20:21 - 10/10/2017

Ο πρόεδρος της Τσεχικής Δημοκρατίας πρότεινε στην Ουκρανία να εγκαταλείψει της απαίτησης για επιστροφή της Κριμαίας και να ζητήσει να λάβει αποζημίωση.

Ο Πρόεδρος της Τσεχίας Milos Zeman σε ομιλία του κατά τη Σύνοδο του Συμβουλίου της κοινοβουλευτικής συνέλευσης της Ευρώπης (PACE) κάλεσε την Ουκρανία να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία για πετρέλαιο και φυσικό αέριο και την οικονομική της αποζημίωση για την Κριμαία.

Η πληροφορία αυτή έρχεται από το πρώτο αναπληρωματικό μέλος της ουκρανικής αντιπροσωπείας Verkhovna Rada Irina Gerashchenko.Οπου Σημείωσε ότι για την Ουκρανία μία τέτοια πρόταση είναι απαράδεκτη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας με έναν τρομερό κυνισμό κατά τη συνεδρίασή της PACE … Ζήτησε την άμεση άρση των κυρώσεων, και συνιστά στην Ουκρανία να συμφωνήσει για μία οικονομική αποζημίωση σε πετρέλαιο ή φυσικό αέριο από τη Ρωσία για την Κλεμμένη Ουκρανία ..έγραψε ο Gerashchenko στο Facebook.

Είπε ακομα ότι Ουκρανία δεν θα συμφωνήσει ποτέ σε μία τέτοια προσφορά και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι Ουκρανία δεν είναι προς πώληση το έδαφος της, η κυριαρχία της η τιμή της και η αξιοπρέπειά της !. Επιπλέον,Ο Zeman εξέφρασε την άποψη ότι η απόπειρα επιστροφής της Κριμαίας στην Ουκρανία θα μπορούσαν να την οδηγήσουν σε πόλεμο.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    τσεχια η χωρα που μετα την ουκρανια παραγει τις περισσοτερες πουτανες με κατασχεσεις σπιτιων για 400 ευρω ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΒΡΕ ΔΟΥΛΑΡΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί