οποιαδήποτε νόμιμη δράση εντός της χώρας μας ;

Έδωσε εντολή ο «σουλτάνος» Ερντογάν για την δημιουργία προβοκάτσιας στην Δυτική Θράκη; Τι ετοιμάζουν οι «μειονοτικοί» σε συνεργασία με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες; - Εικόνα0

Πρόκειται για άκρως επικίνδυνες πρακτικές από ανθρώπους που δεν επιθυμούν ούτε την ειρήνη , ούτε την ευημερία των δύο λαών, αλλά «καλλιεργούν» συστηματικά τα επεκτατικά σχεδία της Τουρκίας  που θέλει να βάλει «πόδι» στα Βαλκάνια 100 και πλέον χρόνια από την απόσυρση της με πόλεμο από τα εδάφη αυτά.

Η ανακοίνωση που εξεγείρει αισθήματα εξέγερσης κατά του ελληνικού κράτους από τον Μουσταφά Αλή Τσαβούς αναφέρει :


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξιότιμε λαέ μας,

Τον τελευταίο καιρό συνεχίζοντας ως τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης τον αγώνα για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων, υποκείμεθα σε αδιανόητες κινήσεις καταστολής και εκφοβισμού.

Καταγγέλλω ιδιαίτερα την σύλληψη από την αστυνομία του δημάρχου Ιάσμου Ισμέτ Καντί στις 19 Δεκεμβρίου και την άκρως άσχημη συμπεριφορά που υπέστη κατά την σύλληψη του αυτή. Η συμπεριφορά αυτή που έγινε στο μέλος της μειονότητας δήμαρχο Ισμέτ Καντί, σε ποιόν άλλο δήμαρχο έγινε μέχρι σήμερα ; Εάν είσαστε μέλος της μειονότητας, ακόμη και αν είσαστε δήμαρχος, ανα πάσα στιγμή μπορεί να υποστείτε καταπίεση.

Στις 12 Δεκεμβρίου ως κόμμα DEB πραγματοποιήσαμε μαζί με το ελληνικό παρατηρητήριο συμφωνιών του Ελσίνκι, στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ στην Αθήνα μια Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα ¨Εθνικές Μειονότητες στην Ελλάδα και οι προτάσεις των διεθνών οργανισμών¨. Η εκδήλωση μας αυτή υπέστη σαμποτάζ με μια συμπεριφορά που δεν χωρά σε καμία λογική και νόμο. Έγινε έφοδος από βουλευτές και συμπαθούντες του ρατσιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής. Οι άνθρωποι αυτοί με απείλησαν και προέβησαν σε ανείπωτες προσβολές κατά των φίλων μου, των συμμετεχόντων, κατά της μειονότητας και της εθνικής μας ταυτότητας. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια νοοτροπία που δεν σέβεται τις ιδέες των ανθρώπων της μειονότητας και τον αγώνα τους για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων.

Εμείς επιθυμούμε να ζούμε στην πατρίδα μας ως χαρούμενα μέλη μιας επίσημης μειονότητας με δοσμένα τα δικαιώματα μας. Είμαι μήπως αδίκημα να επιθυμούμε με την γνώση και την πείρα που έχουμε, να υπηρετήσουμε ως χαρούμενα μέλη της μειονότητας την πατρίδα μας ;

Εμείς δίχως να υποκύπτουμε και να κουραζόμαστε θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, μέχρι να καταστούμε μια κοινότητα με αναγνωρισμένη την ταυτότητα της, με ισονομία και με όλα τα μειονοτικά δικαιώματα που πηγάζουν από την συνθήκη της Λωζάννης. Κοινοποιώ στην κοινή γνώμη την απόλυτη πίστη μου πως μια μέρα παρά τα εμπόδια, θα πραγματοποιήσουμε το όνειρο μας, να είμαστε μια μειονότητα που θα έχουμε πάρει όλα τα δικαιώματα μας και θα εργαζόμαστε χέρι-χέρι μαζί με την πλειονότητα για να δει ακόμη καλύτερες μέρες αυτή η χώρα.

Με σεβασμό

Μουσταφά Αλή Τσαβούς

Γενικός Πρόεδρος του DEB

Έδωσε εντολή ο «σουλτάνος» Ερντογάν για την δημιουργία προβοκάτσιας στην Δυτική Θράκη; Τι ετοιμάζουν οι «μειονοτικοί» σε συνεργασία με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες; - Εικόνα1

Τι ετοιμάζουν όλοι αυτοί οι «μειονοτικοί» σε συνεργασία με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και το προξενείο στην Θράκη μας ;

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ερντογάν θέλει να ανοίξει αυτό ειδικά το θέμα στο οποίο λόγω της παρουσίας μουσουλμάνων έχει ερείσματα για την δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων.

Ειδικά τώρα που είναι «στριμωγμένος» από την δύση ο Τούρκος πρόεδρος θέλει να «αρπάξει» και άλλα από την Ελλάδα ακολουθώντας μια εθνικιστική πολιτική που γοητεύει το σκληρό πυρήνα της Τουρκίας .

Η πατρίδα μας οφείλει και πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση διότι αυτήν ειδικά την περίοδο όλα τα σενάρια και οι εξελίξεις με τους νέο-οθωμανούς είναι ανοικτές.

 

pentapostagma

Loading...

3 thoughts on “Έδωσε εντολή ο «σουλτάνος» Ερντογάν για την δημιουργία προβοκάτσιας στην Δυτική Θράκη; Τι ετοιμάζουν οι «μειονοτικοί» σε συνεργασία με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες;

 1. GLADIATOR says:

  Είχαμε την ευλογία να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο που γνώριζε τον γέροντα Παΐσιο για δεκαπέντε χρόνια και είχε ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του.

  Κάναμε αρκετά χιλιόμετρα για να τον γνωρίσουμε από κοντά και το υλικό που μας εμπιστεύθηκε νομίζω πως είναι σημαντικό και θα προσπαθήσουμε να το προβάλλουμε σταδιακά.
  Ξεκινάμε με μια μαρτυρία, λόγω επικαιρότητας που έχει σχέση με τα ελληνοτουρκικά.

  Από βαθιά ταπεινότητα και μόνο, ο εν λόγω κύριος δεν θέλησε να δημοσιεύσουμε ούτε το όνομά του, ούτε την πόλη που μένει :
  «Βρισκόμαστε στο 1990 που είδα τον γέροντα.

  Ήταν η τελευταία φορά γιατί μετά από λίγο αρρώστησε.

  Με έβαλε μέσα στο κελλί του και καθόταν στο πάσι.

  Κάθε φορά που τον επισκεπτόμουν, του πήγαινα καμιά μάλλινη φανέλα για το κρύο. Πήρα και τον σάκκο μαζί μου και τον έβαλα σε μια γωνιά.
  Μου λέει «μην τον πειράζεις τον σάκκο»…

  Εγώ μέσα στον σάκκο είχα ένα μαγνητοφωνάκι που κατέγραφε από απόσταση συνομιλίες και είχα σκοπό μόλις πάω να βγάλω την φανέλα να το πατήσω και να αρχίσει να καταγράφει τα λόγια του γέροντα.
  Μόλις σηκώθηκα μου λέει «Κ. μην το ανοίγεις, δεν πρόκειται να δουλέψει. Φέρ’ το εδώ να το δω κι εγώ.»

  Αφού με κατάλαβε το πήρα και του το έδωσα. Μου λέει «τίνος είναι αυτό;». Του λέω «είναι του φίλου μας του Β.» ο οποίος ήταν γνωστός του γέροντα. Άρχισε να το περιεργάζεται και λέει «είναι πολύ ωραίο αλλά να ξέρεις δεν θα λειτουργούσε. Αφού δεν είχες ευλογία δεν θα λειτουργούσε.»

  Εκείνη την ώρα τον φώναξε κάποιος έξω από το κελλί κι εκεί είδα το μεσημεριανό του γέροντα που ήταν μισή ντομάτα, τρεις ελιές και μισή φέτα ψωμί.
  Μόλις ήρθε μέσα του λέω «γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο».

  Μου λέει ο γέροντας «θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις.

  Θα γίνει επί των ημερών σου!

  Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό…

  Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη.

  Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί.

  Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.

  Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!».
  Τον ρωτάω «εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;»

  «Όχι!», μου λέει.

  «Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης.

  Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει.

  Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…»

  • Ανώνυμος says:

   Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη…… Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί….. Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *