15:37 - 10/10/2017

Ο εμφύλιος στην Ουκρανία όσα δεν μας λένε τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Το Kruta Balka είναι ένα χωριό φάντασμα από αυτα που υπάρχουν στην περιοχή του Ντονμπάς πριν τον εμφύλιο. Αυτό το χωριό μετρούσε 300 κατοίκους, σήμερα ζει μόνο ένας όπως μας λέει η μία και μοναδική κάτοικος του χωριού δεν υπάρχει ρεύμα δεν υπάρχει νερό και τα περισσότερα σπίτια είναι κατεστραμμένα από τις βολές του πυροβολικού ,καμμένα από εμπρηστικές βόμβες, όλοι οι κάτοικοι έχουν φύγει και κάποιοι ρισκάροντας έρχονται το πρωί μόνο για μερικές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ελέγξουν τα σπίτια τους και να αναλάβουν να κάνουν κάποιες γεωργικές εργασίες.

Η κυρία Σβέλτανα που μένει στο χωριό φάντασμα μας αναφέρει χαρακτηριστικά.. το σπίτι μου καιγόταν και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και δεν έχω να πάω πουθενά, η κόρη μου εχει δύο μικρά παιδιά και το δικό της σπίτι κάηκε επίσης και κλαίει με δάκρυα που δεν μπορεί να τα κρατήσει.

Οταν τη ρωτησαμε Πού θελει να παει; μας απαντησε.. δεν θέλω να πάω πουθενά Εδώ είναι το σπίτι μου και εδώ πρέπει να με θάψουν.

Βέβαια για όλα αυτά τα εγκλήματα που γίνονται στους κατοίκους του Ντονμπάς δεν αναφέρει κανένα μέσο μαζικης ενημέρωσης απολύτως τίποτα διότι στην Ουκρανία υπάρχει δημοκρατία, και σαν Δημοκρατική χώρα που είναι όλα λειτουργούν τέλεια, υπάρχει κοινωνικό κράτος που υποστηρίζει τους πολίτες, τους βοηθάει ρίχνοντας τους βόμβες να εγκαταλείψουν τις εστίες τους ,σκοτώνουν ανθρώπους για να τους πάρουν τα όργανα για ιατρικούς σκοπούς και πολλά άλλα εγκλήματα που δεν αναφέρονται.

Μία είναι η αλήθεια όμως, γίνεται εμφύλιος πόλεμος στην Ουκρανία και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει γίνει εισβολή από τη Ρωσία.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί