ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ= ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ= ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!! ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Γιατί έστειλαν την Τουρκάλα υπουργό στο Ρότερνταμ οι σφαγείς των λαών της περιοχής μας;;; Κάθε σκέψη και κάθε κίνηση του Μεμέτη δεν είναι τυχαία όπως γνωρίζει ο έλληνας!!! Η χθεσινή αφορμή των γεγονότων με την Τουρκάλα υπουργό είναι μέρος του μεγάλου σχεδίου του φασίστα Ερντογαν για να κερδίσει την τουρκικη κοινη γνώμη και τους Τούρκους που είναι εναντίων του. Δεν είναι όλοι οι Τούρκοι τόσο αμόρφωτοι όσο οι Τούρκοι του εξωτερικού. Οι Τούρκοι στο εξωτερικό είναι συνήθως χαμηλού μορφωτικού επιπέδου γιατί οι άνθρωποι χρειάστηκαν να φύγουν από την χώρα τους που στην κυριολεξία πεινούσαν. Για αυτό ακριβώς ποντάρει ο πονηρός Ερντογάν στα τουρκόπουλα του εξωτερικού αποδείχνοντας τους ότι κανείς από τους Ολλανδούς ή Γερμανούς πολίτες δεν θρέφει καμία συμπάθεια προς τους Τούρκους της Ευρώπης. Έτσι κερδίζει όλη αυτήν την μάζα τούρκων του εξωτερικού ΟΧΙ μόνο στην Ολλανδία (400.000 Τούρκους) αλλά και στην Γερμανία με 5+ εκατομμύρια Τούρκους.

Εσκεμμένα εμποδίστηκε η Τουρκάλα μαντιλοφόρα υπουργός από τις Ολλανδικές αρχές γιατί την ερχόμενη Τετάρτη 15-3-17 έχουν εκλογές.
Στις εκλογές αυτές ο ακροδεξιός φασίστας Βίλτερς που πληρώνετε από τον διεθνή σιωνισμό και φυσικά δεν θα αναφερθεί ποτέ στους ολλανδούς πολίτες, μπορεί να βγει ό μεγάλος νικητής στην χώρα της Ελευθερίας των Ομοφυλόφιλων και τραβεστί!!! Ο φασίστας Βίλτερς έχει σύμφωνα με τα γκάλοπ το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων έστω και αν τα στρουμφάκια των ΜΜΕ τον βγάζουν τώρα δεύτερο στις μετρήσεις που σκαρώνουν για να δώσουν τους ψήφους στην τωρινή κυβέρνηση (δεξιών και σοσιαλιστών). Ο φασίστας Βίλντερς ονομάζει το Κοράνι το μεγαλύτερο φασιστικό Βιβλίο του κόσμου. Κανείς άλλος παρα μόνο ένας φασίστας γνωρίζει τελικά τι εστί φασισμός!!!

Οι ολλανδοί πολίτες έχουν ξυπνήσει λίγο τον τελευταίο καιρό σε ότι αφορά το θέμα της καταστροφής της κοινωνίας τους με την ανεξέλεγκτη πολιτική των Νεολιμπεραλιστων των 4-5 δεκαετιών που πέρασαν. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί η Τουρκάλα εμποδίστηκε στο Ρότερνταμ από την αστυνομία. Δεν εμποδίστηκε επειδή η Ολλανδική κυβέρνηση δεν θα συμπαθούσε τους Τούρκους αλλά επειδή σε λίγες ημέρες έρχονται εκλογές και δεν θέλουν να τους “μαυρίσουν” οι ολλανδοί πολίτες που αντιστέκονται όσο μπορούν στην ισλαμοποίηση της χώρας τους!!!

Στην εικόνα βλέπετε τα ολλανδικά Πάτριοτ που έστειλαν αμέσως στους Τούρκους-δολοφόνους της Συρίας. Τους πήραν πίσω μεσα στο 2015 όταν είδαν οτι η ρωσική Αρκούδα άρχισε να δαγκώνει “κωλαράκια”…

Η Ολλανδική κυβέρνηση όμως ρίχνει, βάσει σχεδίου, λάδι στην φωτιά ώστε να πάρει τους ψήφους που χρειάζεται για να ξαναβγεί και να κοροϊδέψει άλλα 4 χρόνια τους ψηφοφόρους της χώρας.
Μην ξεχνάμε ότι Ολλανδία-Τουρκία σημαίνει Συμμαχία!!! Όταν ο Σιωνισμος ξεκίνησε να πολεμά την Συρία, η Ολλανδία έτρεξε πρώτη να στείλει στους δολοφόνους των λαών, τους Μεμέτηδες, τα F16 και τα Πατριοτ!!!

Όλα είναι πάντα στημένα αγαπητοί αναγνώστες και για αυτό τον λόγο άφησαν τους ηλίθιους Τούρκους του εξωτερικού να σπάσουν μερικές τζαμαρίες στο Ρότερνταμ και εμπόδισαν την Τουρκάλα Υπουργό των Οικογενειακών Υποθέσεων.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ= ΣΥΜΜΑΧΙΑ….μόλις βγει η νέα ολλανδική κυβέρνηση θα αρχίσουν πάλι οι Αγάπες.

Koraks για τα Κατοχικά Νέα

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *