20:13 - 10/10/2017

ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Έχετε δει ποτέ μάχη να κερδίζεται με την παρατήρηση; Σε έναν πόλεμο υπάρχουν οι αντίπαλοι. Χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να κερδίσουν· όπλα, προπαγάνδα, κατασκοπεία, αντιπερισπασμούς, σκηνοθεσίες, κωδικοποιήσεις κι ένα σωρό άλλα για να παραπλανήσουν να σκοτώσουν και να εξοντώσουν τον εχθρό. Είδατε ποτέ κάποιον νικητή να κερδίζει με το να παρατηρεί μόνο τι κάνει ο αντίπαλος και τίποτα άλλο; Με το να μην αντιδρά;

Θα κέρδιζε ο Μέγας Αλέξανδρος τις μάχες του αν καθόταν από μια μεριά και παρατηρούσε άπραγος τι κάνουν οι άλλοι; Σε αυτά τα ερωτήματα η κοινή λογική απαντά ΟΧΙ. Ας το εμβαθύνουμε λίγο το θέμα μας: θα κέρδιζε ποτέ ο Ιησούς Χριστός την μάχη των Ανθρώπων αν δεν σταυρωνόταν και αναστηνόταν;

Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχουν αυτά μεταξύ τους και γιατί τα γράφεις και πού θες να καταλήξεις… Κάποτε ένας βασιλιάς που υπερασπιζόταν το βασίλειό του από τους εχθρούς μου είχε πει ότι όλοι πρέπει να συνασπιζόμαστε ενάντια στον κοινό εχθρό, κι ότι οι μάχες δεν είναι πάντα με τα όπλα, αλλά οι μεγαλύτερες μάχες είναι αυτές που σκοτώνουν τα ιδεώδη μιας κοινωνίας· όπως το πνεύμα της ελευθερίας για παράδειγμα ή το πνεύμα της ανθρωπιάς.

Αφορμή για να γράψω αυτό το άρθρο στάθηκε η παρατήρηση και όχι το γεγονός ότι είμαστε σε πόλεμο· γιατί όλοι σας περιμένετε πόλεμο με όπλα, ενώ συμβαίνει αυτό που μου χε πει ο βασιλιάς: σκοτώνουν τα ιδεώδη μας, τον τρόπο ζωής μας. Συνεπώς είμαστε ήδη σε πόλεμο και μάλιστα τον πιο ύπουλο· γιατί νομίζουμε ότι οι αρχηγοί μας είναι με το μέρος μας, αλλά απότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος είναι με το μέρος του εχθρού! …γιατί απλά ακόμα δεν κερδίσαμε ούτε μια μάχη.

Ας ασχοληθούμε λίγο με την παρατήρηση. Παρακολουθώ χρόνια τώρα πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που αποκαλύπτουν τι έκανε ο εχθρός. Πράγματι είναι πολύ ενδιαφέροντα τα όσα βγαίνουν στο φως των ανθρώπων, τα σκηνοθετημένα ψέματα δήθεν ή και πραγματικών θανάτων, επιθέσεων, δολιοφθορών κλπ και συγχαίρω όσους τολμούν να δείχνουν και να αποδεικνύουν στον λαό μας τα ψέματά τους. Παρατηρούμε τι σχεδιάζουν, πώς το φέρνουν σε πέρας, πώς το παρουσιάζουν και τι αντίκτυπο έχει στην κοινωνία μας.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων ισχύει το «μη χείρον βέλτιστον», χάνοντας τις μάχες σε έναν πόλεμο που ποτέ δεν πολεμήσαμε, αλλά μόνο παρατηρούμε. Και θα ρθει μια μέρα που θα παρατηρήσουμε την τελική πτώση μας και τότε που θα νοήσουμε τι έγινε πραγματικά θα λέμε γιατί δεν πολεμήσαμε. Τότε θα είναι πολύ αργά… κι αυτό το πολύ αργά πλησιάζει τάχιστα.

Σε έναν πόλεμο τα στρατόπεδα είναι συνήθως δύο: οι μεν και οι δε. Στην δική μας περίπτωση είμαστε ΕΜΕΙΣ και ΑΥΤΟΙ. Ποιοι είναι όλοι ΑΥΤΟΙ; Είναι όσοι θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής των Ελλήνων, τον τρόπο ζωής που εμείς οι Έλληνες όταν λέμε δώσαμε τα φώτα στο κόσμο, αυτό εννοούμε και σημαίνουμε. Αυτόν τον πόλεμο λοιπόν δεν γίνεται να τον κερδίσουμε μόνο με την παρατήρηση. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Πολύ χρήσιμη η παρατήρηση, αλλά από μόνη της δεν αρκεί. Εδώ έχουμε ένα πλεονέκτημα: ο εχθρός μας ανακοινώνει από πριν πώς θα μας κτυπήσει και πού…. Τόσο τυφλοί είμαστε που ούτε καν αυτό το λάβαμε υπόψη μας. Τα παραδείγματα πολλά, διαλέγω τέσσερα τυχαία: Α) Ξέρουμε από καιρό ότι θέλουν να πάρουν τα όπλα από τους αμερικανούς πολίτες. Τι κάνουν; Σκηνοθετούν διάφορα ψεύτικα γεγονότα (π.χ. πρόσφατα Λας Βέγκας), τρομάζει ο κόσμος και τελικά θα τους πάρουν τα όπλα· εμφάνισαν ένα πρόβλημα, έδωσαν και την λύση. Β) Θέλουν να κάμψουν το φρόνημα των Ελλήνων για παράδοση εδαφών. Τι κάνουν;

Εξαθλιώνουν τον λαό με μνημόνια, λένε ψέματα και ψηφίζουν άθλια νομοσχέδια παραχώρησης εθνικής περιουσίας. Γ) Θέλουν να κτυπήσουν τον θεσμό της οικογένειας. Τι κάνουν; Αρχίζουν με διάφορα κινήματα τύπου φεμινισμός, μετά και λίγο φτώχια να δουλεύουν και οι δυο γονείς, και πάει λέγοντας το σχέδιο και να που φτάσαμε στην επικράτηση ενός τρίτου φύλου ως φύση! Δ) θέλουν να αλλάξουν τον πληθυσμό της Ελλάδος. Τι κάνουν; Φτωχοποιούν τον λαό, πολλοί φεύγουν εξωτερικό να δουλέψουν, φέρνουν μετανάστες (παραβιάζοντας το σχετικό άρθρο του ΟΗΕ περί μετανάστευσης), τους δίνουν σπίτια και επίδομα και περίθαλψη και δεν πληρώνουν φόρους, την ίδια στιγμή που οι Έλληνες υποφέρουν και απλά γερνούν.

Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο με τα χιλιάδες παραδείγματα που έχω κατά νου. Αυτός ο πόλεμος είναι μακρύς και ιδιαίτερα σκληρός. Αυτός ο πόλεμος είναι παγκόσμιος. Είναι ΑΥΤΟΙ εναντίον ολόκληρης της ανθρωπότητας. Μέχρι τώρα ως Έλληνες χάνουμε συνεχώς. Χάνουμε γιατί ακόμα ο λαός δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι είμαστε σε πόλεμο. Χάνουμε γιατί ακόμα ασχολούμαστε μόνο με την παρατήρηση. Χάνουμε γιατί δίνουμε βάρος σε λάθος βάση για την διατήρηση της ζωής μας και της κοινωνίας μας: το χρήμα. Μας στέρησαν το μέσο που έχει για θεό ο συμπολίτης μας (και αυτό το σκηνοθέτησαν) και δεχόμαστε τα πάντα… σε έναν πόλεμο χωρίς σφαίρες ξεπουληθήκαμε και δώσαμε γη και ύδωρ χωρίς να πέσει ένα βόλι· χάνουμε τα ιδεώδη μας και την ανθρωπιά μας χωρίς καν να ακουστεί μια τουφεκιά!  

Πάμε στο δια ταύτα τώρα. Είναι σαφές ότι μόνο με την παρατήρηση δεν γίνεται να κερδίσουμε. Ούτε με την υποταγή γίνεται. Και δεν θέλω να πιστέψω ότι εμείς οι Έλληνες απλά περιμένουμε την τελική πτώση, που πάμε πρόσω ολοταχώς για εκεί. Οι ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που πραγματικά νοιάζονται για το έθνος μας και δεν ανήκουν σε ΑΥΤΟΥΣ είναι αρκετές και μιας και πάντα ο σοφός λαός λέει «η ισχύς εν τη ενώσει», μήπως είναι καιρός να το βάλουμε σε εφαρμογή; Μήπως είναι επιτέλους ο καιρός να προβάλλουμε φωνή προτροπής ένωσης όλων των Ελλήνων εναντίον του εχθρού;

Γιατί… σε έναν πόλεμο οι δυνάμεις ενώνονται· παραμερίζουν αυτά που τους χωρίζουν και ενώνονται με αυτά που τους ενώνουν.

Ναι, μας έχουν προδώσει όλοι, όλες οι ηγεσίες. Καιρός να σηκώσουμε κεφάλι· όχι με όπλα, αλλά με φωνή! Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, όλοι όμως την φέρνουν. Όλοι μαζί, όλοι εμείς οι Έλληνες να σταθούμε μπροστά εμπόδιο σε όλους αυτούς που μας σκοτώνουν κάθε μέρα, βιάζουν τα ιερά και τα όσιά μας· σταυρώνουν την ίδια την Ανθρωπιά στους Έλληνες τους Υιούς του Φωτός στο τώρα, όπως ακριβώς και πριν από 2017 χρόνια σταύρωσαν την Ανθρωπιά στον Γολγοθά.

Ας σταθούμε όλοι μαζί μπροστά στον κοινό εχθρό και να πούμε ΟΧΙ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ! ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!

 

… και τότε θα σταθεί δίπλα μας συμπολεμιστής ο ίδιος ο Θεός.

Αρκεί να πούμε ΟΧΙ όλοι μαζί, αδερφωμένοι.

Socratesnios

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (19)

 1. 3
  0
  antipliroforisi.blogspot.gr/2017/09/blog-post_80.html
 2. 2
  0
  antipliroforisi.blogspot.gr/2017/09/blog-post_7.html
 3. 9
  1
  Θα πρέπει να γνωρίζεις κάτι πολύ σημαντικό, πριν την έλευση του Αλέξανδρου γ’ του Φιλίππου και του Ιησού Χριστού, υπήρχε μεγάλη παρακμή και θυσία… τόσο από τον πελοποννησιακό πόλεμο, όσο αφορά την χρονική περίοδο του Αλέξανδρου, όσο και από τους Ρωμαίους όσο αφορά την χρονική περίοδο του Ιησού Χριστού. Θα πρέπει να περάσουμε είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε από την παρακμή και από την θυσία για να έρθει κάτι άλλο. Αυτά.
 4. 4
  0
  Υπάρχει και μία άλλη εκδοχή. Η ζωντανή προβολή ταινιών με κατάληξη πάντα την επικράτηση των κυρίαρχων.. π.χ Γουέστερν ..στο Λας Βέγκας πάει ένας γέρος και αφού κάνει το πιό ακατανόητο πράγμα βγαίνει μετά στο Φουαγιέ και παίζει πόκερ…Π.χ Ξεκινάνε στρατοί και πολεμάνε και κανένας δεν κερδίζει …. π.χ Πυρινική απειλή απο Β.κορέα που την ώρα του Χάρβευ δεν λέει ούτε ένα καλά να πάθεις ..αλλα σιωπά … π.χ πολιτικά ανδρείκελα που σκοτώνουν έναν λαό με μη πλειοψηφίες αλλα το σενάριο 153….
  • 5
   1
   παίζει απο το 2012 ….Με Σαμαρά Μπένι .. Κοίτα όσο τους αφήνουμε τόσα έργα θα παίζουν και εμείς θα κοιτάμε και θα πάμε ένα σκαλοπάτι πιο κάτω… κάθε φορά.. Ομολογώ ότι έχουν μεγάλη φαντασία και εμείς ούτε για αναψυκτικό δεν πάμε στο διάλειμμα…. Το άσχημο όμως για αυτούς είναι οτι πιστεύουν στην παντοδυναμία τους και υβρίζουν τον Θεό… Απο εδώ και εμπρός είμαι σίγουρος οτι όλα τα έργα θα χαλάσουν … Προσωπικά αρνούμε την θέαση … ας τα βλέπουν μόνοι τους .. Καλή συνέχεια…
 5. 2
  0
  Ωραίος!
 6. 1
  1
  Ανέκαθεν στην ιστορία της ανθρωπότητας το μόνο ζητούμενο ήταν (είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο) η διάσπαση των Ελλήνων. Και τους τελευταίους αιώνες προστέθηκε και η ένωση Ελλάδας – Ρωσιας-χρηστιανών -χρηστιανων-ορθών σκεπτομένων. ..
 7. ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΠΟΤ......ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΚΑΡΛΧΑΙΝΤΣ ΣΤΟΚΧΑΟΥΖΕΝ 10 Οκτωβρίου 2017 @ 22:43
  1
  10
  ”’θα κέρδιζε ποτέ ο Ιησούς Χριστός την μάχη των Ανθρώπων αν δεν σταυρωνόταν και αναστηνόταν;”’ Ο ”’ΧΡΙΣΤΟΣ”’ ΕΙΧΕ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΣΟΥΝ!!!! ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ!!!!!!!!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ(ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΜΩΣ) ΨΑΞΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 8. 5
  2
  Μακαρι οι Ελληνες να γινονταν μια γροθια ….αλλα μαλλον και σε αυτο ανικανοι ειμαστε ….ο Θεος ας μας λυπηθει για την αδρανεια μας και τη σιωπη μας ….σε ολα τα βλασφημα ….που επιτρεπουμε …να εξελισονται και να εφαρμοζονται στις ζωες μας …..απο μια μικρη μεριδα προδοτων…
 9. 1
  0
  ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ…ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ…ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΝΟΙΑ, ΑΠΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΙΚΕΣ…ΤΩΡΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ …ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ…ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ…; ; ;
 10. 2
  1
  Εχετε θάρρος…. Το κακο αυτοκαταστρεφεται…. Νικωντας… Ηταται… Σταυρωσε το Χριστο νικησε…… Ηττήθηκε…. Σταυρωσαν την Ελλάδα νικησαν…. Ετσι νομιζουν….ας πάρουμε ενα παραδειγμα ηθικης… Στις δεκαετιες της σεμνοτυφιας…. Κυριαρχουσε η κουτοπονηρια… Η αρπαχτη υο ματι… Η σχεδον εμιβεβλημενη ηρωικη απιστια δικαιολογημενη..σεξουαλικη ακορεστη μοιχεια… . Οταν ομως ερθει ο κορεσμος.. Βγουν στο φως η δυσοσμια η νομοθετηση και η ξευτιλα… δεν αντεχει στο φως…. Το σκοταδι.
 11. Γελοιος λαος ξεπουλησε την ψυχη του 11 Οκτωβρίου 2017 @ 03:45
  4
  0
  Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ,ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. …
 12. και παραδωθηκε χωρις ντροπη 11 Οκτωβρίου 2017 @ 03:54
  5
  0
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΟΛΟΦΆΝΕΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.. .ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΑ  ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΟΥΤΕ Η ΈΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΟΥΤΕ Η ΣΥΝΕΧΗΣ  ΕΠΊΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΈΧΕΤΑΙ Η ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΊΔΩΝ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΊΔΕΣ   ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΉ ΜΑΣ ΑΛΛΟΊΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ  ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΈΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΜΕ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ..
 13. αντι πινακιου φακης 11 Οκτωβρίου 2017 @ 03:58
  6
  0
  ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ..
 14. τωρα θα πκηρωσουμε ακριβα την βλακεα μας 7 11 Οκτωβρίου 2017 @ 04:01
  7
  0
  ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ…ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΙΖΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ..ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ……ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ..ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ
 15. 2
  0
  Πολύ ωραίο το άρθρο, συγχαρητήρια! Το λέω γιατί η μέγιστη συνεισφορά του καθενός μας σήμερα, έγκειται στην εμπέδωση της ενότητας των Ελλήνων.Χωρίς αυτή είμαστε τελειωμένοι! Διαβάζουμε π.χ.κάτω από βίντεο με τραγούδια “διεθνών” Ελλήνων καλλιτεχνών (π.χ.Θεοδωράκη), τα διθυραμβικά σχόλια των ξένων, ενώ οι Ελληνες σχολιαστές σκοτώνονται μεταξύ τους, με κατάληξη τις βρισιές, αγκυλωμένοι στο παρελθόν! Εσείς προδότες οι άλλοι φασίστες! Μία αηδία, γιατί κανείς από τις δύο πλευρές δεν έχει την αλήθεια.
 16. 2
  0
  Ο Ελληνας είναι πράγματι εξαγριωμένος, όμως όχι για να ξεσκίσει τον πραγματικό αίτιο, αλλά τον συνέλληνα! Ποτέ δεν ξεπεράσαμε τον εμφύλιο. Ποτέ η δεξιά δεν κατανόησε ότι στην πραγματικότητα πολεμούσε για τα συμφέροντα των ξένων, της Φρειδερίκης και των κατοχικών συνεργατών. Ποτέ η αριστερά δεν κατάλαβε ότι πολεμούσε για αλλότρια συμφέροντα και καταστροφικές ουτοπίες. Από τη στάχτη μας είναι ανάγκη να χτιστεί νέο όραμα, όλοι υπέρ αυτού να αγωνιστούμε! Κατοχικά γράφε τέτοια άρθρα παρακαλώ!
 17. 3
  1
  ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ;;; ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ, ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ… ΠΟΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ;;; ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΘΕΙΣΤΙΚΕΣ!!! https://www.lykavitos.gr/wp-content/uploads/2016/06/Masoniki-stoa.jpg ΤΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ;;; ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ… ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ;;;;; ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…
 18. 1
  0
  ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2017/10/blog-post.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί