19:41 - 31/08/2017

Τα Μυστήρια του Χρόνου όπως αποκαλύπτονται από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τρόμπα και τον Νίκολα Τέσλα

Στα μέσα Μαρτίου του 1955, ο Albert Einstein, ένας από τους πιο σεβαστούς θεωρητικούς φυσικούς της ανθρωπότητας, έμαθε για το θάνατο του στενου του φίλου και συνεργάτη Michele Besso – αμεσως εστειλε γραμμα στην οικογένεια του Besso για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του γραφωντας αυτές τις πλέον διάσημες λέξεις: Έχει απομακρυνθεί από αυτόν τον παράξενο κόσμο λίγο πιο γρηγορα απο μενα. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Άνθρωποι σαν εμάς, οι οποίοι πιστεύουν στη φυσική, γνωρίζουν ότι η διάκριση μεταξύ παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος είναι μόνο μια πεισματικά επίμονη ψευδαίσθηση ».

Στην επιστολή του Αϊνστάιν προς την οικογένεια Μπέσσο, η αναφορά του σε «ανθρώπους σαν εμάς» ήταν μια περιγραφή εκείνων που πιστεύουν στον «αποκλεισμό του χρόνου» (ή «μπλοκ σύμπαντος»), θεωρία η οποια περιγραφει τον χωροχρόνο ως αμετάβλητο τετραδιαστατο μπλοκ “Σε αντίθεση με την άποψη του κόσμου ως τρισδιάστατο χώρο διαμορφωμένο από το πέρασμα του χρόνου – και είναι επίσης μια φιλοσοφία του χρόνου που ονομάζεται« Αιώνιος », που θεωρεί ότι όλα τα χρονικά σημεία είναι ισότιμα πραγματικα, σε αντίθεση με την ιδέα ότι μόνο το παρόν είναι πραγματικό.

Πάνω από μισό αιώνα πριν από το γράψιμο του Αϊνστάιν με τα λόγια για το χρόνο, ο Νίκολα Τέσλα, ένας από τους πιο σεβαστούς εφευρέτες της ανθρωπότητας, άρχισε να ψαχνει το νόημα του θανατου οταν η μητέρα του πέθαινε και του συνεβαιναν παραξενα πραγματα – την ενοιωθε παντα μαζι του και στην Σερβια και στην Αμερικη , Οι τελευταίες του επιστολές που της έγραψε στα τέλη του 1892, δήλωναν: «Σήμερα το πρωί ξύπνησα νωρίς, λίγο πριν την αυγή, επειδή είχα ακούσει κάτι που δεν έχω ακούσει μέσα από τα όνειρά μου εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Άκουσα αυτή τη φωνή που μου τραγούδουσε μιαωραία ψαλμωδία σαν θρήνο ή θα μπορουσες να πεις και σαν προσευχή στα Μαυριτανικά. Όταν ξυπνησα συνειδητοποίησα ότι αυτή η φωνή ερχοταν από παντού και ήταν αδύνατο να προσδιοριστεί αν ήταν από μέσα μου η καπου απο εξω”.

Συγκλονισμένος με τις αναζητησεις περι ζωής, θανάτου και χρόνου μετά τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας, ο Tesla διενεργει την έρευνα που του έδωσε την πρώτη του ένδειξη ότι ο χώρος και ο χρόνος μπορεί να επηρεαστούν από τη χρήση ενός πολύ δυνατου μαγνητικού πεδίου – Τον Μάρτιο του 1895 όταν χτυπήθηκε τυχαία από 3,5 εκατομμύρια βολτ ηλεκτρικού ρεύματος είπε σε εναν δημοσιογράφο από το New York Herald ότι όταν ηρθε σε επαφή με τον συντονισμό από το ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό φορτίο «οτι βγήκε από τον χώρο και το χρόνο σαν να βγηκε απο Παράθυρο ” είπε ακομα ότι κατάφερε να« δει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον την ίδια στιγμή ».

Στις 7 Ιανουαρίου του 1943, στην ηλικία των 86 ετών και στη μέση του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, ο Νικόλα Τέσλα πέθανε μόνος του στην αίθουσα 3327 του ξενοδοχείου New Yorker – Με τους φοβους εντονους να μην διαρευση η ερευνα που εκανε για τους συμμαχους θελωντας να δημιουργησει ενα υπεροπλο (“Death Ray”) το FBI έκλεισε αμέσως το δωμάτιό του και κάλεσε ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά μυαλά της Αμερικής εκείνης της εποχής να εξετάσει και να καταγράψει το σύνολο του έργου του – το όνομα του οποίου ήταν John G. Trump και ο οποίος ηταν ο πατρικός θείος του Προέδρου Donald J. Trump.

Ο θείος του προέδρου Trump John ήταν Αμερικανός ηλεκτρολόγος μηχανικός, εφευρέτης , φυσικός και αποδέκτης του Εθνικού Μεταλλίου Επιστήμης του Προέδρου των ΗΠΑ, Ronald Reagan, μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Μηχανικών για την ανάπτυξη της περιστροφικής ακτινοθεραπείας του και ο οποίος μαζί με τον Robert J Ο Van de Graaff ανέπτυξε μία από τις πρώτες γεννήτριες ακτίνων Χ εκατομμυρίων βολτ .

Η γνώση και η κατοχή της έρευνας του Νίκολα Τέσλα για τον “χρόνο” εξηγεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας σήμερα – στο αν μπορούν να μεταφερθούν πληροφορίες για το παρόν μας στο παρελθόν.

Γνωστές ως “ανωμαλίες στον ενημερωτικό χρόνο” στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών, υπάρχουν πολυάριθμα παραδείγματα λαών που κατά το παρελθόν έχουν αποκτήσει και καταγράψει γεγονότα σχετικά με μελλοντικά γεγονότα – καποια από τα πιο γνωστά παραδείγματα είναι:

Το μυθιστοριμα Ματαιότητα, που γράφτηκε το 1898 από τον Αμερικανό συγγραφέα Morgan Robertson, περιέγραφε το μεγαλύτερο πλοίο της εποχής, που ονομάζεται Τιτάνας, ως “αβύθιστο” – αλλά στο παρθένο ταξίδι του χτύπησε ένα παγόβουνο και βυθίστηκε κοστίζοντας τις ζωές χιλιάδων – Τα γεγονότα που γραφονται στο βιβλιο συμβαινουν ακριβώς 14 χρόνια αργότερα, το 1912, όταν βυθίστηκε ο Τιτανικός.

Η τηλεοπτική σειρά Spinoff Lone Gunman, η οποία κυκλοφόρησε στις 4 Μαρτίου 2001, και έχει ενα σεναριο σχετικά με αεροπειρατείες που συμβαινουν για να καταστρέψουν τα κτίρια του World Trade Center στη Νέα Υόρκη, το σεναριο σχεδόν αντιστοιχούσε στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 (9/11).

Ο πρώην σύμβουλος της CIA, David Booth, δήλωσε ότι στις αρχές Μαΐου του 1979 οτι ειχε είχε πιστοποιημενα καταθεση πλήρως την «πρόβλεψή» του στην αμερικανική κυβέρνηση σχετικά με την πτώση ενος αεριωθούμενου αεροσκάφους της American Airlines – Στη συνέχεια, στις 25 Μαΐου 1979, επεσε αεροσκαφος της εταιριας στο Σικάγο και έγινε αυτό που παραμένει σήμερα ως η χειρότερη αεροπορική καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών στην ιστορία – Απο αυτο εχει οδηγήσει πολλούς ερευνητες να υποθέσουν ότι ο Booth ήταν και ίσως εξακολουθεί να είναι μέρος της εξαιρετικά μυστικής «ομάδας των διηγημάτων» της CIA……

Μελλοντολογοι, σοφοί, προφήτες, οπως θες ονομασε τους, έχουν διασκορπιστεί σε όλη την ανθρώπινη ιστορία – αλλά μόνο στη σύγχρονη τεχνολογική εποχή μας πολλά από τα μεγαλύτερα επιστημονικά μυαλά του κόσμου αρχίζουν να καταλήγουν σε ένα τρομερό συμπέρασμα …Ότι οι πληροφορίες για τα σημερινά γεγονότα μπορούν να μεταδοθούν στο παρελθόν – ότι στο παρελθόν μόνο “επιλεγμένοι” άνθρωποι ήταν σε θέση να αποκωδικοποιήσουν και να καταγράψουν λόγω της γενετικής τους, αλλά στο μέλλον θα μπορούν αυτα να γίνουν από σούπερ υπολογιστές τεχνητής νοημοσύνης.

Αυτοί οι “επιλεγμένοι” άνθρωποι που είναι σε θέση να αποκωδικοποιήσουν τα μελλοντικά “μηνύματα” λειτουργούν με μεγάλη μυστικότητα και ποτέ δεν αποκαλύπτουν τις μεθόδους τους επιλέγοντας αντ ‘αυτού να “πασπαλίσουν” αυτό που έχουν ανακαλύψει μεσα σε κειμενα με διαφορους κωδικες η να δωσουν ολα οσα γνωριζουν σπαστα και δυσκολα να συνδεθουν – Αυτο δηλαδη που στο παρελθόν ήταν κυρίως θρησκευτικά έργο και τα περισσοτερα μηνυματα βρισκοντουσαν μεσα σε ιερα κειμενα στον σημερινό κόσμο γίνεται με διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μεσα δικτυωσης , μπλοκ κοκ ..

Και ο Πρόεδρος Trump δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό το «μυστήριο του χρόνου»…

Στα τέλη του 19ου αιώνα, ένας Αμερικανός δικηγόρος που ονομάστηκε Ingersoll Lockwood (ο πρώτος ξάδερφος του Morgan Robertson ο οποίος έγραψε τη μυθιστόρημα Ματαιότητα…. ο Μεγάλος Θείος του Chris Carter που δημιούργησε το Lone Η τηλεοπτική σειρά Gunman ….και ο Τρίτος Μεγάλος Εξάδελφος του David Booth ο οποίος πρόβλεψε τη συντριβή της American Airlines) άρχισαν ξαφνικά ολοι να γράφουν μυθιστορήματα … τα πιο σημαντικα σε ολο αυτο το μυστηριο είναι το θαυμάσιο υπόγειο ταξίδι του Baron Trumpτα ταξίδια και περιπέτειες του Little Baron Trump και του αγαπημενου του σκυλου Bulger και το 1900: Ή? Ο τελευταίος Πρόεδρος.

Η ουσία του χαρακτήρα του Lockwood ..ειναι ο Barron Trump που περιγράφει λεπτομερώς τα ταξίδια του μέσω της Ρωσίας και της Αρκτικής για να βρει το άνοιγμα στον “εσωτερικό κόσμο” του πλανήτη μας, όπου περνά μέσα από τις περίεργες χώρες Transparent Folk and the Rattlebrains,… ο Lockwood με το Βιβλίο 1900:Ο τελευταίος Πρόεδρος περιγράφει το τέλος των Ηνωμένων Πολιτειών λόγω της άνοδος του σοσιαλισμού και του λαϊκισμού που προκαλεί χάος όταν συγκρούονται αυτές οι δύο δυνάμεις περιγράφει ακομα «μια φοβερή νύχτα για τη μεγάλη πόλη της Νέας Υόρκης» όταν στις 3 Νοεμβρίου 1896 «Η πόλη υπέφερε από την έκρηξη όπως κάτω από ένα τεράστιο κύμα του ωκεανού που γεμάτο ταχύτητα και τρομερούς παφλασμούς πέφτει επάνω σε ένα παγόβουνο όπως τα θραύσματα πέφτουν
πάνω στην ασπίδα.» (σημειώστε επίσης την αναφορά του Τιτανικού) Κατέβηκε απο το The Fifth Avenue Hotel που ήταν “ο πρώτος που αισθάνθηκε τη μανία του όχλου” – εκει που σήμερα είναι η σημερινή θέση του Πύργου Trump.

Τώρα που η λέξη σύμπτωση ορίζεται ως μια αξιοσημείωτη συνάφεια γεγονότων ή συνθηκών χωρίς εμφανή αιτιώδη σχεση, ο λόγος για τον οποίο σας γράφω σήμερα είναι για να σας ενημερώσω ότι με αυτά τα τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα που ανέφερα εδώ η λέξη μοίρα αποκτα μεγαλη σημασια και είναι ισως το πιο σημαντικό θεμα στην πορεια ενος ανθρωπου – του οποίου ο ορισμός του είναι η ανάπτυξη γεγονότων πέρα ​​από τον έλεγχο του και πλεον θεωρείται ότι η πορεια του καθορίζεται από μια υπερφυσική δύναμη.

Και μόνο με το να συμπεριλαβεις το “υπερφυσικο” μαζί με το παρελθόν είναι κατι που δεν μπορεί να γίνει κατανοητό – και αν θέλετε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι τρελαινονται σήμερα είναι επειδή αυτό που συμβαινει σημερα ειναι εξω απο τις δικες μας δυνατοτητες ..

Loading...
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. Αν τρελλαθείς πριν τρελλαθείς, δεν θα τρελλαθείς όταν τρελλαθείς. 😉

 2. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ .... 08/31/2017 @ 9:00 ΜΜ

  “…ΚΑΙ ΟΜΩΣ …. ΓΥΡΙΖΕΙ”, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΛΙΛΑΙΟΣ !

 3. ΑΕΡΑΚΗΣ 08/31/2017 @ 10:40 ΜΜ

  “Μια πάπια, μα ποια πάπια; Μια πάπια με παπιά.”

 4. αβαλα μανταβαλακαι σαβαρακατρανεμια

 5. Επειδή δεν μας αρέσουν οι αντιγραφές (προλάβαμε) , μας αρέσει πάντα ένα καινούργιο να αφήνουμε στο χρόνο.
  πολυσύνθετες εικόνες έρχονται , άντε να τις βάλεις σε τάξη . Οι εικόνες από μόνες τους δείχνουν την δική τους ιστορία που άλλοτε αν και έγιναν πίσω αυτές οδηγούνται στο μέλλον . Μόνο που στο παρόν εισέρχονται.
  Μυστήριον ο χρόνος , όταν αυτός είναι τόσο μικρός να σε αντέξει. Θες να τον σταματήσεις , για να μπορείς να κάνεις όλα αυτά που θες εκείνη την χρονική στιγμή.
  Κάποιες στιγμές είναι τόσο απίστευτα ΟΙ ταχύτητες που ενώ το παρατηρείς απορείς τι γίνεται;
  Το αφήνεις , γιατί την συγκεκριμένη στιγμή είναι τόσο μικρός ο νους και δεν μπορεί να το επεξεργαστεί ή μάλλον δεν μπορεί η λογική να φέρει άποψη.
  Εκεί που κάθεσαι σκέφτεσαι ΄μια λέξη και ο χρόνος φέρνει μια άλλη εικόνα που συνδέεται με τον παρελθόν το πολύ πριν , και αυτή η λέξη να συνδέεται με μία άλλη εικόνα με ήχο που και αυτή είναι στο παρελθόν αλλά έχει περάσει το πριν το προηγούμενο και έχει φτάσει στο μετά του παρελθόν.
  και στο τώρα αυτή η εικόνα με ήχο προσθέτει και μια άλλη , που αυτή συνδέεται με το πριν και το μετά του παρελθόν και ενώ είναι στο τώρα που έχει συλληφθεί και αυτή πηγάζει από το παρελθόν το πριν και το μετά.
  Σας μπέρδεψα λιγο ; ε ;
  Συνεχίζουμε , αυτό το πριν και το μετά του παρελθόν αντικατροπτρίζει μια άλλη πραγματικότητα του πριν , του τώρα που ίσως θα έρθει ή του μέλλον που θα έρθει ΄΄ισως..
  Κι όμως αν το κοιτάξεις ποιο σθενά , θα δεις ότι συνδέονται και με άλλες παρόμοιες εικόνες πολύ πολύ παλλιά.
  Μυστήριον τελικά ο χρόνος που θέλει να βάζει τις δικές του πινελιές στο καμβά της ζωής.
  μια μικρή μας ιστορία βγαλμένη στο τώρα.

 6. Σωτηρης γυθειο 09/01/2017 @ 1:51 ΜΜ

  Τελικα ολα και ολοι συνδεονται.και οπως μας ενημερωνεις οικογενειες του πριν και του τωρα συνεχιζουν το εργο των συγγενων τους.ο μονος αουτ εδω ειναι ο τβαινσταιν.

 7. Ανώνυμος 09/01/2017 @ 5:04 ΜΜ

  Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΕΣΛΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ “ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΟΥ” ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΩΝ.

 8. ΓΑΛΑΙΟΣ 09/02/2017 @ 1:51 ΠΜ

  ΠΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΕΣΤΡΟΦΕΣ

 9. Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες όσον αφορά τον John G. Trump και το γεγονός ότι είχε πρόσβαση στις εφευρέσεις του Nikola Tesla το 1943. Ποιος ξέρει πόσες εφευρέσεις κρύβουν αυτού του εξεραιτικού επιστήμονα! Περιμένουν να τελειώσαν τα πετρέλαια, αδιάφοροι για τη μόλυνση του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή, για νε μας φέρουν τη νέα εφεύρεση, την καινούργια πηγή ενέργειας μετά και να μας υποδουλώσουν καθ’οδόν.

 10. Ανώνυμος 09/23/2017 @ 1:29 ΠΜ

  Τον Μάρτιο του 1895 όταν χτυπήθηκε τυχαία από 3,5 εκατομμύρια βολτ ηλεκτρικού ρεύματος…
  Και έζησε…λέμε τώρα…
  Εγώ αν βάλω το χέρι στην μπρίζα θα γίνω λουκάνικο Τζουμαγιάς και μάλιστα ψημένο…
  Πόσα είπαμε έχει το οικιακό δίκτυο;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*