Η έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου 2017

Πολλά έχουν ήδη γραφεί γιά τη συγκεκριμένη έκλειψη – κι εννοώ περί τα «μεταφυσικά» της. Εντάξει, γράψανε τα συνηθισμένα: πως έπονται σεισμοί, λοιμοί, λιμοί, καταποντισμοί… πλην όμως, τα πράγματα (θα) είναι ακόμη χειρότερα!

Διότι τους διέφυγαν μερικές …λεπτομερειούλες, λίαν ανατριχιαστικές.

Η έκλειψη αυτή ήταν ορατή πάνω από τις ηπαπάρα (καί πουθενά αλλού), καί πολλοί τη συνέδεσαν -ως «μεταφυσική» εκκίνησή του- με τον επερχόμενο Γ’ ΠΠ, διότι είναι η πρώτη τέτοια έκλειψη -δηλ. Ηλιακή, ορατή πάνω από τις ηπαπάρα- μετά το 1914 (χρονιά ενάρξεως Α’ ΠΠ). Πρέπει να πω ότι, από τους διαδικτυακούς γραφιάδες που ασχολήθηκαν, ο Γκόρο Αντάτσι κάλυψε πολύ καλά το θέμα. Μάλιστα, «βγάζει καί τον λαγό» ότι η σκιά της επόμενης Ηλιακής εκλείψεως πάνω από τις ηπαπάρα διασταυρώνεται με τούτης εδώ σε μιά περιοχή, με τηλεφωνικό πρόθεμα …618!!!

Ο Γκόρο επίσης συνδέει αυτή την έκλειψη με τον επερχόμενο πόλεμο, λόγωι 1914, αλλά μάλλον «ξεχνάει» ότι η είσοδος των ηπαπάρα στον Α’ ΠΠ έγινε το 1917 (6 Απριλίου), με σχεδόν τρία χρόνια καθυστέρηση. (Αυτοί οι οβραιομασώνοι των ηπαπάρα, ρέ παιδί μου, σε κάτι τέτοιες φάσεις επιδεικνύουν αντανακλαστικά Ράν-Τάν-Πλάν… Τους παίρνει κάπως αργά ο πόνος -όταν έχουν πλέον κατασφαγεί οι ήδη εμπόλεμοι- γιά την αποκατάσταση της «ντεμόκρασυ». Σε άλλες περιπτώσεις, βέβαια, το ντέρτι γιά την αποκατάσταση «ντεμόκρασυ» των …ξένων κρατών τους πιάνει ξαφνικά.)

Το 1917/2017, λοιπόν… Κι έλεγα κι εγώ, πώς καί δεν ξεκίνησε ο Γ’ ΠΠ το 2014, με τη συμπλήρωση ακριβώς 100 ετών από τον Α’ ΠΠ!… αφού τα 100 χρόνια είναι μία πολύ αναγνωρίσιμη περίοδος της περιοδικότητας των ιστορικών/κοινωνικών γεγονότων. Έ, νά γιατί! (Οπότε, φέτος, προσδεθήτε καί μήν καπνίζετε. Πέφτουμε σε αναταράξεις! Λόλ!!!)


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρένθεση: ο Β’ ΠΠ ξεκίνησε σχεδόν ακριβώς …33 χρόνια μετά τον Α’. (Μπάααα…. πού πάει το μυαλό σας; τυχαίο ήταν!   ) Είπαμε: γέφυρα Λουγκόου, στα 4 εφτάρια – 07/07/1937, στις 7 το απόγευμα. Ήταν η πρώτη συμπλοκή εμπολέμων χωρών.

Αλλά, ας το δούμε κάπως αναλυτικά.

Τα στοιχεία της έκλειψης είναι συνοπτικώς αυτά εδώ, όπως θεάθηκε αυτή …από τον ουρανό:

Κι όπως θεάθηκε από τη Γή… (Στις κεντρικές ηπαπάρα.)

Τί παρατηρείτε;

Μά, ναί, έγινε πολύ κοντά στον Βασιλίσκο.

Εδώ καί καιρό έχω πεί ότι η σημαία της τουρκίτσας (καί του πακιχεστάν) απεικονίζει επακριβώς έκλειψη Ηλίου δίπλα στον Βασιλίσκο.

Κι όχι μιά τυχαία έκλειψη!

Αλλ’ αυτή ακριβώς που συνέβη επάνω από την Ατλαντίδα κατά την εαρινή ισημερία του 9600 πΧ, η οποία «εσάλπισε» την επίθεση των Ατλάντων εναντίον των Ελλήνων καί των λοιπών λαών της ανατολικής Μεσογείου.

Διότι εκλείψεις Ηλίου γίνονται πολλές…

…αλλά τόσο κοντά (ή επάνω) στον Βασιλίσκο, πολύ σπάνια!

Συνδυάστε, λοιπόν, τα ήδη αναγραφέντα…

…συν το ότι το «μυστικό» όνομα των ηπαπάρα είναι «Νέα Ατλαντίς» (όπως τις ονόμασε ο Φράνσις Μπέηκον)…

…καί τα νέα δεν είναι καθόλου, μα καθόλου ευχάριστα.

Κι έλεγα κι εγώ, ο -τρομάρα μου- ερευνητής: Μά, γιατί όχι το καλοκαίρι του 2014; Γιατί τέτοια καθυστέρηση εδώ καί τρία χρονάκια; Τί περιμένουν «αυτοί», αφού έχασαν την «επέτειο» των 100 ετών;

(Είπαμε: περιοδικότητα ιστορικών/κοινωνικών φαινομένων. Η επέκταση της θεωρίας του Κοντράτυεφ στα ιστορικά καί κοινωνικά φαινόμενα – γιά την οποία τον τουφεκίσανε οι μπολσεβίκοι, κατ’ εντολήν του κρυφού τους ιερατείου, εννοείται, …γιά να μην την σκεφτεί – την επέκταση!

Δυστυχώς γιά  το συγκεκριμένο κωλο-ιερατείο, καί παρά τα όσα αρχαία βιβλία κατέστρεψε κι έκρυψε, οι αρχαίοι ημών την ήξεραν… άσε που τη μυρίστηκαν καί κάποιοι, ελάχιστοι …νέοι ημών, σαν τον γράφοντα! Λόλ!!!)

Έ, νά γιατί!!!

(Καί όχι, βλακούλη Εργοδότη, δεν μπλοκάρανε τα σχέδιά τους, «αυτωνών». Ρολόϊ πάνε. Να τα κοιτάς καλύτερα τα πραγματικά στοιχεία, νέους!)

Ξεκινάει, λοιπόν… Οι απρονόητοι της τελευταίας στιγμής, ετοιμαστήτε. Πάρτε τα μέτρα σας, να επιβιώσετε. Τελευταία σας ευκαιρία!

Υγ: Η τουρκίτσα εσχάτως προσκάλεσε πακιχεστανούς πιλότους γιά τα πολεμικά της αεροπλάνα. Τυχαίο; Ναί, τυχαίο κι αυτό! Λόλ!!!

Υγ 2: Αυτή η ανάρτηση (καί η επόμενη) ουδόλως ξεφεύγουν από το θέμα της αισυμνητείας καί της διασώσεως του έθνους μας.

ΕργΔημΈργ!

Loading...

11 thoughts on “Η έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου 2017

 1. ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια says:

  Από γνωστό μου, που παρακολουθεί όλα τα σχετικά γεγονότα με τον μηχανισμό των Αντικυθήρων, πληροφορήθηκα ότι ο μηχανισμός είχε «κολλήσει» σε μια έκλειψη Ηλίου κοντά στον Βασιλίσκο, που «ιστορείται» ότι έγινε Νοτίως της Νήσου των Αζόρων. Από πρόχειρους υπολογισμούς, ως ημερομηνία ανοιγμένη στο Ιουλιανό Ημερολόγιο διακρίνεται ο Αύγουστος του 9604 π. Χ. …
  Μελετώντας Κριτία Πλάτωνα σε σχέση με την Ελληνική Μυθολογία, νομίζω ότι οι Αθηναίοι του «κρυμμένου» από τους Άτλαντες Βασιλείου της Φθίας -Αρραντίδος Ολύμπου είχαν εκστρατεύσει κατά της Ατλαντίδος … Σύμφωνα με την Ιλιάδα και Οδύσσεια του Ομήρου, που νομίζω ότι αφορά αυτή την εποχή, οι Αθηναίοι μετά σφοδρές μάχες στα στενά του Ηρακλέους, το σημερινό Γιβραλτάρ στην Ευρωπαϊκή Ακτή, κατάφεραν να νικήσουν τους εκεί εγκατεστημένους Άτλαντες – Τρώες (Ιλιάδα). Έτσι ένα μέρος του στόλου των Ελλήνων, συγκεκριμένα οι στόλοι των Ενωμένων Ελλήνων επέστρεψαν, ενώ μέρος του στόλου των Αθηναίων με αρχηγό τον Οδυσσέα, πέρασαν τις Ηράκλειες Στήλες στον Ατλαντικό Ωκεανό, για να χτυπήσουν την Βασιλίδα του κακού, την Ποσειδωνία Μητρόπολη των Ατλάντων. Στην διαδρομή αυτή, οι συμμετέχοντες στον στόλο των Αθηναίων, έγιναν μάρτυρες μιας ανεξήγητης τρομερής κακοκαιρίας στον Ατλαντικό Ωκεανό. Τα πάντα σκοτείνιασαν για πολλές μέρες, τόσο που δεν φαίνονταν ούτε τα Άστρα στον Ουρανό … Ως ναυτικοί με την διαίσθηση τους αναγκάστηκαν να επιστρέψουν … προς Ανατολάς …. για να βρεθούν ζωντανοί ελάχιστοι από αυτούς, μεταξύ των οποίων και ο Οδυσσέας, στις ανατολικές ακτές της Ιβηρίας μέχρι Σιβηρίας, κοντά στην σημερινή πόλη της Πορτογαλικής Λισσαβόνας (=Ulysses polis). Από την Λισσαβώνα ξεκινά το περίφημο ταξίδι της επιστροφής του Οδυσσέα (Οδύσσεια) … Γεγονός της προϊστορίας ή απλώς ένας ακόμα μύθος … Ο χρόνος θα δείξει ….
  Παρακαλώ όσοι αναφέρονται σε αυτό το σχόλιο να αναφέρονται στην πηγή ( http://katohika.gr/diethni/ekleipsi-iliou-stis-21-augoustou-2017/) και στο ψευδώνυμο του σχολιαστή (ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια)…

  • Ανώνυμος says:

   η αληθεια ειναι οτι ο οδυσσεας περασε και την διαφορα σε υψος που εχουν εκει που ενωνοντε οι δυο ωκεανοί ,,στην διώρυγα του παναμα … και εχασε εκει το πληρωμα του,,,δεν υπηρχε τοτε στη διωρυγα να ανεβοκατεβαευνουν τα πλοία με δεξαμενές ,,,αλλα γιατι λετε για αμερικη και στον ουρανο φανηκε απο παντου στης 9 το βραδυ ολοκληρο φως,σαν αστςερι να πλησιαζει την σεληνη και να μπαινει σε αυτην ,,,,την προηγουμενη μερα ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ξεπροβαλε ενα πορτοκαλι ημισεληνο εκανε βολτουλες περιξ αυτης …ΜΗΠΩΣ ΑΝΩΘΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ,,,,τωρα που εγινε η συνοδος με τους ρεγκουλους ,,,η μαχη ανωθεν ξεκινησε ,,,,τα σημαδια θα γινουν ορατα και εδω,,,,επρεπε να εχουν φυγει τα σκατα απο την γη ,,,τωρα τωρα θα το παιξουν νταηδες ,,στο τελος ομως χανουν παντα ,,,

   • ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια says:

    Ο Βασιλίσκος ή Regulus, μεγάλο αστέρι στον στον αστερισμό του Λέοντα σε συνδυασμό με την έκλειψη σελήνης μας παρέχει την πληροφορία του τόπου και χρόνου που έλαβε χώρα το φαινόμενο της έκλειψης σελήνης, δηλαδή αν έχουν γίνει σωστά οι υπολογισμοί στο τέλος Αυγούστου του έτος 9604 π. Χ. Κατά την γνώμη μου όλα τα άλλα όπως η άνωθεν εισβολή κτλ είναι αστρολογικές φήμες … φυσικά χωρίς σημασία. Αν ο Οδυσσέας κάτω από την πολυήμερη «extreme» κακοκαιρία στον Ατλαντικό, αποπροσανατολίστηκε και οδηγήθηκε σε μια περιπέτεια στην Αμερικανική Ήπειρο και γιατί όχι και στον Παναμά ακούγετε σαν μια άλλη συμπληρωματική εκδοχή. Τότε όμως στον Παναμά δεν υπήρχε η σημερινή τεχνητή Διώρυγα, ίσως όμως να υπήρχε Ιωλκός … Δεν ξέρω. Πάντως όπως και να έχει ο Οδυσσέας τελικά έφθασε στις ανατολικές ακτές της Ιβηρίας και συγκεκριμένα στην Λισσαβόνα από όπου ξετυλίχθηκε η τελική φάση επιστροφής στην Πατρίδα του …

    • ΑΕΡΑΚΗΣ says:

     Διόρθωση Αντί έκλειψη Σελήνης διάβαζε έκλειψη Ηλίου …

     ΥΓ Παρακαλώ τα Κατοχικά Νέα όπως ενημερώσουν τους σχολιαστές της ιστοσελίδας τους, πως γίνονται διορθώσεις σε σχόλια που παρατηρούνται λάθη μετά την ανάρτησή τους …
     Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

     • ΣΑΛΟΣ Από μικρό και τρελό, μαθαίνεις την αλήθεια says:

      Σας ευχαριστώ πολύ για την Διόρθωση.

    • απαντηση στον ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ, ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ says:

     σκύλα -χαρυβδη ……ακριβεις αναφορα του παναμα,,,,,τωρα για τα αλλα δεν εχω δει να τα λενε αλλου αλλα λεω κατι που ειδα αλλα και ταυτοχρονα πολλοι αλλοι απο διαφορετικα μερη και το μονο που το ενωναι ηταν η ακριβεις αναφορα και ωρα,κατεγραμενη σε κινητο ,,,χωρις να ξερει ο ενας τι ελεγε ο αλλος ,,αν ξερει κανεις για τα αλλα για ανωθεν εισβολη ας μας πει ,,,παντως ο παναμας ειναι νεφακτο αναφορα ομηρου,,,,και αυτο ανελυσα

 2. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Ναι εντάξει και μετά θα ξυπνήσουμε. Όλοι πίστευαν ότι με την ΄έκλειψη θα υπάρξει απόλυτη αναρχία στις ΗΠΑ και μετά θα έλθει αντίχριστος, αλλά δεν έγινε έτσι. Ο αντίχριστος θα έλθει τότε που θα το επιτρέψει ο Θεός, όταν του ανοίξει αυτός το δρόμο και όχι όταν γίνεται μία έκλειψη ή κάποιο άλλο αστρολογικό φαινόμενο

   • ΝΑΙ says:

    Αναρχία δεν υπάρχει πουθενά εκτός άμα εννοείς την υποτιθέμενη διαφημιστική αναρχία που προβάλουν τα ΜΜΕ στην Αμερική. Σε μια πλήρεις αναρχία θα είχαν καταρεύσει τα πάντα και θα επικρατούσε το απόλυτο χάος με ότι αυτό συναπάγεται. Στα πρόθυρα αναρχίας βαδίζει η Βενεζουέλα αλλά δεν μπορούμε να πούμε ακόμα ότι επικρατεί πλήρεις αναρχία αφού η κατάσταση είναι υπό κάποιο έλεγχο από την εκάστοτε εκεί εξουσία. Φαντάσου δηλαδή πόσο μεγάλη διαφορά έχει η κατάσταση στην Βενεζούελα με αυτή της Αμερικής. Στην Αμερική δεν υπάρχει καμιά αναρχία λοιπόν γιατί η κατάσταση εκεί είναι πολύ σοφτ και πλήρεις ελεγχόμενη από την εξουσία.

  • jojogr says:

   σίγουρα όταν επιτρέψει ο Θεός μας, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο Θεός μέσω της φύσης και του σύμπαντος μας δείχνει τα σημάδια του…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *