20:32 - 12/09/2017

Ο Πρόεδρος Κένεντι απέρριψε επικίνδυνες ψευτικες επιθέσεις (False Flag) της CIA στους Αμερικανούς!

Όταν πλέον οι κοντινοί σου άνθρωποι του μιλάς για θέματα συνωμοσίας και σε ειρωνεύονται καλό είναι να τους δείχνεις μερικά πραγματικά στοιχεία ιστορίας!

Ίσως έτσι κατορθώσουν να αναρωτηθούν κατά πόσο υπνωτισμενοι είναι από το ίδιο το σύστημα .

Η «τρομοκρατία False Flag» εμφανίζεται όταν στοιχεία σε μια κυβερνητική σκηνή δημιουργουνται απο μια μυστική επιχείρηση με την οποία οι κυβερνητικές δυνάμεις προσποιούνται ότι είναι ένας στοχευμένος εχθρός, ενώ επιτίθενται στις δικές τους δυνάμεις ή ανθρώπους. Η επίθεση τότε γινετε για να κατηγορηθει λανθασμένα ο εχθρός, προκειμένου να δικαιολογηθεί ο πόλεμος εναντίον αυτού του εχθρού.

Η επιχείρηση Northwoods ήταν μια σειρά προτάσεων για ψευδης επιθεσεις που θα ξεκίνουσαν το 1962 στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και οι οποίες απορρίφθηκαν από τη διοίκηση του Κένεντι.

Οι προτάσεις ζήτησαν από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) ή άλλους συνεργάτες να διαπράξουν τρομοκρατικές πράξεις στις πόλεις των ΗΠΑ και αλλού και να σκοτώσουν αθώους Αμερικανούς.

Αυτές οι τρομοκρατικές πράξεις έπρεπε να κατηγορησουν την Κούβα προκειμένου να δημιουργηθεί δημόσια υποστήριξη για έναν πόλεμο εναντίον του έθνους της κουβας, που πρόσφατα ειχε μετατραπει σε κουμουνιστικο υπό τον Φιντέλ Κάστρο.

Ένα μέρος της επιχείρησης Northwoods ήταν να «αναπτύξει μια κομμουνιστική κουβανική εκστρατεία εκφοβισμού στην περιοχή του Μαϊάμι και σε άλλες πόλεις της Φλώριδας και ακόμη και στην Ουάσινγκτον» –

Υπάρχουν πολλές τεκμηριωμένες ψευδείς επιθέσεις , όπου μια κυβέρνηση εκτελεσε μια τρομοκρατική επίθεση … και στη συνέχεια κατηγορείσε τον εχθρό της για πολιτικούς σκοπούς. Σε 53 περιπτώσεις, αξιωματούχοι της κυβέρνησης που πραγματοποίησε την επίθεση (ή πρότειναν σοβαρά μια επίθεση) το παραδέχονται είτε προφορικά είτε γραπτώς..δειτε μερικες υποθεσεις ενδεικτικα ..

(1) Τα ιαπωνικά στρατεύματα πυροδότησαν μια μικρή έκρηξη σε μια σιδηροδρομική γραμμή το 1931 και κατηγόρησαν ψευδώς την Κίνα για να δικαιολογήσουν μια εισβολή στη Μαντζουρία. Αυτό είναι γνωστό ως το «Mukden Incident» ή το «Manchurian Incident». Το Διεθνές Στρατιωτικό Δικαστήριο του Τόκιο διαπίστωσε: «Πολλοί από τους συμμετέχοντες στο σχέδιο, συμπεριλαμβανομένου του Hashimoto [υψηλόβαθμος ιαπωνικός αξιωματικός του στρατού], επανειλημμένα παραδέχτηκαν το ρόλο τους στην υπόθεση και δήλωσαν ότι το αντικείμενο του « συμβάντος » ηταν για να προσφέρει μια δικαιολογία στην επιθεση και κατοχή της Μαντζουρίας από τον στρατό Kwantung …. »

(2) Ένας ηγέτης των SS παραδέχτηκε στις δίκες της Νυρεμβέργης ότι – με εντολές του αρχηγού της Γκεστάπο – αυτός και μερικοί άλλοι ναζιστικοί εργάτες παραποιούσαν επιθέσεις στους δικούς τους ανθρώπους και τους πόρους τους ετσι ωστε να κατηγόρησαν τους Πολωνούς για να δικαιολογήσουν την εισβολή της Πολωνίας.

(3) Ο ναζιστής στρατηγός Franz Halder μαρτυρά επίσης στις δίκες της Νυρεμβέργης ότι ο ναζιστής ηγέτης Hermann Göring παραδέχτηκε ότι εβαλε φωτια στο γερμανικό κτήριο του κοινοβουλίου το 1933 και στη συνέχεια κατηγορούσε ψευδώς τους κομμουνιστές για τον εμπρησμο ..

(4) Ο Σοβιετικός ηγέτης Νικήτα Χρουστσόφ παραδέχτηκε γραπτώς ότι ο Κόκκινος Στρατός της Σοβιετικής Ένωσης χτυπησε το ρωσικό χωριό Μαινίλα το 1939 – ενώ κατηγόρησε για την επίθεση τη Φινλανδία – ως δικαιολογια για την έναρξη του «Χειμερινού Πολέμου» κατά της Φινλανδίας. Ο Ρώσος πρόεδρος Μπόρις Γέλτσιν συμφώνησε ότι η Ρωσία ήταν ο επιτιθέμενος στον Χειμερινό Πόλεμο.

(5) Απο το ρωσικό κοινοβούλιο, ο σημερινός Ρώσος πρόεδρος Πούτιν και ο πρώην σοβιετικός ηγέτης Γκορμπατσόφ παραδέχονται ότι ο Σοβιετικός ηγέτης Ιωσήφ Στάλιν διέταξε τη μυστική αστυνομία του να εκτελέσει 22.000 Πολωνούς στρατιωτικούς αξιωματικούς και πολίτες το 1940 και κατηγορούσε ψευδώς τους Ναζί.

(6) Η βρετανική κυβέρνηση παραδέχεται ότι – από το 1946 έως το 1948 – βομβάρδισε 5 πλοία που μεταφέρουν Εβραίους που προσπαθούσαν να εγκαταλείψουν το Ολοκαύτωμα για να αναζητήσουν ασφάλεια στην Παλαιστίνη, δημιούργησαν μια ψεύτικη ομάδα με την επωνυμία «υπερασπιστές της αραβικής Παλαιστίνης» ομάδα που κατηγορησαν ψευδώς για την ευθύνη στις βομβιστικές επιθέσεις.

(7) Το Ισραήλ παραδέχεται ότι το 1954, ένα Ισραηλινό τρομοκρατικό κύτταρο που λειτουργούσε στην Αίγυπτο εβαζε βόμβες σε διάφορα κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των διπλωματικών εγκαταστάσεων των ΗΠΑ, άφηνε στη συνέχεια «αποδεικτικά στοιχεία» που περιλάμβαναν τους Έλληνες ως ένοχους (μια από τις βόμβες εκρήγνυται πρόωρα επιτρέποντας στους Αιγυπτίους να εντοπισουν τα εκρηκτικα και ετσι αρκετοί Ισραηλινοί ομολόγησαν αργότερα)

(8) Η CIA παραδέχεται ότι προσέλαβε Ιρανούς τη δεκαετία του 1950 να υποδειθουν τους κομμουνιστές και να βομβαρδιστούν στο Ιράν προκειμένου να στρεψουν στη χώρα ενάντια στον δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό της.

(9) Ο Τούρκος πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι η τουρκική κυβέρνηση διενήργησε τον τρομοκρατικο βομβαρδισμο του 1955 σε ένα τουρκικό προξενείο στην Ελλάδα και κατηγόρησε την Ελλάδα, με σκοπό να υποκινήσει και να δικαιολογήσει μια ταση για αντι ελληνικη βια με διαδηλωσεις κοκ

(10) Ο βρετανός πρωθυπουργός παραδέχτηκε στον δικηγορο υπερασπισης του ότι αυτός και ο αμερικανός πρόεδρος Dwight Eisenhower ενέκριναν ένα σχέδιο το 1957 για να εκτελεσουν επιθέσεις στη Συρία και μετα να κατηγορήσουν την κυβέρνηση της Συρίας ετσι ωστε να κατωρθοσουν την αλλαγή καθεστώτος.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. «Ο Τούρκος πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι η τουρκική κυβέρνηση διενήργησε τον τρομοκρατικο βομβαρδισμο του 1955 σε ένα τουρκικό προξενείο στην Ελλάδα και κατηγόρησε την Ελλάδα, με σκοπό να υποκινήσει και να δικαιολογήσει μια ταση για αντι ελληνικη βια με διαδηλωσεις κοκ» Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*