15:39 - 27/06/2022

Όλο και περισσότεροι πιλότοι που είχαν παρενέργειες μετά από εμβόλια COVID προειδοποιούν: Πολλοί από εμάς ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ…

Αιχμηρός πόνος στο στήθος. Μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα. Καρδιακές προσβολές. Εγκεφαλικά επεισόδια και επακόλουθη τύφλωση.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές ανεπιθύμητες παρενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο COVID-19 που αναφέρθηκαν από πιλότους εμπορικών αεροπορικών εταιρειών και από έναν αυξανόμενο αριθμό ομάδων υπεράσπισης που εκπροσωπούν εργαζόμενους στον κλάδο της αεροπορίας.

Σύμφωνα με αυτά τα άτομα και τις ομάδες, ο αριθμός των πιλότων που μιλούν ανοιχτά για τις παρενέργειες τους από το εμβόλιο COVID-19 είναι μικρότερος από τον αριθμό των πιλότων που εξακολουθούν να πετούν παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν ανησυχητικά συμπτώματα – αλλά δεν μιλούν ανοιχτά λόγω αυτού που περιγράφουν ως κουλτούρα εκφοβισμού στην αεροπορία.

Αυτά τα άτομα φοβούνται ότι θα χάσουν τις δουλειές και τα προς το ζην σε αντίποινα αν αποκαλύψουν τα συμπτώματά τους ή δημοσιοποιήσουν τις ιστορίες τους, ανέφεραν πηγές στο The Defender.

Ωστόσο, όλο και περισσότεροι πιλότοι έχουν μοιραστεί τις ιστορίες τους!

Ένας αυξανόμενος αριθμός οργανώσεων υπεράσπισης, που εκπροσωπούν εργαζομένους σε όλη την αεροπορική βιομηχανία και σε πολλές χώρες, στηρίζουν αυτούς τους πιλότους για να μιλήσουν ανοιχτά.

Πιλότοι στον Καναδά και την Ολλανδία ανέφεραν πρόσφατα σημαντικές νομικές νίκες σε ξεχωριστές περιπτώσεις που σχετίζονται με εμβόλια.

Ο Στίβεν Χόρνσμπι, ένας 52χρονος πιλότος σε μια παλαιά αεροπορική εταιρεία επιβατών, ήταν κάποτε ενεργός αρσιβαρίστας και ποδηλάτης.

Είναι επίσης βετεράνος του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ και της Επιχείρησης Enduring Freedom. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της FAA, πέρασε 24 ιατρικές εξετάσεις τα τελευταία 12 χρόνια, συμπεριλαμβανομένων 12 ηλεκτροκαρδιογραφημάτων (ΗΚΓ).

Ο Χόρνσμπι είπε στο The Defender, «Δεν είχα ποτέ καρδιαγγειακά προβλήματα στην ζωή μου, ούτε είχα ποτέ σοβαρά προβλήματα υγείας… Τρώω υγιεινά και κάνω αυτό που πιστεύω ότι είναι ένας ισορροπημένος τρόπος ζωής».

Ο Χόρνσμπι, ωστόσο, δεν πετάει σήμερα επειδή, όπως είπε, «αναγκάστηκε… να κάνει το εμβόλιο για τον COVID-19» και ο εργοδότης του «κατέστησε πολύ σαφές ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να το λάβουν και ότι ιατρικές/θρησκευτικές εξαιρέσεις θα ήταν πολύ δύσκολο να γίνουν αποδεκτές».

Οι δυσκολίες του Hornsby ξεκίνησαν μετά την λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου Pfizer COVID-19.

Καθώς οδηγούσε με την οικογένειά του, ο Χόρνσμπι είπε ότι ένιωθε έντονους πόνους στο στήθος, «πόνο που ακτινοβολούσε από το αριστερό μου χέρι και ο καρδιακός μου ρυθμός αυξήθηκε σαν να χτυπούσε στον λαιμό μου».

Ο Hornsby είπε ότι χρειάστηκαν πολλές διαφορετικές διαγνώσεις από γιατρούς και ιατρούς για να γίνει σύνδεση μεταξύ των προβλημάτων υγείας του και του εμβολίου.

Μια νοσοκόμα σε μια μονάδα επείγουσας φροντίδας του είπε αρχικά τα συμπτώματά του δεν συσχετίζονται με καρδιακή προσβολή και πιθανότατα δεν σχετίζονται με το εμβόλιο. Αργότερα, σε ένα δωμάτιο επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, του είπαν και πάλι ότι τα συμπτώματά του δεν ήταν πιθανό να σχετίζονται με το εμβόλιο.

Ο Hornsby διαγνώστηκε τελικά με αυξημένη αρτηριακή πίεση, αλλά του είπαν ότι δεν είχε υποστεί καρδιακή προσβολή. Οι γιατροί τον συμβούλεψαν να παρακολουθήσει έναν καρδιολόγο και του είπαν ότι δεν θα αναφέρουν την περίπτωσή του στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Παρενεργειών Εμβολίου (VAERS).

Ο Χόρνσμπι είπε ότι ο καρδιολόγος του, αφού έκανε αιματολογικές εξετάσεις, του είπε ότι η καρδιά του ήταν υγιής και παρόλο που ο γιατρός δεν απέρριψε την πιθανότητα ότι τα καρδιακά του προβλήματα συνδέονται με το εμβόλιο, του είπε ότι τα συμπτώματα ήταν «πιθανότατα από στρες ή μυοσκελετικό πρόβλημα».

Ο Χόρνσμπι συνέχισε να βιώνει «διακοπτόμενους πόνους», παρά το γεγονός ότι έπαιρνε θεραπείες στο σπίτι, όπως τσάι και συμπληρώματα για να ηρεμήσει τον καρδιακό του ρυθμό, τα οποία είπε ότι ήταν χρήσιμα.

Μόλις τον Δεκέμβριο του 2021, όταν επρόκειτο να ανανεωθεί η ιατρική του πιστοποίηση, ο αεροϊατρικός εξεταστής του (AME) τον συμβούλεψε να φοράει οθόνη Holter (ένας τύπος φορητού ΗΚΓ) για μια εβδομάδα για να παρακολουθεί την καρδιά του.

«Τότε ανακάλυψα ότι είχα προβλήματα αρρυθμίας, καρδιακούς παλμούς και [έναν] ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό, που συνέβαινε σχεδόν αποκλειστικά την νύχτα», είπε ο Hornsby. «Επέστρεψα στον ΑΜΕ μου, ο οποίος μετά μου είπε ότι έπρεπε να πάω να βρω έναν καλό καρδιολόγο και να γίνω υγιής».

Τον επόμενο μήνα, ένας άλλος καρδιολόγος διέγνωσε στον Hornsby μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από εμβόλιο .

«Η καρδιά μου είχε φλεγμονή», είπε ο Χόρνσμπι. «Μετά από ένα ηχοκαρδιογράφημα, έδειξε ότι η καρδιά μου διαστέλλεται ελαφρά με υγρό πίσω από την καρδιά μου».

«Κοιτάζοντας πίσω, αν η καρδιά μου δεν ήταν υγιής, σίγουρα θα είχα πεθάνει από καρδιακή ανακοπή όπως βλέπετε σε νεαρούς αθλητές», είπε.

Ο Χόρνσμπι είπε ότι πιστεύει ότι άλλοι πιλότοι με παρόμοια συμπτώματα εξακολουθούν να πετούν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των επιβατών.

Προς επίρρωση των λεγομένων του, ο Γκλεν Γουότερς πρώην καπετάνιος της Virgin Australia, ο οποίος τώρα είναι εκπρόσωπος μιας ομάδας εργαζομένων από την ίδια αεροπορική εταιρεία, δήλωσε πως «κανένας από τους πιλότους που υποφέρουν από παρενέργειες δεν είναι έτοιμος να μιλήσει» επειδή «η εταιρεία προσπαθεί ενεργά να απολύσει οποιονδήποτε αναφέρει βλάβη από εμβόλια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΤΟ 2021 ΠΈΘΑΝΑΝ 111 ΠΙΛΌΤΟΙ – ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Μήπως οι 100 νεκροί πιλότοι αμερικανικών αερογραμμών προσπαθούν να μας στείλουν ένα μήνυμα για την ασφάλεια των εμβολίων;

Ο Γουότερς δήλωσε ότι «υπάρχουν αρκετοί λόγοι που οι πληγέντες πιλότοι δεν θα εμφανιστούν», όπως:

Θα στιγματιστούν ως αντεμβολιαστές
Υπάρχει μια απροθυμία από την πλευρά της ιατρικής κοινότητας να εμπλακεί στο θέμα.
Οι κατασκευαστές εμβολίων θα αγωνιστούν ενεργά κατά των ισχυρισμών τους.
Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν αποστασιοποιηθεί από τους ισχυρισμούς που αφορούν το εμβόλιο.
Οι πιλότοι δεν θέλουν να χάσουν τις ιατρικές τους πιστοποιήσεις, την δουλειά ή την καριέρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ALERT – Αποκάλυψη ΦΡΙΚΗΣ: Πεθαίνουν πολλοί…ΠΙΛΟΤΟΙ σε όλο τον κόσμο λόγω του μπολιού!!! 5 νεκροί μόνο από την Jetblue!!!

British Airways: 4 νεκροί πιλότοι μετά το εμβόλιο! «Κανένας από τους θανάτους δεν συνδέεται με τον εμβολιασμό», λέει η εταιρεία
el.gr

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΩΤΕΡΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

  2. Καθ' οδόν 06/28/2022 @ 12:50 ΜΜ

    “Έφυγε” στον ύπνο της η συνθέτης του “Υδροχόου” και του “Άχ Ελλάδα σ’ αγαπώ”, Βάσω Αλαγιάννη.

    kosmodromio.gr/2022/06/27/pethane-h-basw-alagiannh/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*