in

Όλως τυχαίως ….η Αμερική μπαίνει σχεδόν σε στρατιωτικό νόμο…αλλά τι να πεις όταν οι λέξεις έχουν χάσει κάθε νόημα !

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Με αφορμή τον Χάρβεΐ η τρομπέτα της Αμερικής υπογράφει έναν σκασμό νόμους και απαγορεύσεις ..!

Αναμενόμενο …αλλά ..για εμάς τους γραφικούς που λέμε χρόνια ότι αυτό θα συμβεί , που σας δείχναμε το jade helm που σας δειχναμε τα κλειστά wallmart , που χρόνια βλέπαμε ασκήσεις να προετοιμάζονται για κάτι πολύ πιο μυστικό….αναρωτιόμαστε πια ..πως και τους βόλεψε ένας τυφώνας για να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο !

Έτυχε όπως το ήθελαν και τώρα το εκμεταλλεύονται; Το γνώριζαν από παλιά ; Το δημιούργησαν οι ίδιοι ; …. Μήπως τελικά με κάποιο τρόπο η Αμερική γνωρίζει το μέλλον;

Δύσκολο ακόμα να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα μιας και υπάρχουν μόνο ενδείξεις και όχι σωστές αποδείξεις ..

Το βίντεο εξηγεί την κατάσταση αυτή την στιγμή στην Αμερική που μάλλον δεν θα ακούσουμε από τα ενημερωτικά μας μέσα ..!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 Comments

Leave a Reply
  1. Πόσο το εύχομαι απο καρδιάς να καταστραφουν οι δολοφονοι των λαών οι πιο μπασταρδοι φαρα μαζί με τους Τούρκους

  2. Επανάληψη :

    Ψήνεται στρατιωτικός νόμος από τον αρχιμασόνο Τράμπ που είναι υπάλληλος των σιωνιστών ….. τα υπόλοιπα είναι μαλακίες του βουνού και διάφορα χόρτα για το πόπολο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου 2017

Τι από τα δύο να κρατήσω το 23/9 ή το 239;