Έλα να το δούμε μαζί..»12 Monkeys» πέθαναν ταυτόχρονα από έμφραγμα στην Ινδία!

 

Σίγουρα υπάρχουν πολλά και διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα, που αρκετές φορές ακόμη και η επιστήμη κάνει πίσω.

Το ότι δεν τα εξηγεί ή δεν δίνει λύση η επιστήμη ή η καθοδηγούμενη επιστημονική κοινότητα, που απαρτίζεται από συστημικούς επιστήμονες και φιλτράρει αποτελέσματα ερευνών που πιθανός θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο, σήμερα ή χθες, είναι κάτι που πολλοί πλέον το αντιλαμβάνονται.

Κυβερνήσεις,γερουσιαστές, μυστικές υπηρεσίες,επιχειρηματικά λόμπι, λέσχες, διεθνής οργανισμοί, διάφορες οργανώσεις, επιστημονικές κοινότητες…όλα είναι ένα, με κοινό στόχο την παραπλάνηση μας, τον τεχνητό εφησυχασμό μας μπροστά στις εξελίξεις που καλπάζουν και συνάμα προδίδουν τον δραματικό ρόλο που διαδραματίζουν οι “men in black”,  τοποθετημένοι σε σημεία κλειδιά του κοινωνικού ιστού κάθε χώρας ώστε να φτάνουν λίγα ή τίποτα στα αυτιά και στα μάτια μας.

Υπάρχουν πραγματικά πολλά ανεξήγητα πράγματα από το πώς ήρθαμε εδώ, ποιος κάνει κουμάντο εδώ που ήρθαμε, που ήμασταν πριν, που πάμε μετά από εδώ και χίλια δυο άλλα που είναι δύσκολο να απαντήσει κάποιος με βεβαιότητα.

Θέλω να δούμε παρακάτω μια είδηση μαζί ..μια σπάνια είδηση!

Απίστευτο: 12 πίθηκοι πέθαναν ταυτόχρονα από έμφραγμα επειδή αντίκρισαν

Λοιπόν..

Έχουμε 12 πιθηκάκια, που έπαθαν και τα 12 ταυτόχρονα έμφραγμα..

Άλλος μπορεί να λυπηθεί και άλλος λίγο να γελάσει με το πάθημα των άτυχων αυτών πλασμάτων να φύγουν όλα μαζί από έμφραγμα, αλλά η ουσία είναι αλλού και είναι λίγο έως πολύ, παράξενη.

Γιατί είναι παράξενη;

Ας δούμε την είδηση…

«Τα άψυχα σώματα των δώδεκα πιθήκων ανακαλύφθηκαν σε δάσος της περιοχής Kotwali Mohammadi από κατοίκους κοντινού χωριού. Το γεγονός ότι οι σοροί τους δεν έφεραν σημάδια κακοποίησης ούτε δαγκωνιές από κάποιο άγριο ζώο έκανε τους κτηνιάτρους που τα εξέτασαν να πιστέψουν αρχικά ότι οι πίθηκοι δηλητηριάστηκαν.»

Και ενώ ψάχνουν την αιτία της μαζικής θανάτωσης των ζώων από άλλα ζώα ή από δηλητηρίαση, ανακαλύπτουν ότι..«… κατά τη νεκροψία που διενεργήθηκε δεν βρέθηκε ίχνος δηλητηρίου στο αίμα τους, αλλά διαπιστώθηκε ότι και τα 12 ζώα πέθαναν από ανακοπή καρδιάς, που προέκυψε μετά από ένα ισχυρό σοκ.»

Οπότε κάτι συνέβη σε αυτά τα 12 άτυχα ζωάκια, που ταυτόχρονα τα σκότωσε.

Τι συνέβη λοιπόν…

«Πιστεύουμε ότι το καρδιακό επεισόδιο μπορεί να προκλήθηκε από την παρουσία κάποιας τίγρης στην περιοχή, την οποία οι πίθηκοι είτε άκουσαν να βρυχάται ή αντίκρισαν μπροστά τους, με αποτέλεσμα να υποστούν έμφραγμα», δήλωσε ο Δρ. Sanjeev Kumar…»

Κάτι είδαν και από τον φόβο τους έπαθαν έμφραγμα και τα δώδεκα!!

Μάλιστα..

Μου άρεσαν πάντα οι ταινίες και οι σειρές, αν και οι τελευταίες καταναλώνουν πολύ ελεύθερο χρόνο ειδικά αν κάποια σειρά έχει ενδιαφέρουσα πλοκή.

Μια από τις σειρές αυτές που κέρδισε το ενδιαφέρον μου ήταν και η 12 Μonkeys.
Πολύ ενδιαφέρουσα σειρά… την έχεις δει;
Αν σου αρέσουν οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας (ή πραγματικότητας) να τη δεις…οπως και η ταινία επίσης..

12 πίθηκοι στη σειρά, 12 πίθηκοι στην ταινία, 12 πίθηκοι παθαίνουν ανακοπή στα βάθη της Ινδίας(ναι εκεί που γίνονται πολλά, περίεργα και ανεξήγητα).Θα μου πεις τυχαίο… συμβαίνουν συχνά ομαδικά εμφράγματα στο ζωικό βασίλειο και δεν είναι ούτε 13, ούτε 5, ούτε 7, αλλά ακριβώς 12, αλλά δεν έγινε και κάτι, μια ακόμα απλή σύμπτωση..

Θα υπάρξουν και αυτοί, που θα πουν ότι τα άτυχα πιθηκάκια έχασαν στόιχημα στο 90′..ή ότι άκουσαν την Στικούδη να τραγουδάει…κτλ.

Ο καθένας έχει το ελεύθερο να πει ότι βλέπει, ανάλογα πως το βλέπει, αν το βλέπει και εάν βέβαια ψάχνει για να δει.

Το πρόβλημα μου είναι άλλο.. η πλοκή της ταινίας και ειδικά της σειράς.

                                       Παραγωγή 1995    «Στην ταινία..
 η ανθρωπότητα αποδεκατίζεται από έναν ιό που διασπείρεται επίτηδες και μεταλλάσσεται πολύ γρήγορα σε φονικό και ανίκητο. Οι άνθρωποι το 2035 ζουν πλέον σε υπόγεια βαθιά κάτω από τη γη και σε σπήλαια, γιατί στην επιφάνεια κυριαρχούν τα ζώα και η ατμόσφαιρα είναι μολυσμένη από τον ιό. 
 
Οι επιστήμονες έχουν καταφέρει να κατασκευάσουν πρόσφατα μια «μηχανή του χρόνου» που έστω και ατελής, πάντως λειτουργεί. Αποφασίζουν να στείλουν στο παρελθόν έναν άνδρα δυναμικό, παρατηρητικό και ικανό να τους εφοδιάσει με στοιχεία ώστε να εντοπίσουν την πηγή του ιού. Αν βρουν δείγμα του προτού αυτός μεταλλαχθεί, θα παρασκευάσουν εμβόλιο και έτσι θα σώσουν όσους απομένουν ζωντανοί στο μέλλον.
 
Επίσης, θα μπορέσουν επιτέλους να επανέλθουν στην επιφάνεια της Γης χωρίς το φόβο του θανατηφόρου ιού. Η αποστολή ανατίθεται σε έναν κατάδικο, στον οποίο υπόσχονται ότι, αν τα καταφέρει, θα του απονεμηθεί χάρη. Ο άνδρας αυτός ταξιδεύει απρόθυμα σε διάφορες χρονικές στιγμές γιατί η μηχανή του χρόνου δεν είναι απόλυτα τελειοποιημένη, αλλά τελικά καταφέρνει να βρεθεί στο 1996 και αρχίζει να ιχνηλατεί τον ή τους διασπορείς του ιού.»
                                          Παραγωγή 2015     «Η σειρά

είναι βασισμένη στην κλασσική ταινία του Terry Gilliam, το «12 Monkeys» και ακολουθεί το ταξίδι ενός χρονοταξιδιώτη από το μετα-αποκαλυπτικό μέλλον, που εμφανίζεται στο παρόν με αποστολή να εντοπίσει και να καταστρέψει την πηγή μιας θανάσιμης επιδημίας που σταδιακά θα εξαλείψει την ανθρωπότητα

Τα σημάδια είναι σημάδια, όσο κι αν θέλουμε να τα αγνοήσουμε..

Αν παραμείνουν σημάδια τότε πέσαμε έξω, δεν υπάρχουν κακοί, ούτε μυστικά σχέδια που ψάχνουν την κατάλληλη χρονική στιγμή για να εκδηλωθούν, δεν υπάρχουν σημάδια στο χρόνο που να οδηγούν τις εξελίξεις, να υποδεικνύουν σε μια άγνωστη για εμάς γλώσσα την καταλληλότητα του χρόνου, το σωστό timing που λέμε για την εξάπλωση ενός ιού, την έναρξη ενός πολέμου, έναν οικονομικό Αρμαγεδδών κλπ.. έτσι είναι όλοι καλοί, είμαστε μόνοι μας επάνω στην Γη, εμείς και η καλοσύνη μας και όλα αποδίδονται στην τύχη και στα κέφια της και είναι αυτά που καθορίζουν τις ζωές μας επάνω στην γραμμή του χρόνου και του χώρου.

Το παραπάνω γεγονός νομίζω αξίζει της προσοχής μας.

Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται μεγάλη ανάλυση, ώστε να αντιληφθεί κανείς ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάποιος παίζει με το τώρα και προετοιμάζεται να παίξει με το αύριο, το δικό μας αύριο..

Ο σκηνοθέτης της σειράς 12Monkeys, μας δείχνει την εξάπλωση ενός ιού, που κάποιοι «κακοί» τον απελευθερώνουν στην ατμόσφαιρα όλης της Γης…που θα μπορούσε να απελευθερωθεί και άλλου, όπως στην τροφή ή στο νερό, οπουδήποτε!

Οι καλοί είναι στον μέλλον, οι κακοί στο παρόν και η μάζα στον κόσμο της, κλασσικά και όχι μόνο στις ταινίες…

Μια μυστική οργάνωση θέλει τον αποδεκατισμό των ανθρώπων σε όλα τα κράτη, το προσπαθεί και το καταφέρνει, μια ομάδα μυστική που διατηρεί θέσεις κλειδιά ακόμη σε όλα τα πόστα άσκησης εξουσίας και υπό την κάλυψη αυτή σχεδιάζει μυστικά την διασπορά του ιού στον πλανήτη.

Μια σκηνή μου έμεινε από την σειρά.

Όταν επιστρέφει ο πρωταγωνιστής στο παρελθόν, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες (αφού δεν εντόπιζε σωστά την χρονολογία που έπρεπε να πάει και πήγαινε σε άσχετες ημερομηνίες κάνοντας χρήση μιας χρονομηχανής από τα lidl) πήγε να βρει την επιστήμονα-γιατρό που του είχαν υποδείξει και θα έπρεπε να την πείσει ότι έρχεται από το μέλλον, ότι η ανθρωπότητα κινδυνεύει από έναν ιό που θα την καταστρέψει ολοκληρωτικά και ακόμη χειρότερα να την πείσει ότι για αυτούς που εργάζεται ο άντρας της είναι οι κυρίως ύποπτοι για την δημιουργία και διασπορά του ιού.. μια οργάνωση ονόματι 12 πίθηκοι .

Φυσικά αυτή και δεν τον πιστεύει..

Φαντάζεσαι να ερχόταν ένας τέτοιος τύπος από το μέλλον και χρησιμοποιώντας τον λόγο να προσπαθεί να μας πείσει ότι η ανθρωπότητα κινδυνεύει;

Πόσοι θα τον άκουγαν και πόσοι θα γέλαγαν μαζί του, θα τον αποκαλούσαν τρελό, παλαβό, πράκτορα, καταστροφολόγο και ίσως να τον έσερναν και στα δικαστήρια για διασπορά ψευδών ειδήσεων…ελάχιστοι θα τον άκουγαν.

Όμως, περιμένουμε έναν ταξιδευτή του χρόνου να έρθει και να μας πει ότι προέρχεται από το μέλλον και να μας περιγράψει την μοίρα που μας περιμένει εάν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς;

Μάλλον ναι και εφόσον στους πολλούς δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, είμαστε καταδικασμένοι να ζήσουμε το μέλλον, που επιμελώς περιποιήθηκαν κάποιοι για να μας το προσφέρουν, παρουσιάζοντας το μάλιστα σαν συνειδητή μας επιλογή και ίσως δεν έχουν άδικο.

Ο μεγαλύτερος και πιο αξιόπιστος «χρονοταξιδιώτης» (μέχρι στιγμής) είναι η ροή των εξελίξεων, που φανερώνουν-προδίδουν τις προθέσεις των συντελεστών του μέλλοντος μας, τις προθέσεις αυτών που εμπιστευτήκαμε την ασφάλεια της ανθρώπινης εξέλιξης μας.

Αν δεν μπορούμε να πιστέψουμε στα γεγονότα που εξελίσσονται καθημερινά γύρω μας και στα σημάδια που αυτά μας δίνουν, τότε συναινούμε στο μέλλον που οι παραγωγοί πάνε να κάνουν τα γυρίσματα.

Τα γεγονότα αφήνουν το αποτύπωμα τους στην γραμμή του χρόνου και μόνον το πέρασμα του θα μας δείξει, εάν το παραπάνω συμβάν είναι ένα σημάδι..ένα σημάδι που ορίζει το πού, το πότε και το τι θα εκδηλωθεί στο μέλλον.

Όπως λέει και η όμορφη επιστήμονας στην σειρά. «Δεν είμαστε Θεοί, δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον, αλλά μπορούμε να το σχεδιάσουμε..»
Ηθικό δίδαγμα..Αν τα κακόμοιρα πιθηκάκια γνώριζαν για την παρουσία του άγριου ζώου, πιθανός δεν θα τρόμαζαν και πιθανός να μην πέθαιναν απο τον φόβο τους, αλλά θα κοίταζαν με ποιόν τρόπο θα προστετευτούν.
Θέλουμε να έχουμε την τύχη που είχαν τα 12 πιθηκάκια;

Εδώ είναι η σειρά αν έχεις το χρόνο..

12/9/2017 3.15am
call me Rick…

Ministry of Truth

Loading...

5 thoughts on “Έλα να το δούμε μαζί..»12 Monkeys» πέθαναν ταυτόχρονα από έμφραγμα στην Ινδία!

 1. noname says:

  μα ΚΑΛΑ ειδαν τιγρη και πεθαναν απο το φοβο τους νταξει οκ η τιγρη δεν εφαγε κανενα?? ΚΑΝΕΝΑ????? ετοιμο φαι ηταν ΚΑΑΝΝΕΕΝΝΑΑΑ????? απλες σκεψεις

 2. Αβγ says:

  Με το που το άκουσα μου ήρθε κατευθείαν η ταινία στο μυαλό. Στη συγκεκριμένη ταινία ο pitt παρίστανε τον τρελό ενώ ήξερε πολλές πληροφορίες μιας και ο πατέρας του ανήκε στην ελίτ που συνεργάζονταν με τους 12….

 3. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  Μπορεί να μάσησαν φύλλα πικροδάφνης η οποία δεν αφήνει

  ίχνη και προκαλεί καρδιακή προσβολή.

  Μάλιστα είναι δημοφιλής τρόπος αυτοκτονίας στην Ινδία!

  Η είδηση είναι η προβολή του θανάτου των 12 πιθήκων,

  από τους διακινητές πληροφορίας,

  Εχει κάποιο συμβολισμό που αργά η γρήγορα θα

  μετουσιωθεί σε πράξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *