15:02 - 10/10/2017

Δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά των Ηνωμένων Πολιτειών προσγειώθηκαν σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σήμερα το μεσημέρι ώρα 12:30 στην αεροπορική βάση στην Fairford στο Ηνωμένο Βασίλειο, Δύο στρατηγικά υπερηχητικά βομβαρδιστικά τύπου B-1B Lancer, ικανά να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα.

Τα Βομβαρδιστικά απογειώθηκαν από τη βάση Dyce του Τέξας και μετά από 9 ώρες υπερατλαντική πτήση προσγειώθηκαν στις 12:30 ώρα Ελλάδος στην αεροπορική βάση Fairford Αγγλία.

Ο σκοπός της επισκέψεως τους στην Αγγλία είναι άγνωστως, οι αριθμοί των αεροσκαφών είναι οι εξής 86-0101 και 86-0105 και, κατά συνέπεια, κλήσεις MYTEE11 και MYTEE12.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 14 Σεπτεμβρίου ημέρα που γινόντουσαν οι ασκήσεις μεταξύ Ρωσίας και Λευκορωσίας, οι ηνωμένες Πολιτείες μετέφεραν στο Ηνωμένο Βασίλειο τρεις τύπους στρατηγικών βομβαρδιστικών B-52 ικανά να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα,αυτά τα βομβαρδιστικά παρέμειναν στην Ευρώπη για 15 ημέρες για να συμμετέχουν σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ και πραγματοποίησαν συγκεκριμένες πτήσεις πάνω από την Βαλτική και κοντά στα ρωσικά σύνορα.

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί